και ενα εκλογικο βιβλιαριο ....Quote:
Originally posted by keep_walking
πανικουλα οκ θα κανω msn...θα παω να βγαλω και μια φωτο.
Printable View
και ενα εκλογικο βιβλιαριο ....Quote:
πανικουλα οκ θα κανω msn...θα παω να βγαλω και μια φωτο.
Δεν χρειαζονται πανο πλεον εκλογικα βιβλιαρια...και δεν τρελλαθηκα ακομα.
ειμαι στα προθυρα βεβαια με αυτα που τραβηξα.
οκ ηρεμησα παλι...να δω τα πραγματα στις σωστες διαστασεις.
τι εγινε εδω?
σαλιαρισες παλι με αλλη κιπ?κατσε να δω :P
oχι ηταν τυπος και υπογραμμος
ναι αφηστετα αυτα.ειπατε γλυκολογα παλι ε?
θα ξεμαλιαστουμε ολγα κανονισε :p
λολ λολ λολ οχι τιποτα οταν εφυγες δεν ξαναμιλησε..
Μου αρεσει οταν νευριαζει η πανικουλα :p
Quote:
Originally posted by olgaki82
λολ λολ λολ οχι τιποτα οταν εφυγες δεν ξαναμιλησε..
ουτε σε υ2υ δεν μηλισε σε καμια σας?πες τε μου να ξερω γιατι θα του σοασω την κεφαλα.
κιπ αν πας με αλλη θα σου σπασω το κεφαλι ....:cool:
να εφυγε.δεν τον βλεπω μεσα.εχει λερωμενη την φωλια του και μολις μπηκα την κοπανισε.κααααλαααα.
ουτε σε υ2
προβλεπω εναν ερωτα μεγαλο:)
Εγω περνω ποπ κορν να εχω να σας παρακολουθω :p
κιπ μηλα.εκανες κουτσουκελα και δεν μηλας?
κιπ κοιτα με τι θα στις βρεξωhttp://eshop-k-kiourtzoglou.com/medi...92-0013_sm.jpg
Quote:
Originally posted by mariap
Εγω περνω ποπ κορν να εχω να σας παρακολουθω :p
παρε και πασατεμπο :P
Μμμ την coke cola ξεχασα... συνεχιστε εσεις ομως :p
:):):)
κοιμομουν...παλι...ολο υπνο τις τελευταιες μερες:P
Πως τα καταφέρνεις;έχω πάρει απο τις 11 το βράδυ ολόκληρο τραξεν και δεν νυστάζω
κοιμάσαι διαφορετικές ώρες μάλλον....
τώρα ας πούμε πότε θα ξανακοιμηθείς?
δεν ξερω οταν μου ερθει...κυριακη αυριο...εχω κοιμηθει οσο δεν ειχα κοιμηθει χρονια.
Καλό αυτό.....
αναρρωνω απο την...κολαση κυριολεκτικα
Εγώ έκανα την βλακεία λόγω του ότι χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα και έπεσα το μεσημέρι γιατί δεν άντεχα και τώρα το μάτι είναι γαρίδα.Πόσο θέλω να κοιμηθώ ένα 8ωρο μια φορά.πάντα ξυπνάω 2-3 φορές και δεν ξεκουράζομαι
Αχ πολύ χαίρομαι ειλικρινά που πέρασε.Τσουνάμι κανονικά πρέπει να ήταν.
Χαλαρώνει όλος σου ο οργανισμός,ανασυγκροτείτα� � γι\'αυτό κοιμάσαι keep μου.
Οχι δεν θα περασει...γιατι ειναι εξωτερικο...πολυ καλυτερα βεβαια απο το να ειναι εσωτερικο.
Πόσο καιρό έχεις αυτό το πρόβλημα γιώτα?πρέπει να είναι πολύ σπαστικό.Μα δεν υπάρχει λύση?Quote:
Originally posted by giota
Εγώ έκανα την βλακεία λόγω του ότι χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα και έπεσα το μεσημέρι γιατί δεν άντεχα και τώρα το μάτι είναι γαρίδα.Πόσο θέλω να κοιμηθώ ένα 8ωρο μια φορά.πάντα ξυπνάω 2-3 φορές και δεν ξεκουράζομαι
Απλως δεν ξαναβγαινω εξω περα απο στοιχειωδεις λειτουργιες...μεχρι να τσακιστω να φυγω.
Εγω θα προτεινα keep να βγενεις και λιγο, μη καθεσαι συνεχεια στο σπιτι ....
Ναι αλλά πέρασε αυτή η ισχυρή επίδραση του εξωτερικού πάνω σου.Δλδ ηρέμησες,αυτό εννοούσα.Quote:
Οχι δεν θα περασει...γιατι ειναι εξωτερικο...πολυ καλυτερα βεβαια απο το να ειναι εσωτερικο.
οχι μαρια ξεχνα το οικονομια...αν τυχει μπορει να βγω,θα πηγαινω στη δουλεια και αυτο ειναι,δεν ξαναβγαινω εξω στους τρελλους να μου κανουν το κεφαλι καζανι.
ηρεμησα γιατι δεν βγαινω εξω
Το βασικό πρόβλημα της κατάθλιψης είναι η τρομερές αϋπνίες.Ποτέ δεν ήμουν εύκολη στον ύπνο αλλά είναι χρόνια που βασανίζομαι.Γι\'αυτό παίρνω αντικαταθλιπτικά είχε διορθωθεί με τα φάρμακα μου έκοψε ένα αντικαταθλιπτικό γιατί πήγαινα καλύτερα αλλά πάλι επειδεινώθηκε η αϋπνία.Ολα τα τελευταία γεγονότα συν ότι σε μια εβδομάδα θα φύγει η κόρη μου για μεταπτυχιακό στην αγγλία με έχουν επηρεάσει.Πρέπει αύριο το μεσημέρι να αντέξω για να κοιμηθώ το βράδυ.Εχω πλέον πάθει εξάρτηση απο τα αγχωλιτικά και τα συνήθισα
Τώρα που είπες δε ξαναβγαίνω μου ήρθε στο μυαλό που θα ρθουν τα κορίτσια.Quote:
Απλως δεν ξαναβγαινω εξω περα απο στοιχειωδεις λειτουργιες...μεχρι να τσακιστω να φυγω.
Χαίρομαι που θα βρεθείτε.Σπουδαία κίνηση,εύγε αλλά είναι επειδή το αξίζεις.κ με το παραπάνω.
keep αλλα συνεχεια στο σπιτι δεν βαριεσαι? μπορεις εξαλλου να πηγαινεις και βολτες οχι στα μερη που συχναζουν αυτοι οι βλακες...
Δεν υπαρχουν και πολλα μερη στην πολη αυτη...το κεντρο ειναι με τις καφετεριες ουσιαστικα που συναντας και κανα γνωστο και λες καμμια καλημερα.
Μάλλον έτσι.Σήμερα γι\'αυτό δε σε κολάει ύπνος......Quote:
Originally posted by giota
Πρέπει αύριο το μεσημέρι να αντέξω για να κοιμηθώ το βράδυ.
Υπομονή τι να πω και όλα να σου πάνε καλά.
Υπομονη γιωτα...τι να πω...ενταξει εχεις αγχος λογικο ειναι αφου φευγει η κορη σου.
Εγω θα εβρισκα ενα μερος δικο μου που θα μπορουσα να ηρεμησω. Ενα απομονωμενο μερος που δεν θα το ξερουν πολλοι...
Στην ΑΘηνα που μενω, οταν θελώ να ηρεμησω και να σκεφτω παω στην παραλια που ειναι και κοντα μου. Εχω παει και 12 το βραδυ μονη μου και απλως βλεπω τα αστερια...
Βρες και εσυ keep, ενα μερος δικο σου που να μπορεις να πηγαινεις και να σκεφτεσαι.