Καλησπέρα.Ιατρικό ανακοινωθέν νούμερο δύο:Προεγχειρητικός έλεγχος Φτουτάτης ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Μόλις έπεσε σύρμα πως αναμένει στην κοινή θνητή με τις πλαστικάντζες καρέκλες αίθουσα αναμονής η Φτου Μεγαλειοτάτη,
αμέσως άνοιξαν οι πόρτες και περάσαμε στο μαύρο δερμάτινο από ζώο υπό εξαφάνιση σαλόνι αναμονής έξωθεν του γραφείου του κ,Καθηγητή.
Ειδικευμένος ιατρικός υπάλληλος στην ανώδυνη αφαίμαξη,γονάτισε στα πόδια της υψηλοτάτης,αφήνοντας ατα χέρια μου πολύχρωμα φυαλίδια
από γυαλί Βοημίας.Ήξερα καλά πως αν την πονούσε το δικό του αίμα θα ήταν το επόμενο που θα κυλούσε έξωθεν των φλεβών.Το ταπεινό μου ελεύθερο
φυαλιδίων χέρι κρατούσε σφιχτά το δικό της,όσο Εκείνη έγερνε στον ώμο μου κρατώντας τα μάτια ερμητικά κλειστά και απειλώντας πως θα λιποθυμήσει.
Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πως το αίμα της δεν ήταν γαλάζιο αλλά κοινό μπορντώ,ωστόσο το ένστικτο μου επιβίωσης αναφώνησε γεμάτο
πηγαίο ενθουσιασμό(ένα πράγμα σαν τα πανέμορφα καινούρια ρούχα του γυμνού Αυτοκράτορα)πως είναι γαλάζιο,εκείνη γέλασε,άρχισε να δονεί το χέρι
κι ο ταλαίπωρος υπάλληλος έντρομος ξεροκατάπιε για το σημάδι που θα άφηνε η κίνηση αυτή στο πορσελάνινο βασσιλικό δέρμα...Βγάλαμε αναμνηστικές
φωτογραφίες της Υψηλοτάτης να φυσά και να ρουφά τα μπαλάκια,που της έδωσαν για μετεγχειρητικά,όπου διαπιστώθηκε πως οι ικανότητες της στο ρούφηγμα
έχουν μείνει κάπως πίσω κι εκεί της επισήμανα πως καλό είναι στο εξής στη διάρκεια των προσωπικών της στιγμών να μην έχει υπαλλήλους για όσα θεωρεί
ασήμαντα προκαταρτικά,ανάξια να την απασχολήσουν αυτοπροσώπως...Σε λίγο μας φώναξαν μέσα στο γραφείο του κ.καθηγητή(μετά της συνοδείας μου βεβαίως βεβαίως).
Ο άνθρωπος είχε βάλει τα καλά του(μπλουζάκι γνωστής μάρκας,χρυσό ρολόι και ασφαλώς και στυλό,το οποίο στο τέλος της ενημέρωσης πρόσφερε στην εξοχότητα της
για να υπογράψει).Μοιράστηκε μαζί μας την απορία του ποιά από τις δύο θα χειρουργήσει και ξεκίνησε το γνωστό κατεβατό με τον Δεσπότη τον Παναγιώτη.
Όσο χτυπούσαν τα υψηλά κινητά ούτε διανοήθηκε να ελευθερώσει γκριμάτσα δυσανασχέτησης κι όταν με το καλό του ανακοινώθηκε η υψηλή απόφαση
περί ποιάς ακριβώς επέμβασης προσελήφθη(αμοισθί ασφαλώς-αν και κανονικά έπρεπε να πληρώσει για την τιμή ν'αγγίξει και να εισέλθει λαπαροσκοπικώς μεν
στο βασιλικό κορμί)
κι αποχωρήσαμε από το γραφείο για να κατευθυνθούμε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα,που είχαν εντωμεταξύ δεόντως ετοιμαστεί,βρήκαμε στην είσοδο για καλή του τύχη
(αλλά και δική μου γιατί άντε να ψάχνεις άντρα ελεύθερο σαραπεντάρη τη σήμερον ημέρα)τον Τήρη,πάνω στην ώρα να κουβαλήσει τις υψηλές αποσκευές
όσο η μικροσκοπική σε μέγεθος προφανώς με αυτοκτονικές τάσεις προϊσταμένη αμολούσε παρατηρήσεις αναφορικά με τα ντεσιμπέλ θορύβου που ελευθερώναμε
στους διαδρόμους της καθώς και την ω!του θράσσους χρήση κινητών συσκευών,που τολμήσαμε!Μόλις τακτοποιηθήκαμε στο δωμάτιο(με θέα ασφαλώς τη γέφυρα-
το έργο,που δόξα τω Θεώ ολοκληρώθηκε πριν την εισαγωγή της Υψηλοτάτης!)εν όψει της απουσίας του αυλικού γλειφτρακίου στη λεβεντομάνα Κρήτη,έσπευσα
να δοκιμάσω τη βασιλική τουαλέτα,ώστε όποια ενδεχομένως μικρόβια θ'απειλούσαν τα βασιλικά απόκρυφα να τ'απορροφήσουν τα δικά μου.Μετά την κοινή θνητή
λοιπόν μου ούρηση άφησε κι η Φτου την υψηλή δική της και κινήσαμε για την αίθουσα γεύματος,αδιαφορώντας για τις εκ νέου θρασσύτατες παρατηρήσεις της προϊσταμένης.
Εκεί που απολαμβάναμε το κάτι τις μας πλησιάζει ένας άλλος ιατρικός υπάλληλος,που διήνησε εκατοντάδες μέτρα να μας παραλάβει για έναν ενδοκρινολογικό έλεγχο,που έπρεπε.
Μάλιστα για να είναι σίγουρο το νοσοκομείο πως πρόκειται για την αυθεντική γαλαζοαίματη Υψηλοτάτη και όχι ιμιτασιόν μου ζητήθηκε να καταθέσω ανάλογα σωματικά υγρά
με τα δικά της για να γίνει η σύγκριση.Πού να τολμήσω ν'αντιδράσω;Παρέλαβα το πλαστικό μου δοχειάκι κι όσο ο αχθοφόρος Τήρης κουβαλούσε τις τσάντες μας,προηγήθηκα
ασφαλώς και πάλι στην πενταβρώμικη τουαλέτα,έκανα την κατάθεση μου για ν'ακολουθήσει με το ισχνό της δείγμα(καθότι μόλις πριν λίγο είχαμε ουρήσει)και η Φτουτάτη.
Στη συνέχεια μου πήραν αίμα,με ζύγισαν και ξάπλωσα πρώτη σε ιατρικό κρεβάτι για να δοκιμαστεί ο υπέρηχος θηροειδούς στον δικό μου κοινό θνητό λαιμό,αν θα ήταν οκ
για να χρησιμοποιηθεί και στον Βασσιλικό.Μεγάλη κατάντια για μια πρώην επαναστάτρια,αλλά τι να κάνω που αλλιώς θα την πλήρωνε η φίλη μου η Μακ,που σε κρίσιμες χρονικές
στιγμές εδέησε να διακοπεύει!Φακελώθηκα κι εγώ λοιπόν μαζί,αφού της τόνισα πως ως και το αίμα μου δίνω για κείνη κι αν θέλει και το σπέρμα μου να μ'ενημερώσει εγκαίρως
ώστε να προλάβω να προχωρήσω σε εγχείρηση αλλαγής φύλλου.Ενημερώθηκαν κι οι ενδοκρινολόγοι για το φόρουμ και το ειδικό τόπικ του Ρίο και τους προειδοποίησα να κάνουν
καλά τη δουλειά τους για να μη βρεθούν αντιμέτωποι με δυσφημιστική δημοσιότητα,εκείνοι ευχαρίστησαν για τη μέρα που τους φτάξαμε λόγω γέλιου(προς σλουρπ μου έκανε εμένα,
αλλά τέλος πάντων)και μετά ξανακατευθυνθήκαμε στην αίθουσα "ΑΡΜΟΝΙΑ" για να πάρει η Υψηλοτάτη του τελευταίο κάτι τις της.Όλα της βρώμαγαν,της ξίνιζαν,βάλαμε και τον Τήρη
να δοκιμάσει,μια ψυχή που'ναι να βγει τη βγάλαμε,έγλειψε ξεδιάντροπα και τον σοκολασμένο πύραυλο παγωτό της και την αποχαιρετήσαμε για να πάρει την υψηλή σιέστα της...
Τώρα θα της τηλεφωνήσω να μάθω αν τα όνειρα της ήταν όσο γαλήνια όφειλαν και αύριο θα επανέλθω με το τρίτο και σημαντικότερο ιατρικό ανακοινωθέν!Απ'ό,τι μας είπαν
θα την πάρουν κατά τις 7 να την ετοιμάσουν,ενόσο ο κ.Καθηγητής θα επισκέπτεται τους υπόλοιπους ασθενείς του,κατά τις 8:30' θα την αναλάβει και τέσσερις ώρες μετά πιστεύει
να την έχει μεταμορφώσει,απαλλάσσοντα� � την από κάμποσα άχρηστα όργανα κι αλλάζοντας της την πεπτική οδό σ'αυτό που λέμε απλοϊκά μικρό μπάι πας.Έχει κρατήσει μάλιστα
το κινητό μου,ώστε να με ειδοποιήσει πως όλα πήγαν μια χαρά,το καλό που του θέλω!Αύριο θα έχω την τιμή να γνωρίσω και την Βασσιλομήτωρ...Ελπίζω να της φανώ άξια ακόλουθος!
Αυτά για σήμερα...Ελπίζω να είστε όλοι καλά...Λυπάμαι που δεν έχω χρόνο να διαβάζω τα νέα σας...Πάω να σβήσω κανά σπαμ τώρα...Καλό απογευματόβραδο!Φιλάκιααα� �αααα