Τα χάπια μπορούμε να τα πάρουμε και χωρίς συνταγή αλλά είναι ακριβά.εχουν γύρω στα90 Ευρώτοκουτίγιαένα μήνα.Οι γιατροί τα γράφουν όμως οπότε πληρώνεις την συμμετοχή.
Printable View
Τα χάπια μπορούμε να τα πάρουμε και χωρίς συνταγή αλλά είναι ακριβά.εχουν γύρω στα90 Ευρώτοκουτίγιαένα μήνα.Οι γιατροί τα γράφουν όμως οπότε πληρώνεις την συμμετοχή.
Καλωσηρθες!!Μη σε παιρνει απο κατω,ολες στον ιδιο αγωνα ειμαστε!Και γω οταν ξεκινουσα μου φαινοταν βουνο,αλλα με τη βοηθεια των χαπιων και των χρυσων κοριτσιων της ομαδας εδω,εχω κανει προοδο.Εχω φυσικα ακομα 20,αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερω μεχρι τελος,τι ιδιο και συ!!Να μην το παρακανεις μονο,οτι διατροφη κι αν κανεις μην παραλειπεις τιποτα,και συμβουλη απο εμενα,αν η διατροφη σου ειναι αρκετα αυστηρη προσθεσε καποιο συμπληρωμα σε βιταμινες-αν χρειαζεται φυσικα η νιωθεις κουρασμενη.Σου ευχομαι τα καλυτερα!!Sasa14,καλωσηρθες κι εσυ!!Σχετικα με το αν πρεπει να παρεις το συγκεκριμενο χαπι μονο ο γιατρος σου μπορει να στο πει,αφου κανεις τις καταλληλες εξετασεις και μονο με συνταγη γιατρου πλεον(γνωματευση που να βεβαιωνει οτι εχεις υπερλιπιδαιμια η σακχαρωδη διαβητη,η οτι πασχεις απο νοσογονο παχυσαρκια-ετσι αναφερεται σαν ορος ιατρικα το τελευταιο).Το κουτι των 10mg στοιχιζει 75,37 και εχει 28 καψουλες μεσα διαρκει ενα μηνα,εχει ημερολογιακη συσκευασια).Καλη επιτυχια!Aλαλουμακι μου,μειναμε τα δυο μας η μου φαινεται?Καλε που χαθηκατε ολες,πεστε μας ενα γεια,και μη μας αγαπατε!!Ναντιν,οτι και αν αποφασισεις σχετικα με την παρουσια σου εδω...τα ξερεις!!Σας φιλω ολες,καλο βραδυ!!
γεια σας και απο μενα..
χαθηκα λιγο...δεν εγραφα αλλα σας διαβαζα καθε μερα...
τα ''μουσκεψα'' την περιοδο αυτη του πασχα με την διατροφη..αλλα συνεχιζω απο αυριο....!!!!!!!!!!!
αντε ελατε και οσες υπολοιπες ''λοξοδρομησατε''..
ελατε τεκνα μου παλι στο δρομο του θεου...
χανελακι μπραβο για την επιμονη σου και την απωλεια...συνεχισε ετσι..να σε εχουμε ως παραδειγμα...
φιλακια....!!!!!!!!!!!!<div style="width:220; height:255"><object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0"id="wp" width="220" height="225" align="top"><param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /><param name="movie" value="http://cdn.content.sweetim.com/sim/sweetim_wink.swf?ContentURL=http://cdn.content.sweetim.com/sim/cp/icons/010108A7.swf&StageW=220&StageH=225&XScale=35&YScal e=35&LPURL=http://www.sweetim.com/s.asp&LPVER=3&LPREF=14&StopFRM=20&Mode=2" /><param name="loop" value="false" /><param name="menu" value="false" /><param name="quality" value="high" /><param name="scale" value="exactfit" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /><embed src="http://cdn.content.sweetim.com/sim/sweetim_wink.swf?ContentURL=http://cdn.content.sweetim.com/sim/cp/icons/010108A7.swf&StageW=220&StageH=225&XScale=35&YScal e=35&LPURL=http://www.sweetim.com/s.asp&LPVER=3&LPREF=14&StopFRM=20&Mode=2" loop="false" menu="false" quality="high" scale="exactfit" bgcolor="#ffffff" width="220" height="225" swLiveConnect=true id="wp" name="wp1" align="top" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" ></embed></object><br/><a href="http://www.sweetim.com/s.asp?lpver=3&ref=14" target="_blank">Get yours at SweetIM.com</a></div>
κοριτσακια μου τι κανετε?
εχω να σας "δω" 2 εβδομαδες και μου λειψατε!!! Πολυ!!
Κανουμε κατι ρυθμισεις στη δουλεια και δεν ειχα ιντερνετ. και στο σπιτι ο αντρουλης μου αποφασισε να κανει συνδεση με cyta και επισης δεν ειχα προσβαση. ουτε τηλεφωνο για μερικες ημερες.
Να σας ευχηθω χριστος ανεστη και καλο χασιμο κιλων
η ομαδα R πως ειναι?
Προεδρινα μας? εφτιαξε η διαθεση μου με την πορτα παραπανω. επλιζω και η δικια σου. πως παμε απο κιλακια? σιγη ιχθυος επι του θεματος παρατηρω.
sabe, μαχητικη σε βρισκω, οπως παντα. οποτε σιγουρα ολα καλα
Αλαλουμακι μου, απο ασανσερ αλλο τιποτε. ακομη δεν ειχα χασει καλα καλα τα κιλα των χριστουγεννων, μου φαινεται οτι τα ξαναεβαλα ολα....
hanelitsa, τι φωτο ειναι αυτες? Κουκλος ο κουκλος σου. αντε και με εναν ακομη...
xenia, βλεπω κι εσυ απο αυριο οπως ολες μας...
Μαρικακι, τα αρχισαμε τα χαπακια βλεπω. Οτι την κοβουν την ρημαδα, την κοβουν και σε κρατουν και τα ματια ανοιχτα (ετσι το λεμε τωρα).
klm τι χαμπαρια? τι λεει η ζυγιση της Παρασκευης? πως παει το τρεξιμο? εγω το ξεχασα παλι. ολο απο αυριο ειμαι
υπολοιπα κοριτσακια, συγχωρηστε με που δεν σας γραφω μια-μια. διαβασα τοσα πολλα μαζι που η μνημη μου με προδωσε.
Βλεπω καποια καινουρια μελη που μας απο τη μερια μου, θελω να καλωσορισω.
Τα δικα μου. Περασα καλα, μισο δουλεψα καποιες μερες, καποιες αλλες ξεσκιστηκα στη δουλεια, ξεσκιστηκα και στο φαι, ξανοιξε το στομαχι και δεν μπορω να συμμαζευτω. απεφυγα επιμελως να ζυγιστω ολες αυτες τις ημερες και παρα τα χαπια που ποτε θυμομουν ποτε ξεχνουσα, η ορεξη, ορεξη. λεω να κανω μια νεα αρχη απο σημερα (πειραζει που το τριημερο θα κανω ενα διαλλειμα ?) μια που επιτελους εχω ξανα προσβαση στο γραφειο και μια που την παρασκευη ειναι αργια, να ζυγιστω κατευθειαν την επομενη παρασκευη.
το τριημερο ο αντρουλης μου αποφασισε να με παει ταξιδακι χωρις τα παιδια και λεω να μην του το χαλασω. αν και ο καιρος θα ειναι χαλια και εχω και τη κορη μου με πυρετο απο τη Δευτερα, ελπιζω να συνελθει αυτη, ολα να πανε καλα και να μην το ακυρωσουμε.
Θα παμε μαλλον κατα τα Γιαννενα. λετε να πρεπει να κλεισω δωματιο? εχει καποια καμια προταση για ξενοδοχειο? Ημουν καποτε φοιτητρια εκει αλλά μαλλον θα εχουν αλλαξει σχεδον τα παντα. Πανε 15 χρονια απο τοτε. πως περνουν τα ερμα τα χρονια? Νομιζα οτι εχω ακομη νωπες μνημες, αλλα δεν θυμαμαι δρομους, περιοχες, ξενοδοχεια...
Φιλακια στην τρελοπαρεα και απο σημερα θα ειμαι πλεον μαζι σας (επιτελους) καθημερινα
euxaristw!! egw skeftomai na ta parw otabn ksekinisei i eksathliwsei tou prwtou mina diaitas pou tha eimai etoimi gia voutia sto zaxaroplasteio!!
Sasa καλωσήρθες, δεν ρωτάς και κανένα γιατρό γιατί μάλλον είσαι μικρή και έχεις λίγα κιλά. Τα συγκεκριμένα χάπια δεν είναι και πολύ αθώα και έχουν παρενέργειες.
Ξένια, Χανελάκι, Βαρμπ, χαθήκαμε, εκτός από το Χανελάκι οι υπόλοιπες μάλλον δεν είμαστε και πολύ καλά κοριτσάκια. Εγώ νοιώθω ότι είμαι σε καλό δρόμο?. Αρχίζω να παίρνω μπρος, για να δούμε όμως πρώτα, γιατί ξέρετε πως γυρίζουν αυτά τα πράγματα.
Βαρμπ, να πας εκδρομούλα με τον αντρούλη σου και να περάσετε καλά. Τα Γιάννενα είναι πανέμορφα, τα έχω λατρέψει?. Καλά να περάσετε.
KORITSIA KALISPERA!EIMAI NEO MELOS, 28 XRONWN KAI KILA 95. DIAVAZW EDW KAI POLU KAIRO TO FORUM KAI EIPA NA GRAFTW KI EGW GIATI EXW KAPOIES APORIES.
EXW DOKIMASEI POLLES DIAITES STO PARELTHON ALLA PANTA TA KILA POU EXANA TA EPAIRNA META KAI EIPA NA KATALIKSW KI EGW STO REDUCTIL. TA XAPIA TA XW AGORASEI KAI TA EXW SPITI MOU TWN 10MG GIA 28 MERES. DEN TA EXW XRISIMOPOIISEI OMWS GIATI PSILOFOVAMAI ME AYTA POU DIAVASA. EXW ENA MIKRO FYSHMA STIN KARDIA, YPOTHIROEIDISMO KAI ENA ADENWMA STIN YPOFYSI. PERNW FARMAKA GIA TA TO THYROEIDI KAI TIN YPOFYSI MONO KAI OXI GIA TO FYSHMA. THELW NA TA KSEKINISW OMWS. DEN ANTEXW ALLO GI AUTO KAI TA AGORASA. O GIATROS SIGOURA THA ELEGE OXI GI AUTO KAI DEN PIGA.
TI NA KANW VRE KORITSIA. LETE NA PATHW TIPOTA KAI NA ME KLAEI I MANOULA MOU? PANTWS THELW NA TA PARW.
Καλημέρα σας όμορφες κοπελιές!Τι μου κάνετε;Eξαφανίστηκα για λίγο,αλλά και σας σκέφτομαι και σας αγαπώ.
Εγώ σταμάτησα τα reductil,μετά από τα πρώτα κιλά που χάθηκαν εύκολα σχετικά,δε βλέπω να κάνουν τη διαφορά.Είμαι σταθερή στα 67 και κάτι μου,δε με χαλάει καθόλου φυσικά,αλλά δε βρίσκω λόγο να επιβαρύνω τον οργανισμό μου χημικά όταν δεν έχω πλέον τα ανάλογα αποτελέσματα.Συνεχίζω να προσέχω τη διατροφή μου,σε αυτό με βοηθήσατε πολύ όλες σας.
Και εννοείται είμαστε εδώ στην ομάδα μας,γιατί πλέον δεν είναι μόνο για τα κιλά,είναι και για άλλους λόγους,ψυχικής υποστήριξης,επικοινωνίας με άτομα που εκτιμώ και περνάω καλά μαζί τους.:)Tώρα θα πάω να δω και τα άλλα κοριτσάκια μας,στα άλλα subfora και επανέρχομαι δριμύτερη!
sabe na rwtisw kati me ta reductil den eniwthes ligoura pragmatika kai epeidi eisai liga kila kai esu sta egrapse giatros???
na rwtisw kai kati teleutaio posa exases ton min ame reductil xwris na niwtheis pina ennoeitai!!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ, ΚΑΛΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!!!!!
Koκκινομάλα που είσαι χάθηκες.... ζηλεύω τα 67 κιλά σου, μπράβο μια χαρά τα πήγες και καλά έκανες και τα σταμάτησες, τα λίγα κιλά που θέλεις ακόμα, μπορείς και μόνη σιγά σιγά.
Ζουμπουρλού.... τα reductil έχουν παρενέργειες κυρίως στην καρδιά, μην τα πάρεις αν δεν ρωτήσεις τον γιατρό σου, μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα για σένα.
Ναταλάκι, ελπίζω να είσαι καλά, εδώ είναι σαν να λείπει το κερασάκι από την τούρτα.....
Αλλά αν εσύ είσαι καλά.... χαλάλι η απουσία σου!!!!!!!!!!!!!
Alalumάκι μου,γεια σου,γεια σου Barbarelli,στο Ξενάκι,στην chrys,το μαρικάκι μας,τη Νεφέλη,όλα τα κορίτσια,σας φιλώ γλυκά!
ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗ ΝΑDINE ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!Έλαααα,πάμε δυνατά όλες μαζί,φωνάχτε να γυρίσει,θα την πάρω και τηλέφωνο το απόγευμα να της το πω κατ'ιδίαν με φάλτσα,για να μάθει,μουσική υπόκρουση επίσης απαραίτητη,στη διαπασών.Μπορεί να περνάει τις μαύρες της,όπως όλες μας κάπου κάπου,να ξέρει ότι είμαστε εδώ και την αγαπάμε και τη σκεφτόμαστε!
Και εγώ ένα για την ομορφιά μου,το Ναταλάκι μας,που τόσο πολύ δέθηκα μαζί της,πριν καν την γνωρίσω από κοντά!
Ναι θα πω,αφού με ξέρω πάλι
Ναι θα πω και με μονό σανδάλι
Θα ντραπώ να πω φοβάμαι τη ζωή.
Ναι θα πω,θα βρέξω το κεφάλι
Ναι θα πω κι ας με κοιτούν οι άλλοι
να χτυπώ καινούργια πόρτα το πρωί.
Δίχτυα ήταν τα χρόνια και τα τράβηξα
κι όσα σπαρταρούσανε τ'ανάδειξα
Σ'έρωτες κι αγάπες μεσολάβησα,
δίχτυα μου βαριά.
Δίχτυα ήταν τα χρόνια κι ήπια θάλασσα
κι όμως κάτι αιώνια δε τα χάλασα
Τρύπια παντελόνια πάμε γι άλλα,σαν
μικρά παιδιά...
Ναι θα πω,στους άλλους είπα όχι
Ναι θα πω αφού η καρδιά μου τό'χει
Ν'αγαπώ,μπορεί να τό'χει κι η ψυχή.
Δίχτυα ήταν τα χρόνια καρδιά μου
κι έσταζε ομορφιά,
άπιαστο δελφίνι η χαρά μου,
πού'χα συντροφιά.
Λίνα φυσικά...αφιερωμένο με πολλή πολλή αγάπη,σε περιμένουμε όταν είσαι έτοιμη να γυρίσεις και φυσικά,σε σκεφτόμαστε...;)
Δεν έχω λόγια...Είστε όλες τόσο συγκινητικές στον τρόπο που εκφράζετε την έγνοια σας για μένα,που με σκέφτεστε,που δε με ξεχνάτε...
Ούτε εγώ σας ξεχνώ φυσικά!Είστε σημαντικό κομμάτι του κόσμου μου!Ακόμα κι αν η NADINE σιγήσει οι ουσιαστικές σχέσεις,
που στη Ναταλία χάρισε,δε θα σβήσουν ούτε θα επηρεαστούν!Αλαλουμένια μου,το κερασάκι ακόμα πνίγεται στις κουταλιές του...
Σαμπίνα μου,μάλλον "ναι" θα πω...ακόμα όμως βρίσκομαι στο "δεν ξέρω"...μετέωρη,σε μια μεταβατικότητα χωρίς ξεκάθαρο προορισμό...
Τα φιλιά μου σ'όλες τις αγαπημένες μου!Ανησυχώ για την πριγκίπισσα μας που εξαφανίστηκε μετά την επιστροφή της του Πάσχα,
για τον ήλιο μου,άμα είναι καλά με την υγεία του,αν έγινε εκείνο που θα συνέβαινε κάποια προηγούμενη Παρασκευή,αν επιτέλους τελειώσαμε...
Τη Νεφελοδεύτερη αρχίζω να το αποδέχομαι πλέον με βαριά καρδιά πως τη χάσαμε από την παρέα μας...
Κι άλλα κορίτσια βέβαια που μας επισκέφτηκαν κι εξαφανίστηκαν...Ελπίζω να είστε όλες καλά!
Μπαρμπούνι μου,ελπίζω τα Γιάννενα να αποβαίνουν "μήνας μέλιτος" για σας τις μέρες αυτές,που διανύουμε!
Χανελέλι,Μαρικάκι,Ξενιαφέν τρα,ευτυχώς τα λέμε τηλεφωνικά ή μέσω msn,οπότε δε χρειάζομαι το χώρο αυτό να μάθω νέα σας...
Να σας προσέχετε,πολύτιμες μου!
zoumpourlou και sasa14,καλώς ήρθατε στην παρέα μας!(αν είναι εύκολο γράφετε μας μ'ελληνικούς χαρακτήρες!)
Σας παρακαλώ μην παίρνετε αψήφιστα το θέμα των χαπιών!Δεν παίζουμε κρυφτούλι με τους γιατρούς,έχοντας βρει κρυψώνα το μικρό μας δαχτυλάκι!
Σας παραθέτω δύο αποσπάσματα άρθρων που αναφέρονται στα χάπια αυτά για να έχετε μια καλύτερη ίσως εικόνα περί τίνος πρόκειται.
(Θα τα παραθέσω και στο εναρκτήριο ποστ του τόπικ αυτού προς ενημέρωση όσων πιθανόν συναντούν το φόρουμ μας εξαιτίας τους.)
Καλή δύναμη στην προσπάθεια σας και καλά αποτελέσματα όχι εις βάρος της υγείας μας όμως!Να σας προσέχετε!Φιλάκια!
"Το Reductil (σιμπουτραμίνη), είναι ανορεξιογόνο με δράση στο κεντρικό νευρικό σύστημα, αλλά διαφορετικό από τις αμφεταμίνες.
Αυξάνει τα επίπεδα σεροτονίνης και νοραδρεναλίνης στον εγκέφαλο μειώνοντας την όρεξη κατά 30% και αυξάνοντας το αίσθημα κορεσμού.
Όταν συνδυαστεί με κάποια ήπια δίαιτα και ελαφρά άσκηση, πετυχαίνει σημαντική απώλεια βάρους στο 77% των ασθενών, σε διάστημα 6 μηνών.
Οι σπουδαιότερες παρενέργειες του φαρμάκου είναι η δημιουργία άγχους, νευρικότητας, αϋπνίας, ταχυκαρδίας, υπέρτασης, πονοκεφάλων και ξηροστομίας.
Πρέπει πάντα να χορηγείται μετά από ιατρική εξέταση. Αντενδείκνυται σε ασθενείς με καρδιακή νόσο και υπέρταση, ενώ χρειάζεται προσοχή και παρακολούθηση
όταν χορηγείται σε άτομα που λαμβάνουν αντικαταθλιπτικά και αντιεπιληπτικά λόγω αυξημένης πιθανότητας παρενεργειών."
"Σιμπουτραμίνη (Reductil)
Πρόκειται για μια ουσία που λαμβάνεται από το στόμα και μέσω του αίματος φτάνει στον εγκέφαλο,
όπου και δρα αυξάνοντας την αίσθηση κορεσμού, με αποτέλεσμα το άτομο που ακολουθεί την αγωγή να τρώει λιγότερο.
Παράλληλα, προκαλεί αύξηση του συμπαθητικού τόνου, κι έτσι ενισχύει το βασικό μεταβολικό ρυθμό και αυξάνει τις καύσεις.
Πότε είναι κατάλληλη για σάς: Oι ενδείξεις για τη λήψη της είναι όμοιες με εκείνες της ορλιστάτης.
Πώς να τη χρησιμοποιείτε:
Παίρνετε ένα χάπι την ημέρα, συνήθως το πρωί, και καλό είναι να συνδυάζετε τη φαρμακευτική αγωγή με δίαιτα που θα σας συστήσει ο γιατρός.
Τι να περιμένετε:
Θα αδυνατίσετε όσο περίπου και με την ορλιστάτη, δηλαδή θα χάσετε μέχρι και 10% του αρχικού σας βάρους μέσα σε 1 χρόνο
και θα διατηρήσετε την απώλεια κιλών τουλάχιστον για 2 χρόνια μετά.
Πρόσθετα οφέλη:
Με βάση επιστημονικές μελέτες, έχει αποδειχτεί ότι η λήψη της σιμπουτραμίνης δεν βοηθά μόνο στην απώλεια βάρους,
αλλά και στη μείωση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων.
Πιθανές παρενέργειες:
Oι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να προκαλέσει η συγκεκριμένη ουσία είναι η μικρή αύξηση της αρτηριακής πίεσης και η ταχυπαλμία.
Επίσης, έχουν αναφερθεί σε μικρό ποσοστό υπερένταση, αϋπνία, δυσκοιλιότητα, ξηροστομία και εφίδρωση.
Αντενδείξεις:
Είναι ακατάλληλη για εσάς που έχετε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, παρουσιάζετε αρρυθμίες, έχετε υπέρταση
που ρυθμίζεται δύσκολα ή παίρνετε αντικαταθλιπτικά φάρμακα που έχουν αντίστοιχη δράση με της σιμπουτραμίνης."
Σε ευχαριστώ Nadine για τις οδηγίες. Πραγματικά είναι χρήσιμες αλλά τις είχα διαβάσει.
Εγώ όμως έκανα του κεφαλιού μου δεν άντεξα, τα είχα στο σπίτι και τα πήρα. Σήμερα ήταν η δεύτερη μέρα που τα πήρα αλλά παρενέργεια ακόμα ΚΑΜΙΑ!!! Όλοι αναφέρουν οτι έχουν αλλά εγώ δεν είχα. Ούτε βέβαια μπορώ να πω οτι μου μειώθηκε η όρεξη. Κανονικά όπως ήμουν και πριν. Το ίδιο και λιγάκι παραπάνω θα έλεγα οτι πεινάω γενικά. Μήπως δεν με πιάνουν τα χάπια ή μήπως θέλει χρόνο για να λειτουργήσουν? Δεν έχω ιδέα πραγματικά. Δωσ' τε μου τα φώτα σας παρακαλώ.
Επίσης, δεν γνώριζα οτι τα reductil κανουν καύσεις στον οργανισμό για επιτάχυνση στο χάσιμο βάρους. Αληθεύει?Quote:
Originally posted by zoumpourlou
Σε ευχαριστώ Nadine για τις οδηγίες. Πραγματικά είναι χρήσιμες αλλά τις είχα διαβάσει.
Εγώ όμως έκανα του κεφαλιού μου δεν άντεξα, τα είχα στο σπίτι και τα πήρα. Σήμερα ήταν η δεύτερη μέρα που τα πήρα αλλά παρενέργεια ακόμα ΚΑΜΙΑ!!! Όλοι αναφέρουν οτι έχουν αλλά εγώ δεν είχα. Ούτε βέβαια μπορώ να πω οτι μου μειώθηκε η όρεξη. Κανονικά όπως ήμουν και πριν. Το ίδιο και λιγάκι παραπάνω θα έλεγα οτι πεινάω γενικά. Μήπως δεν με πιάνουν τα χάπια ή μήπως θέλει χρόνο για να λειτουργήσουν? Δεν έχω ιδέα πραγματικά. Δωσ' τε μου τα φώτα σας παρακαλώ.
Τα δικά μου φώτα είναι δυστυχώς σκοτεινά,Ζουμπουρλού μου,καθότι τα πήρα για πολύ λίγο
και μάλιστα σε περίοδο,που λόγω όσων ψυχολογικά περνούσα,δεν μπορούσα να διακρίνω
αν η έλλειψη όρεξης και οι αϋπνίες ήταν απόρροια δική τους ή όχι...Στην αρχή πάντως
για καιρό είχα μόνο παρενέργειες...Τέλος πάντων...κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά
(υπάρχουν άτομα που αμέσως είδαν διαφορά στην όρεξη και τις λιγούρες και μάλιστα χωρίς παρενέργειες!)
Το θέμα είναι πώς θα λειτουργήσουν σ'εσένα(καθώς δεν κάνεις στατιστική έρευνα)αλλά ακόμα πιο σημαντικό
είναι να κάνεις έστω και τώρα τον έλεγχο,που όφειλες να κάνεις πριν τα ξεκινήσεις.Όσα κιλά κι αν σε ταλαιπωρούν
δεν αξίζουν το ρίσκο της υγείας σου!Σε παρακαλώ!Οι εξετάσεις είναι απλές και γίνονται σ'ένα πρωινό!
Ευελπιστώ να τις κάνεις!
καλημερα κοριτσακια
επανηλθα δρυμιτερη, με γεματες μπαταριες. Πως τα περασατε εσεις?
Ο καιρος ηταν αρκετα καλος και για καλη μου τυχη εβρεχε μονο τα απογευματα, την ωρα υπνου μετα τα σχετικα γουρουνιασματα μεχρι οσο επαιρνε...Την υπολοιπη ημερα, μεχρι και ηλιο ειχαμε αν και δεν το περιμενα.
Αυτο που μου εμεινε ειναι τα κερινα ομοιωματα στο μουσειο βρελλη. Φυσικα και τα ειχα ξαναδει οταν ημουν φοιτητρια αλλα ειχα 15 χρονια και βαλε. πολυ καλη εμπειρια.
Αντε το κεφαλι μεσα τωρα...
Καλο μηνα, καλη εβδομαδα και θελω να δω ζυγισματα την Παρασκευη...
nadinaki μου
καταλαβαινω καλα οτι θα μας αφησεις?
Γεια σου τρελοκόριτσο, τι θα γίνει θα έρθεις καθόλου Αθήνα ??? Σου έχω υποσχεθεί καφέ σπίτι μου, είμαστε και κοντά?
Ζουμπουρλού, εμένα τα χάπια με έπιασαν από την πρώτη μέρα και πέρυσι το καλοκαίρι έχασα σχετικά εύκολα αλλά πάντα με διατροφή από διαιτολόγο 15 κιλά.
Αλλά έκανα εξετάσεις αίματος δεν έχω πίεση και είχα κάνει και ένα καρδιογράφημα. Εμένα μου τα έδωσε ο παθολόγος μου. Δεν είναι σαν τα xenical, θέλουν έναν έλεγχο πρώτα πριν τα πάρεις. Θα σου πει ένας παθολόγος ή ενδοκρινολόγος τι πρέπει να κάνεις.
κοριτσια τι παθαμε? υποτονισαμε? που ειστε καλε ολες? Αλαλουμακι μολυ, εσυ δεν παιρνεις απουσια. ολες οι αλλες ομως και απουσια και αμα συνεχισουν, τιμωρια
παιδια, για οσες δεν το εμαθαν, η ναταλιτσα ειναι χωρις υπολογιστη. της τον εκλεψαν μαζι με διαφορα αλλα απο το σπιτι...... Το βρηκε παραβιασμενο.
την πληροφορια την δινει η νεφελη σε ενα αλλο τοπικ
Eδώ είμαι Barbie μου γλυκιά!Αλλά αυτό με τη Ναταλία,δεν το ήξερα,πριν δυό-τρεις μέρες μιλήσαμε,δεν είχε γυρίσει.Τώρα στεναχωρέθηκα...:(
Eσύ τι γίνεσαι κορίτσαρε;Όλα καλά ελπίζω και εύχομαι.Συνεχίζεις τα Reductil,βλέπεις αποτελέσματα ή όχι όπως πριν;Θα τα λέμε,μην ανησυχείς,εξάλλου και αυτό το τόπικ να ατονήσει,υπάρχουν και άλλα που μας ενδιαφέρουν και άρθρα και πολλά.Σε φιλώ!
α, την γλιτωσες την τιμωρια δηλαδη. και η ναταλια μας δικαιολογημενη απουσα. ποιες αλλες θα εμφανιστουν συντομως?
αντε, καλε. που ειστε?
εδω και εγω..με εχουν πιασει οι κλειστες μου...σας διαβαζω καθε μερα ομως..................
κανω την διαιτα του κινεζου ...
κινεζουλα μου εσυ...λογω απουσιας της προεδρου, κραταω εγω απουσιολογιο και θα μεταφερω τους χαιρετισμους σας.
Φιλακια μεχρι αυριο...
παιδιά, τα ρεντουκτιλ τα παίρνω τώρα 4 μέρες, αλλά η όρεξή μου δεν έχει κοπεί ούτε έχω παρενέργειες πέρα από μια ελαφρά ξηροστομία το πρωί. Τι να κάνω? μολίς τελειώσει το κουτί να πάρω των 15mg? Ποια είναι η διαφορά τους? Εμένα γιατί δεν με ποιάνουν τα ρημάδια??????????????
ΠʼΡΕ ΤΩΝ 15
καλημερα κοριτσακια.
εγω εδω, να σας θυμιζω οτι υπαρχω και ας με γραφετε εσεις. Ξενια, τι ζορια εχεις κοπελα μου? εχουμε καιρο να τα πουμε. τι κανει ο φωτης? τον ειδες νομιζω σχετικα προσφατα, ετσι δεν ειναι?
σαμπινα, αλαλουμακι, χανελιτσα, κλμ, που χαθηκατε? που ειναι εκεινες οι καλες ημερες που ολες ειχαμε και απο κατι να πουμε?
παει η ομαδα, το διαισθανομαι....
barb...καλα ολα με τον φωτη!ναι ειχε ερθει πριν λιγες μερες και τον ειδα..για λιγο βεβαια γιατι δεν εκατσε πολυ...σνιφ σνιφ!
απλα μου την εχει βαρεσει λιγο με τους ανθρωπους και την διπροσωπια τους..δυσκολο να κανεις ουσιαστικες και ειλικρινεις παρεες οσο μεγαλωνεις...και αν γνωριζεις αξιολοους ανθρωπους..ειναι μακρια...γαμωτο...
μαλλον ολες εχουν χαθει γιατι κανουν και αυτες τις διαιτες του κινεζου..
προσπαθω να ξαναμπω και γω στο προγραμμα μου...
ελατε κοριτσια εχει δικιο η barb...μην χανομαστε...
σε ευχαριστω για το ενδιαφερον barb...σου στελνω φιλακια!!!!!!!!
και ελπθζω να τα πας καλα με την διατροφη...
Γεια σας κοριτσια,
εχω μερες να σας γράψω. εγώ το παλευω με δίαιτα ακομα. εχασα κατι παραπανω απο 3 κιλα. έχω βαλει στοχο να παω στα 95 μέχρι 25 Μαιου. Αν δεν τα καταφέρω ξεκινάω τα reductil.... θα δουμε....
φιλια σε όλες
Μπαρμπ, έχει πέσει πολύ δουλειά στο γραφείο και δεν προλαβαίνω με τίποτα..... με τη δίαιτα μου έχουν σπάσει τα νεύρα μία κάνω μία γουρουνιάζω..... πάλι θα έρθει το καλοκαίρι και το 7 δεν θα το έχω δει....
αχ κοριτσια, καλα που ειστε κι εσεις αλαλουμακι και ξενια και ανταλασουμε καμια κουβεντα. πηρα αποφαση να αρχισω απο αυριο κατι σοβαρο. αν πιασει, η συνταγη ειναι ηδη καταγεγραμμενη.
Αλαλουμ, απο δουλεια, κι εγω παρα πολυ. μεχρι σεπτεμβριο εγω θα ειμαι φουλ ζορισμενη.
Ξενια, τωρα μολις φλασαρα. Λεγαμε με τον αντρα μου να ερθουμε για διακοπες στον αγιο ανδρεα, εκει κοντα σε εσενα. εχεις παει?λεει τιποτε? φετος εχουμε εισητηρια εργατικης εστιας και ψαχνομαστε απο τωρα. τελη ιουνιου θα ερθουμε. αν ερθουμε τελικα εκει, θα τα πουμε κι απο κοντα!!!!
οσο για την μοναξια σου, δυστυχως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη μεχρι να βρεις καμια καλη παρεουλα. μην κλεινεσαι ομως. να βγαινεις με οποιες τυχει. που ξερεις? μπορει να αποδειχθει οτι απλα ειναι κλειστοι τυποι και οτι κουβεντα στη κουβεντα ταιριαζετε και να ανοιχτουν
thc, μας αφησες για λιγο αλλα κακια δεν κραταμε. τα 3 κιλακια που εχασες, να μην τα ξαναβαλεις και κοιτα να τα διπλασιασεις συντομα.
barb παίρνεις ακόμα τα χάπια?
barb...
αν εννοεις τον αγιο αντρεα εδω στο νομο μεσσηνιας...ειναι ενα μερος που ειναι καλο...το πλεονεκτημα ειναι επισης οτι ειναι πολυ κοντα στην καλαματα..που εχει πεντακαθαρη και καταπληκτικη θαλασσα...ουσιαστικα δεν προκειται για παραλια..αλλα ολο τον μεσσηνιακο κολπο..και μπορεις να κανεις μπανιο σε ολη την ακτινα του...
επισης κοντα ειναι η μανη ,καρδαμυλη που ειναι πολυ ομορφα μερη και αξιζουν πραγματικα να τα επισκεφτεις..
το μεγαλο πλεονεκτημα ειναι οτι τα μερη αυτα που σου περιγραφω..καλαματα κλπ ειναι αρκετα φθηνα,,,θα φας φρεσκο ψαρι και οχι κατεψυγμενο ,θα πιεις το ουζακι σου..και θα ευχαριστηθεις..χωρις ιδιαιτερο κοστος..το μερος προβλεπεται για οικογενειακες διακοπες με ποιοτητα...και οχι πολυ κοσμο...
αυτα βεβαια ειναι και θεμα γουστου...αν σου αρεσουν μερη με υπερβολικο κοσμο..ισως να μην ειναι το καταλληλο μερος για σενα!
οτι θες να με ρωτησεις ειμαι στην διαθεση σου..δεν ξερω βεβαια και τα υπολοιπα μερη που θα μπορουσες να επισκεφθεις...
ρωτα με...αν ερθετε τελικα θα μπορω να σου συστησω και μαγαζια για φαγητο..κλπ..
ξεχασα επισης να σου πω οτι εχεις γρηγορη και ευκολη προσβαση και σε βουνο..αν θες...ταυγετος!!!!!!
φιλια
καλησπερα ειμαι καινουργια στη παρεα και φυσικα το προβλημα μου ειναι τα παραπανισια κιλα.Ειμαι παντρεμενη και εχω ενα αγορακι 3 ετων.διαιτες και τροπους αδυνατισματος εχω δοκιμασει πολλες και πλεον εχω φτασει στο σημειο να μην με πιανει τιποτα. ειπα να ξεκινησω κι εγω με reductil μηπως βοηθηθω.απο θεμα υγειας εχω ελαχιστα αυξημενη χολιστερινη(220) και θυροειδη εδω και χρονια.ειχα δοκιμασει και acomplia για μια εβδομαδα πριν τα αποσηρουν αλλα τιποτα ελπιζω να τα καταφερω τωρα.
καλως ηρθες αθηνα!και εμεις εδω στον αγωνα...
καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!!!!!!!
ελπιζω να ενημερωσες το γιατρο σου για τα reductill...δεν ξερω αν επιτρεπεται να τα παιρνεις λογω του προβληματος με τον θυρεοειδη σου..
Καλημερα κοριτσακια
καταρχην μια που το βασικο θεμα μας εδω ειναι τα reductil να πω το αλαλουμακι οτι εχθες συνατγογραφησα ενα κουτι για 2 μηνες. δεν τα επαιρνα συνεχεια. ποτε επαιρνα, ποτε δεν επαιρνα, σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη. απο εχθες ξεκινησα συστηματικα, μαζι με μια συστηματικη διαιτα απο την Pink butterfly που την ξεκιναω σημερα. Πηρα παλι κατι κιλακια λογο πασχα και ανεβηκα παλι. σημερα ημουν 92,5. το φραγμα των 90 κυνηγαω αλλα δεν ξερω αν θα το ριξω ποτέ....
να ενημερωσω κιολας οτι ο γιατρος του ικα μου ειπε οτι πλεον δεν συνταγογραφηται εκτος αν υπαρχει παχυσαρκια και καποιος αλλος σοβαρος λογος. Μου τα εγραψε στο ονομα του αντρα μου που εχει και παχυσαρκια και ζαχαρο και χοληστερινη (και δεν ξερω και τι αλλο και δεν προσεχει κιολας.....)
Αθηνουλα, καλωσηρθες στην παρεα μας. εχω φιλη που εχει υποθυρεοειδη και παχυσαρκια και ο ενδοκρινολογος της συνταγογραφει τα χαπια. εσυ, ποσα κιλα εισαι? Διοτι παχυσαρκια με παχυσαρκια εχει διαφορά. Προσεξε επισης οτι αν κανεις σοβαρη προσπαθεια και δεν χανεις κιλα τοτε μαλλον εχεις χαμηλο μεταβολισμο και υποθυρεοειδη. να πας στον ενδοκρινολογο σου να το συζητησεις οτι προσπαθεις να χασεις και δεν χανεις. πιθανον να χρειαζεσαι και αλλα ενδοκρινολογικα χαπια. αχ, γιατρος εγινα παλι.....
Δεν ειμαι γιατρος, μην παιρνετε τοις μετρητοις τι γραφω. την αποψη μου μονο γραφω.
Ξενια μου, αυτον τον αγιο αντρεα εννοω. ακουγεται πολυ καλο μερος. Να υσηχασω θελω, να ηρεμησω και να ξεφυγω απο το καθημερινο μαγειρεμα, πλυσιμο, σκουπισμα κλπ. μια χαρα ειναι. αν καταφερω να βρω δωματιο, ερχομαι με χιλια. το προβλημα ειναι οτι 1. ακομη δεν εχω επιβεβαιωσει την εβδομαδα που θα εχει αδεια ο αντρας μου (δουλευουμε στην ιδια εταιρεια. Αυτουνου η αδεια κανονιζεται μεταξυ συναδελφων υποχρεωτικα διοτι η παραγωγη δεν σταματα και εγω παιρνω την ιδια εβδομαδα με αυτον αδεια) και 2. ψαχνω για τετρακλινο/διχωρο δωματιο γιατι τα παιδια ειναι μικρα για να τα βαλω σε αλλο δικλινο και ετσι δεν βρισκω σχεδον τιποτε. Παμε παντα σε οτι τελικα βρουμε να μας βολευει με ημερομηνια και αριθμο κρεβατιων.
Εσεις που διαβαζετε, αν ξερετε κανενα καλο τετοιο ξενοδοχειο με εισητηρια κοινωνικου τουρισμου, σφυριξτε....
Παντως εκει στον αγιο αντρεα υπαρχει κατι τετοιο.μολις ξερω ημερομηνια, θα παρω αμεσως.
Φιλακια και απο τη nadine σε ολες. σημερα μαλλον θα μας επισκεφτει (το φορουμ εννοω)
Φιλακια κι απο εμενα
καλημερα πηγα στη διατολογο μου -1....γιουπιγιαγια!!!!!!!!!! αλλα εχω πολυ δρομο ακομα.......