Αυτο τραγουδι ειναι? Η εσυ το σκεφτηκες? Βγαλε κ ενα σε Ποντιακο ρε συ! Φαση θα χει!!!! :)
Printable View
Εδω και λιγη ωρα που βγηκα απ'το μπανιο, αισθανομαι ενοχλητικα ριγη στην πλατη μου!
Δεν υπαρχει λογος και εγω περσυ στις αρχες του χειμωνα ειχα αρρωστησει βαρια και εκανα τον ηρωα με 40 πυρετο να παω να κανω μπανιο .. Αποτελεσμα εεεεε κρρρρρυοοοοο
δδδδδεεεε μμμππποοοορρρρρρρω να κκκκουυουουνηθω.. Εμεινα σα παγοκολωνα μεσα στο μπανιο και τραβλιζα σα ζαβο... παπλωμα και 2 κουβερτες και τα δοντια μου βαρουσαν σα γραφομηχανη
Αισθάνομαι περίεργα...λίγο μπερδεμένη, λίγο θλιμμένη, λίγο ανακουφισμένη και λίγο ανυπόμονη...ένα μείγμα συναισθημάτων...
κι εγω αισθανομαι θλιμενος , μόνος και φοβαμαι...ακομα και για την ζωη μου (να απειλειται απο αλλους) . μια φιλη μου ειπε κατι σωστο. ποτε μην ασχολεισαι με ανθρωπους κατωτερους
γιατι θα σε βλαψουν. τωρα απο τι θα ειναι δε το ξερουμε.απο ζηλεια; απο αλλα αιτια; ομως κινδυνευω... 10 χρονια βοηθουσα τους γυρω μου οπως μπορουσα .τα τελευταια 2
εχω διαφορα προβληματα και δεν μπορω οπως παλια.και ετσι καποιοι ευεργετηθεντες αχαριστοι δημιουργουν παρεξηγησεις μεχρι και σοβαρες απειλες...
Αναστατωμένη αλλά ίσως να είναι για καλό...οι πληγές δεν μπορούν να γιατρευτούν μέχρι να δείξεις ότι υπάρχουν κι άρα μετά να τις φροντίσεις...
Νιώθω ένα εσωτερικό τρέμουλο...