τζινα αυτα που γραφει δε διαβαζοντε και το κανει σε ασχετες στιγμες πριν κολαγε στο ασχετο και οταν εκανες επανεκινηση κολαγε και στο ξεκινιμα γενικα τωρα τελευταια εχει προβλημα απλα δε ξερω να κανω φορματ η θελει κατι αλλο?
Printable View
τζινα αυτα που γραφει δε διαβαζοντε και το κανει σε ασχετες στιγμες πριν κολαγε στο ασχετο και οταν εκανες επανεκινηση κολαγε και στο ξεκινιμα γενικα τωρα τελευταια εχει προβλημα απλα δε ξερω να κανω φορματ η θελει κατι αλλο?
Κορίτσια είμαι στο pc της σοκολατίτσας και μιλάμε στο τηλ. Θα σας πω σε λίγο.
πω πω τζινα!!! μισθο πρεπει να σου κοψουμε για τις υπηρεσιες που μας παρεχεις!!!!!!!
Πριν φύγω για διακοπές, να σας κεράσω άλλο ένα γλυκάκι λιχούδες μου!
μακ μας κακομαθενεις!
ασε που ειναι και ολο θερμιδες !
αυτα ειναι μονο για τη τζινακαι το αγγελουδακι εμεις..........
φατε ματια ψαρια!!!!
φορουμοαπεργια εχει πεσει!!! ελπιζω να μου ειστε απασχολημενες με τις πιο ευχαριστες δραστηριοτητες!!!
εγω οσο περναει η ωρα χαιρομαι και περισσοτερο το σπιτι μου και την ελευθερια μου!!!
θα το γιορτασω οπως πρεπει με τον καλο μου!!!!!!!!!!!!!!!!
και τελικα μαλλον τα ψωνια μεταφερονται για αυριο!!! ελπιζω να εχει μεινει τιποτα στην αγορα με τοσο καλες τιμες που βρηκα.....
Koritsaki ίσως δεν έχει αυτό το πρόγραμμα το pc σου γι'αυτό είναι απενεργοποιημένη η επεξεργασία. Εγώ χρησιμοποιώ και το gimp2 που έχω κατεβάσει δωρεάν αλλά είναι λίγο πολύπλοκο. Εδώ οι κοπέλες ξέρουν και κάποιο πρόγραμμα που είναι στο ίντερνετ και μπορείς να μικρύνεις τις φωτό, μπορούν να σου πουν. Καλλιόπη όπως μου τα λες μάλλον θέλει φορμάτ το pc αλλά αυτό πρέπει να το κάνει κάποιος που ξέρει γιατί είναι πολύπλοκο και πρέπει να σου αποθηκεύσει αλλού πρώτα αυτά που δεν θέλεις να σβηστούν, γιατί με το φορμάτ σβήνονται όλα.
Μακ πολύ ωραίο το μπισκοτοσοκολατοπληκτρολό γιο! Εκεί που πληκτρολογείς τσιμπάς και ένα γράμμα και στο τέλος δεν σου έχουν μείνει άλλα γράμματα για να γράψεις! :lol:
Μου πήρε η αδερφή μου κάτι υπέροχα κεράσια Νάουσας, που έχει μέγεθος το καθένα σαν 3 κεράσια μαζί, είναι πολύ νόστιμα και δεν είναι κανένα χαλασμένο, λες και τα διαλέγουνε ένα ένα, είναι πιο ακριβά βέβαια αλλά αξίζουν τα λεφτά τους γιατί είναι καταπληκτικά. Εψαχνα καιρό να βρω ωραία κεράσια και δεν μπορούσα αλλά η αδερφή μου δεν το ήξερε και μόλις μου τα έδωσε σήμερα έκανα τρελή χαρά και απόρησε. χιχιχιχι Μου λέει καλά καλέ κεράσια σου έδωσα όχι πλάκες χρυσού!
ΧάκερΤζίιιιιιιινααααααααα αα!
:lol::lol::lol::lol:
Παω να αγοράσω dvd να γράψω τις ταινίες!!!!!!!!!
Τζίνα
Παραλαλώ δεν κάνει τίποτα, στις υπηρεσίες σας 24/7. χιχιχιχι
Τελικά στην τηλεόραση της μάνας μου στο Δήλεσι παίζουν κανονικά τα κανάλια ακόμα, μάλλον παίρνουν από αλλού σήμα, γι'αυτό δεν με είχε πάρει από το πρωί να μου γκρινιάξει. χιχιχι
ξερω να κανω φορματ το εχω αναλαβει εδω και χρονια απλα το βαριεμαι! ασε πυ δεν εχει και τηλεοραση τωρα και αμα το κλεισω και το πσ θα τα παιξει ο γιος μου!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Koritsaki ίσως δεν έχει αυτό το πρόγραμμα το pc σου γι'αυτό είναι απενεργοποιημένη η επεξεργασία. Εγώ χρησιμοποιώ και το gimp2 που έχω κατεβάσει δωρεάν αλλά είναι λίγο πολύπλοκο. Εδώ οι κοπέλες ξέρουν και κάποιο πρόγραμμα που είναι στο ίντερνετ και μπορείς να μικρύνεις τις φωτό, μπορούν να σου πουν. Καλλιόπη όπως μου τα λες μάλλον θέλει φορμάτ το pc αλλά αυτό πρέπει να το κάνει κάποιος που ξέρει γιατί είναι πολύπλοκο και πρέπει να σου αποθηκεύσει αλλού πρώτα αυτά που δεν θέλεις να σβηστούν, γιατί με το φορμάτ σβήνονται όλα.
και εμεις εδω πιανουμε απο την παρνηθα αλλα ειμαι τοσο τυχερη που εχω στην ευθεια της παρνηθας ενα πυργο γυαλινο που μας κοβει το σημα!Quote:
Τελικά στην τηλεόραση της μάνας μου στο Δήλεσι παίζουν κανονικά τα κανάλια ακόμα, μάλλον παίρνουν από αλλού σήμα, γι'αυτό δεν με είχε πάρει από το πρωί να μου γκρινιάξει. χιχιχι
Η εκπληκτική υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης στην Κεφαλονιά
Καλέ τι μέρος είναι τούτο; Θέλω να πάω να βουτήξω τώρα!