Originally Posted by
ioannis2
Η άποψη μου εν κατακλείδι των πιο πάνω είναι ότι:
έχεις πάρει πάρα πολλές απόψεις/συμβουλές για το θέμα σου. Από την άλλη βλέπω ότι αυτό που κάνεις είναι συνεχώς να κάθεσαι να σκέφτεσαι, να προβληματίζεσαι, να αγχώνεσαι, να φοβάσαι μη πάει κάτι στραβά ή τι πρέπει να κάνω και πολλά άλλα. Πρώτα χαλάρωσε, βρες τρόπο να ηρεμήσεις,γιατί η σκέψη από μόνη δεν ωφελά, ουτε οι πολλές γνώμες που ακουσες εδω ωφελούν αν δεν κινηθείς εσύ, αν δεν κανεις εσύ κάτι στην πράξη. Θα γράφεις, θα σου ξαναγράφουν, θα σκέφτεσαι και πάλι και θα αγχώνεσαι και το αποτέλεσμα αμα εγκλωβιστεις σ΄ αυτά θα ναι ένας φαύλος κύκλος και στο τέλος κανενα αποτελεσμα εκει εξω που είσαι.
Όλα ξεκινούν από την υπερβολική ένταση στη σκέψη σου για αυτην που ποθεις. Υπο κανονικες συνθηκες στη ζωη σου νοιωθω ότι εισαι ένα ηρεμο άτομο χωρις ιδιαίτερο άγχος ή αγωνια.
Η συμβουλή μου, άμα θες να κανεις κάτι με την κοπελα κάνε το τώρα, πήγαινε τώρα γιατί από την εμπειρία μου, άμα δε κινηθείς σύντομα τη χανεις την κοπέλα. Και νοιωθω ότι τη θέλεις αφάνταστα. Τις συμβουλές τις έχεις. Τότε τι σου λείπει; Η πράξη !!! Τώρα, σήμερα. Θα περιμένω από σενα να επανέλθεις για να μας πεις έκανα αυτό ή το άλλο με την κοπέλα.
Άσε επιτελους τον υπολογιστη και κινησου!!
Τώρα όσον αφορά άλλα θέματα στο σάητ, ναι είναι άποψη μου ότι υπάρχουν άτομα που πραγματικά έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας και χρειάζονται λίγο από το χρόνο του καθενός από εμάς που μπορει να συμβουλέψει και να βοηθήσει. ΄Που βιώνουν μόνιμες καταστάσεις και πιο δυσκολες από τη δική σου όσο σημαντικό κι αν είναι για σενα το δικο σου θεμα. Ας ψάξουμε να τους βρουμε να τους βοηθησουμε, μην απασχολουμαστε με ένα θεμα.
Εσένα στην ουσία σε βασανίζει με ένταση ενας έντονος ερωτικός πόθος που βιώνεις αυτή τη περίοδο. Σου χω ξαναγράψει ότι μέσα από τα όσα έγραψες και διάβασα έχεις τα ψυχικά αποθέματα απλά τώρα είσαι σε ένταση.