Απλά νιώθω ενα κενο. Εχω τοσα ψυχολογικά που δεν θα επρεπε να υφίσταμαι. Θα μπορουσα να γραψω μια λίστα με τα ελαττώματα μου και θα ηταν σιγουρα πολυ μεγάλη.
Printable View
Απλά νιώθω ενα κενο. Εχω τοσα ψυχολογικά που δεν θα επρεπε να υφίσταμαι. Θα μπορουσα να γραψω μια λίστα με τα ελαττώματα μου και θα ηταν σιγουρα πολυ μεγάλη.
Ποτε μην σκεφτεσαι ασχημα για τον εαυτο σου , ποτε μην τον κατηγορεις , girl88 . Εισαι θνητη , και ειναι φυσιολογικο να εχεις ελατωμματα , αλλα ειναι αφυσικο να βλεπεις μονο αυτα , δες και τα προτερηματα σου , που σιγουρα εχεις .
Το αν θα επρεπε να υπαρχεις η οχι , ειναι καθαρα δικο σου θεμα , δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη . Την σεβομαι .
girl1988, γεννήθηκες το 1988?
Ξέρεις πόσοι θα θελαν να ήταν στην ηλικία σου??
Όλοι όσοι ειναι εδώ μέσα και είναι κάποια χρόνια μεγαλύτεροι σου, τρελλένονται, τους τρώει η κατάθλιψη που δεν έχουν την ηλικία σου. Στην ηλικία σου έκαναν ακριβώς ότι κάνεις εσύ τώρα, έβλεπαν τον εαυτό τους φορτωμένο ψυχολογικά και έμεναν με τα χέρια σταυρωμένα ενώ οι ευκαιρίες της ζωης χάνονταν μπροστα στα μάτια τους. Τώρα ειναι φορτωμένοι με ψυχολογικά γι αυτά που έχασαν!
Εργάζεσαι? Σπουδάζεις? Εισαι παντρεμένη?
Ένα θα σου πω, οτιδήποτε συνιστά ευκαιρία κάντο όσο χάλια κι αν νιωθεις! Και κάνοντας αλλάζει κι η ψυχολογία.
Μετα απο πολλη σκεψη κατεληξα οτι η βασικη αιτια διαζυγιου ειναι ο γαμος ..........
Δεν μπορώ με τίποτα, μα με τίποτα να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου είμαι αλλού για αλλού. Κ όχι τίποτ' άλλο, με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν δεν μπορώ να επικαλεστώ πως μ'έπιασε κ η άνοιξη.......
ego na enimeroso osous me kseroun oti i pou trelathika i pou arxisa na logikeyomai allaksa agogi pantos filika k signomi an paraferomai arketa syxna tora teleytaios
Αυτό θα την ρωτούσα τώρα.. Τα συμπτώματα που αναφέρει είναι ''αχ έρωτα''. !!
10 xaraktires
Σκέφτομαι ότι ίσως να είναι καλύτερα να γυρίσω στις παλιές μου συνήθειες...εκείνες νάρκωναν τον πόνο και τον φόβο...
Και θέλω να έχω αυτή την κατάληξη: https://www.youtube.com/watch?v=ehyzygadM54 Μάλλον πρέπει να μάθω να οδηγώ...
οχι μόνο ποδήλατα,και άλογα
Μπορει καποιος ναποφασισει οριστικως οτι ειναι αναποφασιστος ?
Εννοείται κ δεν έρχονται ούτε προγραμματισμένα ούτε κατά παραγγελία! Απλά έχω τόσα χρόνια να το ζήσω που καμιά φορά αμφιβάλλω για το εάν είμαι σε θέση να το ξανανοιώσω.... Τελικά η ζωή θέλει κ λίιιιιιιιιιγο (έτσι, ίσα- ίσα) το παραμύθι της, η πολλή προσγείωση μπορεί να σου γυρίσει κ boomerang.
Σκεφτομαι οτι θελω να βρισω την αφεντικινα μου , αλλα μετα σκεφτομαι πως το να κανω τον μαλακα με συμφερει πιο πολυ οικονομικα.
Εγω απο την αλλη δεν ξερω ποιον να πρωτοβρισω , οποτε τους βαζω ολους σε ενα τσουβαλι και το πεταω στο βυθο της θαλασσας .... οι παροντες εξαιρουνται:P
σκέφτομαι ότι καλύτερα να γράφω τις σκέψεις μου από δω και πέρα σε αυτό εδώ το νήμα παρά να ανοίγω καινούργιο θέμα κάθε φορά έστω όποτε το κάνω..
κατά δεύτερον σκέφτομαι ότι η ζωή είναι ένα φιάσκο,μία φάρσα,μια φασαρία για το τίποτα,ένα φαράσι που μαζεύει τα σκουπίδια της και τα πετάει στα μούτρα μας για να τα ζήσουμε..
επίσης σκέφτομαι ότι βαριέμαι..σκέφτομαι πότε θα έρθει η ώρα μου..γιατί άραγε αργεί να έρθει η ώρα μου??
σκέφτομαι ότι έχω ανάγκη από έναν άνθρωπο να ζήσω και να με ζήσει με αμοιβαία συνεισφορά από αμφοτέρους προς εκατέρωθεν μεριές..
σκέφτομαι πόσο χώρο χωράει ένας υπολογιστής?είναι απεριόριστος όπως το σύμπαν?
εμμ σκέφτομαι τι άλλο μπορώ να σκεφτώ..
τώρα σκέφτομαι μέχρι πού μπορεί να φτάσει η σκέψη μας?αν είναι περιορισμένη όπως βλέπω εγώ τώρα να είναι δλδ ποιος κακός ζωντανός οργανισμός μας την περιόρισε??
σκέφτομαι ότι θα ήθελα να μην υπάρχει τροφική αλυσίδα δλδ το ότι το ένα είδος τρώει το άλλο δε μου φαίνεται πολύ έξυπνος τρόπος επιβίωσης διαλεγμένος από τον θεό..
αυτή η σκέψη απευθείας με οδηγεί στο συμπέρασμα πως μάλλον δεν υπάρχει θεός..
σκέφτομαι πως έχω όλη την καλή θέληση να μην φάω το γουρουνάκι και το αρνάκι και το ψαράκι αλλά το στομάχι μου έχει όλην την καλή θέληση για να χωνέψει τα νόστιμα αυτά ψημένα ζωάκια και αυτό δημιουργεί μια αντίφαση μέσα μου που με τσιγκλάει και με κατατρώει σαν κακό κουνούπι που σου πίνει το αίμα σιγά σιγά και ύπουλα..
σκέφτομαι πως θα ήθελα να διαβάζω πιο πολύ για τη σχολή αυτή που πάω τώρα ώστε να βγω από κεί πιο καταρτισμένη επαγγελματίας αλλά βαριέμαι τόσο πολύ που σε λίγο θα πενθώ την κατάρτισή μου..
σκέφτομαι πως βαριέμαι και μισώ τη δουλειά όπως η κατσαρίδα την παντόφλα..
έχει και εξήγηση αυτό..ασφαλώς επειδή η δουλειά είναι χάσιμο χρόνου και κυρίως είναι χάσιμο ελεύθερου χρόνου..τον χάνεις..πάει!τον έχασες και μαζί με αυτόν και τη ζωή σου..
εε δεν μπορώ να περιμένω να πάω 60 και 70 για να πάρω σύνταξη και να αποκτήσω ελεύθερο χρόνο και να ζήσω!εε όχι!
αυτό δε θα περάσει..
σκέφτομαι πως έχω όρεξη να μιλήσω αλλά δεν έχω άνθρωπο να με ακούσει..γιατί άραγε??
όπως είπα θα αρχίσω να γράφω εδώ για να μην πιάνω πολύ χώρο στο ιντερνετ ανοίγοντας καινούργιο θέμα κάθε φορά..
σκέφτομαι τέλος τι ψέμα να πω αύριο και σε ποιον?
σκέφτομαι να σας πω καληνύχτα τώρα ή να μη σας πω?(δεδομένου ότι μπορεί να ξαναγράψω σε λίγο εδώ??αν δεν έχω πάει για ύπνο δλδ γιατί πάω νωρίς για ύπνο)
fuck migraines...
------------------------------------------------------------------------
Γιατι το μικροφωνο του τηλεφωνου εχει περισσοτερες τρυπες απο το ακουστικο ?????
------------------------------------------------------------------------------
το ακουστικό το λέει και η λέξη δλδ υπάρχει για να ακούει δλδ ακούει τόσο καλά που δε χρειάζεται πολλές τρύπες για να περάσει η φωνή..
αντιθέτως το μικρόφωνο είναι μικρό και επειδή δυσκολεύεται η φωνή να περάσει γι'αυτό του ανοίξανε κι άλλες τρύπες,για να περνάει πιο εύκολα η φωνή..
λάθος όμως..μόλις το έλεγξα και δεν ισχύει αυτό που λες..
δλδ στο δικό μας παλιό τηλ.έχει 7 τρύπες το ακουστικό και μία τρύπα το μικρόφωνο,το αντίθετο δλδ..αυτό πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω
Τα ψαρια εχουν οπισθεν ? και αν ναι , πως το κανουν ?
Εχω δει ψαρια , ως ψαροντουφεκας να οπισθοχωρουν στην φωλια τους .
Γιατι μιλαμε περι ανεμων και υδατων , και οχι περι ηλιου και εδαφους ?
για να ειναι καπιος καλα το πιο απλο πραγμα που θα μπορουσε να σκεφτει ειναι οτι πρεπει να εχει καλη γνωμη για τον εαυτο του ανεξαρτητα απο το φυλο του το αν ειναι στρειτ γκει ψηλος κοντος ασχημος η ομορφος.
απο τη στιγμη που θα συμφωνησει με τους επικριτες του ανοιγει ολες τις πορτες για να μπουν μεσα του ολα τα ψυχολογικα θεματα του.
Περνούν τα χρόνια... ΓΜΤ!!!!!
η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να σαμποτάρουμε τον εαυτό μας γιατί δε μας βοηθά αυτό να ζήσουμε όμορφα και συμφιλιωμένα με τον εαυτό μας..
άλλο όμως να ζούμε ειρηνικά και ήσυχα με τον εαυτό μας και άλλο να ζούμε αληθινά με τον εαυτό μας..
αν θες να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου πρέπει να ακούς και τη γνώμη του άλλου για σένα,γιατί μέσα απ'τους άλλους μαθαίνεις τον εαυτό σου..
αν μέναμε αποκλεισμένοι από τον κόσμο,όπως έκανα εγώ αρκετό καιρό δεν μαθαίνεις τον εαυτό σου..μέσα απ'την αλληλεπίδραση μαθαίνεις..ερέθισμα και αντίδραση..
τα ψάρια είναι περίεργο που έχουν όπισθεν..δεν έχω δει ψάρι να κολυμπάει προς τα πίσω αλλά ούτε και πουλί να φτερουγάει προς τα πίσω..τα ψάρια και τα πουλιά δεν είναι θηλαστικά όπως εμείς οι άνθρωποι..εμείς είμαστε προικισμένοι με περισσότερες δυνατότητες από τα ωοτόκα ζώα δεν ξέρω και πώς τα λένε..κι αυτό επειδή είμαστε πιο μεγάλα ζώα άρα χωράει περισσότερο μυαλό μέσα μας άρα είμαστε υποχρεωμένοι να μπορούμε και να προχωράμε προς τα πίσω..
ayto κοιτα
https://www.youtube.com/watch?v=2ooqNPfSBSA