οταν με πιανουν τα δικα μου σκεφτομαι οτι ολα στο μυαλο ειναι αλλα δεν ειναι ευκολο να ελεγξεις το μυαλο σου προσπαθησε το παντως
Printable View
χαλια το τελευταιο χρονο δε τα παω καλα στη σχεση μου,δε με καταλαβαινει,με αφηνει μονη να βγει με τους φιλους του τωρα που εμεινε μονος παλι με τριγριζει νιωθω πολυ μοναξια
Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό μέρος. Τέλος πάντων όμως. Εδω και μερικούς μήνες αυτοκαστρεφω την ψυχολογία μου με την αρρωστοφοβια που με πιάνει με το παραμικρό. Ενώ δεν ήταν και τόσο σοβαρή η κατάσταση εδώ και μερικές μέρες διάβασα στο ίντερνετ ένα άρθρο σχετικά με τις εμβοές και την απώλεια ακοης που παθαίνουν οι νέοι αν ακούνε πολλές ώρες μουσική με τα ακουστικά και από τότε ο παραμικρός θόρυβος με φοβίζει και με πιάνει μια ελαφριά κρίση πανικού. Κλείνω συνεχεία τα αυτιά που με τις παλάμες για να δω αν όντως ακούω τπτ και γενικά το έχω συνεχεία στο μυαλό μου από τότε που διάβασα το άρθρο. Είμαι 18 και ναι ακούω μουσική με ακουστικά αλλά όχι πολλές ώρες. Δεν πηγαίνω σε κλαμπ,συναυλίες, κτλ αλλά και πάλι μου έχει γίνει μόνιμη ιδέα. Όπως είπα εδώ και μήνες είχα ξεκινήσει να είμαι λίγο υποχονδριος αλλά όχι σε τέτοιο σημείο που να θέλω να χαρώ τη ζωή μου σαν φοιτητής που ειμαι και να μην μπορώ για ένα ηλιθιο αρθρο. Απ όσο άκουσα όλα αυτά ξεκινάνε από κάτι πιο βαθύ αλλά δεν μου έρχεται κάτι. Καμία ιδέα ?
Νιώθω πολύ χάλια από χθες και δεν ξέρω τι να κάνω για να νιώσω καλύτερα... :( Αν είναι κανείς εδώ ας μου μιλήσει έστω για λίγο, όταν είμαι μόνη μου νιώθω χειρότερα...
Κι έχω και νεύρα με τη μάνα μου που δημιουργεί αναστάτωση και φασαρία, δεν αντέχω άλλο!!! :(
Αισθάνομαι εντελώς απογοητευμένη κι ότι όλα πάνε στραβά... :( Μάλλον δεν είναι η μέρα μου σήμερα μιας κι είμαι γεμάτη από αρνητικά συναισθήματα...επίσης αισθάνομαι καταπιεσμένη, θέλω να εκφραστώ και δεν μπορώ...μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα κι εδώ μέσα...παλιά ήταν πιο βοηθητικό το περιβάλλον, τώρα με κάποια άτομα που έχουν έρθει ακόμα κι εδώ σπάνε τα νεύρα μας και δεν είμαστε προστατευμένοι... Αναρωτιέμαι γιατί τους επιτρέπεται να είναι εδώ όταν προκαλούν κακό...
νιωθω καλα αρκετα γιατι χτες κοιμηθηκα χωρις xanax μετα απο 3 μηνες καθημερινης χρησης
απελπισια.
περυσι νοεμβρη-φλεβαρη καταθλιψη.μεσα φλεβαρη-τελος σεπτεμβρη φετος ψυχωτικα, οκτωμβρη-νοεμβρη σρκετα καλα.λιγο πεσιμο μονο και λιγα ψυχωτικα.μεσα νοεμβρη ως τωρα καταθλιψη
δεν υπαρχει σωτηρια
ενα κενο και ειναι ολα ματαια
απογνωση..
Ωραίο θέμα!Εύχομαι όλοι να βρούμε ένα νόημα μέσα στην αρνητικότητα
Νοιώθω ένα μείγμα πίεσης,φόβου,θυμού και πείσματος αλλά με μια διαύγεια που μου δείχνει ποιες σκέψεις με κάνουν να νοιώθω έτσι.Θα έλεγα ότι νοιωθω Διχασμό,μια μάχη ανάμεσα σε ένα κομμάτι μου που επιμένει να πολεμάει Φαντάσματα,και ένα κομμάτι μου που λαχταρά να ξεφορτωθεί όλη αυτην την πίεση
Ψυχικό πόνο πονάω γαμω την τρέλλα μου πονάω
Πολυ πολυ κουρασμενη , υποτασικη η καταθλιψη κανει κουραση; η αληθεια ειναι πως το παρακανα στις ασχολιες για να ξεχναω επίσης νιώθω ψυχικό πόνο, φόβο , αδικία , φόβο για το β εφεξορ που πρέπει να πάρω.
Δεν θέλω να αισθάνομαι άλλο. Κουράστηκα από όλα τα συναισθήματα. Αυτή τη στιγμή θέλω να βυθιστώ στην ανυπαρξία.
Νιώθω αγχωμένος για τα πάντα και συνάμα φοβισμένος για το μέλλον: Έχω τελειώσει τη σχολή μου και δε ξέρω το επόμενο βήμα, είχα μια σχέση προβληματική μα ακόμα με ενοχλεί και το σκέφτομαι, και παράλληλα κάνω και τη στρατιωτική μου θητεία! Μπέρδεμαααα
Δε συμπαθώ τα χριστούγεννα και όλη αυτή την υποχρεωτική εορταστική διάθεση.
Με εκνευρίζει το δέντρο, που είναι μια κιτσαρία και μισή μέσα στο σαλόνι μου ( αλλά τι να κάνω, το θέλει η κόρη μου).
Με εκνευρίζει ο υπερβολικός στολισμός που βλέπω στα σπίτια φίλων- έλεος!!
Με εκνευρίζουν τα μελομακάρονα.
Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που μοιράζουν ευχές για αγάπη, λες κι ό,τι κακό έκαναν διαγράφεται. Άσε μας ρε φίλε!! Κοίτα να κάνεις τα λόγια πράξη!!
Δε γουστάρω ψεύτικα χαμόγελα, υποκρισία, συναθροίσεις και προκατ γλέντια.
ΟΥΦ!! Νιώθω σα τον Ebenezer Scrooge.
Το μόνο που χαίρομαι είναι που θα ρθει ο γιός μου από μακριά :)
Ούτε εμένα μου αρέσουν τα Χριστούγεννα, πάντα νιώθω πολύ μόνη...
Φέτος νιώθω κι εντελώς κενή...
πολυ στεναχωρημενη
Έλεος δεν αντέχω άλλο θέλουν να με τρελάνουν όλοι να παίρνω 100 χάπια αλλά δεν θα τους περάσει. Όποιος ξαναπεί αρνητική κουβέντα για μένα θα φάει πόδι. Δεν θα δίνω σημασία από δω και πέρα στους ανθρώπους.
Aισθανομαι αρκετα περιεργα.
..εχω χρονια να μπω στο φορουμ το οποιο εχω στο μυαλο μου παντα με θετικο προσημο.
Εντελως μηχανικα εψαξα να δω ονόματα οικεια,μα τιποτα!
μονο το Κυκνακι κι ο Μαγκ..Αγαπημενο κυκνακι σε καλησπερίζω :) Μαγκ ελπιζω όλα να είναι καλα και για εσενα!!
Για τον διαλογισμο και την διατροφή ηθελα τη γνωμη σας και βρηκα ενδιαφεροντα πραγματα ,θα προσπαθήσω να συμμετάσχω!!
Πως να νιώθω πλέον.... Έχω καιρό να μπω, πέρασα δύσκολα στάθηκα στα πόδια μου κ τώρα πάλι από την αρχή. Μου πήραν το παιδάκι μου από τη κοιλίτσα μου πριν ένα χρόνο γιατί είχε πρόβλημα. Τώρα ξαναειμαι έγκυος κ βλέπουν μία ταινία στη μήτρα μου που μπορεί να ακρωτηριάσει το μωρό μου.. Δεν θα το αντέξω πάλι. Θεέ μου να πάνε όλα καλά.
Μερικές φορές νιώθω σα να τραβάω όλα τα κακά πάνω μου.... Σαν ένα μαύρο σύννεφο να με ακολουθεί.... Τι θα κανω αν κάτι πάει πάλι στραβά; Θα τρελαθώ....
Καλησπέρα Φωτεινή και χρόνια πολλά!!! :D Πώς τα πέρασες χθες; Εγώ πολύ ωραία, βγήκα κι έξω αλλά σήμερα δεν το κουνάω από δω, lol! Να φανταστείς έπεσα για ύπνο μετά το φαγητό και μόλις ξύπνησα...
Μην μου μιλάς για διατροφή μ' όλα αυτά τα υπέροχα γλυκά που κυκλοφορούν! :p
Mac! Τι κανεις; Πως είσαι; Χαίρομαι που είσαι εδώ, κ ο κύκνος όπως βλέπω.....Τι κάνετε παιδια;
Έχεις δίκιο, είμαι καλύτερα σήμερα. Δεν μπορώ να το αφήσω να με πάει πιο κατω. Οτι είναι να γίνει θα γίνει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Δεν είναι τίποτα στο χέρι μας τελικά. Λυπάμαι για την αδερφή σου αλλά εγώ δεν το έχασα, μου το πήραν ζωντανό γιατί δεν ήθελα να αναλάβω την ευθύνη να φέρω στο κόσμο ένα παιδί με πρόβλημα... Εύχομαι απλά να μην ξαναπεράσω τα ίδια , το να γέννας κ να μην παίρνεις παιδί είναι μαρτύριο.
χαλια... ζαλαδες ολη μερα... και χαλια διαθεση... παμε καλα... :P
Μπραβο κυκνε μου χαίρομαι για σένα, πάντα να νιώθεις έτσι.
Εννοώ ότι κάναμε τη διακοπή κύησης με πρόκληση τοκετού λόγω συνδρόμου.
Δύσκολες αποφάσεις... Δύσκολο θέμα για συζήτηση.
Ας ακούσω τον mac ομως, επειδή έγινε μία φορά δεν σημαίνει ότι θα ξανασυμβεί....
Ας μείνω εκεί. Ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Χάλια... που είναι η ζωή;
Τι τον ήθελα το νεσκαφέ πρωί πρωί? Μου έκανε τα νεύρα και το στομάχι χάλια.
Μόνη... και χωρίς βοήθεια...