Καλημέρα κόρες!
Βαμπιράκι μου πότε έρχεσαι Αθήνα δεν κατάλαβα ακριβώς; Την Τετάρτη που μας έρχεται έχεις ραντεβού στο Ηράκλειο, μετά θα έρθεις κατευθείαν Αθήνα;
Printable View
Καλημέρα κόρες!
Βαμπιράκι μου πότε έρχεσαι Αθήνα δεν κατάλαβα ακριβώς; Την Τετάρτη που μας έρχεται έχεις ραντεβού στο Ηράκλειο, μετά θα έρθεις κατευθείαν Αθήνα;
Ελακιον Τεταρτη παω Ηρακλειο και λογικα Παρασκευη η απο την επομενη Δευτερα ειμαι Αθηνα. Οσο πιο γρηγορα βασικα γινεται! Και ελπιζω το χειρουργειο να γινει αμεσα και να μην περιμενω πολυ.. :)
Μάλλον το άλλο ΣΚ θα λείπω αλλά τις υπόλοιπες μέρες θα είμαι εδώ, οπότε λογικά θα σε πετύχω που θα μου πας; ;)
ʼβα γέλασα πάρα πολύ με την χθεσινή σας περιπέτεια! :lol:
Τελικά όντως δεν χρειάζεται καν να αναζητήσεις τα πανηγύρια, έρχονται και σε βρίσκουν αυτά και σε αρπάζουν και από το χέρι! Όπου γάμος και χαρά και η Βασίλω πρώτη που λένε!!! :lol:
καλημερα κι απο δω!!!!
λοιπον ενα ενα τα νεα!!!
μολις πηγε 9 η ωρα ανοιξα το ματι μου γαριδα (αν και ειμαι παιδι του υπνου!) γιατι ακουσα θορυβο απο το σαλονι!!
παω και τι να δω?? ο ''φιλος μου'' μαζευε τη βαλιτσα του!!! η χαρα μου ασυγκρατητη!!! με την τσιμπλα στο ματι παω και μπαστακωνομαι στον καναπε.
''καλε γιατι ξυπνησες τοσο νωρις?'' μου λεει. ''πηγαινε ξανακοιμησου''
''μπα ξυπνησα τωρα'' απανταω. ενω μεσα μου σκεφτομουν ''χανω εγω τετοιο θεαμα! να σε βλεπω να ξεκουμπιζεσαι με τιμη και δοξα?''
και πριν 2 λεπτα εκλεισε την πορτα πισω του!
αχ κοριτσια! η χαρα δεν περιγραφεται!!!
παρτυ θα κανουμε ναταλακι!!! και θα τον θαψουμε και καμποσο να ξεχαρμανιασω!!!
επισης ναταλακι!
καθε νομισμα εχει 2 οψεις....
το δευτερο χειρουργειο,αν τελικα γινει, εχει και τα θετικα του. πρωτα απο ολα βεβαια την πληρη και χωρις δευτερες σκεψης υγεια σου, αρα και την ψυχικη σου ηρεμια στο μελλον. και δευτερον, οκ μπορει να ακουστω ρηχη, αλλα για σκεψου??? μπορει να εχει μετα απο το δευτερο χειρουργειο την απωλεια κιλων που ειχες μετα το πρωτο!!!
δηλαδη στην απωλεια αντι για 4-5 μηνα θα εχεις αλλον εναν πρωτο.
θα παρεις φυσικα ολα τα συπμληρωματα που θα σου πουνε αλλα θα γινεις μοντελακι μια ωρα αρχιτερα!!!
ααα και απο σεπτεμβρη αν οντως μετακομισετε κοντα μου, μαντεψε τι ασχολια μας εχω βρει!!!
σχολη χορου για σουινγκ!!! οπως το minor swing απο την ταινια chocolat αν εχετε υπ οψη!!!
καλα εχω ψηθει πολυ για αυτο!!!
εκτος που χορευεις πρεπει και να πας ντυμενος με ρουχα εποχης 1930?
δεν ακουγεται τελειο???
επισης κοριτσια, ναταλια και αβα, τι γλυκο αυτο που ειπατε?
λετε οντως να ισχευει? οτι αμα ψαχνεις επιμονα τη χαρα μετα ερχεται εκεινη και σε βρισκει μονη της???
πολυ χαιρομαι που περασες καλα αβουλινι!!! εμενα το αγαπημενο μου απο το γαμο που πηγες ειναι τα κοψιδια!!!
καλε του αη Λιος σημερα! μεγαλη γιορτη! πως και δεν πηγες σε κανενα πανηγυρι να τιμησεις τον προφητη?
και συνεχιζω ακαθεκτη!
το μονο που μου αφησε ο φιλοξενουμενος ξερετε τι ειναι???
το ψειροφαρμακο! γιατι δεν χωρουσε λεει στα πραγματα του!!!!
θελω να το βγαλω φωτο να μου μεινει να το θυμαμαι το μαθημα μου!!!
αντε μονοτερμα σας πηρα!!! πειτε και σεις τιποτα!!!
ελακι και τζινακι καλημερα!!!!
Χαχαχαχχαχαχ κοριτσακι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
Μπορει να ακουστω και εγω ρηχη και θα επρεπε να ηταν το τελευταιο πραημα που με νιαζει αλλα και εγω αυτο σκεφτηκα! Ανορεξια θα παθω στο τελοα!! Χαχαχχαχα!
Βρε μακαρι να πανε ολα καλα με το θεμα του Κοστα (εται τον βγαλαμε το. Καρκινο γιατι καθομασταν στα Κοστα και τα λεγαμε!!) και τα κιλα χανονται.. Αλεγω μην χαθω τελειως (και δεν εννοω απο τα πολλα κιλα που θα χασω..) και ολα τα αλλα φτιαχνονται!! Αντε να τα πουμε απο κοντα παλι!
Μα τετοιο θεαμα και θα το εχανες;; Χαχαχαχαχχαχχα
Στο καλο πες του και να μας γραφει! Παει τωρα σε αλλο ζευγαρι φιλων.. Τους λυπαμαι...
Ελι μου μακαρι να τα πουμε ακομα και κατω απο αυτες τις συνθηκες.. :(
Ναταλίτσα, εγω βλέπω προς το παρον μόνο τη θετική άποψη του θέματος, ότι αν δεν είχες κάνει την επέμβαση τώρα ποιος ξέρει τι άλλα προβληματα θα είχες, να μη φοβασαι τη ναρκωση , θυμισου, εγω έκανα 3 μέσα σε έντεκα μηνες(σληβ-χολη-στηθος) και δεν επαθα τπτ!
Κρίμα , δεν θα εμαι αθηνα όταν θα εισαι εδω, θα ειμαι Κρητη μέχρι 5 αυγουστου, αν γυρίσεις μέχρι τότε θα σε δω οπωσδήποτε!
Κοριτσάκι μου τι ευχάριστα νέα ήταν αυτά;;; Πωπω έφυγε ο φιλοξενούμενος; Είσαι σίγουρη; Κάνε ένα τσεκ και έλα να το γιορτάσουμε! Ανοίξτε σαμπάνιες, βάλτε μουσική και έρχομαι να πανηγυρίσουμε παρέα! Δεν θα μείνω για το βράδυ όμως γιατί αρκετά με τις φιλοξενίες για φέτος! :lol:
Επιτέλους θα μπείτε σε νορμάλ ρυθμούς, να βρεθείτε και λίγο σα ζευγάρι με τον σύντροφό σου. Δεν μας είπες όμως λεπτομέρειες, τελευταίες κουβέντες, πως αποχαιρετιστήκατε αν είχε ξινισμένα μούτρα κτλ... τι όλο το κουτσομπολιό με το βαμπιράκι θα το κάνεις;
Το πόσο χάρηκα πάντως που βρεθήκατε χθες με την Ναταλία δεν λέγεται! Μέχρι και εγώ δάκρυσα από την χαρά μου για τα δωράκια που της πήρες!
Ναταλία μου χαίρομαι που επιτέλους αποφάσισες να βγεις και πάλι στον έξω κόσμο , είδες τι μεγάλη διαφορά έχει; Μπορεί να κλαις αλλά κλαις έξω, αγκαλιά με φίλους, πέφτει και ένα αστείο και τα δάκρυα μπερδεύονται με γέλια και έτσι μαλακώνει η ψυχή και το βάρος αλαφραίνει. Καλά ψώνια να κάνετε σήμερα και με το καλό αύριο να βρεθείς στην ασφαλή και ζεστή αγκαλιά της οικογένειας σου!
α ακουστε!!! εγραψα στο ημερολογιο μου(ατυο των 200 ημερων) οτι θα ειμαι μια κυρια της διαιτας.
επομενως νομιζω οτι θα τολμησω να απαιτησω απο την φτουτατη να με χρησει ''κυρια της διαιτας''
αντι του τιτλου ''κυρια των τιμων''
χμμμ ελλη!!! θελεις να μαθεις ολο το ζουμι!!!
λοιπον θα σας πω προς τερψη και ικανοποιηση σας μετα απο οσο σας ταλαιπωρησα κι εσας με αυτο το ζητημα.
οπως σας ειπε η ναταλια τωρα αει να γινει ''φιλοξενουμενος'' σε ενα αλλο ζευγαρι. αρα εφυγε απο το σπιτι μας αλλα οχι απο το λονδινο! επομενως ειπαμε οτι θα τα ξαναπουμε, αλλα για καφε αυτη τη φορα, μετα το σαββατοκυριακο.
λοιπον μου ελεγε
''αχ αποχαιρετω το σπιτι''
''νιωθω σαν να με διωξανε απο το σπιτι του big brother''
''και δεν το εβγαλα και ουτε μια φωτογραφια''
κι εγω του ελεγα ''τι να την κανεις καλε τη φωτογραφια? ενα δυαρι ειναι. που δεν σου αρεσε κιολας(μας το ειχε πει κι αυτο!)
ειχε παρει το βλεμα του κλαμμενου κουταβιου.
το ποσο αδιαφορη με βρηκε δεν το φανταζεστε!!!