τελειο!
Printable View
τελειο!
Τζίνα δεν προκείτε να τα καταφέρω με τίποτα!!!!μου έσπασε τα νεύρα!!!!μπορείς να το κάνεις εσύ πλίζζζζζζζζζζ?????δεν έχω κ πολύ υπομονή τώρα!!!
Κάτι λίγα Καλλιόπη κ μετά κοιμήθηκα!!!κ τώρα είμαι πτωματάκι!!!
Αντα εκτός του ότι δεν ξέρω τι τικεράκι να διαλέξω για σένα, δεν ξέρω και να μπω για να το κάνω στον δικό σου λογαριασμό, αν ξέρει κάποια άλλη κοπέλα ας μου πει πως γίνεται και θα στο κάνω ευχαρίστως.
ουφ θα σκάσω με αυτό το τινκεράκι....μα πως στο καλό γίνεται???κάτι έχω βρει να βάλω....αλλά δεν μπορώ να το βάλω!!!!τόσο πόντια είμαι???
πτωματακι θα εισαι για μερικες μερες αλλα μετα.................
ειναι αρχη ακομη ξεκουρασου οσο μπορεις και θα περασει!
Ada σιδερένια κ καλές κατηφορες,δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω συμβουλές για το φούσκωμα κ το ρεψιμο καθώς δεν το ένιωσα πότε τον πρώτο καιρό κ μετά τον μήνα επιτρεπόταν να πίνω κόκα λάιτ που με ξεφουσκωνει στο δεκάλεπτο μέσα! Σιγά σιγά θα βρεις τις ισορροπίες σου κ τι σου κάθεται καλύτερα!
γιουχου!!!Αντα σιδερενια!!!!
Καλησπέρα Λιλάκιον.
τι μου καμνεται???εγω ζυμωνα και εκανα μπρατσα.φτιαχνουμε τραχανα αυριο το πρωι θα τον απλωσουμε.το ζουζουνακι μου μου επαθε το στομαχακι του εκανε εμετο 3 φορες.του εδωσα φαρμακακι τωρα εφαγε λιγακι και ειναι λιγο καλυτερα
Μήπως έφαγε καμιά χαζομαρούλα από τη λαιμαργία του;
εκανε η μανα μου χαζομαρα και του εβαλε σαλτσα απο κοτοπουλο κοκκινιστο ειχε μεσα και κρεμμυδι και μαλλον απο αυτο ειναι.
hello
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια.....εύχομαι να γίνω γρήγορα καλά!!!
ποια μπορεί να μου φτιάξει το τινκεράκι????να τις δώσω τον κωδικό μου!!!
α καλέ το έφτιαξα..........πολύ χαρούμενη είμαι!!!
μπραβο αντα! τα καταφερες!