Σκεφτομαι οτι λαθος επαγγελμα διαλεξα.Οτι θα ημουν πιο αποτελεσματικος και παραγωγικος αν διαλεγα επαγγελμα που εχει να κανει καθαρα με τον ελεγχο,οπως ελεγκτης εισητηριων στα ΜΜΜ η ελεγκτης εναρειας κυκλοφοριας............
Printable View
Σκεφτομαι οτι λαθος επαγγελμα διαλεξα.Οτι θα ημουν πιο αποτελεσματικος και παραγωγικος αν διαλεγα επαγγελμα που εχει να κανει καθαρα με τον ελεγχο,οπως ελεγκτης εισητηριων στα ΜΜΜ η ελεγκτης εναρειας κυκλοφοριας............
Γιατι ετσι? Εισαι καλος στον ελεγχο? Εγω εκει εχω θεμα!
φυσικα και ειμαι καλος master θα ελεγα.εσυ τι θεμα εχεις εκει?
τι μενει οταν εχεις ικανοποιησει μια επιθυμια σου καθυστερημενα? τι ειναι αυτη η πικρη γευση παρα την "επιτευξη" ? πως φευγει τελοσπαντων..
Δεν μπορω να παρω αποφασεις, δεν επιλεγω, γινονται ολα λιγο μονα τους, παλιοτερα ημουν χειροτερα γιατι παρασυρομουν κιολας, τωρα οκ καπως το ελεγχουμε αυτο!
συγνωμη αλλα δεν μιλαω για αυτο που περιφραφεις,αυτο μοιαζει με αναποφασιστικοτητα,οτι δεν παιρνεις την ευθυνη,ισως αναβλητικοτητα και στο παρελθον παρορμητισμος,ετσι μου κανει εμενα αυτο που περιγραφεις..............ελεγχος ειναι οταν προσπαθεις να ελεγξεις διανοητικα τα συναισθηματα σου,των αλλων ανθρωπων,οταν γινεσαι χειριστικος για να ελεγξεις το αποτελεσμα σε μια προσπαθεια,οταν προσπαθεις να ελεγξεις το παρον και το μελλον και οταν απλα δεν αφηνεσαι στην ροη................Εχει και αλλα,αλλα για την ωρα αυτα σκεφτομαι.............
Κι αυτο ενα ειδος ελεγχου δεν ειναι ομως? Το να επιλεγεις και να αποφασιζεις εσυ και οχι καποιος αλλος ή το συμπαν, όπως λες κι εσυ "οταν απλα δεν αφηνεσαι στην ροη"! Οσο για τον ελεγχο των συνασιθηματων και του αποτελεσματος αυτο το κανουν ολοι οι ανθρωποι, αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο συνειδητα, αλλοι με καλο τροπο αλλοι με ασχημο, αλλοι περισσοτερο αποτελεσματικα αλλοι λιγοτερο...
QUOTE=carrie;229314] Το να επιλεγεις και να αποφασιζεις εσυ και οχι καποιος αλλος ή το συμπαν, όπως λες κι εσυ "οταν απλα δεν αφηνεσαι στην ροη"! [/QUOTE]
Ωραια η ερωτηση σου.Για μενα προσωπικα εχει διαφορα <<κανω το καλυτερο που μπορω σε μια προσπαθεια μου και αφηνομαι στην ροη η στα χερια Του>> και <<θα κανω τα παντα ακομα και αν δεν μπορω δεν αντεχω η ουσιαστικα δεν γινεται για να καταφερω κατι>> γιατι πισω απο αυτο υπαρχει(το τελευταιο)υπαρχει <<ειμαι Θεος>>,<<μπορω τα παντα>> και φυσικα η προσδοκια ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.......και κουβαλαμε βαρη που δεν αντεχουμε......
Τωρα οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν ελεγχο ειναι αληθεια αλλα μερικοι απο εμας(εγω δλδ)παμε στην αλλη πλευρα δλδ εχουν απιστευτο εγωκεντρισμο οτι πραγματι μπορουμε να τα ελεγξουμε ολα.......
Και γυριζοντας στην πρωτη παραγραφο θελω να σου πω οτι εγω επεφτα στην λουπα να θελω να κανω τα παντα για να μην κανω τιποτε στο τελος ηταν ενας τροπος ακυρωσης για μενα και αδρανειας.....
Α το ξερω κι εγω αυτο ο κολπακι! χαχα Αλλα τωρα σιγα σιγα αρχιζω να κανω πραγματα που ηθελα και δεν εκανα, επειδη ηθελα πολλα μαζι και τελικα δεν εκανα τιποτα!
Και ψυχοθεραπεια κανω, και σκι μαθαινω, και θα κανω και μαθηματα ιππασιας μες στον Μαρτη, και ταξιδια στο εξωτερικο αρχισα να κανω και θα κανω κι αλλα φετος, και θελω να αρχισω και μαθηματα ισπανικων. Και η κολλητη μου μου ειπε να παω και βολλευ που παει αυτη δωρεαν, και θα το κανω κι αυτο! Ολα μαζι! Αμε γινεται!
παρεπιπτοντως,εχεις μαθει να σταματας στι σκι?Ειναι απο τα πιο δυσκολα για ενα αρχαριο.................
Nα σταματαω εχω μαθει, με τις στροφες δυσκολευομαι!! Την αριστερη την εχω, δεξια δε μπορω να στριψω με τπτ!! Χαχαχαχα!
Οπως παντα, σκέφτομαι όλο μ@@λακίες
Φυγε χαζό σύννεφο της βλακείας απο πάνω μου, φύγε!
http://www.youtube.com/watch?v=6hyApZROWWQ
Θελωωωωωωωωω ενα καγκουρικι να γελαωωωωωωωωωωωωωωω:P
Που πας και τα ανακαλύπτεις ήθελα νά ήξερα χαχα καταπληκτική σκέψη ........αλλά και το έρμο το ζωντανό....... σε φαντάζομαι να το βγάζεις βόλτα με λουράκι στην παραλία
Quote:
σε φαντάζομαι να το βγάζεις βόλτα με λουράκι στην παραλία
Πω πω τι ιδεα μου εδωσες τωρα και να ρωταν τα κοριτσοπουλα τι ειναι αυτο....ενα καγκουρικι φυσικα:P
Και να λές στα κοριτσόπουλα αυτό που βλέπεται δεν είναι τίποτα που να δείτε το άλλο που έχω στο δωμάτιό μου
ενα ταξιδι μακρια σε αγνωστα μερη
Μπηκε η Άνοιξη!!!!! ....μακάρι να μπει και στις καρδιες όλων...:) :) :)
Did I ever tell you to brush your teeth, go to bed, do your homework?
No. I respected your privacy and I taught you self reliance.
Indie's father.
Σκεφτομαι οτι το 2010 και φετος ολοι οι γνωστοι μου κι εγω εχουμε αρρωστησει 25 φορες. Χαμος ολος ο κοσμος αρρωστος και απο ο,τι λενε οι γιατροι ερχονται και χειροτερα. Αψου!!! Που ειναι το ρακομελοοοοο
http://www.aretousa.gr/fotos/rakomelo%20glass%20big.jpg
Ρακόμελοοο;;; ίου ίου ίουυυ.. Όχι απλά το σκέφτηκα, σχεδόν μου ήρθε η γεύση :)
carrie, περαστικά!
Μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου στο σπίτι, αρκεί να έχεις καλή ρακή και να μην την αφήσεις να πάρει βράση.
Προσωπικά το προτιμώ με δυο-τρία γαρυφαλλάκια, χμ.. ίσως και με μικρό ξυλαράκι κανέλας, ναι.. γιατί όχι!
Eυχαριστω τρελοδιάμαντο!! Ρακομελα πινω ολη μερα σημερα χικ! Στο ενα χερι ειμαι με το χαρτομαντηλο και στο αλλο με την κουπα (γιατι ενα σφηνοποτηρο τι να μου κανει?) χικ με το ρακομελο! Ατιμη ιωση! Χικ!
τι ειναι το ρακομελο?
Ζεστη ρακη με μελι! Ενιοτε και με γαρυφαλακια! Χικ!
μπλιαααααααααχ!!!!
Δωράκι σε είδα και πριν, δεν σου είπα καλωσήρθες και πάλι. :) Αν και εγώ σκέφτομαι να φύγω, λόγω της έκθεσης. Θα μου πεις τώρα το σκέφτηκες... Ε τώρα γίνανε κάτι πράγματα και δεν είναι και εύκολο...
θελει μετρο και το φορουμ γουαιτ!υπαρχουν και αλλα πραγματα να κανουμε :) καλως σε βρηκα ευχομαι να εισαι καλα!
Ε άμα είσαι άρρωστος δεν υπάρχουν άλλα πράγματα να κάνεις καταστρέφεται η ζωή σου οπότε...
αμα σκεφτεσαι ετσι γουαιτ μου...δεν ειναι ετσι τα πραγματα οχι.
Δεν είναι έτσι γιατί δεν τα έχεις ζήσει. Επίσης ο κόσμος είναι πολύ κακός και μίζερος και αδιάφορος αλλά το χειρότερο είναι ότι θέλει να σε πατήσει κάτω σαν σκουλήκι.
Για άλλη μία φορά αηδίασα με έναν ακόμα "άνθρωπο" με την "συμπεριφορά" του και μετά μου λες υπάρχει ζωή.. Σκατά
Yπαρχουν και τα ασχημα στη ζωη. Επειδη ενας ανθρωπος σε αηδιασε? Δεν υπαρχουν αλλοι που φτιαχνουν τη μερα?
Δεν είναι ένας carrie. Είναι ο 1000ός πρώτος. Δεν υπάρχουν άλλοι που φτιάχνουν τη μέρα, λίγοι μόνο και μένουν μακρυά και βγαίνουνε συνέχεια, άρα και δεν είναι το ίδιο και δεν είναι συνέχεια μαζί μου που τους χρειάζομαι.
Αφού τα λες σε σένα γιατί τα γράφεις δημόσια; Γιατί εγώ τουλάχιστον τα λέω σε άλλους... εκτός και αν δεν τα λες για σένα...
................
όπως κ το...η σιωπή είναι χρυσός....
Σκέφτομαι αν τελικά αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία, αν θα καταφέρω να μείνω αποστασιοποιημένη ή αν θα παρασυρθώ και πάλι, αν θα ελπίζω άδικα για μία ακόμη φορά, αν είναι ειλικρίνεια ή συμφέρον...
σκεφτομε το ονειρο που ειδα... ηταν το τελος τησ ανθροποτητας... ισος ειναι η καπια επι8ιμια λιτροσης κ απελεφ8εροσισ για εμενα.. οχι για τον ιπολιπο κοσμακι.. αφτος καλα νανε... αλλα ειναι τοσο ομορφη η ζωη... που ακομα κ επιγια κολαση να ζεις παλι μετραει..