κανενα νεο απο την αντα ειχαμε???
βγηκε?
Printable View
κανενα νεο απο την αντα ειχαμε???
βγηκε?
Ετσι νομιζω τζινακο ηταν λιγο ξυνη και πειραξε και τη μανα μου.εδω και καιρο ειχε σταματησει να με πειραζει η ντοματα οποτε θα το αποδωσω στο οτι ηταν αγουρη.καλλιοπη εμεις εχουμε παντα λαπραζολ στο σπιτι αν και αν δεν φτασω στο απροχωρητο δεν πινω.
εμενα μου ειπε να παρω ξανα για τα χαπια που πινω για το ποδι αλλα δεν υπαρχουν πουθενα και τελικα μου ειπε να παρω νεξιουμ αλλα σαν να μου πεφτουν βαρια
Λιλάκι περαστικά σου, αφού δεν έφαγες πολύ πιστεύω με το λαπραζόλ θα σου περάσει σύντομα. Κουκλίτσες πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
καλο βραδυ τζινακι
καληνυχτα και απο μενα!
Καληνυχτα τζινακο και καλλιοπακι!!!!! Καλο ξημερωμα!!!
μπηκα μονο για καληνυχτες! το κεφάλι μου είναι γεμάτο με πολλές σκεψεις και το χειρότερο απ' όλα ..... εχω 4 μερες καθυστεριση και δεν μου αρεσει καθόλου αυτο.....
Ναταλάκι καλή επιστροφή στα πατρια εδάφη αυριο! είδα για το 2ο χειρουργείο αλλά αφου πρέπει θα το κάνεις κοριτσι μου και θα πάνε όλα καλά.
Μακονι καλό ταξίδι! να περάσεις τελεια!!!! να ξεκουραστεις και να γεμίσουν οι μπαταρίες σου!
Τζινάκι τι να πω???? MACΤζινα επρεπε να σε λενε!!!!
Καλλιοπη μου υπόμονη με το σήμα και την digea....
Καλησπέρα κ καληνύχτα σας :lol: είπαμε εγερτηριο στις 6 ! Μακονες καλό ταξίδι,να περάσεις σούπερ κ να φορτίσεισ τις μπαταρίες σου κ φυσικά να δοκιμάσεισ πολλά γιαμι φαγακια! Βαμπιρονι μ προσπάθησε όσο μπορείς να έχεις θετική σκέψη,ετοίμασε την βαλιτσουλα σου κ σίγουρα μόλις βρεθείς με τους δικούς σου θα είναι όλα πιο ρόδινα! Λιλακι περαστικά! Κοριτσάκι να χαίρεσαι τον καλό σου! Υγ μέσα σε καδο βρήκαμε μια δεμένη σακούλα με 5 νεογέννητα γατακια τσ είχαν πεταξει για να υα κάνει κιμα η σκουπιδιαρα! Ο "πολιτισμός" των ημερών μας σε όλο το μεγαλείο του! Μήπως θέλετε να υιοθετησετε κάποιο? Δυστυχώς δεν μπορώ να τα κρατησω
Ελι μου πειζει και αυτο.. Σας ευχαριστω! Εξαλου το ξερω οτι εδω ειμαστε και για τα κα κΙ για τα ασχημα αλλα εδω και 2 μερες οτι και ν πω, οτι συζητηση και να κανω ολα μου φαινονται ασκοπα και μικρα σε αυτο που επαθα.. Μπορει να ακουγεται εγωιστικο αλλα οπως διαβασα και καπου με ανθρωπους με την βλακεια που ειχα/ εχω ( ; ) και εγω τωρα ειναι η στιγμη να ειμαστε οσο εγωιστικοι θελουμε και πρεπει, για να προστατεψουμε τον εαυτο μας..
Απλα Θτο που ειπα στην αδερφη μου και μας επιασαν τα κλαματα πριν φυγω (ειμαι μεσα στο τρενο για αεροδρομειο και αυριο δουλευει και εννοειτε χαλασε τον κοσμο να ερθει αλλα θελω να ειναι ξεκουραστη για αυριο..)!οτι ναι να λεμε ολα καλα θα πανε αλλα φοβαμαι μηπως δεν παει τιποτα καλα, φυγω απο την ζωη και θα ειναι χειροτερο γι'αυτους.. Επειδη δεν εχουν καθολου στο μυαλο τους οτι ολα δυστηχως ειναι 50/50.. Και αυτο πρεπει δυστηχως να το καταλαβουν ολοι.. Ναι θετικη ενεργεια και να μην σκεφρομαστε αρνητικα αλλα υπαρχει και η πιθανοτητα ολα να πανε σκατα!
Και εγω αν ημουν στη θεση της δεν θα πιστευα οτι μπορει κατι να παει χαλια αλλα υπαρχει πιθανοτητα.. Απλα παρακαλαω οποιος ειναι εκει πανω, να μην πανε ολα χαλια και να ειμαι καλα και εγω και ολος ο κοσμος!
Χαρα, ευτυχια, ειρηνη, αγαπη και υγεια! Για αυτα προσευχομουν.. Ελπιζω να υπαρξουν αρμονικα καποτε παντου στον κοσμο... :)
Καλα ρε Ιωαννα.. Μηπως το συμπαν σου στελνει καποιο μηνυμα, να γινεις γατομανα;;;
Ποσα πια θα βρεις; Αχ τα γλυκουλια μου μονα τους στη σακουλα.. Καλα αυτοι οι ανθρωπο δεν ντρεπονται καθολου; Ψυχουλες ειναι! Αν δεν θελουν αν γενναει η γατα τους ας την στειρωσουν!!! Νευριαζω με κατο τετοιους ανθρωπους.... Πφφφφ τι να πεις; Αντε καληνυχτα και απο εμενα αν και η δικη μου προβλεπεται μεγααααλη νυχτα και δεν κοιμηθηκα και εχτες ρε γαμωτο.. Τσπ.. Φιλακια πολλα σε ολες σας, σας αγαπω πολυ και σας ευχαριστω για την
αναπτερωση ηθικου που μου κανετε!!! :*
Καλημέρα και καλό σ/κ να έχουμε. Βαμπιράκι μου πάντα και στα πάντα υπάρχει η πιθανότητα να πάνε όλα σκ@τά όπως λες γιατί η ζωή είναι απρόβλεπτη, το μόνο μας όπλο όμως απέναντι στα δύσκολα είναι η καλή ψυχολογία και η θετική ενέργεια που εκτός των άλλων ανεβάζουν τις αντιστάσεις και την άμυνα του οργανισμού μας. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι δυνατή αυτή τη στιγμή γιατί έτσι θα βοηθήσεις και την οικογένειά σου αλλά και τον οργανισμό σου να ανταπεξέλθει.
Ιωάννα μόνο άνθρωπο δεν μπορώ να τον πω αυτόν που πέταξε τα γατάκια, πραγματικά θα ήθελα να πετύχω κάποιον μία φορά να το κάνει αυτό και να τον κάνω μαύρο στο ξύλο!
Καλημέρα κοκόνες μου!
Ναταλάκο 2 σου εύχομαι καλό ταξίδι και όσο για τις πιθανότητες για κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικές και η θετική ψυχολογία τις ανεβάζει ;). Δεν θέλω να σκέφτεσαι τι κακό μπορεί να σου συμβεί αλλά θέλω να σκέφτεσαι τι καλό θέλεις να έρθει στην ζωή σου. Η Χαρα, ευτυχια, ειρηνη, αγαπη και υγεία είναι μία πολύ καλή αρχή ;).
Πριν λίγες μέρες μας έλεγες κάθε λιγο και λιγάκι ότι είσαι ninja! Εεεεε φέρσου ανάλογα κοπελιά! :P
Ιωάννα μου γατομαγνήτης έχεις καταντήσει ή απλά κάνεις πολλές βόλτες περίεργες ώρες γύρω από τα σκουπίδια! :lol:
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας "άνθρωπος" μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά δυστυχώς αυτή η πρακτική ειδικά στα χωριά συνηθίζεται. Εύχομαι να βρείτε στα μωράκια σύντομα ένα σπίτι για να μην χαζέψετε από τα πολλά τα νιάου νιάου. Όχι τίποτα άλλο αλλά τόσα στόματα πως να τα θρέψετε με την ανεργία στο κεφάλι σας. Κάνατε μία πολύ καλή πράξη για μία ακόμη φορά και ευτυχώς που υπάρχουν και ευσυνείδητοι φιλόζωοι όπως εσείς στον κόσμο. Καλό κουράγιο!
Το γατομωράκι σας αλήθεια πως τα πάει; Ανάρτησε και καμιά φωτογραφία να το δούμε το μανάρι!
καλημέρα τζινοέλι!
Είμαι έτοιμη να φορτώσω το αυτοκίνητο αλλά είπα να ρίξω μια πρωϊνή ματιά και τι καλά , σας πέτυχα! Δεν κοιμήθηκα απόψε, δεν με έπιανε ύπνος , ίσως από την υπερένταση του επικείμενου ταξιδιού, ίσως από τη σκέψη της μάνας μου που χτες μου είπε ότι διακρίνει πάνω της τα συμπτώματα του πατέρα μας, δλδ. του Αλτσάϊμερ... Τρόμος...
Τέλος πάντων, δεν θέλω να πέφτει η ομάδα, σας εύχομαι να είστε χαρούμενες και να τρώτε μόνο τα γλυκάκια που σας έχω ποστάρει εδώ, όχι τα κανονικά, θέλω να γυρίσω απο τις διακοπές και να σας βρω κιουρίες!χιχι, αλμυρά σας επιτρέπω, ελεύθερα! χιχιχ
Καλημέρα Eli, καλημέρα Μακ, εύχομαι να μη συμβαίνει κάτι τέτοιο στη μαμά σου και να είναι μόνο η ιδέα της. Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση. Πολλά φιλάκια.