το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Printable View
Μη στεναχωριέσαι λοιπόν γιατί βάζεις με το μυαλό σου σκέψεις του τύπου "δε θα βρω άλλον επειδή δε θα μού βγει"
Ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχουν πολλά άτομα να γνωρίσεις εκεί έξω και ο καθένας θα σου βγάλει κάτι διαφορετικό και θα εκπλαγείς μόνο αν γνωρίσεις άτομα θα δεις τι θα σού βγάλουν. Δεν τελείωσαν οι ευκαιρίες
Στεναχωριέσαι επειδή έχεις αυτές τις πεποιθήσεις
Τουλαχιστον σε αυτο ειμαι τυχερη δεν με ενοχλει πλεον οποτε και εγω δεν υπηρχε περιπτωση ποτε να του εστελνα πρωτη.
χρειαζοταν να μαθω την αληθεια.ασχετα με τον αν θα καναμε η δεν θα καναμε σεξ.δεν γινεται ενας αντρας 40 χρονων να μην εχει μια ωρα ελευθερο χρονο να βρεθουμε και να κανουμε κατι σε ενα μερος αξιοπρεπες και οχι στο αυτοκινητο στα ορθια για 1 ωρα και με το αγχος αν θα προκυψει κατι στη δουλεια του εφοσον ηταν σε υπηρεσια εκεινη την ωρα.αυτες τις εξηγησεις ζητουσα.
το θεμα ειναι οτι δεν του κρατησα κακια.και εγω αλλωστε του εκρυψα την σχεση μου γιατι στην ουσια ειναι σαν να μην εχω.δεν πειραζει ας ειναι καλα.
μακαρι να γνωριζα αλλον αλλα ξερω ποσο δυσκολο ειναι για μενα αυτο.
ενω μου λενε κοπλιμεντα μερικοι δεν μου λενε κατι παραπανω.πριν λιγο πχ πηγα να παρω ενα δεμα.το ξερω το παιδι ειμαστε σχεδον διπλα στη δουλεια.πολυ ομορφος.μου λεει να σου δινω καθε μερα 5 -10 ευρω σου φτανουν να περνας απο εδω να ομορφαινει το γραφειο.αλλα εκτος απο τετοιες μαλακιες κι απο καποιους αλλους κανεις δεν μου προτεινει για καφε.
μολις τωρα ο αλλος γειτονας πελατης μας ειμαι μονη στο γραφειο και μου εφερε κερασμα και ηρθε μου ειπε απλα να με δει και του λεω να ερχεσαι οποτε θες.αυτος μου την ειχε πεσει καποτε ενω ειχα την πρωτη σχεση και ακομη μου στελνει email οτι εχω ωραια ποδια ωραιο ντυσιμο κτλ.μετα μου ξανα εστειλε οτι οτι και να φορεσω ειμαι παιδαρος.μου αρεσει να γινεται ενα φλερτ.αλλα και να μου λεγαν κατι παραπανω δεν θελω να γινω ρεζιλι με το σεξουαλικο μου προβλημα σε ατομα που ξερω και μπορουν να το πουν σε ολους στο χωρο που εργαζομαι.
Αποστολία, δεν το κοιτάω συνεχώς αυτό το thread, αλλά όποτε το κοιτάω αναρωτιέμαι. Δεν βλέπεις με όλα αυτά που γράφεις ότι λίγο κοινωνική ζωή να αποκτήσεις βρίσκεις όσους θες για πλάκα; Στο έχω πει πάρα πολλές φορές, αλλά συνεχώς με επιβεβαιώνεις με αυτά που περιγράφεις! Έχεις πέραση κορίτσι μου, θα γνωρίσεις ένα σωρό ελεύθερους να ενδιαφερθούν! Κι όταν κάποιος σου αρέσει κι εσένα από αυτούς, θα δεις πως τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Πάρε λίγο τα πάνω σου, στο μυαλό σου είναι το θέμα. Θα ξεμπλοκάρεις, αρκεί λίγο να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και τον τρόπο που σκέφτεσαι!
Αποστολία συμφωνώ πολύ με Σόνια ρε συ. Απλά ανοίξου σε νέες γνωριμίες
Eυχαριστω κοριτσια μου σονια μου και kopela.μου ανεβαζετε λιγο την διαθεση με αυτα που λετε γιατι αυτες τις μερες εχω γυρισει στην παλια εκδοχη του εαυτου μου που εχω κλειστει στο καβουκι μου λογω του παντρεμενου.
δεν εχω ομως καμια μα καμια παρεα ρε σεις.και η αδερφη μου τις προαλλες που πηγε στην παραλια με τον αντρας της δεν μου ειπαν να παω μαζι ενω τους ειχα πει οτι αισθανομαι μονη και δεν εχω παρεα και θελω να παω σε παραλια να δω κοσμο.για να βγω εξω δεν το συζητω.δεν υπαρχει ουτε μια φιλη.και στο χωριο που ειμαι γνωριμια μηδεν.
αν εβρισκα καποιον που να μην εχει σχεση με το εργασιακο μου περιβαλλον και το χωριο μου θα εβγαινα.αλλα αφου μονο εκει κυκλοφορω που αλλου να βρω αλλον?εκει λοιπον ερχομαι σε αδιεξοδο.και μετα εχω και τον φοβο μου και να βρω θα κανω σεξ?η θα ταλαιπωρησω κι αλλον εναν αντρα?εχω πεσει σε ενα φαυλο κυκλο.
Πως γνωρίζεις ανθρώπους βρε Αποστολία; Περιμένοντας σώνει και καλά να πάρει κάποιος άλλος την πρωτοβουλία; Λόγω δουλειάς, άλλαζα τόπο διαμονής πάρα πολύ συχνά από τα 18 μου μέχρι τα 30τόσα. Συχνά ήμουν εντελώς άγνωστη σε όλους, σε νέο μέρος. Όταν επέστρεψα στο μέρος που είμαι τώρα, μου φαινόταν ότι δεν έχω κανένα κοινό σημείο επαφής με κανένα και ότι ήταν απειροελάχιστες οι επιλογές στην ηλικία και στη φάση μου. Κι όμως, ποτέ δεν ξέμεινα από φιλίες, παρέες, εξόδους.
Βγες και μόνη σου, τι έγινε; Μπορεί να γνωρίσεις κόσμο αμέσως, μπορεί και όχι. Αν χαλαρώσεις να πιείς έναν καφέ και να κοιτάς την περατζάδα ή αν πιείς ένα ποτό, απολαύσεις την μουσικούλα και πεις δυο μαλακίες με τον μπάρμαν που είναι το θέμα; Πας συχνά στην κούριερ ή στον μανάβη και πιάνεις την πάρλα ή γνωρίζεις κάποιον στη δουλειά που δεν δουλεύει εκεί και σου δίνει πάτημα να αναπτύξεις κοινωνικά τις σχέσεις σας; Πες κι εσύ μια μαλακία και ψάρεψε διαθέσεις. Πρότεινε εσύ μια έξοδο ή δραστηριότητα. Δεν είναι δύσκολο, εμείς κάνουμε τα εύκολα δύσκολα.
Εγώ δεν ξέρω πως οι άλλοι μπορούν και κάνουν φιλικές γνωριμιες εμένα μου φαινεται βουνό.
Βρήκες τον ανθρωπο που θα μιλησει πρώτα και ειδικά σε μπαρμαν.εγώ και όταν εβγαινα με τις φίλες μου αισθανόμουν αβολα με τον κοσμο.νόμιζα ότι με σχολιαζουν και ότι θα έχουν κάτι αρνητικο να πουν για μένα. Σιγά δηλαδή μην ασχολείται ο κόσμος μαζί μου απλώς ακόμη και σήμερα αβολα νοιωθω όταν είμαι σε πολύ κόσμο.
Τι να πιασω βρε κουβεντα στον κουριερ και στον φουρναρη.αυτοί είναι δίπλα στη δουλειά μου.αν γίνει καμία στραβη δε θα θέλω ούτε στη δουλειά να πάω.
Δεν μπορώ να πιάσω κουβεντα και ίδιως με άντρες γιατί υποσυνείδητα τους αποφευγω.δεν ξέρω γιατί.
Άσε που όλους ακόμη τους συγκρίνω με τον παντρεμένο και δε μου αρέσει κανεις άλλος.
Απάντησέ μου κάτι, ειλικρινά όμως. Ποιανού την "κριτική" φοβάσαι πιο πολύ; Των γνωστών σου, των συναδέλφων σου, των συγγενών; Μήπως πιο πολύ από όλα φοβάσαι μην φτάσει κάποιο αρνητικό σχόλιο στους γονείς σου και ειδικά στον πατέρα σου;
Δηλαδή ας πούμε λες ότι δεν θα είχες πρόβλημα να σε δουν με τον παντρεμένο αλλά έχεις πρόβλημα να πάει κάτι στραβά στη δουλειά και δυσκολία κοινωνικοποίησης στο χωριό σου που είναι όλοι γνωστοί. Γιατί νομίζεις;
Για να λέμε αλήθειες, οι "κριτικές" αυτές που φοβάται η οποιαδήποτε Αποστολία , όχι η συγκεκριμένη , είναι οι φόβοι και οι αδυναμίες που έχει ο καθένας μέσα του.
Κανενός τις κριτικές δεν φοβάται . ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ, αλλά αυτές πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν για οποιαδήποτε κατάσταση .
Είναι αυτό που λένε ΑΠΟ ΚΟΡΑΚΟΥ ΣΤΟΜΑ , ΚΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ. Πάντα θα λένε κάτι . Δεν έχει καμία σημασία. Είναι δικαιολογία ο φόβος για τις όποιες κριτικές, για τη δειλία και την αδυναμία του καθενός. Λες ότι αν αρχίσεις να πηγαίνεις με διάφορους θα πουν τι ; Ότι είσαι τσούλα ; Ότι είσαι αλανιάρα ; Τώρα δεν λένε ; Ότι είσαι κλεισμένη σπίτι ; Ότι είσαι ανέραστη ; Για όλους λένε οι κακές γλώσσες. Αυτή είναι οι μοίρα τους και ο σκοπός τους. Όταν ξεπερνάει κανείς τις δικές του αδυναμίες και πάει μπροστά, θα πουν μερικά ...
μετά θα κουραστούν και θα βγάλουν το σκασμό . Όταν διαπιστώσουν ότι αυτός που πιάνουν στο βρωμόστομά τους, τους έχει χεσμένους ... θα βρουν άλλο στόχο ...
μέχρι να τους πάρει ο χάρος και να γλυτώσουμε από αυτούς.
Την κριτικη για ποιο πραγμα?για το ότι δεν έχω κάνει σεξ?αυτό ναι δεν θέλω να το μαθουν.και στη δουλειά και στο χωριό. Ντρεπομαι.
Με τον παντρεμένο δεν θα με ενδιεφερε αν με βλέπαν πχ για καφέ μαζί του.οποίος και να μας έβλεπε δεν θα ήξερε ότι είναι παντρεμένος γιατί δεν είναι από τα μερη μου αυτός. Τώρα αν μας εβλεπε κάποιος συγγενής φιλος η από τη δουλειά που ξέρει για την σχέση μου σίγουρα θα με ρώτουσαν και θα ερχομουν σε δύσκολη θεση.αλλα θα τους ελεγα οτι είναι ένας φίλος.
Ο φίλος μου πάντως αν με εβλεπε μαζί του για καφέ και του λεγα ενα ψέμα είμαι σίγουρη θα το πιστευε.η δεν θα τον ενδιαφερε καν.
Όχι βρε 'συ συγκεκριμένα για το θέμα του σεξ, γενικότερα μιλάω. Δηλαδή αν προκύψει μία γνωριμία και παρέα με τον περιπτερά κοντά στη δουλειά σου ξέρω 'γω τι σε νοιάζει αν θα μάθουν για αυτό στη δουλειά; Ακόμα και κάποια παρεξήγηση άσχετη να γίνει και κάτι αρνητικό να πει για εσένα σε κάποιον συνάδελφο γιατί σε ανησυχεί να μαθευτεί;
Έχεις γενικότερα τον φόβο του τι θα πει ο καθένας θέλω να πω, αλλά είναι τόσο έντονο επειδή έχεις δεχτεί ψυχολογική κακοποίηση από τον πατέρα σου. Και πιστεύω ότι φοβάσαι πάρα πολύ την "κριτική" ανθρώπων του κοντινού περιβάλλοντος. Αν απομακρυνόσουν λίγο θα σου έκανε καλό. Είναι ένα θέμα που έχω νομίζω θίξει κάπου μέσα στις τόσες σελίδες και πολύ βασικό, αλλά δεν μπορεί να αναλυθεί εδώ μέσα προφανώς.
Κάτι λέει που μένεις με τους γονείς τον περισσότερο καιρό και είσαι σε μία φάση ντεμί.
Πάντως για να επιστρέψω στο θέμα της κοινωνικοποίησης, πάρτο εσύ απόφαση να δραστηριοποιηθείς κι όλα θα γίνουν. Δεν χρειάζεται να ανοίξεις εσύ συζήτηση στον μπάρμαν, θα ανοίξει αυτός! ΧαΧα!
Εκείνο που με νοιαζει πχ αν εβγαινα με τον γείτονα περιπτερα θα ήταν αν ελεγε σε καποιον για το θέμα το σεξουαλικο.για τα άλλα δεν με αφορά. Αλλά εγώ θέλω να βρω κάποιον παραλληλα με τον φιλο μου.να του εξηγησω την κατασταση.να του πω οτι αν πχ δεν κανω σεξ σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα να το αφησουμε να μην ταλαιπωρω και αυτον.Αλλωστε θα με εδιωχνε από μόνος τους κάποια στιγμη.Ποιος θα δεχτει να βγει μαζί μου έτσι? Ο παντρεμένος ήταν ιδανικη περίπτωση αλλά ήταν ψεύτης πως να του έλεγα εγώ για μένα.
Δεν ξέρω αν φοβαμαι την κριτικη.νομίζω πως όχι πάντως.
Καλά σιγά μη μου ανοίγε κουβέντα ο μπαρμπαν.έχει πλάκα πάντως άμα με δεις εξω με παρεα.κάθομαι πολύ κουμπωμενη για αυτό αποφεύγω να βγω.θα προσπαθήσω να βρω παρεες αλλά πολύ δύσκολο. Να φανταστεις περιμένω ένα ξάδερφο μου από Αθήνα μήπως με βγάλει καμία βόλτα λίγες μερες.άσε.
δεν υπαρχει λογος να λες σε οποιον γνωριζεις το σεξουαλικο προβλημα.
απο οσους γνωρισεις με εναν η με πολυ λιγους θα φτασεις στο σεξ.
δεν θα δινεις αναφορα, ωστε να φοβασαι οτι θα διαδοθει...
ΑΝ καποια γνωριμια προχωρησει τοσο πολυ, ΑΝ αποκτησετε τοση οικειοτητα, ΑΝ φτασετε στο σεξ, ΑΝ υπαρχει ακομα προβλημα,ΤΟΤΕ στον συγκεκριμενο μπορεις να το πεις ωστε να μην βαλει αλλα με το μυαλο του. πχ οτι δεν τον θελεις.
αλλα προς το παρον μιλαμε για ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, εξοδους, παρεες. φυσικα και δεν θα λες στον καθενα τι σου συμβαινει..
Το πρόβλημά σου, τόσες μέρες που έχεις ανοίξει αυτό το θέμα, μπορούσες να το είχες λύσει και να ήταν παρελθόν. Δεν θέλεις όμως. Δικαιολογίες θα βρείς πολλές, είμαι σίγουρος, έχεις πείρα δεκαετιών . Οπότε μετά από αρκετά χρόνια και πολλά θέματα , το ίδιο θα συζητάς εδώ. Σου αρέσει, δεν θες να αλλάξεις κάτι . Αν ήθελες θα το έκανες.
Στον παντρεμενο δεν είχα πει τιποτα ξεκαθαρα εκτός κι αν είχε καταλάβει. Αλλά δεν είχαμε και κοινούς γνωστούς οπότε ήταν πιο εύκολο να βγω μαζί του.
Σήμερα πχ μου προτεινε ο γείτονας στη δουλεια να πάμε βόλτα αρχικά είπε με ποδηλατο μετά περιπατο για πλακα και μετά βόλτα με το αυτοκίνητο σε ενα μερος εδώ με δροσιά.έριχνε άδεια για να πιάσει γεματα μήπως δεχτώ κάτι. Αυτός βέβαια δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και παλιά που μου είχε πει δεν δεχτηκα.αλλά για να ξεχάσω τον άλλον θα πήγαινα. Το θέμα όμως είναι ότι όλοι είναι κοινό γνωστοι και στην δουλειά ο γιος του αφεντικου είναι φίλος μαζί του.όλοι στη δουλεια ξέρουν ότι έχω σοβαρή σχεση λογικά αν δεν το ξέρει θα το μάθει κι αυτός. Οπότε ακυρώνεται και αυτή η γνωριμία.
Αν δεν ξερεις από δυσκολίες, ανασφαλειες,καταθλιψη,φοβί ες καλύτερα να μη περνεις θεση.
Ναι έχεις δίκιο μπορεί μετά από χρόνια να συζηταω το ίδιο αλλα δεν είναι κάτι που το κάνω γιατί μου αρέσει. Είναι κάτι που δεν μπορώ να το αλλαξω.δεν έχω την δύναμη να το αλλαξω.
Άμα ήταν όλοι να μπορούσαμε να ξεπερασουμε τις φοβίες μας και τις ψυχικες μας διαταραχες τόσο ευκολα δεν θα υπήρχε και κανενας ψυχολογος-ψυχιατρος.
Αποστολία μια απόφαση είναι όλα. Εγώ σε νιώθω και ξέρω ότι βάζω τον εαυτό μου σε δύσκολες καταστάσεις πολλές φορές γιατί κολλάω και τα εύκολα τα κάνω δύσκολα. Υπάρχουν απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα αν το θέλεις. Μπορείς να το ξεπεράσεις. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Απλά πρέπει να έρθει η κατάλληλη στιγμή που θα σού γίνει το κλικ. Μια μέρα θα έρθει και θα τα ξεπεράσεις όλα.
Οι κακές επιλογές ανδρών , η δυσκολία ανεύρεσης ανδρών , η ατολμία , οι δισταγμοί για σεξουαλική ολοκλήρωση , δεν είναι ψυχικά νοσήματα .
Αν διαφωνεί κάποιος ή έχει τεκμήρια, ας μας αποδείξει ότι δεν είναι έτσι .
Το "επιχείρημά" σου ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ... ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ... δεν θα υπήρχαν ψυχίατροι , δεν στέκει και είναι παράλογο . 100% .
Λες να μην υπάρχει εξήγηση γιατί κάποιες φορές ερωτευομαστε ανθρώπους που μας φερονται άσχημα η μας μειώνουν?Μήπως ευθύνεται το ότι απο μικρή ηλικία κάποιοι έχουν σχηματισει χαμηλή εικονα για τον εαυτό τους και μπορεί να αναζητουν η να ελκουν ένα συντροφο ο οποίος θα ταιριαζε στην χαμηλή τους αυτοεικονα?όλα αυτά δεν λέγονται ατολμια και δυσκολία ανευρεσης ανδρων.είναι ψυχολογικα προβλήματα και θέλουν δουλειά για να ξεπεραστουν.όπως επίσης και ο φόβος διεισδυσης.είναι όπως εκατομμυρια άλλοι φόβοι που έχουμε απλώς είναι πολυ πιο σπάνιος.
Δεν είπα απαραιτητα ψυχίατρο. Είπα ψυχίατρο-ψυχολογο.
Από ότι κατάλαβα είσαι εδώ μέσα για να λες θεωρίες.και να αμφισβητεις ότι αντιτιθεται με τα πιστεύω σου.οκ το σεβομαι.
...............
..............
Στη ζωή κανείς δεν έχει δικαιωματικά αυτό που του αξίζει και ταιριάζει με το επίπεδό του , όπως λες. De Jure δηλαδή. Δεν υπάρχει σύστημα αξιολόγησης. Κύριε Al Bundy ,εμφανισιακά είστε 7/10, οικονομικά 6/10 , από ευφυία είστε 9/10 , σας αξίζει μία γυναίκα με μέσο όρο 7.4/10 . Χαλαρά μπορεί ο οποιοσδήποτε Al Bundy , να μην έχει όχι 7.4/10 , αλλά ούτε 1/10 . Γιατί δεν παίρνει αυτό που αξίζει de jure. Πρέπει να κουνηθεί . Και πάλι κι αυτό δεν αρκεί . Πρέπει και οι κινήσεις να είναι πετυχημένες. Αν πετύχουν και πάλι ανάλογα. Μπορεί να έχει κάτι πολύ κάτω από το 7.4 που λένε οι ... αναλυτές ότι του αξίζει . Αντίστοιχα , άλλος , που κινήθηκε πιο νωρίς , κινήθηκε σε καλύτερο χώρο , ήταν πιο θρασσύς, ήταν πιο άτιμος, ήταν πιο τυχερός ή και όλα μαζί ,μπορεί να είναι 3/10 και να έχει μια γυναίκα 9/10 . Δεν του Άξιζε ; Ίσως να μην του άξιζε, αλλά ποιός νοιάζεται ; Αυτός την έχει. Άλλοι που είναι καλοί σε πολλά , δεν έχουν τίποτε. Κανείς δεν έχει αυτό που του αξίζει . Ειδικά αν περιμένει το μάνα εξ ουρανού. Έχει μόνο αυτό που μπορεί να αρπάξει .
και παλι γενικευεις αυθαιρετα...
εχεις την ταση να καταλογιζεις ταπεινες μεθοδους σε οσους καταφερνουννα εχουν αυτο που θελουν, αλλα δεν αναφερεις ποτε τις κοινωνικες δεξιοτητες, παρα μονο την τυχη (απο παραγοντες που δεν εινια δολιοι), αλλιως ειτε λαμογια τους θεωρεις, ειτε γρηγορους(!) , ειτε απατεωνες κλπ.
θα σε δυσαρεστησω αλλα ΠΟΛΛΟΙ, οι περισσοτεροι κατα την γνωμη μου, εχουν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που τους αξιζει, γιατι σε "αυτο που τους αξιζει", συνυπολογιζεται αυτο που οι ιδιοι θελουν, αλλα και οι κοινωνικες τους δεξιοτητες και η γοητεια τους (που ειναι κατι πολυ διαφορετικο απο την ξερη εμφανιση) κι αυτα, ισχυουν και για τις γυναικες...
Αυτή η απάντηση όπως και άλλες είναι χαρακτηριστικό δείγμα του χαωτικού τρόπου σκέψης σου. Δεν χρειάζεται να αναλύεις τι μπορεί να γίνει μετά από πολλά βήματα μίας κατάστασης. Έτσι δεν κάνεις ποτέ το πρώτο βήμα και μένεις στο τίποτα. Έχω μία φίλη που σκέφτεται έτσι και ο ψυχολόγος της λέει "Χαώνεσαι πάλι" για να την επαναφέρει στο προκείμενο. Το εξήγησε και η Remedy πολύ ωραία, μιλάμε για γνωριμίες, παρέες, ανθρώπινες σχέσεις, κοινωνικοποίηση. Όταν και ΑΝ φτάσει μία κατάσταση στο σεξουαλικό, το κοιτάς τότε. Στο μεταξύ δεν υπάρχει λόγος να βάζεις μόνη σου εμπόδια σε απλές γνωριμίες.
δεν ειναι απλα χαοτικος ο τροπος σκεψης της αποστολιας.
ειναι ενας τροπος που σαμποταρει την εξελιξη της, με τον ιδιο τροπο που η φοβια που (καθολου τυχαια) ανεπτυξε στο σεξουαλικο, σαμποταρει τις ερωτικες σχεσεις της και την ευτυχια της..
Αντιμετωπίζει τη ζωή , σαν σκάκι . Στο σκάκι είναι πάρα πολλές οι πιθανές επόμενες κινήσεις, αλλά δεν είναι ανεξάντλητες. Και πάλι μόνο υπολογιστές και γκραν μαιτρ , μπορούν να τις αναλύσουν . Στη ζωή , είναι άπειρες. Όσες κι αν προσπαθήσει να σκεφτεί κάποιος , θα αντιμετωπίσει κάποιες άλλες στις οποίες ποτέ δεν είχε πάει ο νους του.
Στην περίπτωση της αποστολίας, μάλλον είναι και δικαιολογία. Δεν θέλει να κάνει τίποτε. Είναι αυτή της παροιμίας που δεν θέλει να ζυμώσει και κοσκινίζει.
Μετά από 15 χρόνια , χαλάρα , μπορεί να γράφει εδώ , αν είχα πάει για ιαματικά λουτρά με τον τάδε και είχαμε πιεί τσάι μέσα, αντί για χαμομήλι έξω και η σελήνη ήταν 3/4 μήπως μου είχε πιάσει το χέρι και είχα έρθει σε διέγερση και κάναμε σεξ, αν δεν είχαμε και ανοιχτή την τηλεόαραση να μας διακόψει η είδηση του σεισμού ανατολικά του νησιού του πάσχα ....
Κάπως έτσι είναι, μόνο που είναι ένας εδραιωμένος τρόπος σκέψης που οφείλεται συχνά σε παιδικά τραύματα, άσχημες εμπειρίες κτλ και δεν αλλάζει εύκολα από τη μία στιγμή στην άλλη. Το ζήτημα είναι να το καταλάβεις και να κάνεις κάποιο πρώτο βήμα να το αλλάξεις. Έστω ρε παιδί μου, να πεις ας προσπαθήσω να κάνω κάτι κι αν δεν μου βγει, δεν μου βγήκε.
Το ίδιο έβλεπα συχνά και στο φόρουμ με τις αγχώδεις διαταραχές και τις νοσοφοβίες, ειδικά όταν ήταν πιο ενεργό. Πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου να κάνει μία αρχή και όχι να προδικάζεις το αποτέλεσμα. Ακόμα κι αν μία κατάσταση βελτιωθεί ένα 20, 30, 50, 80%, σίγουρα είναι καλύτερο από το 0. Αλλά προδικάζουν ότι δεν θα γίνει τίποτα ποτέ και μένουν στο 0.
Υπό του μηδενός. Αν είσαι στο μηδέν , επειδή προσπάθησες, δεν φταις. Απλά δεν πήγε καλά. Αν κοιτάς τους τοίχους όμως, φταις.
Δεν ξερω αν ειναι χαοτικος ο τροπος σκεψης μου η συναμα ειμαι και πολυ ατυχη στα προσωπικα μου η απλα προσελκυω λαθος ανθρωπους υποσυνειδητα.εκεινο που ξερω ειναι οτι θελω να ξανα βρεθω με τον παντρεμενο.δεν θελω να γνωρισω κατι καινουργιο δεν με ενδιαφερει τοσο πολυ κατι καινουργιο αφου η σκεψη μου εχει μεινει στον παλιο.
μετα απο μια αποτυχημενη βραδια με τον φιλο μου που ειχε να με δει πολλες μερες και ουτε το χερακι δεν μου αγγιξε θελω να ξανα βγω με τον αλλον.μου ειπε ο φιλος μου οτι απο την πολυ δουλεια εχει χασει την ορεξη του για σεξ οτι ειχε απομεινει δηλαδη και οντως δουλευει πολλες ωρες και τις υπολοιπες κοιμαται.σημερα ειδα κληση απο τον παντρεμενο βεβαια τον εχω μποκαρισμενο ακομη και η κληση πηγε στις απορριφθεισες αλλα σκεφτομαι να ξανα ανοιξω τις κλησεις.μονο ετσι θα πω οτι κανω κατι και δεν ειμαι στασιμη που λεει και ο Al. Ας ειναι και λαθος.απο το να λεω αν ειχα παει για ιαματικα λουτρα με τον ταδε και αν αν καλυτερα να πω πηγα με τον παντρεμενο και οτι εγινε εγινε.
όταν δεν δουλεύει έχει όρεξη για σεξ?
Γιατί δεν έκανες κίνηση μπας και πάρει μπρος?