ANTE TO PETIXA TORA GIATI DE FENETAI DE PEIRAZEI ALLI FORA THANKS A LOT PANTOS
Printable View
ANTE TO PETIXA TORA GIATI DE FENETAI DE PEIRAZEI ALLI FORA THANKS A LOT PANTOS
Μια ακόμη εβδομάδα με απώλεια.
0,8 κιλά το αποτέλεσμα.
Από 91,1 κατέβηκα στα 90,3.
Μπράβο p_k!! Μπράβο!!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! κι εγω ειμαι καινουργιο μελος και δεν σας ξερω ακομη.
εγω ανεβηκα στα κιλα μου (λογω βουλιμιας) και ειμαι 68. δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα εχω υψος 1.74.
η υποστηριξη που δινεται ειναι που σημαντικη.
karamelitsa ευχαριστω για την συμπαρασταση. εχεις msn? θα ηθελα να τα πουμε λιγο (αν θες κι εσυ?)
Καλώς ήλθες και καλή διαμονή και δύναμη.Είμαστε ομοιοπαθείς εδώ. :)
Εγώ ανέβηκα πάλι ένεκα διατροφικών ατασθαλιών.Πρέπει να είμαι 61.χμμμμμμμμμμμμ...Θα μπούμε πάλι στο πρόγραμμα απο Σεπτέμβρη.Οψόμεθα φως...
stay there ρεεεεεεεεεεεεεεεε ακους???
Kleanthis ευχαριστω!!!!
ειμαι πολυ χαρουμενη!
ειμαι 76,5 αλλα το ticket δεν το αλλαζω ακομα....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ειπαμε εχω σκαμπανεβασματα...)
[url=http://ticker.7910.org/eng]http://ticker.7910.org/wa__75__01_60...dXIgdGV4dA.gif[/url
Απώλεια κι αυτήν την εβδομάδα. :)
Από τα 90,3 κατέβηκα στα 89,8 κιλά.
Η ζυγαρια εδειξε 76 κιλα..αντε να παει 15 του μηνα να κατεβαινει πιο πολυ καθε βδομαδα...!! (βασικα δεν ξερω αν παει καλα η ζυγαρια μου θα δειξει στις 15 του μηνα χιχιχι)
η ζυγαρια σημερα εδειξε 81
ειμαι ακομα στην αρχη κ εχω την ανεση να ζυγιζομαι συχνα
απο Δευτερα ομως 8α κα8ιερωσω το εβδομαδιαιο ζυγισμα για να μην απογοητευτω κ απομακρυνθω απο τον στοχο μου
Απώλεια κι αυτήν την εβδομάδα.
Από τα 89,8 κατέβηκα στα 89,5 κιλά.
Γειά σας! Έχω αρκετές μέρες να γράψω αλλά παρακολουθώ την πρόοδό σας. Μπράβο! Σήμερα ζυγίστηκα κι εγώ και έιμαι 94. ένα κιλό κάτω απο την προηγούμενη φορά.
Σε καλό δρόμο είμαστε όλοι!
Γειά σας...ξεκίνησε και μένα η κατηφόρα.
1 κιλό..αλλά αρχή είναι ακόμη
φφφ εμενα η ζυγαρια μου με εγκατέλειψε......
μεχρι να παρω κανούργια θα μαι στο σκοτάδι
....
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό...
Φεύγει μια δεκάδα,φεύγουν οι παλιές μισητές ζυγαριές...Έρχεται το 7άρι με ανανεωμένη εμφάνιση και επί ζυγαριάς...
Αρκεί να κατεβαίνουμε...Τώρα θα μας το πει μια καινούρια ζυγαριά,ένα ζευγάρι πράσινα μάτια(κατά προτίμηση άνευ μπλε βλεφαρίδων...);)
Όλα καλοδεχούμενα!
ναι αυτο ειναι καλο τωρα που το λες
την επομενη φορα που 8α ζυγιστλω θα έχω αλλάξει 10δαααα
respect
αχαχαχαχα
καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω για τη λιπομέτρηση και την εύρεση του μεταβολισμού, είπα να μη δημιουργήσω καινούριο θέμα για μία απλή ερώτηση για αυτό ισως να είναι λίγο άσχετο το post. Λοίπον έγω είχα κανει παλιότερα και απτα δύο σε διαιτολόγο αλλά θέλω να τα επαναλάβω. Αυτές οι εξέτασεις που μπορούν να γίνουν? Στο γυμναστήριο μου, μου είπαν οτι μπορώ να το κάνω εκεί με 50 ευρω κόστος αλλα δε καίγομαι και τόσο να μαθω το μεταβολισμό μου για να δώσω 50 ευρώ. Δεν υπάρχει κάποιος γιατρός που να τα κάνει? Έχω ασφάλεια του δημοσίου και έτσι πιστεύω θα μου έρθει πιο οικονομικά σε γιατρό. ευχαριστώ!
καλημέρα σας
επιτέλους κατέβηκα δεκάδα!!!
http://ticker.7910.org/wg__89__12y00...9zaW5nISEh.gif
και εις κατώτερα....
πάντα τέτοια παιδιά
μάλλον κάτι έκανα λάθος
για πάμε πάλι
http://ticker.7910.org/wg__89__12y00...9zaW5nISEh.gif
Από τη δική μου,μικρή εμπειρία, θα σου πω ότι θα ήταν καλύτερο ν' αποφύγεις τη λιπομέτρηση στα γυμναστήρια, γιατί χρησιμοποιούν αμφιβόλου πιστότητας μεθόδους και πολλές φορές, προκειμένου να σου πουλήσουν κάποιο πρόγραμμα υπηρεσιών, σου εμφανίζουν μια διογκωμένη ή έστω διαφορετική εικόνα.Καλύτερο θα ήταν ν' απευθυνθείς σε κάποιο διατροφικό - διαιτολογικό κέντρο που έχει τέτοια όργανα και που τα χειρίζονται και γιατροί σε κάποιες περιπτώσεις.Κάτι πιο συγκεκριμένο δε γνωρίζω να σου πω.Quote:
Originally posted by staspi
καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω για τη λιπομέτρηση και την εύρεση του μεταβολισμού, είπα να μη δημιουργήσω καινούριο θέμα για μία απλή ερώτηση για αυτό ισως να είναι λίγο άσχετο το post. Λοίπον έγω είχα κανει παλιότερα και απτα δύο σε διαιτολόγο αλλά θέλω να τα επαναλάβω. Αυτές οι εξέτασεις που μπορούν να γίνουν? Στο γυμναστήριο μου, μου είπαν οτι μπορώ να το κάνω εκεί με 50 ευρω κόστος αλλα δε καίγομαι και τόσο να μαθω το μεταβολισμό μου για να δώσω 50 ευρώ. Δεν υπάρχει κάποιος γιατρός που να τα κάνει? Έχω ασφάλεια του δημοσίου και έτσι πιστεύω θα μου έρθει πιο οικονομικά σε γιατρό. ευχαριστώ!
παραμενω στα 77 κιλα... αλλα δεν αγχωνομαι γιατι σε λιγες μερες ξεκιναω διαιτα με διατροφολογο!!!!!!! οποτε καποια στιγμη θα πεσει.. παντως ειμαι χαρουμενη που δεν εχει ανεβει ...
:D
Να μαι κι εγω ...
Λοιπόν ... την προηγούμενη Δευτέρα η ζυγαριά έδειχνε 108.
Χθες το πρωι ... 105!
- 3 για αρχή και καλή μου συνέχεια ...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ 30 ΕΤΩΝ.ΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΕΔΩ Κ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΖΥΓΙΖΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 200ΚΙΛΑ.ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 200.
Γειά σου,Γιάννη και καλώς μας ήρθες!
Σημασία δεν έχει το ακριβές νούμερο,
αλλά πώς εσύ νιώθεις και τι κάνεις σχετικά...
Καλή δύναμη στην νέα σου προσπάθεια!
Αν ήθελες να μας πεις δυό λόγια παραπάνω...
Απώλεια κι αυτήν την εβδομάδα.
Μισό κιλό κάτω, από τα 89,5 στα 89.
Το θέμα είναι ότι τον τελευταίο καιρό χάνω μισό κιλό, 700 γραμμάρια, 800 γραμμάρια, κλπ και θα ήμουν πιο ικανοποιημένος αν έχανα γύρω στο κιλό.
Ξέρω ότι όσο κατεβαίνει η ζυγαριά τόσο δυσκολότερα χάνονται τα κιλά και ότι η απώλειά μου είναι η ενδεδειγμένη και καθαρό λίπος, αλλά δε θα με πείραζε λίγο παραπάνω!
Προχωράμε πάντως, χάθηκαν τα 14 κιλά και έμειναν 10 με 11 ακόμη!
Πού θα πάει; Θα τα χάσουμε κι αυτά! :)
kalispera se olous!!eimai neo melos ki apofasisa na mirastw ki egw ton agwna mou gia apwleia varous!!!!eimai 24 exw ipsos 1.65 kai thelw na ftasw 58 kila!!!distixws mesa se dyo xronia katafera na valw 12 oloklira kila!!!!!!ki ekei pou eixa bei s ena programma ki eixa ftasei 62 piga sta 74!!!!!ap tin paraskevi loipon ksekinisa gymnastiki (aerobik) sigekrimena piga kai xthes kai simera kai tha pigainw kathe mera elatwsa kai tis gourounies gt to xw valei skopo na xasw kai hdh ap tin paraskevi eimai 2 kila meiwn!!!sunexizw akathekti an kai talaipwroumai poli kai xunw tonous idrwta!!!!!pantws aisthanomai san na katharizei o organismos mou siga siga!!!
mariaki84
καλώς μας ήρθες και καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Επίτρεψε μου να παραθέσω μια σκέψη μου:
Φοβάμαι πως υποβάλεις τον οργανισμό σου σε πολύ εντατικό πρόγραμμα...("χύνω τόνους ιδρώτα")
Χαίρεσαι που νιώθεις πως "καθαρίζει ο οργανισμός σου",ελπίζω μόνο να μην κλατάρει...
Σκέφτομαι το ρυθμό που πρέπει να κρατούν οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων
για να ανταπεξέλθουν στο σύνολο των χιλιομέτρων που πρέπει να βγάλουν...
Ένας σταθερός σε μέτρο ρυθμός,χωρίς συνεχή πίεση και απαίτηση για θεαματικά αποτελέσματα
νομίζω πως είναι πιο ενδενειγμένος ώστε να φτάσεις με υγιεινό και ασφαλή τρόπο εκεί που λαχταράς.
Δε θέλω να σε αποθαρρύνω από την προσπάθεια σου ούτε να σου στερήσω τον ενθουσιασμό σου...
Απλά ένιωσα την ανάγκη να σου χτυπήσω ένα καμπανάκι κι αν θέλεις το λαμβάνεις υπόψιν σου...
goodmorning συμforumοιτες μου
μειον 1 κιλό και ερχόμαστε 1 κιλό πριν τη δεκάδα
80 total
κ μόνο κάτω ζυγαριά, deal?
Μπράβο,Ελπιδάκι μου!Ωραίο το δώρο της σημερινής σου γιορτής!
Να είσαι γερή κι ευτυχισμένη και γεμάτη πάντα από την ουσία του ονόματος σου!
Χρόνια πολλά σ'όλες τις Ελπίδες μας,τις Αγάπες μας,τις Σοφίες μας και τις Πίστες μας(?)
Χρόνια πολλά και σε όλους εμάς που χρειαζόμαστε να τις έχουμε στη ζωή μας
είτε ως ανθρώπους είτε ως έννοιες...(άγάπη,πίστη,ελπίδ α,σοφία)
Επιτρέψτε μου ένα έξτρα ζουμερό φιλάκι για την λατρεμένη μου HOPA
thanx nadine gia th sumvouli sou!!!safws kai einai epipono alla akomi exw antoxes isws epeidh vrhka kati pou mou aresei san tropo ekgumnashs...apla einai arxh kai katalavaineis tin laxtara mou...allwste dn eina da kai toso epipono an skefteis pws krataei mono 50 lepta!
enoeitai vevaia pws den tha pethanw kiolas na xasw kila!!!oso mporw an dn anteksw tha elatwsw tis episkepseis sto gym!!!
Καλημέρα και απο εμένα ...
Με χαρά σας γράφω ότι έπεσα άλλο ένα κιλάκι ... είμαι πλέον στα 104 απο 110 που ξεκίνησα ...
Ούτε δύο εβδομάδες και όλα καλά και όλα ανθηρα!!!
Αν και έχω αρκετό δρόμο ακόμη μέχρι τα 70, και εδώ που τα λέμε δεν είναι και ότι ευκολότερο στον κόσμο μπορώ να πω ότι το ηθικόν είναι ακμαιότατον!!!
Πολλά φιλιά σε όλους!
bravo amarylis!!!
efxomai na petyxeis ki esu ton stoxo sou!!
egw pali lew na min anevw stin zygaria prin perasei i vdomada!!!
simera exw gym pali!!!ouf... ti golgothas thee mou!!!alla 14 kila mou fainontai tonoi!!!:)
Σε ευχαριστώ Μαράκι84! Εγώ θα ξεκινήσω γυμναστήριο μόλις σπάσω την 100αρα ... αλλά για αρχή θα κάνω μόνο διάδρομο και αερόβια γυμναστική.Quote:
Originally posted by mariaki84
bravo amarylis!!!
efxomai na petyxeis ki esu ton stoxo sou!!
egw pali lew na min anevw stin zygaria prin perasei i vdomada!!!
simera exw gym pali!!!ouf... ti golgothas thee mou!!!alla 14 kila mou fainontai tonoi!!!:)
Όσο για τα 14 κιλά ... σκέψου εμένα που έχω μπροστά μου 34 και πες υπάρχουν και χειρότερα! :P
Εγώ είμαι τα χειρότερα...
Έχω να χάσω: τα κιλά της mariaki84 + τα κιλα της Amarylis + δυο,τρεις δεκάδες ακόμη...
Και κάποτε ήμουν τα χειρότερα των σημερινών χειρότερων μου...
Σημασία έχει να κοιτάμε μπροστά,τα καλύτερα μας που μπορούμε να γίνουμε...
μέρα τη μέρα...στιγμή τη στιγμή...
Γερά με τσαμπουκά,κορίτσια!
paidia sorry p xa8ika alla emtakomisa k dene xo oc .alalumaki exases k alla kila?egv pira 4 eimai peripou 78 me 79 gmt alla tora prosexo poli.
μη ζητας συγνωμη γουρουνιτσα.Quote:
Originally posted by gourountsaa
paidia sorry p xa8ika alla emtakomisa k dene xo oc .alalumaki exases k alla kila?egv pira 4 eimai peripou 78 me 79 gmt alla tora prosexo poli.
εδω ειμαστε οσο συχνα αισθανομαστε και αν το εχουμε αναγκη....
μπορεις να μπαινεις 1 φορα το χρονο η να εισαι ολη μερα μεσα χωρις να χρειαζεται να το αιτιολογησεις σε κανεναν....οσο για κιλα,ψυχραιμια :)