Quote:
Originally posted by Ava
Κι εμένα η χακερΤζίνα με έμαθε να βάζω φωτογραφίες. Ένα βράδυ μας κάθησε στο θρανίο μαζί με τη σοκολατίτσα. Αποδειχτήκαμε καλές μαθήτριες!
Είχαμε δίψα για μάθηση!
Printable View
Quote:
Originally posted by Ava
Κι εμένα η χακερΤζίνα με έμαθε να βάζω φωτογραφίες. Ένα βράδυ μας κάθησε στο θρανίο μαζί με τη σοκολατίτσα. Αποδειχτήκαμε καλές μαθήτριες!
Είχαμε δίψα για μάθηση!
σοκολατιτσα μου δεν θα ξαναερθει γιατι δεν θα τον ξαναδεχτω στο σπιτι μου.
ειπαμε να βοηθησουμε οσο μπορουμε φιλους που ερχονται για να ψαξουν δουλεια η σπουδες αλλα οχι και αυτους που κανουν απεριοριστες διακοπες. ξενοδοχειο δεν ειμαστε!
καλε αβα αυτες τις δυσκολες λεξεις που τις βρισκεις???
κυρια κυρια??? τι θα πει χειριστικος???
εγω αυτα εκανα ακριβως, μονο που αντι για cd τις πηρα απο την επιφανεια εργασιας.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Θα πας στο post reply κι εκεί που λέει browse ή αναζήτηση αν είναι στα ελληνικά θα πατήσεις και θα πας αριστερά εκεί που λέει υπολογιστής και θα βρεις που λέει cd (αφού έχεις βάλει πρώτα το cd στη θήκη του υπολογιστή), θα κλικάρεις το cd και θα σου ανοίξουν οι φωτό που έχει μέσα και θα επιλέξεις ποιά θέλεις, μετά θα πατήσεις άνοιγμα και τέλος το post reply και θα στην ανεβάσει από το cd.
ξερετε αν πρεπει να κανω κατι αλλο???
κοριτσακι δεν νομιζω να τον κρατησουν και εκει 2 μηνες θα τον στειλουν σιγουρα !
οποτε μην τρομαξεις αν τον δεις ξανα στη πορτα σου!!!
με το υφος του κουταβιου να σε κοιταει στα ματια
(το ξερω το βλεμμα ετσι κανει ο γιοκας μου για να του κανω οτι θελει!)
Αυτό με τους θρασύτατους, που σου κατσικώνονται με το πρόσχημα της φιλοξενίας είναι κάτι που μου δίνει στα νεύρα!
Είχα μία "φίλη", όπου ερχόταν με το έτσι θέλω. Δεν υπήρξαμε ποτέ φίλες στην πραγματικότητα, οι γονείς μας μόνο είχαν σχέσεις. Μάλιστα είχε και απαιτήσεις. Τι, μόνο κοτόπουλο με πατάτες θα μαγειρέψεις; Θέλω και σούπα, έτσι κάνει η μαμά μου. Να πας να μου φέρεις μπέρκγερ και πατάτες. Να πάρεις και κοκα κολα. Με ακολουθούσε όπου πήγαινα, μέχρι που ανακάλυψα ότι όλες οι φίλες της - τι σύμπτωση, αλήθεια- ή έμεναν σε όμορφες πόλεις ή είχαν πανσιόν και ξενοδοχεία στα νησιά, ή ήταν χαζοφιλότιμες.
Περιττό να πω ότι με το που μετακόμισα στο χωριό διέγραψε και το τηλέφωνό μου! Κι είχα μια σκασίλα.. Όπως βλέπετε, κακοπερνάω!
ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΑΝ ΕΊΝΑΙ;;;;;Quote:
Originally posted by koritsaki
ΟΧΙ δεν ειπε ουτε ενα ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φτου φτου μακριά από εσάς! Κάνε απολύμανση και ρίξε και αγιασμό για το κακό το μάτι!
Λυπάμαι το επόμενο ανυποψίαστο ζευγάρι που θα τον φιλοξενήσει... αν και είμαι σίγουρη ότι εκείνοι θα τον ξαποστείλουν νωρίτερα από εσάς! Και να δεις που σε λίγο καιρό θα σου κλαίγεται κιόλας και θα σου λέει αχ τι ωραία που περνούσα μαζί σας! Κάτσε να δεις!
Κοριτσάκι μου κόψε πέρα που λέω και εγώ :lol:, όσο πιο μακριά τόσο το καλύτερο!
manipulative ;)Quote:
τι θα πει χειριστικος???
Εμένα αλλιώς μου τα έμαθε η Τζίνα. ʼκου. Πας στο "post reply" και παράλληλα έχεις ανοιχτό δεύτερο ίντερνετ στις "φωτογραφίες". Διαλέγεις αυτή που θέλεις, την πατάς να ανοίξει, κάνεις πάνω της δεξί κλικ και κάνεις "αποθήκευση ως" στην επιφάνεια εργασίας. Μετά γυρίζεις στο τόπικ μας (στο πρώτο ίντερνετ), γράφεις το κείμενο που θέλεις, πας κάτω, εκεί που λέει "browse", πατάς την επιφάνεια εργασίας, διαλέγεις τη φωτογραφία και πατάς άνοιγμα. Μετά ποστάρεις.
Έλα, πάμε μια προσπάθεια!
Eli μου!!! Κόψε πέρα!! :lol::lol::lol::lol::lol:
Αν δεν μικρύνεις το μέγεθος της φωτογραφίας δεν θα στην ανεβάσει. Αν έχει ρυθμίσεις για να την μικρύνεις από το πρόγραμμα που την ανοίγεις έχει καλώς αλλιώς πήγαινε εδώ:Quote:
εγω αυτα εκανα ακριβως, μονο που αντι για cd τις πηρα απο την επιφανεια εργασιας.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Θα πας στο post reply κι εκεί που λέει browse ή αναζήτηση αν είναι στα ελληνικά θα πατήσεις και θα πας αριστερά εκεί που λέει υπολογιστής και θα βρεις που λέει cd (αφού έχεις βάλει πρώτα το cd στη θήκη του υπολογιστή), θα κλικάρεις το cd και θα σου ανοίξουν οι φωτό που έχει μέσα και θα επιλέξεις ποιά θέλεις, μετά θα πατήσεις άνοιγμα και τέλος το post reply και θα στην ανεβάσει από το cd.
ξερετε αν πρεπει να κανω κατι αλλο???
http://www.picresize.com/
Αν δεν κάνω λάθος ένα ικανοποιητικό μέγεθος είναι περίπου στα 300kb για να ανέβει στο φόρουμ. Αν είναι π.χ. 1-2-3 Mb δεν ανεβαίνει ούτε με σφαίρες!
αντε να δουμε...
Κοριτσάκι, αν επιχειρήσει να ξανάρθει, που πολύ το φοβάμαι, δες τι θα κάνεις.. Στο 19.30 λεπτό.
http://www.youtube.com/watch?v=lKyYl...eature=related
τελικα η τζινα που ειναι??????
η λιλα???
η κατερινα?????
πολλες απουσιες βλεπω!
η ναταλια νο1 τηριαζετε απο οτι καταλαβα οποτε δεν την αναζηταω!
Σε λίγο θα έχετε και τη δική μου απουσία..
Περιμένω να με ειδοποιήσουν για να ξεκινήσουμε για θάλασσα! Έχω στηθεί κάτι ώρες τώρα, πανέτοιμη και περιμένω.. Από τη χαρά μου έχω ετοιμάσει τα πράγματα από προχθές! Για να δούμε, θα προλάβουμε το σημερινό μπάνιο ή θα τρέξουμε κατευθείαν στην ταβέρνα;
αχ βρε αβα ποσο σε ζηλευω !
εγω μαλλον ουτε απο μακρια δε θα την δω φετος !
μαλιστα ο γιος μου γκρινιαζει γιατι εβαλα μια φοτο απο το νησι στη επιφανεια εργασιας και εχθες φορεσα το καφτανι μου (ειναι φαρδυ και πολυ μακρυ σερνετε πριν μου εμπαινε με το ζορι ) και μου λεει αυτα γιατι τα κανεις για να θυμαμαι το νησι και να υποφερω που εγω ειμαι εδω και ολοι οι αλλοι κανουν διακοπες!!
οποτε ξανα ρουχαλακια σημερα και ντισνευ στην επιφανεια (ουτε αυτο του αρεσει αλλα οκ)