δεν το βλεπω.αυτα τα σιχαμερα μπρατσα μου την χαλανε τη δουλεια
Printable View
δεν το βλεπω.αυτα τα σιχαμερα μπρατσα μου την χαλανε τη δουλεια
Δεν υπάρχει κάτι που να έχει λίγο μανικάκι;
Αχ γεια σας τωρα ηρθα σπιτι απο τα ψωνια που εκανα μονη μου γιατι με καθυστερισαν 2 ωρες μεχρι να παρω το εισητηριο του τρενου μου και το κοριτσακι θα γιορταζε με τον καλο της σημερα την γιορτη του..
Βασικα ενω ξεκινησα την μερα μου θετικα, επεσα παλι.. Και στο criminal minds εχτες το επεισοδειο που πετυχα ηταν μια σε τελικο σταδιο καρκινου που πεθαινε και με τον αντρα της απηγαγαν κοπελες, της αφηνε εκεινος εγκυος και εκλεβαν μονο τα αγορακια ενω τα κοριτσακια τα αφηνανε στις εκκλησιες..
Μου εκανε την καρδια μεγαλυτερο περιβολι! Ακομα να κανω και βαλιτσα.. Νυσταζω και ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ!!!!! Δεν θελω να κανω ξανα επεμβαση! Δεν θελω να ξαναμπω στο Ιπποκρατειο ουτε να δω τον Αλμπανοπουλο.. Θελω απλα να κοιμηθω και να μην εχει γινει τιποτα!!!! Ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν την παλευω.. Μεσα μου νιωθω οτι ολα σκατα θα πανε και τιποτα δεν θα γινει καλα, θα μου βρουν αλλους 100 καρκινους και στο τελος θα πεθανω απο αιμοραγια στο κρεββατι του χασαπη.. Εται την εχω δει...
Πφφφφφφφ.. Πραγματικα 1000 συγνωμη που δεν ειμαι και η καλυτερη παρεα πλεον, που σας τα εχω πρινει με τον κωλοκαρκινο αλλα βρισκω μια παρηγορια να τα γραφω εδω..
Και το ξερω θα μου πειτε λεω βλακειες αλλα πιστευω ολοι εχουμε βρεθει στην απογνωση μου και για πολυ μικροτερα πραηματα απο αυτο που μου ετυχε..
μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι που ναειναι οικονομικο και να εχει μανικι:sniff:
Σας αποχαιρετώ κοπέλες μου όμορφες, για δυο βδομάδες θα είμαι στην φορουμαπεξάρτηση που λέγεται Κρήτη, όταν γυρίσω όμως θα φορουμιαστώ με το ούλα του!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Μακ φτιαξαμε βαλιτσα?φευγουμε αυριο?
Μακ καλα να περασεις!!!!!!
Με το καλο Μακόνες μου να πας στα πάτρια εδάφη να φας και τα κτητικά εδέσματα που πέρυσι δεν μπόρεσες!
Λιλούκο μου γιατί δεν κοιτάς να πάρεις ένα όμορφο μπολεράκι να το συνδυάσεις με το φόρεμα που θα επιλέξεις;
καλο τααξιδι μακ!
να περασεις ομορφα και να γεμισεις τις μπαταριες σου!
εμεις εδω θα ειμαστε να σε περιμενουμε!
φιλια πολλα!
και εγω αυτο θα εγραφα τωρα ελι
ναταλακι ελα μη τα λες αυτα!!
κανενα δε θα σου βρουν μια χαρα θα εισαι!
αντε με το καλο να πας και εσυ στους δικους σου!
θα κοιταξω και στα μαγαζια αυριο και οταν παω και στην πατρα εχω ευτυχως καιρο μπροστα μου
Ναταλάκι νο2 δεν πειράζει που μας γράφεις τις μαύρες σκέψεις σου. Εξάλλου είπαμε εμείς εδώ είμαστε και για τα καλά και για τα άσχημα! Κρίμα που έπεσε η διάθεση σου, μήπως πέρασες πολλές ώρες μόνη σου και σε φάγανε οι μαύρες σκέψεις;
Αύριο επιστρέφεις πατρίδα και θα βρεις καταφύγιο στην αγκαλιά της αγαπημένης σου οικογένειας :D
Μακ καλό ταξίδι αύριο, εύχομαι να περάσετε όμορφα κι εσύ και η μανούλα σου και να ξεκουραστείτε.
Επαθα τρελη καουρα με μια αγουρη ντοματα που εφαγα ενα κομματακι.πηρα λαπραζολ και καπως ηρεμω.
περαστικα λιλακι!
εδω δεν υπαρχουν λαπραζορ ειναι σε ελειψη
Λίλα τι λες να σε ενόχλησε, το ότι ήταν άγουρη;