Γλαύκη πάω να ξαπλώσω, δεν θα κοιμηθώ αμέσως όμως, αν δεις ότι κολλάς κάπου με τις φωτό του cd πάρε με τηλέφωνο.
Printable View
Γλαύκη πάω να ξαπλώσω, δεν θα κοιμηθώ αμέσως όμως, αν δεις ότι κολλάς κάπου με τις φωτό του cd πάρε με τηλέφωνο.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Δεν λαλαγγιάζομαι καλέ, κάνω δουλειά στον υπολογιστή με τη σοκολατίτσα. Πονηρά μυαλά! χιχιχι Από απόσταση δηλαδή, αν και πολύ θα ήθελε να με έχει εκεί και να με μπουκώνει! :lol:
Εαν σε είχα σπίτι μου, τόση ώρα που ασχολήθηκες, σίγουρα θα είχες πάρει ενα κιλάκι:starhit:
ΧάκερΤζίνα
Η χακερΤζίνα έκανε όλη τη δουλειά εγω κουράστηκα :smilegrin: γι αυτο πάω να την πέσω!
Όνειρα γλυκά!
αν και μου κοιμαστε ολες, θα σας ενημερωσω!!
εγινε και αυτη η μοιραια συναντηση με το ναταλακι!!! και την αφη!!!
νομιζω περασαμε πολυ καλα!!!
και το μωρο μας νιωθω οτι ειναι πια πιο καλα και πιο ψυχραιμη!!!
τι λες ναταλακι???
Αγαπη μου εσυ!!
Λοιπον.. Αργησα 1,5 ωρα λογο του μετρο (τα νευρα μου!) και τελικα εφτασα σΙναμενη κουναμενη εγω και ο σωληνας μου στην Leicester Square!! Ειχαν φαει τα κοριτσια μου σουσι, το κοριτσακι 1η φορα και της αρεσε πολυ!
Εφτασα λοιπον και κατσαμε στα Κοστα..
Εκλαψα δεν μπορω να πω, μου ειχε τελειωσει και η μασκαρα και πηγε να μου βγει η ψευτικη βλεφαριδα, τα ειπαμε, μου εδωσε το κοριτσακι 3 παρακαλω δωρα! Συγκινηθηκα και εκλαιγα και εκει, ενα τελειο ροζ νεσεσερ με κρεμα σωματος, σκραμπ και αφρολουτρο απο τα body shop, και πηρε και στην αφη παρακαλω, ενα ΤΕΛΕΙΟ βιβλιο που μου το εστειλε το αγορι της να ειναι καλα και ειναι απο τα αγαπημενα μου και με κανουν και γελαω, Το ημερολογιο ενος σπασικλα!!! Και μια εικονα της Παναγιας με τον Ιησου.. :)
Αλλα πιο πολυ μου αρεσε η κινηση της!!
Καθισαμε, τα ειπαμε, δοκιμασα και μια μικρη τοσοδουλικη μπουκιτσα απο το γκυκο που πηραν τα κοριτσια και δεν το εφαγαν, δεν μου αρεσε ενω πιστευω παλια θα ξετρελενομουν!! Και χαρηκα γιατι καταλαβα οτι με την δοκιμη και μονο ημουν οκ! Δεν θελω να γεμισω το στομαχι μου (το βλαμμενο!) με γλυκο για να πω Α! Εφαγα γλυκο!!!
Με εκανε και ενιωσα πολυ καλυτερα οπως με κανετε και εσεις απο εχτες.. Ακομα να το συνειδητοποιησω και το λεω συνεχεια.. Ειχα/εχω ( ; ) καρκινο.. Για να το καταλαβω!!!
Απλα ξερετε νομιζω και νιωθω λες και ειναι ψεματα.. Ελπιζω μονο ΕΑΝ παρω αγωγη να μην πεσουν τα μαλλακια μου γιατι τοτε θα πεσω στο βουρκο με τους κορκοδειλους απο το κλαμα! Αυτο δεν ηταν τιποτα στο κλαμα που θα ριξω ΕΑΝ ξαναλεω τα χασω τα μωρακια μου!! Τοτε ποιος με ειδε και δεν με φοβηθηκε!!!
Περασαμε τελεια, τουλαχιστον εγω, και που εκλαψα, τουλαχιστον ειδα το κοριτσακι μου και μου εφτιαξε την διαθεση!!
Αυριο παμε για ψωνια, σου λεω θελω να παμε 1α Camden Town για καφε (εγω θα παρω νερο!χαχαχαχαχαχ) μετα να περασουμε απο την αφη να της αφησω χρηματα (διοτι θα παρω την καρτα της και δεν εχει πουθενα εδω κοντα cash point), και μετα για ψωνια! Πρεπει να παρω και στον αδερφο μου και δεν ξερω τι!!!! Αυτα!
Ειμαι καλυτερα, αυριο θα ριξω κλαμα ειμαι σιγουρη αλλα ευχομαι να σταματησει καπου το μαρτυριο μου!! Τελικα φευγω Σαββατο, σας το ειπα; Και απο παρασκευη βραδυ πρεπει να παω στο αεροδρομειο.. Και βαριεμαι απο τωρα!!
Ελπιζω να βρω ωραια δωρα για τους γονεις και τον Λουκο (απο το Αγγελουκο, τον αδερφο μου που βασικα τον φωναζω Τσιτσιολινο γιατι μικρος τα εβγαζε ολα και ετρεχε στην γειτονια τσιτσιδι!!!) Χιχιχιχι καληνυχτα σας! Θα δω ενα criminal minds και μετα νανι!! :)
Α! Επισης καποιος απο εδω που πρωτη φορα μιλαμε, μου εστειλε ενα λινκ για την Κετογενης Διατροφη που βοηθαει να μικρυνουν τα καρκινικα κυταρα και να μην τρεφονται και μεγαλωνουν. Βασικα πρεπει να μην τρως καθολου ζαχαρη και φουλ λιπαρα (κρεμες γαλακτος μπεικον και τετοια..) θα ρωτησω τους γιατρους αλλα με το μπαι πας παρεα δυσκολο εως και ακατορθωτο να τα τρωω και να μη καταληγουν στον θρονο μετα.. Γιαυτο ρε κοριτσια λεω οτι δεν ειναι να κανω κατι ρε πουστη μου, σκατα παει!
Θα σας το πω και εσας, το ειπα στο κοριτσακι.. Μου ειπε ο μπαμπας μου οτι ο γιατρος του ειπε οτι δεν ειναι σιγουρο αλλα υπαρχει περιπτωση να πρεπει να ξαναμπω χειρουργειο αν δεν εχω καθαρισει καλα.. Σας παρακαλω καντε μια προσευχη και αναψτε ενα κερακι στο να μην ειμαι τοσο ατυχη και να πρεπει να με ξανανοιξουν!! Μονο αυτο ζηταω! Και να μην πεσουν τα μαλλια μου και να ειμαι cancer free απο τωρα εως παντα! Πολλα ζηταω; Ελπιζω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αυτα να γινουν οπως τα θελω εγω..
Και ναι Λιλα μου μην ανησυχεις.. Θα τα ακουσει και ο γιατρος και οχι.. Και ξαναλεω οτι ενα μου πουν οτι επρεπε να αρχισω θεραπεια απο την αρχη που το βγαλαμε, θα με δειτε στα καναλια. Και δεν το λεω για πλακα αλλα οντως θα τους παω στα δικαστηρια ο κοσμος να χαλασει!
χαχα χαχα χαχα ναταλακι!!! ποση πλακα εχεις????Quote:
Originally posted by -wow-
Εκλαψα δεν μπορω να πω, μου ειχε τελειωσει και η μασκαρα και πηγε να μου βγει η ψευτικη βλεφαριδα
ακου ''εκλαψα δεν μπορω να πω''
λοιπον κι εγω εκλαψα! δεν μπορω να πω!!!
αλλωστε αν η ζωη μας ειναι μια ταινια, σ αυτη τη σκηνη επρεπε οπωσδηποτε να κλαψουμε!!!
αλλα στην επομενη θα γελαμε!!!
τι ειπα παλι..................
μονο να κοιμηθω μπορω μετα απο τοσο κατι βαθυστοχαστο
Πω πω!!! Εγραψες μαναρακι μου!! Μα σαν ταινια ημασταν οντως!
Αυριο λεω να βαλω μαυρα (γιατι φοραω αλλα χρωματα; Χαχαχχα) φουστα στενη, με σακακι μαυρο, μαυρο καπελο τεραστιο με τουλι σε χρωματος ανοικτο μαυρο.. Θα κραταω και μια πιπα (τσιγαρου πονηρουλες!!) χωρις τσιγαρο γιατι ο καπνος κανει καρκινο και μακρια απο εμας τετοια πραγματα!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!
Λετε να γινομαι απο αυτους που σαρκαζουν τον καρκινο σαν αμυνα του οργανισμου; Λετε καποτε να σας γραφω ανεκδοτα με την μικρη Αννουλα; :/
Μαλλον τα λεω για να το συνειδητοποιησω και εγω.. Αλλα φερνω τους γυρω μου σε δυσκολη θεση.. Αλλα χεστηκα (σορρυ κι ολας! ) αρκει να νιωσω καλυτερα..
Αλλα δεν νιωθω οταν τα λεω..
Μεσα μου ποναω..
Μεσα μου ειμαι ετσι... Και μια πο αυτες τις μερες ετσι θα ουρλιαζω... Θελω να τα σπασω ολα και να ουρλιαζω! Να μην με ακουει κανεις και να ουρλιαζω! Να βγει η φωνη μου απο την οργη και εγω απλα.. Να ουρλιαζω.. και να κλαιω υστερικα..
Αυτο εχω αναγκη..
Καλημέρα. Koritsaki και Βαμπιράκι πολύ χαίρομαι που περάσατε όμορφα, εύχομαι να περάσετε το ίδιο όμορφα και σήμερα. Μην ανησυχείς μικρούλα και τα μαλλάκια σου μια χαρά θα είναι και δεν θα ξαναμπείς χειρουργείο. Με τόσες προσευχές από όλες μας εδώ μέσα και με τόση θετική ενέργεια αποκλείεται να μην σου πάνε όλα καλά. :starhit:
Σήμερα είναι η μέρα του αποκωδικοποιητή, πάω τώρα να τον βάλω στην τηλεόραση γιατί σταμάτησαν να εκπέμπουν τα βλαμενοκανάλια και μετά θα πάω να βάλω και στις 2 τηλεοράσεις της αδερφής μου. Δεν έχω ιδέα πότε θα πάμε στο Δήλεσι, ελπίζω σύντομα γιατί θα φρικάρει η μάνα μου χωρίς τηλεόραση και τα τούρκικα. χιχιχι
καλημερες!!!
Ναταλακι χαίρομαι που είσαι εστω και λίγο καλύτερα!
Σου εύχομαι να πανε όλα καλά και να μην χρειαστει να σε ξανανοιξουνε!
Καλημέρα κορίτσια!
Πολύ χάρηκα που το βαμπιράκι βρέθηκε με το κοριτσάκι!
Πολύ χάρηκα που η Τζίνα έφαγε το αγαπημένο μου φαγητό!
Πολύ χάρηκα που η Ναταλία βρίσκεται πλέον σε αγκαλιά αγαπημένη..
Στα δικά μου τώρα.. Τι ήταν πάλι το χθεσινό; Πώς τα καταφέρνω έτσι και όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη; Βγήκα που λέτε για ένα ποτάκι και όταν λέμε ένα, εννοούμε ένα. Σήμερα δουλειά από το πρωί και το ήξερα και μετά ταξίδι και .... θάλασσα!!
Φεύγοντας από το μπαράκι ήσυχα ήσυχα, έρχεται ένας τύπος και μας αρπάζει από τα χέρια με το έτσι θέλω. Γίνεται γάμος, είπε, παντρεύω την αδελφή μου, θα μας τιμήσετε, δεν δέχομαι το όχι! Τι να πρωτοπώ για τη φιλοξενία, σε ξένους μάλιστα! Μας έφεραν κοψίδια, φαγητό, μπύρες, μπομπονιέρες.. Αλλά κι εγώ.. Μέχρι το χορό έσυρα! Μετά η νύφη με οδήγησε στο δωμάτιο όπου είχε εκτεθειμένα τα προικιά της κι εγώ τα θαύμασα. Να ζήσουν τα παιδιά σαν τα ψηλά βουνά!
Χαχαχχαχααχ Αβα δεν παλευεσαι! Πλεον δεν βρισκεις τα πανυγηρια αλλα σε βρισκουν!! Χαχαχαχχα
Τζινακιον δυστηχως με πηρε τηλεφωνο ο αγαπητος Αλμπανοπουλος πριν απο λιγο να μου τα πει και ο ιδιος.. Στην αρχη μου ειπε: αγαπη μου (ασε τις γλυκες Αλμπανοπουλε και δεν παιρνανε αυτα σε εμενα!!! -.-" ) δυστηχως τα πραγματα ειναι χειροτερα απο οτι τα περιμεναμε.. Και ημουν ετοιμη να του πω: τι εννοειτε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΣΕΣΙΛΙΑΑΑΑ;;; Ο.ο αλλα συνεχισε και μου ειπε τα ιδια με την Σεσιλια.. Τον ρωτησα γιατι αργησε ΤΟΣΟ καιρο η βιοψια και μου ειπε κατι βλακειες σε φαση χρειαζοταν ειδικη μεταχειριση και κατι τετοια, ουτε πειστηκα δεν τα ελεγε!! -.-
Τον ρωτησα επισης ποσα εκατοστα ηταν η βλακεια και μου ειπε βεβαιως θυμαμαι, 2,8 καλο αυτο γιατι δεν ηταν μεγαλο.. Μου ειπε οσα μου λετε και εσεις εδω οτι ευτυχως που εκανα την επεμβαση και το βρηκα γιατι διαφορετηκα δεν θα το εβρισκα γιατι δεν τα καταλαβαινεις αυτα. Τον ρωτησα επισης αν χρειαζεται 1000% να κανω παλι επεμβαση και μου ειπε ναι 100% ναι! Για να ειμαστε σιγουροι οτι αφαιρεθηκε ολο.. Και οτι αν ημουν 80 χρονων απλα θα καναμε μια θεραπεια και τελος αλλα τωρα νεο κοριτσι ειμαι και καλυτερα να το δουμε αν θελει καθαρισμα κτλ κτλ.. Τον ρωτησα αν θελει θεραπεια μετα και μου λεει θα δουμε αλλα θεραπεια θα γινει πρωτα μεσω της επεμβασης..
ΠΑΛΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ... Αααααααχ... Δεν την παλευω.. Ελπιζω να πανε ολα καλα και αυτη την φορα, να μην ποναω..
Με ρωτησε ποτε παω Αθηνα και του ειπα οτι την Τεταρτη εχω ραντεβου με ογκολογο στο Ηρακλειο και μετα ανεβαινω Αθηνα.. Και μου λεει γιατι Τεταρτη πιο νωρις δεν μπορουσαν να σε βαλουν;; Θα του ελεγα τιποτα αλλα τεσπα.. Εδω ανθρωπε μου 3,5 μηνες για μια κ@λοβιοψια, οι 2 μερες σε πειραξαν;; Δεν θα το αφησω ετσι θα του το ξαναπω στα ισια!!!
Αρα πολυ συντομα θα σας ερθω.. Αν θελετε και μπορειτε θα χαρω να ερθετε απο το νοσοκομειο να τα πουμε..
Α! Τον ρωτησα αν θα με χειρουργησει εκεινος και μου ειπε ναι εκτος αν εσυ θελεις καποιον αλλον.. Απο οτι θυμαμαι εχει ειδικευτει και σε θεματα καρκινου αρα μαλλον θα αφεθω σε αυτον παλι.. Απο την αλλη ομως αν ξερει απο καρκινους γιατι δεν το καθαριζε καλυτερα την τυχη του μεσα;
Απλα επειδη εκανε πιστευω καλη δουλεια με το μπαι πας και αν οντως ειναι οπως θυμαμαι μαλλον με αυτον θα παω παλι.. Πιστευω ψαχνει τροπους να με δει γυμνη αλλα τελος παντων!!!
Δηλαδη θα αρχισω παλι απο την αρχη την διατροφη!! Υγρα, πολτοποιημενα, καλα μασημενα κτλ κτλ.. Πωωωωωω!!! Αυτη τη φορα θα του πω ομως απο τωρα να μου γραψει δοσολογιες για σιδηρο, ασβεστιο, να μου κανει ηλ. συνταγογραφισεις για φαρμακα, αιματολογικες και το πιο πιθανον για αντιπηκτικες... Παλι ξανα απο την αρχη Θεε μου!! Ας ελπισουμε οτι ειναι για το καλυτερο!!
Πανω που με ειχε πιασει ο υπνος ρε γαμωτο με ξυπνησε παλι!!! :/
Καλα αυτα δεν ειναι ποστς, εκθεσης ειναι! Συγνωμη αλλα θελω να ειμαι λεπτομερης!
Αντα μαζι με την Αντα και την Γλαυκη, ζηλεψα και εγω και ειπα να ξαναμπω χειρουργειο..
Πω και η χειροτερη στιγμη ειναι οταν ξυπνας και ψιλοπονας και πρεπει να πας μονη σου στο κρεββατι.. :(
Και τωρα με ολα αυτα που ακουω με την ναρκωση, φοβαμαι μηπως και δεν ξυπνησω! Ενω την 1η φορα ημουν χαλαρηηηηηη!! :(
Λογικα θα στειλω σε μηνυμα γιατι δεν ξερω αν θα εχω ιντερνετ σε καποια απο εσας ποτε μπαινω χειρουργειο κτλ κτλ να ξερετε.. :(
Τουλάχιστον, βαμπιράκι μου, έχεις την ενημέρωση που πρέπει. Επίσης, χαίρομαι που θα χειρουργηθείς, ώστε να βεβαιωθείς, να το ξεχάσεις και να το αφήσεις πίσω σου μια και καλή!
Τώρα είναι μια δύσκολη φάση, δεν αντιλέγω, αλλά έχω πολύ καλό feeing ως προς την έκβαση! ʼντε, βαμπιράκι μου, βαθειά ανάσα και μετά.. Ετοιμάσου! Στα καλύτερα θα σε πάω! Μέχρι και σε ξένους γάμους!
Μάλιστα είπες κάτι, που με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Όταν είσαι αισιόδοξη φύση, δεν κυνηγάς εσύ τη χαρά. Έρχεται αυτή και σε βρίσκει!
Έφυγα και πάω να πληρώσω λογαριασμό. Μη και μας μείνει κανένα φράγκο στο πορτοφόλι μας! :grind:
Αχαχαχχα αισιοδοξη ειμαι και εγω απο την φυση μου αλλα με πηρε απο κατω και φυσιολογικο ειναι. Πηρα τηλ την μαμα να την ενημερωσω της λεω ετοιμασου να παμε στο αγαπημενο μας Ιπποκρατειο και γελουσε!! Σας ερχομαι αγαπημενες! Σας ερχομαι.. Μακαρι να ηταν για καλυτερο αλλα τι να κανουμε; Ετσι ειναι η ζωη το κερατο μου!! Χαχαχχα!!
Αβα αυτο θα το θυμαμαι!! Θελω γαμους και πανυγηρια!! Στο λεω! Σουβλακια δεν θα τρωω θα τα μυριζω!! Χαχ αχαχ α