Κι εγώ, μη νομίζεις, δεν έκανα κανένα μπάνιο ακόμη! Τους βλέπω όλους μαυρισμένους και λέω μέσα μου, μα ζω σε άλλο πλανήτη; Κάτσε να δούμε, θα πάω τελικά ή θα μείνω να καμαρώνω με τη βαλίτσα;
Printable View
Κι εγώ, μη νομίζεις, δεν έκανα κανένα μπάνιο ακόμη! Τους βλέπω όλους μαυρισμένους και λέω μέσα μου, μα ζω σε άλλο πλανήτη; Κάτσε να δούμε, θα πάω τελικά ή θα μείνω να καμαρώνω με τη βαλίτσα;
θα πας θα πας !
εγω με το μαυρισμα δεν εχω προβλημα! οσο και να κατσω στον ηλιο δε μαυριζω απλα κοκκινιζω!
σε αντιθεση με τη κορη μου που με το που θα τη δει ηλιος γινετε σα γυφτακι!!!
καλησπερες!!!εδω ειμαι καλλιοπακι μου.εκανα δουλιτσες και εκανα και ενα μπανακι να ξεβρομισω και ηρθα.οπως ηρθα ομως φευγω παω να δω suits.σμουτς!!!!!!!!!!
Πάω κι εγώ να τσιμπήσω κάτι, που έχω πεθάνει της πείνας!
Για μπάνιο σήμερα χλωμό το βλέπω, οπότε μη κάθομαι άδικα νηστική.
Αν δεν προλάβω να ξαναμπώ σας φιλώ πολύ και σας εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο!
Α, για επιδόρπιο θα φάω τα γλυκά που μας φιλέψανε χθες στο γάμο! Κουραμπιέδες και σοκολατάκι και κουφέτα! Μόνο με ταπεράκι που δεν έφυγα.. :lol::lol:
Πάω να τα τσακίσω!
αντε καλη ορεξη αβα !
εγω απο σημερα μονο βιντεο θα βλεπω γιατι τβ τελος!
μεχρι να παρω το μηχανημα (μετα τις 24 ) δεν μπορω να δω τιποτα αλλο
και ειδα εχθες το trueblood και σημερα δε ξερω τι να δω
θα κατεβασω καμια ταινια μαλον
Ενημερώνω την απουσιολόγο Καλλιόπη να μην μου βάλει απουσία γιατί είμαι κι εγώ εδώ! :lol: Ημουνα στην αδερφή μου για να βάλω τον αποκωδικοποιητή στη μία τηλερόραση και να ρυθμίσω τα κανάλια στην άλλη που έχει ενσωματωμένο mpeg4. Πριν λίγο γύρισα. Αβουλίνι αυτό με τα δύο ίντερνετ δεν στο είπα εγώ, πάντως καλά το κάνεις. Γενικά αποθηκεύεις πρώτα τις φωτό στον υπολογιστή και μετά τις ανεβάζεις.
Koritsaki αν δεν σου ανεβαίνουν είναι μεγάλες, κάνε δεξί κλικ στη φωτό, επέλεξε το επεξεργασία και πήγαινε εκεί που λέει αλλαγή μεγέθους και βάλε 400x400 είναι ένα καλό μέγεθος για φωτό, μετά κάνε αποθήκευση ως και βάλτην στην επιφάνεια εργασίας, αλλιώς κάνε σκέτη αποθήκευση αν δεν σε πειράζει να αλλάξει το μέγεθος της αρχικής φωτό. Επίσης χάρηκα πολύ που έφυγε επιτέλους ο αγενής φιλοξενούμενός σου και θα ηρεμήσετε επιτέλους και θα χορέψετε και πολλά Paso Doble με την ησυχία σας. χιχιχι
Βαμπιράκι μου το καλύτερο απ'όλα είναι που έγινε η επέμβασή σου και το κατάλαβες γιατί διάβασα ότι δεν έχει συμπτώματα και δεν το καταλαβαίνεις εγκαίρως. Επίσης το καλύτερο είναι να αφαιρεθεί, όπως και έγινε, αλλά πρέπει να καθαριστεί και γύρω γύρω η περιοχή 3-4 πόντους. Γι'αυτό δυστυχώς θα σε ταλαιπωρήσουν και πάλι για να είναι σίγουροι ότι καθαρίστηκε σωστά. Εννοείται ότι θα βάλεις τις φωνές στο γιατρό σου από κοντά, καλύτερα να το κάνουν οι γονείς σου, για την αργοπορία και την όλη αντιμετώπιση. Πάλι καλά που γίνεται τώρα που θα ερχόσουνα Ελλάδα για το καλοκαίρι και δεν έγινε όταν είχες εξεταστική ή κάτι άλλο που να πρέπει να το αφήσεις στη μέση. Επιμένω στο να του βάλετε τις φωνές για να μην τολμήσει να σας ζητήσει χρήματα και για τη 2η επέμβαση! Δεν ξέρω αν θα είμαι Αθήνα όταν έρθεις, έχω όμως τους ρουφ και θα μαθαίνω τα νέα σου και θα μιλήσουμε και στο τηλέφωνο.
δλδ εγω που θα μεινω αθηνα θα αναλαβω ρουφ????
Οι εγγραφές ξεκίνησαν, δηλώστε συμμετοχή όσες ενδιαφέρεστε για Ρουφ! :lol:
α χακερτζινα εχω ενα προβληματακι !
το χαζοπισι μου εκει που παιζει βγαζει μια μπλε οθονη με κινεζικα!
θελει φορματ??? ( και το βαριαμε γμτ)
ναι σιγα μη βρεις αλλη
αφου ολες θα λειπετε!!!
εγω θα κατσω να φυλαω τις θερμοπυλες!
Καλλιόπη αυτή η μπλε οθόνη λέει κάτι; Φεύγει από μόνη της μετά ή κάνεις restart τον υπολογιστή; Στο κάνει γενικώς ή όταν κάνεις κάτι συγκεκριμένο;
αχ τζινακι μου πολυ ωραια τα εξηγεις.Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ενημερώνω την απουσιολόγο Καλλιόπη να μην μου βάλει απουσία γιατί είμαι κι εγώ εδώ! :lol: Ημουνα στην αδερφή μου για να βάλω τον αποκωδικοποιητή στη μία τηλερόραση και να ρυθμίσω τα κανάλια στην άλλη που έχει ενσωματωμένο mpeg4. Πριν λίγο γύρισα. Αβουλίνι αυτό με τα δύο ίντερνετ δεν στο είπα εγώ, πάντως καλά το κάνεις. Γενικά αποθηκεύεις πρώτα τις φωτό στον υπολογιστή και μετά τις ανεβάζεις.
Koritsaki αν δεν σου ανεβαίνουν είναι μεγάλες, κάνε δεξί κλικ στη φωτό, επέλεξε το επεξεργασία και πήγαινε εκεί που λέει αλλαγή μεγέθους και βάλε 400x400 είναι ένα καλό μέγεθος για φωτό, μετά κάνε αποθήκευση ως και βάλτην στην επιφάνεια εργασίας, αλλιώς κάνε σκέτη αποθήκευση αν δεν σε πειράζει να αλλάξει το μέγεθος της αρχικής φωτό. Επίσης χάρηκα πολύ που έφυγε επιτέλους ο αγενής φιλοξενούμενός σου και θα ηρεμήσετε επιτέλους και θα χορέψετε και πολλά Paso Doble με την ησυχία σας. χιχιχι
ενα μονο προβλημα εχω ακομη. εκει που λες να παω επεξεργασια και να κανω αλλαγη μεγεθους, εγω παω επεξεργασια αλλα δεν μου δινει αυτη την επιλογη.....:sniff:
Πάμε για μία βουτιά στο ναυάγιο από ψηλά;