-
Καλημέρα Τζίνα, καλημέρα ταξιδιάρα Μακόνες!
Είμαι σίγουρη ότι η μαμά σου το φαντάζεται μιας και έχει τον φόβο από την αρρώστια του πατέρα σου. Καλό ταξίδι να έχετε και να περάσετε τέλεια στις διακοπές σας! Μην ανησυχείς θα είμαστε κιουρίες όσο θα λείπεις και θα σου μεταφέρουμε και τα νέα μας καθώς και τα νέα της μικρής Ναταλίας.
Έχω πάθει τρελή φλασιά στον ʼλφα αυτή την ώρα έχει ΜακΓκάιβερ! :lol:
-
Καλημέρα κοριτσάκια...τι κάνετε???δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω!!!!από χτες είμαι σπιτάκι μου...μιλάμε ότι η εξάντληση που νιώθω δεν υπάρχει!!!!!!αδιαθέτησα κιόλας από προχτές!!!!πότε θα περάσει βρε κορίτσια ????????
Εχτές πέρασα πολύ άσχημα....μάλλον ήπια πολλά υγρά κ υπέφερα.....ήπια κ MOTION κ με πέθανε....νόμιζα ότι θα βρεθώ στο νοσοκομείο!!!!!!ήθελα να ρευτώ κ δεν μπορούσα....ένιωθα ότι θα σκάσω πραγματικά!!!!
πείτε μου καμία χρήσιμη συμβουλή γιατί έχω πέσει λίγο ψυχολογικά...
αναλυτικά θα σας γράψω αργότερα γιατί τώρα σέρνομαι!!!!
-
καλημερα κ απο μενα...τι κανετε? Αντα μου κοριτσι μου περαστικα σιδερενια κ καλες κατηφορες...σιγα σιγα τα υγρα γιατι αποτομα ναι..θα σε πεθανουν..μοτιον νομιζω ηπιες σχετικα γρηγορα..μην ξαναπιεις για λιγο διαστημα..οσο για το ρεψιμο προσπαθησε ..ετσι δεν θα εχεις ουτε βαρος κ θα ειναι λιγο καλυτερα..
-
Ξεχασα...εχτες με επιασε μια υπερφαγια να το πω..δεν ξερω τι ηταν αυτο..απο το μεσημερι μεχρι κ καν 2ωρο ετρωγα αγγουρι..φρυγανια κ ξανα αγγουρακι...ουφ...αμα με πιασει σημερα θα το πολεμησω..αφου ο αντρας μου με ρωτησε...πεινας? κ ειπα ναι γιατι δεν ηξερα τι αλλο να πω αν κ δεν ηταν πεινα...σας αφηνω παω να μαγειρεψω μακαρονια με κιμα για τους υπολοιπους κ μπιφτεκι για μενα..φιλακια..
-
Σ'ευχαριστώ πολύ Μαράκι....δεν τα πίνω γρήγορα ίσα ίσα άλλα μου είπε ο γιατρός να πίνω για να έχω δυνάμεις.....το MOTION το γράφει στο 10 ήμερο με τα υγρά.....
μα προσπαθώ να ρευτώ κ δεν μπορώ!!!!έχω τρελαθεί!!!!υπάρχει κάποια λύση???
μιλάμε ότι αυτές οι μέρες μου φαίνονται εφιάλτες!!!!στο νοσοκομείο δεν είχα τέτοιο θέμα ίσως γιατί σχεδόν έπινα μόνο νερό...θα δοκιμάσω κ γιαούρτι αργότερα να δω τι γίνεται!!!!!
θα σκάσω από στεναχώρια!!!!
-
Αντα καλώς ήρθες πάλι στην παρέα μας, σου εύχομαι καλή ανάρρωση και καλές κατηφόρες. Ηρέμησε και μην πανικοβάλλεσαι γιατί έχεις δρόμο μπροστά σου. Ο χυμός motion είναι βαρύς, εγώ δεν μπορούσα να τον πιω ούτε αραιωμένο με νερό. Δοκίμασε να πιεις άλλο χυμό και τώρα στην αρχή να τους αραιώνεις με λίγο νερό.
Μαράκι συμβαίνει αυτό με την υπερφαγία καμιά φορά, αν σε ξαναπιάσει προσπάθησε να τρως φρούτα και λαχανικά, όπως το αγγούρι που λες, που έχουν λίγες θερμίδες.
-
γεια σας!
εδω ειμαι και εγω τωρα εφυγε ο μουσαφιρης μου και πηγε και ο γιος σε ενα φιλο του και βρηκα πσ αδειο
βεβαια εκατσα με το ζορι γιατι απο το πρωι με εχει πιασει η μεση μου και δε μπορω να κουνηθω!
-
Καλώς σας βρήκα Τζινάκι!!!!τελικά μόνο όταν κοιμάμαι είμαι μια χαρά!!!!
Πως θα βάλω τινκεράκι???να μπω κ εγώ στο κλίμα???
-
Είχε έρθει η θεία μου η τραγουδιάρα :lol: και τα λέγαμε, έπαιξε και με τα σκυλάκια κι έφυγε πριν λίγο. Καλλιόπη εύχομαι περαστικά στη μέση σου, είναι άτιμο πράμα. Εχεις και το πόδι σου έχεις και τόσες υποχρεώσεις, οπότε φαντάζομαι πόσο καλοπερνάς!
-
Αντα κάνε κλικ σε ένα από τα τικεράκια που βλέπεις εδώ και θα σε βγάλει σε site με τικεράκια, ή βάλε στο google το weight loss tickers και θα σου βγάλει διάφορα sites με τικεράκια για να διαλέξεις ποιό σου αρέσει. Οταν φτιάξεις το τικεράκι σου από κάτω θα δεις που έχει μία διεύθυνση και σου λέει κιόλας ότι αυτή είναι η δ/νση που αντιστοιχεί στο τικεράκι σου και μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε forum. Κάνε αντιγραφή αυτή τη δ/νση και έλα εδώ, πήγαινε πάνω δεξιά στον Πίνακα ελέγχου, μετά στο edit profile και θα δεις προς τα κάτω αριστερά που λέει signature και δίπλα έχει ένα κενό κουτάκι, εκεί κάνε επικόλληση τη δ/νση που έχεις αντιγράψει από το site με τα τικεράκια και μετά πήγαινε πιο κάτω και πάτα το edit profile.
-
απο καλοπεραση αλλο τιποτα!
εβαλα και νεο τικερακι για να το βλεπω!
ειχα δεικτη μαζας 56.3 και επεσα στο 47.1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
αντα πριν κανεις το εντιτ σβησε το κωδικο γιατι αλλιως δε το περνει
-
Καλλιόπη αυτά είναι τα ωραία!! Μπράβο!!
-
Εχεις δίκιο Καλλιόπη, εγώ νόμιζα ότι δεν το έπαιρνε μόνο σε μένα επειδή άλλαξα κωδικό. Αντα πριν κάνεις το edit profile να σβήσεις τον κωδικό που είναι πάνω αριστερά, το password δηλαδή με τις μαύρες κουκίδες και άφησέ το κενό, μη γράψεις κάτι άλλο.
-