ελα μωρε που προσπαθω να σ τσιγλισω...
θα μπω θα προσπαθησω να κοιμηθω...δεν ψηνομαι να μιλαω για μυς:p
καληνυχτα
Printable View
ε οχι ρε γουαι δεν ειναι τυχαιο λογικο ..οπως και εσυ κοιτας τις ωραιες ,τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη...πρεπει να τ αποδεχτουμε και να συνεχισουμε...
Τωρα δεν κανουνε σχεσεις ομως μονο ωραιοι με ωραιες....στις σχεσεις δεν παιζει τοσο ρολο...
και βγαινω τωρα γουαι..καληνυχτα...παω να προσπαθησω να κοιμηθω/..
Σκέφτομαι πόσο ωραία θα ήταν να ήμουν ένας άλλος!
Δηλαδή ψηλός,όμορφος,παίδαρος κλπ. και αντικείμενο πόθου των ωραίων γυναικών!
Μονο και μονο , οτι σκεφτεσαι τι ωραια που θα ηταν να ησουν καποιος αλλος , δειχνει οτι δεν αγαπας τον εαυτο σου , δεν τον αποδεχεσαι , δεν τον εγκρινεις , και αυτοειναι οτι χειροτερο μπορει να συμβει σε μια ψυχη ............. δειχνει χρεοκοπημενο ανθρωπο , και παλι , δεν υπαρχει κατι χειροτερο απο εναν χρεοκοπημενο ανθρωπο .....................αμα σκεφτεσαι ετσι , ουτε γυμναστηρια σε σωζουν , ουτε ωραιες γυναικες , μονο εσυ μπορεις να σωσεις τον εαυτο σου , αλλαζοντας τροπο σκεψης ........
Εξεταστική:μεγάλος εφιάλτης......
Σκέφτομαι πως ειμαι μέγας χεστης...πήγα για ιππασια σήμερα και μόλις ανεβηκα στο άλογο κατέβηκα στο λεπτό, ούτε κουνηθηκα :p Πάει το όνειρο μου να γίνω αμαζονα πφφφ :/
Καλυτερα που δεν εγινες αμαζονα , ποναει πολυ αυτο , ξερεις ! η εχεις κατι εναντιον των αντρων ? και εχει δικιο η φιλτατη arntaben , ειναι πολυ ευγενικος μαζι σου ο Νικ ..............
Α , τωρα ειδα και την απαντηση του Νικ , περιεργοι ειστε εσεις της νεας γενιας .............
skeftome... e skeftome...?? mexri prin ligo skeftomoun arnitika evriza kosmo sto fb. leo katse na mpo ligo edw einai pio sovaro site.. kai efaga analabi niotho kalutera.. anyway akouo ton skliropiriniko asimo kai pino retsina
Πάλι νιώθω σφιγμένο λαιμό και στομάχι.
Για ένα ακόμη βράδυ.
Ναι θα κινδυνεύω από χεσιμο...όλων όσων αγαπώ σε αυτή τη ζωή και σκατά όλα :P χεχε
Άσε θα πάω άλλη φορά καλύτερα να δοκίμασω ξανά αλογακι. Θα μου μάθει η αρνταμπεν είπε, ξέρει το κορίτσι...θα γίνω Ζηνα και θα γίνει Γκαμπριελα χαχα η το ανάποδο δεν έχω πρόβλημα ότι θέλει :P
Και εγώ τι θα κάνω τον καλό σταβλίτη;