Αντιρυτιδική κρέμα από την ηλικία των 27??? Πολύ παράξενο! Εγω παίρνω ακόμα για εφηβικές επιδερμίδες :D μάλλον δεν θέλω να συνειδητοποιήσω οτι είμαι 29 :P πλάκα κάνω βασικά νομίζω οτι είναι ανάλογα την επιδερμίδα..
Printable View
Αντιρυτιδική κρέμα από την ηλικία των 27??? Πολύ παράξενο! Εγω παίρνω ακόμα για εφηβικές επιδερμίδες :D μάλλον δεν θέλω να συνειδητοποιήσω οτι είμαι 29 :P πλάκα κάνω βασικά νομίζω οτι είναι ανάλογα την επιδερμίδα..
Ειναι μονο για τα ματια, αλλα κι εμενα υπερβολικο μου φανηκε. Η κρεμα που παιρνω για το προσωπο ειναι μια απλη ενυδατικη του Κορρε. Αλλα γιατι μου την εδωσε? Δεν εχω καθολου ρυτιδες. Προληπτικα? Απλα εχω ακουσει οτι μπορει να ειναι βαριες και να επιβαρυνουν την επιδερμιδα κτλ, τι να κανω να μην την χρησιμοποιησω? Και την ακριβοπληρωσα. Ευχαριστω για την απαντηση Christina.
Απλα σκεφτομαι αμα χρησιμοποιω τετοιες απο τωρα στα 40 μου τι θα χρησιμοποιω? Θα εχει αποκτησει ανοχη η επιδερμιδα μου... Επρεπε να επιμενω σε κατι αλλο, αλλα ηταν πολυ καλη/χειριστικη πωλητρια.
Εκτος αν ξερει την δουλεια της και δεν υπαρχει προβλημα... δεν ξερω..
Της Avene χρησιμοποιω το make up, μου αρεσει και με εχει βολεψει πολυ. Απο κρεμες Κορρε και σκεφτομαι την επομενη φορα να παρω την first line της apivita. Για τα ματια χρησιμοποιεις κατι? Εγω οπως ειπα και πριν πρωτη φορα πηρα. Και μου φαινεται βαρια κρεμα αλλα θα την βαλω, τι να κανω?
Καθόλου καλά δεν κάνουν οι άντρες να μας λένε πουτάνες.
Είναι αυθαίρετη γενίκευση όπως και η αντίστοιχη "όλοι οι άντρες είναι μαλάκες".
Λυπάμαι αλλά ούτε οι άντρες είναι μαλάκες ούτε οι γυναίκες είναι πουτάνες.
Ο καθένας ας βρει τον όμοιο του για να τελειώνει το θέμα αντί να κάθεται να βρίζει το ένα ή το άλλο φύλο.
Απ'όλα έχει ο μπαχτσές!
Παντως δεν κανω τιποτα αλλο, καθαρισμους, μασκες κτλ... Και αρκετες φιλες μου πχ πηγαινουν τακτικα σε αισθητικο και κανουν καθαρισμο. Ασχετο, μου εδωσε σε δειγματακι μια μασκα που την δοκιμασα και μου αρεσε πολυ η αισθηση, απο πρασινο αργιλο και λεω να την παρω. Και η κρεμα ματιων και η μασκα ειναι της Lierac αν την γνωριζεις, εγω δεν την γνωριζα μεχρι πριν 2 ωρες.
σκεφτομαι οτι τα κοριτσια βαφονται, βαζουν κρεμες, αρωματα, χτενιζουν τα μαλλια στη παραμικρη τους λεπτομερια, και τα αγορια τα κοιταζουν και λενε "τι ωραιος κωλος"...
Σκέφτομαι πόσο κακό μου έκανε τελικά το να περάσω Αθήνα. Είχα που είχα το αιώνιο ψυχοκοινωνικό πρόβλημα, εδώ αποτελείωσε η ζημιά. Άτιμη οικογένεια, φαγωθήκατε ντε και καλά να πάω πρωτεύουσα για να γλυτώσετε το ενοίκιο. Τον ψυχολογικό μου αντίκτυπο και τι θα με ωφελήσει πραγματικά δεν το σκεφτήκατε καθόλου.
Μου την σπαει να βλεπω τον γιο μου στο φεις και να μην μου λεει καλησπερα :(
Το φβ έχει να διαφθείρει και να αποχαυνώσει γενεές ολόκληρες.
Ναι, αλλά νόθος, που καταργεί την άμεση ανθρώπινη επαφή και προσδίδει αλλοτριωμένη διάσταση στην έννοια της φιλίας.
Και γιατί να συμβιβαζόμαστε με κάτι που απλά είναι καλύτερο από το τίποτα; Άλλες εναλλακτικές δεν υπάρχουν; Έχουμε ξεμείνει από επιλογές;
Να βγει για καφέ με τους φίλους του μήπως ή να μιλήσει μέσω τηλεφώνου, αντί να τα λέει πίσω από ένα χαζοκούτι;
Αρκεί να γνωρίζει πως είσαι πάντα εκεί.
Όχι φιλικά, όχι κριτικά και χωρίς πίεση.
(Να τον χαίρεσαι!)
...και μόλις έφαγα, ρε γαμώτο...
http://www.emoticonsfree.org/wp-cont...s/sign0148.gif
Εννοούσα ότι δεν μου περισσεύουν σωματικά αποθέματα για να τρώω και να τα βγάζω (διαβάζοντας μερικά θέματα εδώ μέσα).
Αν θες συνταγή από xrusaki, χτύπα της ένα ΡΜ! Πάντα πρόθυμο αυτό το κορίτσι! :)
Οπως παει θα πω και εγω αλι μια απεσια μερα μου φντ χαχαχαχα
Σκέφτομαι ότι η σχολή μού μειώνει το iq. Ήδη δεν μπορώ να σκεφτώ με την ίδια πνευματική διαύγεια κια ταχύτητα που μπορούσα πριν ανοίξουμε.
Και πριν, από πάντα βασικά, τα ίδια σκ@τά ήμουν.
Η ευτυχία δεν είναι ο καθρέφτης αλλά η φροντίδα και η περιποίηση του εαυτού σου μέσα και έξω. Δεν νομίζω οτί η ευτυχία βρίσκεται σε εκφράσεις τύπου "τι ωραίος κώλος" ούτε και στο να επιδιώκεις να αρέσεις. Όσο για το σλόγκαν που έγραψα για πλάκα το έκανα σε περίπτωση που παρεξηγήθηκε.