ελι ποτε φευγεις εσυ??
Printable View
ελι ποτε φευγεις εσυ??
Θα δούμε Καλλιόπη μου δεν ξέρουμε ακριβώς.
Kαλησπερα κοριτσια!Ελι στο ναυαγιο εχω παει κ ειναι υπεροχα αλλα για το σπηλαιο της Κεφαλλονιας δεν ηξερα καν οτι υπαρχει.Πραγματι υπεροχο!κανεις οφθαλμολουτρο?
Βαμπιρακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα κ θα δεις ποσο ομορφα θα νιωσεις αμα σε παρει η μαννουλα αγκαλιτσα.Μας ζηλευεις κ θελεις να μας κλεψεις τη δοξα παλιοπαιδο ε?Να εχεις πιο γρηγορες κατηφορες απο εμας!Ολα καλα θα πανε θα δεις!
Χακερ Τζινα κερασοπληκτη ισως σε παρω το βραδυ γιατι μου αποθηκευσε ο Νικος τις φωτο αλλα δεν μου βγαζει το ζωγραφικη να σβησω αυτους που ειναι διπλα μου.
Σοκολατιτσα μου δεν εχω φαει απο τα χερακια σου τα χρυσα οπως μου ειπαν κατι πουλακια!Ελπιζω οταν ξαναερθω Αθηνα να βρεθουμε.
Καλλιοπη κρατα πανω σου!Λες κ εγω θα φυγω γιατι θα παω μεχρι το Ριο.
Κοριτσακι ηξερα οτι εισαι πολυ καλο παιδι αλλα ανεβαινεις στην εκτιμηση μου.Να εισαι καλα κοπελλα μου!Δηλ τωρα που καηκες στο χυλο θα φυσας κ το γιαουρτι κ δεν θα ξαναφιλοξενησεις κανενα?
Αβα καλα να περασεις αλα το νου σου ρεμαλι!
Μακ φτιαξαμε βαλιτσα?φευγουμε αυριο?
Ναταλια μεγαλη τοσο ωραια περνας στην Πατρα που ουτε μια καλημερα δεν μας λες?
Τα δικα μου τα νεα τωρα ειναι οτι μου ηρθε περιοδος μετα απο 13 μερες καθυστερηση κ ελεγα οτι δεν θα μου ερθει επειδη εχω προβληματα τον τελευταιο καιρο.Ελπιζβ τωρα να μην κανω αιμοραγια οπως τελετταια κ δεν ξερω τι να γινω με τον καθετηρα.
γιουχου!!!!
Καλησπέρα 3 και σήμερα, δηλαδή όταν κάνεις δεξί κλικ στη φωτό και πας στο "άνοιγμα με" δεν σου βγάζει σαν επιλογή και το ζωγραφική;
Λιλογιούχου!
τζινακο βαριεμαι:yawn:
λιλακι τι εφτιαχνες παλι?
εγω ελεγα οτι θα φυγει το αγορι και να μαζευτει η κορη μου σπιτι αλλα δεν βρηκε εισητηριο και τελικα γυρισε πισω ξανα!
εβγαλε βεβαια για αυριο οποτε ελπιζω απο αυριο να μαζευτει σπιτι
ταβανοθεραπεια εκανα καλλιοπη δεν εφτιαχνα τιποτα
καλη ειναι και αυτη λιλα!
μπα δεν λεει βαρεθηκα ακομα πιο πολυ.
Λιλούκο ευτυχώς σήμερα που είχα διάφορα να κάνω από το πρωί κι έτσι πέρασε και μένα η μέρα μου. Πριν λίγο έφτιαξα κάτι πέδιλα που έχω και έπεφτε το λουρί του αστραγάλου χαμηλά στη φτέρνα και με εκνεύριζε, βρήκα τρόπο λοιπόν και στερέωσα το λουρί ώστε να μένει ψηλά στον αστράγαλο, ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουν κάνει από την αρχή οι κατασκευαστές! Τώρα φτιάχνω μία τσάντα που μου έδωσε η αδερφή μου, είναι η τσάντα και το λουρί που ακουμπάει στον ώμο, το ενδιάμεσο που θα κρέμεται η τσάντα δεν υπάρχει και τώρα βρήκα να βάλω μία αλυσίδα. Το γέλιο είναι ότι ήμουν στον καθρέφτη και κοιτούσα πως θα γίνει και η αλυσίδα κρεμόταν μέχρι το πάτωμα και όπως γύρισα να φύγω σκάλωσα και με τραβούσε η αλυσίδα πίσω, γυρίζω να δω που σκάλωσα και ήταν ο γάτος μου που είδε την αλυσίδα να κρέμεται και την πατούσε γιατί την πέρασε για παιχνίδι χιχιχι.
εγω χαζευα το απογευμα ρουχα για τη βαπτιση αλλα δεν βρηκα αυτο που ψαχνω.
Ελπίζω να βρεις σύντομα κάτι που σου αρέσει.