τοσα χρονια ευκαιρο τον εχω αλλα οσο περνανε τα χρονια τοσο πιο πολυ φουντωνει! :blush:
Η ΣΙΣΙ μας τουλαχιστον για καλο σκοπο! και λιγη αναμονη φερνει φλογααααααααα Σισιιιιιιιιι ετοιμασουυυυυυυυυυυ χαχαχαχα
Printable View
τοσα χρονια ευκαιρο τον εχω αλλα οσο περνανε τα χρονια τοσο πιο πολυ φουντωνει! :blush:
Η ΣΙΣΙ μας τουλαχιστον για καλο σκοπο! και λιγη αναμονη φερνει φλογααααααααα Σισιιιιιιιιι ετοιμασουυυυυυυυυυυ χαχαχαχα
χαχα... ναι ναι είμαι ερωτευμένη..... το χαμόγελο ώς τα αυτιά :lol:!!! ε δε τα κρύβουν αυτά!!:blush::love:
ναι αυτός δουλεύει και δε μπορεί να έρθει, και εγω έχω και εξεταστική και θελω να διαβάσω... μου αρέσει όμως που υπάρχει εμπιστοσύνη...
μμμμμμμμμμμέέέέλιιιααααα.. ... mitsokolo :P
χεχε.. ετοιμάζομαι μαζευω φλόγα.... έκριξη θα γίνει καλε..:dork:
εσύ εκμεταλεύσου τον ξεζούμισέ τον :P:smilegrin:
εκρηξη ε??????? χαχαχαχαχα εκμεταλευση δε λες τιποτα! νομιζω ετσι εφυγαν τα κιλα! τι χειρουργεια και μλκιες! (θα πεσει φωτια να με καψει! ) χαχαχα
μαζευε μαζευε φιλεναδα η Σισι το φλωγοβολο! :lol:
xaxa:lol: ωστε ετσι εφυγαν τα κιλα λοιπον....
μμ.....:rolleyes: οκ... να και άλλο ένα κίνητρο λοιπόν...
καληνύχτα κορίτσια....(παω για νανι τωρα αυριο εχει διαβασμα.. :saint2: )
κ σε σενα φλογερό mitsokolo!!
xaxaxaxa αμ πως!!!
ονειρα γλυκα αγαπουλη και καλο διαβασμα!!!!!
ματς μουτς xx
Αυτο χαιρομαι πολυ που το ακουω γιατι μου δινει ελπιδες!Quote:
Originally posted by mitsokolo
Σκέφτομαι ότι....
....αλλο ενα ξενυχτι με θερμόμετρα, αντιπυρετικά, νεροξυδα και μεταμεσονυχτια ντους και θα χάσω τον εαυτό μου. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!!!!!!!!!
αχ σε νιώθω Ρία... υπομονη κανα 2 μήνες ακόμη, και από την άνοιξη όλα θα ναι καλύτερα
θα μου πεις 2μηνες ειναι μεγαλο διαστημα... είναι είναι, αλλα τι να κανεις :)
εγω σκεφτομαι ότι πρέπει σιγα σιγα να βάλω περισσότερα φρούτα, λαχανικα + απαχες πρωτεινες στη διατροφη μου. ολο υδατανθρακες τρωω
Σκέφτομαι πως έξω έχει μια υπέροχη μέρα, και εγώ είμαι εδώ και δουλεύω....
doreta... 2 μήνες?
δηλαδή εννοεις 60 μέρες και νύχτες?
αν δε κάνω λάθος .... 1440 ώρες???? καλα... με τίποτα λέμε!!!!!
ΘΕΕ ΜΟΥ!!!! :o
αμα μετρησεις λεπτα κ δευτερολεπτα ειναι ακομη πιο απελπιστικο παντως!
μην κανεις μισες δουλιες :P
:eureka: καλά λες!!! :rolleyes:
πως αλλαξε ο κωδικας στην υπογραφή μου αφού το μόνο που έκανα ήταν να προσθέσω ένα τικεράκι :puzzled::puzzled:
Οτι εχω να παω στο μαθημα και βαριεμαι απειρα (κλασσικο) και οτι νιωθω πολυ χαρουμενη χωρις λογο!
...να πέσω από τον Ισθμό που τον εχω και δίπλα (αλλα θα σκοτωθω λετε ή με τη γκαντεμια που με δέρνει θα τη γλιτωσω με καμια παραπληγια?)
ria γιατι παιδι μου τι σε απασχολει?
Είναι ένας πελαργός και κουβαλάει ένα γέροντα 80 χρονών...
Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό:
«Έλα μ@λάκα, παραδέξου ότι χαθήκαμε"
:lol: :lol:
χα χαχαχα χαχα χα απαιχτο!Quote:
Originally posted by mitsokolo
Είναι ένας πελαργός και κουβαλάει ένα γέροντα 80 χρονών...
Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό:
«Έλα μ@λάκα, παραδέξου ότι χαθήκαμε"
:lol: :lol:
χαχαχαχαχαχ θα πεταω κανενα που και που να μας φτιαχνω λιγο
σκέφτομαι οτι σε 2 ωρες πρεπει να φυγω για να παω να γραψω και δεν εχω διαβασει ακομη ΤΙΠΟΤΑ....
τελικά θέλω ξύλο.. δε μπορω να με καταλάβω. είμαι χαζή? τι σκατα έχω στο κεφαλι μου και δε διαβαζω? απορρω...τι με επιασε ξαφνικά. κοιτάω το τοιχο και δε κανω τίποτα.. μια εχω νευρα, μια γελαω, μια θελω να κοψω οτι φιλιες εχω γιατί δε θελω να εχω παρε-δωσε, μια με πιανουν τα δικα μου τα "εσώ.." πάει το χανω κ εγω σιγα σιγα.
Τουλάχιστον παλια με καταλάβαινα, ήξερα οτι ήμουν χαλια και οκ!
τωρα νιωθω διχασμένη μαζοχα... ναι μεν θελω φιλες πχ, αλλά τις διωχνω γιατι δε τις αντεχω απ'την άλλη..
ναι μεν θελω να ειμαι ψυχικα καλά αλλά πάλι αρχίζω και νιώθω όπως παλια.. κ μ'αρεσει κιόλας...
ένα έχω να πω.. "α..καλά!" κ οτι γίνει!
Σκέφτομαι πιά συνταγή να γράψω στο ποστ της Ναταλύς έτσι για το καλό της επαναφοράς του θέματος?
ισως απλα να μην κανεις παρεα με τα καταλληλα ατομαQuote:
Originally posted by Ciciliana
σκέφτομαι οτι σε 2 ωρες πρεπει να φυγω για να παω να γραψω και δεν εχω διαβασει ακομη ΤΙΠΟΤΑ....
τελικά θέλω ξύλο.. δε μπορω να με καταλάβω. είμαι χαζή? τι σκατα έχω στο κεφαλι μου και δε διαβαζω? απορρω...τι με επιασε ξαφνικά. κοιτάω το τοιχο και δε κανω τίποτα.. μια εχω νευρα, μια γελαω, μια θελω να κοψω οτι φιλιες εχω γιατί δε θελω να εχω παρε-δωσε, μια με πιανουν τα δικα μου τα "εσώ.." πάει το χανω κ εγω σιγα σιγα.
Τουλάχιστον παλια με καταλάβαινα, ήξερα οτι ήμουν χαλια και οκ!
τωρα νιωθω διχασμένη μαζοχα... ναι μεν θελω φιλες πχ, αλλά τις διωχνω γιατι δε τις αντεχω απ'την άλλη..
ναι μεν θελω να ειμαι ψυχικα καλά αλλά πάλι αρχίζω και νιώθω όπως παλια.. κ μ'αρεσει κιόλας...
ένα έχω να πω.. "α..καλά!" κ οτι γίνει!
ή
ισως να μη θελεις να δεχτεις τα αρνητικα αυτων των ατομων-γιατι ολοι εχουμε...
σκεφτομαι οτι βαριεμαι κ αυτο μου ριχνει την ψυχολογια............
μια απο τα ιδια.δεν αντεχω αλλο ομως,ειμαι οριακα.Quote:
Originally posted by smart
σκεφτομαι οτι βαριεμαι κ αυτο μου ριχνει την ψυχολογια............
ναι πρεπει να το πολεμησουμε :)
πως??Quote:
ναι πρεπει να το πολεμησουμε :)
δεν ξερω...
γιατι δεν πας καμια βολτα?
σε καμια φιλη σου?
να μιλησετε?
ε?
:)
γιατι ειμαι στη δουλεια!κι εδω ειναι που βαριεμαι και δεν αντεχω αλλο,ειμαι ενα βημα πριν την παραιτηση....Quote:
δεν ξερω...
γιατι δεν πας καμια βολτα?
σε καμια φιλη σου?
να μιλησετε?
ε?
εσυ?
γιατι δεν προκειται??????Quote:
Originally posted by eleni1201
Επίσης σκέφτομαι συνέχεια ότι δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να σταθεροποιηθώ κάτω από τα 60 και παραυτα δεν λέω να το αποδεχτώ...:dork:
Και γιατι δεσποινις μου να τα παρατησετε???????Quote:
Originally posted by eleni1201
Εύ ειδικά ξέρεις... Όλο τα παρατάω... Απλά μένει να παραιτηθώ τελείως και έτσι η άνοδος θα ναι εξαφαλισμένη...
ελενακι μας, δε θελω ηττοπαθειες... θα τα καταφερεις (αν κ για μενα εισαι κουκλα ετσι, αλλα οκ, αφου ειανι τοσο σημαντικο για σενα :) )
αλεξανδριτα κ εγω πολλε φορες τρελαινομαο στη δουλεια... υπαρχουν πολλα που μου τη δινουν...αλλα την εχω αναγκη, δε γινεται αν παραιτηθω..
απλα, αν υπαρχουν ανθρωποι που νιωθεις οτι σε καταλαβαινουν κ περνας καλα μαζι τους φροντισε να τους βλεπεις πιο συχνα... για να προσπαθεις να βρισεκςι λιγο τις ισορροπιες...
για μενα κ αυτο ειναι δυσκολο, γιατι γι αυτη τη δουλεια ειχα αλλαξει πολη, δουλευα πολυ, δεν εχω κανει κ πολλες νεες γνωριμιες..
αλλωστε απο μια ηλικια κ μετα οι περισσοτεροι εχουν οικογενεια, οποτε τα πραγματα γινονται ακομη πιο δυσκολα...
αρα, εγω συνηθως βαριεμαι κ μετα τη δουλεια lo
αααα Ελενη,δεν πιστευω να τα εννοεις αυτα!!!!!Εννοειται οτι θα τα καταφερεις,εξαρταται αποκλειστικα απο σενα.ουτε ενα λογο δε μπορω να σκεφτω γιατι να μην τα καταφερεις.Προφανως στο παρελθον δεν ησουν ετοιμη,ειχες αλλες προτεραιοτητες και δε σε ενοιαζε.
σκευτομαι οτι, αρχισα να γινομε ΞΑΝΑ υποχονδρια, δε θελω ξανα να το αφησω να περασει ετσι....
οχι, να μην το αφησεις!!!
εκανες τοσα βηματα μπροστα, μην το αφησεις να σε γυρισε πισω!!
πιστεψε με το πολεμω με νυχια και με δοντια περσι μαλιστα πεταξα στη θαλασσα ολα τα χαπια (πριν το χειρουργειο) και απο τοτε ολα καλα...
ομως αρχισαν παλι οι ψυχοσωματικοι πονοι, δεν ειναι πια μονο στο μυαλο
δεν παιζει να μην ειναι ψυχοσωματικοι οι πονοι?
χωρις χαπια δε μπορεις να το πολεμησεις?
γυμναζεσαι?
δοκιμασες γιογκα?
ψυχολογο ισως?
οχι δεν παιζει γιατι εχω γυρισει ΑΙΡΟ και ΚΑΙΡΟ απο γιατρους και εξετασεις
δεν εχω αφησει κανεναν παραπονεμενο :lol:
τα εχω κοψει τα χαπια εδω και 1 χρονο .. δεν γυμναζομαι οχι.. δουλεθω στο σπιτι ομως
σε ψυχιατρο πηγαινα και με βοηθουσε πολυ~ (χωρις φαρμακα)
μαλλον θα πρεπει να ξαναπαω ...............
αφου σε βοηθουσε, ξαναματαξεκινα τον ψυχιατρο ;)
εγω θα σε συμβουλευα να ξεκινησεις κ καποιας μορφης ασκηση.... θα σε βοηθησει σιγουρα :)
Σκέφτομαι οτι έχω να κάνω ενα σωρό δουλειές, όλα είναι στον αέρα κ όλα "τρέχουν", αλλά ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ τώρα, είναι να βυθιστώ στον καναπέ μου, να ανοίξω ένα μπουκάλι κρασί και να πιω δυο μεγάαααλα ποτήρια!Γιατί αυτές οι κ@λουποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται διαρκώς?????Θέλω να ξαναγίνω 5 χρονών....:starhit: