Όμορφεεεεες!!!!! Και τί ωραίο φόρεμα, αγγελουδάκι!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Printable View
Όμορφεεεεες!!!!! Και τί ωραίο φόρεμα, αγγελουδάκι!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
σε ευχαριστώ πολύ κουκουτσάκι μου,το πρώτο φόρεμα που αγόρασα και είναι one size όλεεεεεεεεεεεεεε
Κοριτσάρες, μπράβο σας, είστε όλα τα λεφτά και οι δυο, χαμόγελα και κατηφόρα, το τέλειο δίπτυχο!
γουσταρω πολυ το στυλ σας! ξερετε να ντυνεστε!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
σε ευχαριστώ πολύ κουκουτσάκι μου,το πρώτο φόρεμα που αγόρασα και είναι one size όλεεεεεεεεεεεεεε
συγχαρητιριααααααααααα!!!! αν και ειναι θολα τα προσωπα φαινεται ποσο χαμογελατε!
Μου θυμιζει τις φωτος της πωλινας που ακτινοβολει και αυτη στις φωτος της :tumble:
Μπραβο κοριτισια!
aggeloudaki!!! λάμπετε!! μπήκατε στο πλύσιμο στους 90 χεχεχε. Και εις κατώτερα με περισσότερα χαμόγελα.
χαχχαχαχαχα Κατερίνα μου.Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια,η αλήθεια είναι πως έχουμε το χαμόγελο της colgate σε αυτές τις φώτο :D
Συγχρητήρια και στις δύο για την τόσο μεγάλη προσπάθεια και κυρίως αυτά τα αποτελέσματα!
Αγγελουδάκι επειδή μόνο τη δική σου απώλεια βλέπω αυτή τη στιγμή στο tickeraki, δε φαίνεσαι απλά 20 κιλά λιγότερα! σαν μισή σε βλέπω εγώ!
Μπράβο σας ρε κορίτσια!!
Μπραβο παιδια
και εις κατωτερα τα κιλα
cherie Η αλήθεια είναι πως έχω χάσει πολλούυυυυυυς πόντους!Η Ολίνι αν θυμάμαι καλά στην φώτο είναι -29 κιλά (φιλενάς ελπίζω να μην σε κλέβω στο ζύγι :D )
Φίλεναδα κλεβεις προς τα επάνω! Ήμουν μείον 25!
καλά βρε είμαι Large τύπος εγώ...στα κάνω δώρο τα περισσευούμενα :P βασικά και εγώ σε αυτές τις φώτο ήμουν -17 κιλά και όχι -20 αλλά από τότε μέχρι τώρα δεν πολυβλέπω διαφορά!
προσπαθώ κι εγώ για πρώτη φορά να ανεβάσω. ελπίζω να φαινονται:puzzled:
στη μία είμαι ένα χρόνο πριν, στα 85 συν πλην κατι, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι πάντως ότι όταν είδα αυτή τη φωτό, έφριξα.
Η δεύτερη, είναι χθεσινή, με τα χέρια στα μάτια να προσπαθώ να σταματήσω τα δάκρυα μετά που καθάρισα ένα κρεμμύδι. Τη φούστα αγνοείστε την, είναι μούσκεμα λόγω βροχής. Δεν φαίνεται και πολύ μεγάλη διαφορά για τα περιπου 20κιλά, νομιζω φαινεται πολύ μικρότερη η διαφορά, αλλά αυτό που σκεφτόμουν όταν τις έβλεπα, είναι ότι στην περσινή φωτογραφία, εγώ ένιωθα να είμαι όπως είμαι τώρα:((((
http://img831.imageshack.us/img831/946/3102010.jpg
http://img545.imageshack.us/img545/9897/17092011j.jpg
τι καλά που τώρα νιώθω "κάπως" άνετα να φοράω και φουστίτσες:D
edit: ξανα-ανεβάζω την πρώτη, για να φαίνονται καλύτερα οι κοιλάρες μου, τα μάγουλά μου, τα προγούλια μου και οι μπουτάρες μου:shocked2:
Redish, κοριτσάκι, που βλέπεις καλέ ότι δεν υπάρχει διαφορά, όχι απλά υπάρχει αλλά και είναι και μεγάλη! Επίσης καταλαβαίνω πλήρως τη χαρά σου να φοράς φουστίτσες, και μένα είναι απωθημένο μεγάλο! Μπράβο σου! Έκανες πολύ καλή προσπάθεια και πρέπει να είσαι περήφανη και να χαίρεσαι τα αποτελέσματα στο φουλ!!:thumbup:
Εμένα πάλι η διαφορά μου φαίνεται εντυπωσιακή και , αν συγκρίνω με δικές μου φωτό, περισσότερο από 20 κιλά.
Το αποτέλεσμα είναι φοβερό όπως και να έχει και σου αξίζει!!! Θερμά συγχαρητήρια!!!
Τσέκαρα πάντως και τις τελευταίες φωτό που είχα βάλει δικές μου και από τα 115 περίπου που ήμουν τότε ως τα 100 σχεδόν που πλησιάζω τώρα δεν υπάρχει πρακτικά καμία διαφορά :(... τεσπά, γκρινιάζω πάλι...
Redish η διαφορά είναι πολύ μεγάλη!!!!Μπράβο σου,και φαίνεται πως έχεις χάσει παραπάνω από 20 κιλά!
Φίλιππε αποκλείεται να ΜΗΝ έχεις διαφορά!Απλά μάλλον επειδή στις πρώτες φώτο σου από τα 148 στα 115 η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και την βλέπεις πολύ φανερά μείον 15 κιλά ακόμα δεν "βλέπεις" την διαφορά,αλλά είμαι σίγουρη ότι υπάρχει;)
ευχαριστώ πολύ παιδιά! ισως φαινεται πιο πολύ η διαφορά γιατι η μια φωτό ειναι μεγαλύτερη από την άλλη, οπότε η 2η με κολακεύει και δεν δειχνει τοσο 100% την πραγματικότητα.
Φιλιππε, ΣΙΓΟΥΡΑ θα φαινεται η διαφορά! βγάλε φωτογραφιες και δες τες. Κι εγώ πριν κάνω την σύγκριση τη μια διπλα στην άλλη, πιστευα οτι η διαφορά ηταν πολύυυυ μικρότερη! κανα 5κιλο και αν, ισα δλδ που να έχω ξεπρηστει λίγο στο πρόσωπο. όταν όμως δεις φωτογραφίες σου ακριβώς τη μια διπλα στην άλλη, θα δεις πόσο πραγματικά αλλάζεις
απλά καμία σχέση !!! μπράβο , θέλει μεγάλη δύναμη ψυχής!!!Quote:
Originally posted by Redish
στη μία είμαι ένα χρόνο πριν, στα 85 συν πλην κατι, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι πάντως ότι όταν είδα αυτή τη φωτό, έφριξα.
Η δεύτερη, είναι χθεσινή, με τα χέρια στα μάτια να προσπαθώ να σταματήσω τα δάκρυα μετά που καθάρισα ένα κρεμμύδι. Τη φούστα αγνοείστε την, είναι μούσκεμα λόγω βροχής. Δεν φαίνεται και πολύ μεγάλη διαφορά για τα περιπου 20κιλά, νομιζω φαινεται πολύ μικρότερη η διαφορά, αλλά αυτό που σκεφτόμουν όταν τις έβλεπα, είναι ότι στην περσινή φωτογραφία, εγώ ένιωθα να είμαι όπως είμαι τώρα:((((
edit: ξανα-ανεβάζω την πρώτη, για να φαίνονται καλύτερα οι κοιλάρες μου, τα μάγουλά μου, τα προγούλια μου και οι μπουτάρες μου:shocked2:
Redish μπράβο!!!!!!!!!!!!!
:crazy::crazy::crazy:
Πως δε φαίνεται η διαφορά!!!!!!!!
Αggeloydaki k Olini μπράβο κορίτσια :thumbup::thumbup::thumbup:
Τώρα είδα τις δικές σας φώτο!!!!
Αggeloydaki μου αρέσει πολύ το φόρεμα σου κ σου πάει !!!!:yes::yes::yes::yes:
Μπραβο σε ολες και ολους.Μπραβο που αντεξατε και τωρα απολεμβανεται τα αποτελεσματα των κοπων σας.Ειναι φοβερο πως αλλαζει ο ανθρωπος χωρις τα κιλα,ασε που προσθετουν πολλααααα χρονια.Εχω δει πολλων φωτογραφιες και φαινοντε χωρις τα κιλα τουλαχιστον 10 χρονια μικροτεροι.
Πάμε ένα update λοιπόν τώρα στα 100 κιλά. Συγνώμη εκ των προτέρων για το θέαμα που θα αντικρύσατε αλλά αποφάσισα να είμαι topless :yes: για να μου πείτε όσοι/όσες τα έχετε περάσει γνώμη για τη χαλάρωση στη κοιλιά....Quote:
Originally posted by filipparas
Λοιπόν κατόπιν λαϊκής απαίτησης :lol: ανεβάζω κι εγώ... το τραγικό είναι οτι δεν είχα καμία πρόχειρη "πριν" οπότε έβαλα μία από το facebook ενός φίλου. Ζητώ επιείκια, είμαι ακόμα στη μέση!!!:lol:
Πριν λοιπόν
http://img825.imageshack.us/img825/
Σημερινές από το πρωί
http://img13.imageshack.us/img13/7769/metampros.jpghttp://img18.imageshack.us/img18/7302/metaplagia.jpg
Συγνώμη για τη ποιότητα αλλά δε φημίζομαι για τις φωτογραφικές μου ικανότητες. Νομίζω πάντως οι σημερινές με κολακεύουν λίγο συγκριτικά με τη πραγματικότητα.... ΑΥΤΑΑΑΑ
http://img825.imageshack.us/img825/2...2011062.th.jpg
http://img713.imageshack.us/img713/5...2011064.th.jpg
Όπως βλέπετε από τη γραμμή μαυρίσματος δε σας κάνω τη χάρη να τραβήξω πιο πάνω το σορτσάκι...
Anyway, επόμενες στο στόχο αν και δε βλέπω πως με 15-16 κιλά λιγότερο από σήμερα θα είμαι στο στόχο... ίδωμεν...
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
φιλιππαρα και εις κατωτερα σε κιλα
και σου ευχομαι το εννιαρι να το βρεις γρηγορα μπροστα σου:grin:
μπραβο!!!!! πολυ καλη προσπάθεια!!! 20 κιλά γλυκιά μου είναι 20 κιλά, μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα αλλα τα έχεις χάσει και φαίνεται πανω σουQuote:
Originally posted by Redish
Όπως βλέπετε από τη γραμμή μαυρίσματος δε σας κάνω τη χάρη να τραβήξω πιο πάνω το σορτσάκι...
[/quote]
πάντως μαύρισες!!!! φίλιππε διακρίνονται οι άνω κοιλιακοί σου και με λίγη προσπάθεια θα φύγει και η χαλάρωση στο κάτω μέρος της κοιλιάς!!!! ΕΙΔΩΛΟ
Μπραβο! Μπραβο σε ολους σας!!!:starhit::starhit:
:o:o:o:o:o:o:o:o:o
filippara oyaaaaaaaaoy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χαχαχαχαχα, κοιλιακοι λέει διακρίνονται!!! ʼρχισε το δούλεμα!!! Σε διαβεβαιώ οτι υπάρχει ενα παχύ στρώμα λίπους πάνω από οποιαδήποτε υποψία κοιλιακών...
Ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα πάντως, ευπροσδεκτα!!!
η χαλαρωση τοσο πολυ φευγει με γυμναστικη?ή πρεπει να μπει νυστερι παιδια???Παντως φιλιππαρας δεν υπαρχεις!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
filip συγχαρητήρια ! επίτευγμα πραγματικά.!!! όσο για την χαλάρωση γνώμη μου είναι ότι λίγα θα μπορέσεις να σώσεις με γυμναστική, ωστόσο αξίζει κάθε προσπάθεια για να αποφύγεις το νυστέρι. Θα έχεις καλύτερη εικόνα όταν φτάσεις κοντά στον στόχο σου. Και πάλι χίλια μπράβο, πρέπει να είσαι και ωραίο παιδί αν και μας κρύβεις το πρόσωπο ( φιλικά το λέω μην παρεξηγηθώ)
φιλιππε, μπράβο! σε θαυμάζω για τις αντοχές που έχεις, την επιμονή σου και την τοση γυμναστική που κάνεις! ανταμείβεσαι μέρα με τη μέρα, ΜΠΡΑΒΟ!
και ευχαριστώ πολύ ολους για τα καλά σας λόγια, μου δίνουν ώθηση να συνεχίσω και να μην παραιτηθώ...και προπαντός, να μην τα ξαναβάλω!
Φιλιππάρας=Είδωλο!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::spin::tumble::spin::tu mble::spin:
Olini, aggeloydaki, fillipara, BRAVOOOOOOOOOOO ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙ............ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΦΟΒΕΡΗ!!!!!
φιλλιπ εχω παθει πλακα με την παρτυ σου λεμε :thumbup:
Κι εγώ έτσι νομίζω Katie, δύσκολο να μαζέψει... τεσπά, ας έρθει εκείνη η ώρα και θα δούμε.
Ευχαριστώ και τις υπόλοιπες, με κάνετε και κοκκινίζω!:lol::lol:
Μη σταματάτε όμως, μου αρέσει :cool: Ψωνάρα...
Να μπω κι εγώ στο κλαμπ των θαυμαστριών σου,Φίλλιπε(άνευ -άρα);
Πρέπει να νιώθεις πολύ περήφανος για το επίτευγμα σου!Είναι πράγματι εντυπωσιακό!
Όχι μόνο ως αποτέλεσμα στα μάτια,αλλά συνοδευόμενο κι απ'τη σκέψη πως έφτασες εδώ χωρίς νυστέρι με πειθαρχία κι επιμονή!
Στο δια ταύτα.Αν ανεβάσουμε τη βερμούδα στο σημάδι του καλοκαιριού δε νομίζω να έχεις κάτι να σε χαλάει.
Τώρα,μία παλάμη δέρμα αν πραγματικά σε ενοχλεί στο χρόνο δεν είναι τόσο τρομερό ν'αποφασίσεις να προχωρήσεις σε πλαστική.
Ένα σημείο είναι εξάλλου!Εσείς οι άντρες είστε πολύ τυχεροί που κυρίως έχετε τα επιπλέον κιλά στην κοιλιά,που μαζεύεται εύκολα.
Εμείς,άντε να κοπτοράψεις και στήθος και χέρια και πόδια...Τον ασυμμάζευτο!Και τα σημάδια πολλά μετά...
Συνέχισε την καλή σου προσπάθεια και τη γυμναστικούλα σου,δώσε και χρόνο στο δέρμα σου να κάνει το καλύτερο του
κι αν στο τέλος δεις πως δε χαίρεσαι το αποτέλεσμα όσο θα ήθελες,το σκέφτεσαι να προχωρήσεις και στο τελευταίο βήμα
που θα σβήσει το λιπαρό παρελθόν σου!
Παρεμπιπτόντως πολύ νοικοκυρεμένο κι όμορφο το μπάνιο σου!Kαι δεν είναι το καλύτερο μου το καφεμπεζουλί...
Κορίτσια,μήπως ν'αρχίσουμε να μαζεύουμε υπογραφές να μας δείξει και τα όμορφα του μάτια;Ήδη έχουμε δύο : Κatie & me!
Μιας και είμαι στα 30 κιλά απώλεια, ας κάνω μια αναδρομή σύγκρισης με το παρελθόν... Ξέρω πως εχω ανεβάσει πολλές φώτο, αλλά νομίζω αυτή είναι η πολύ αντιπροσωπευτική της μέχρι τώρα πορίας μου.
Πωλίνα, εκπληκτική διαφορά!!! Μισή Πωλίνα έμεινες!!! Μπράβο!!!!
Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος σου Πωλίνα, χίλια μπράβο!!! Όποτε "πέφτεις" να κοιτάς αυτή τη φωτό και να βλέπεις τι έχεις καταφέρει!
Eυχαριστώ nadine για τα καλά σου λόγια!!! Κλαμπ θαυμαστριών, ελληνιστί fan club δλδ; Μ'αρέσει!!! Όταν (και ΑΝ φυσικά...) φτάσω στο τέλος θα βγάλω οτι φωτογραφία θέλετε και αυτό είναι δέσμευση που έλεγε και ο Σημίτης!
Θυμήθηκα και το αγαπημένο μου σύνθημα από τις μαθητικές διαδηλώσεις τώρα: "Αυτό το νομοσχέδιο είναι σα το Σημίτη, είναι κοντό και άσχημο με μια ελιά στη μύτη!" :smilegrin::smilegrin::smilegrin: Αγνοήστε το παραλήρημα μου παρακαλώ, ευχαριστώ για τη κατανόηση σας!
Σε ευχαριστώ κουκούτσι μου, αλλά όχι και μισή!!!! 3/4 έμεινα!Quote:
Originally posted by koukoutsi
Πωλίνα, εκπληκτική διαφορά!!! Μισή Πωλίνα έμεινες!!! Μπράβο!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ Φίλιππε μου. Είδη η συγκεκριμένη φώτο θα πάει για εκτύπωση και μετά με μαγνητάκια στο ψυγείο!Quote:
Originally posted by filipparas
Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος σου Πωλίνα, χίλια μπράβο!!! Όποτε "πέφτεις" να κοιτάς αυτή τη φωτό και να βλέπεις τι έχεις καταφέρει!