-
Κορίτσια καλημέραααααααααα κ καλή βδομάδα να έχουμε όλες!!!!
Επίτέλους έφθασε η μέρα της εισαγωγής της Γλαύκης που τόσο πολύ λαχταρούσε, μακάρι να πάνε όλα καλά κ γρήγορη επάνοδο στο σπιτάκι σου!
Θα αναρωτιέστε πως κ είμαι τόσο πρωινη σήμερα :crazy:αφου δεν σας έχω συνηθήσει σε τέτοια, πήγα το αδελφάκι με τον αρραβωνιάρη στο λιμάνι, πάνε διακοπέεεεεεεεεες κ θέλω κ εγώ..........!!!!
-
Free fat :lol:απορώ πως συγχρόνιζες τις κινήσεις!
Πάω να τον ξαναπάρω κ τα λέμε αργότερα!
-
Καλημερα κ καλη εβδομαδα κοριτσαρες μου.Γλαυκη καλη επιτυχια ολα καλα να πανε κοπελα μου.Εγω επεστρεψα στη δουλεια σημερα κ γινεται ενας κακος χαμος...φιλια σε ολες κ ευχες για μια ομορφη μερα αλλα κ εβδομαδα..
-
καλημερα! καλη βδομαδα να εχουμε. γλαυκη ευχομαι να πανε ολα τελεια! κ να αναρωσεις οσο πιο γρηγορα γινεται κ να χαρεις την κατηφορα!
χτες καταφερα κ ειδα τη κουμπαρουλα μου με το κουμπαρακι! της που ειχα να την δω 1 χρονο! χιχχι δε με γνωρησε κ ας με περιμενε κ εβλεπα οτι ηθελε χρονο να με συνηθησει. χαρηκα τοσο πολυ που την ειδα κ πιο πολυ που την ειδα μανουλα! τοσες αγκαλιτσες κ φιλακια ειχα να δωσω κ να παρω χρονια :) δωσαμε αγκαλιτσες για ολο το χρονο πoy ειχαμε να βρεθουμε :) την αγαπω πολυ κ ακομα κ σημερα εχω ενα χαμογελο μονιμο, σκεφτομαι το κουμπαρακι! μου το ομορφο χαμογελο του κ τα λατρεμενα πατουσακια του που δε σταματησα στιγμη να πειραζω! :P
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μαράκι καλή δουλίτσα και με το πήξιμο που έχεις στη δουλειά προσπάθησε να μην ξεχνάς τα γεύματά σου. Αλινάκι χαίρομαι που πέρασες όμορφα χθες και για το μόνιμο χαμόγελό σου. Γλαύκη καλή επιτυχία σήμερα, περιμένουμε τα νέα σου από τη Ναταλία. Σοκολατίτσα όταν σταματήσεις να τον ξαναπαίρνεις πες μας κι εσύ τα νέα σου. :lol:
Σήμερα έχει γενέθλια η τζιναδερφή, δεν μπορώ να της πάρω δώρο γι'αυτό λέω να της τυλίξω την αγάπη μου σε συσκευασία δώρου και να της την δώσω. χιχιχιχι Θα έρθει μαζί μου το μεσημέρι στον οδοντίατρο που θα πάω για να βγάλω το δόντι μου γιατί θέλει να της δει ένα δόντι αν χρειάζεται σφράγισμα.
-
Καλημέρα απ´ το Ρίο.
Ιατρικό ανακοινωθέν νούμερο ένα:
Η Φτου κάνει αυτήν τη στιγμή τον προεγχειρητικό της.
Έχει καλή διάθεση,είναι ντυμένη σε θαλασσένιες αποχρώσεις
κι έχει ελαφρύ μακιγιάζ. Δίπλα μου περνά μια στρατιά μερμυγκιών
την οποία ευτυχώς δεν αντιλήφθηκε η μεγαλειοτάτη κι έτσι τα κεφάλια
των εργαζομένων του τμήματος καθαριότητας παραμένουν στους φτωχούς
τους λαιμούς. Γενικά δεν έχουν γίνει οι κατάλληλες προετοιμασίες υποδοχής
που επιβάλλονται για μια γαλαζοαίματη,αλλά παραδόξως δείχνει ανησυχητικά γενναιόδωρη
η ...γλυκειά μας... Ακόμα δεν την οδήγησαν βέβαια στα ιδιαίτερα διαμερίσματα της...
Εκεί θα φανεί αν της έδωσαν τίποτα,στην περίπτωση που δε γίνει χαμός για τις παροχές υπηρεσιών...
Τώρα μου τηλεφωνεί και ζητά όνομα πατρός μου και αριθμό αστυνομικής μου ταυτότητας...
Αναρρωτιέμαι αν είναι σώφρον να παραμένω στους διαδρόμους ή πρέπει να την κάνω μ´ελαφρά!
-
Καλημέρα Ναταλία. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, δε νομίζω ότι της έχουν δώσει τίποτα της Φτουτάτης, η ηρεμία της οφείλεται μάλλον στο ότι έχει εσένα δίπλα της με το αφοπλιστικό σου χιούμορ! Κρίμα που δεν είναι η Αβα μαζί σας για να εξολοθρεύσει τα μυρμήγια. χιχιχι Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.
-
καλημερα!!! απο το ηλιολουστο επιτελους λονδινο!
ναταλια ευχαριστουμε για το ανακοινωθεν!!!! μολις μεταφερθει στο διαμερισμα να της δωσεις σε παρακαλω τα φιλακια μου!!!
τζινακι!!! αντε με εναν πονο το δοντακι σημερα!!!
μαρια καλη δουλιτσα!!!
-
Καλημέρα Koritsaki, εύχομαι να χαρείς τον ήλιο σήμερα.
-
αυτο θα κανω τζινακι!!!!
ετοιμαζομαι να ακνω ενα μπανακι και θα παω βολτα!!!
εχω ορεξη για πολυ περπατημα!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καλημερααααααα πόσο χαίρομαι που η φτουτατη μας δεν αντιμετώπισε καμία επιπλέον προβλήματα κ αύριο πουρνό πουρνό θα φορέσει τα πράσινα σιθρου της για να ξεκινήσει την καινούρια της ζωή ! Ναταλακι μην κυκλοφορείς κ πολύ στον διάδρομο της α' χειρουργικής ο κερβερος βλ προϊσταμένη χιχιχι! Ελπίζω την τετάρτη που θα ερθω να πετύχω κ εσένα στο νοσοκομείο! Να δώσεις στην γλαυκουλα μας μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα κ ευχή να μπει στο χειρουργείο χαμογελαστή!!!
-
Πάω να βγάλω το δόντι κι επιστρέφω, τα λέμε αργότερα. Φιλάκια.
-
Καλησπέρα από το πλέον φορμαρισμένο μου netbook!
Σηκώθηκα σήμερα και αποφάσισα να κάνω ένα φορμάτ γιατί δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση, το pc τα είχε φτύσει και πήγαινε με ρυθμούς χελώνας. Τώρα προσπαθώ να το στρώσω και να εγκαταστήσω και πάλι όλα τα προγράμματα που χρειάζομαι. Ουφ πόσο τα βαριέμαι το φορμάτ γκρρρρ!
Ναταλία μας ευχαριστούμε για το πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν! Να δώσεις την αγάπη μας στην Φτουτάτη μας και εύχομαι να πάνε όλα καλά στον προεγχειρητικό έλεγχο!
-
Τζινάκι καλή επιτυχία με το δοντάκι σου και να χαίρεσαι την Τζιναδερφή σου! Να της δώσεις τις ευχές μου! Να είναι γερή και ευτυχισμένη :D
-
Καλημέρα κ από μένα....
ευχαριστώ Λίλα κ Τζίνα...να'στε καλά!!!!:tumble::tumble:
Τζίνα εύχομαι να μην πονέσει το δοντάκι γιατί εγώ τρέμω τους οδοντίατρους!!!
Λίλα βλέπω καλύτερη διάθεση κ χαίρομαι....
Γλαύκη με το καλό να γίνουν όλα....κ να πας τέλεια!!!!
εγώ σήμερα πήγα στο νοσοκομείο να μου πάρουν αίμα!!!τελικά με πειράζει το λαπραζόλ....έχει συμβεί σε καμία σας???μου έδωσε να πάρω ζαντάκ των 150mg....για να δοκιμάσω κ αυτά!!!!επίσης ρώτησα τι να πάρω για να δυναμώσω κ μου είπαν το fortimel....θυμάμαι που το έχετε αναφέρει......κάνει όντως δουλειά???κ πότε το πίνω??? το πρωί????