σημερα τον τριψαμε και περιμενουμε να στεγνωσει.αναλογα τη ζεστη και την υγρασια πιστευω σε 4-5 μερες να τον μαζεψουμε.φαγαμε για βραδυ απο τον φρεσκο να δουμε αν μας εγινε καλος και ειναι γιαμι γιαμι
Printable View
σημερα τον τριψαμε και περιμενουμε να στεγνωσει.αναλογα τη ζεστη και την υγρασια πιστευω σε 4-5 μερες να τον μαζεψουμε.φαγαμε για βραδυ απο τον φρεσκο να δουμε αν μας εγινε καλος και ειναι γιαμι γιαμι
Καλησπέρα Τζίνα και Λιλάκιον!
Πωπω Λίλα φαντάζομαι όλο το σπίτι να σας να μυρίζει τραχανίλα :lol:
εμενα ελακιον μου αρσει η μυρωδια του τραχανα.ανωμαλια εεε????
Καλησπέρα Ελάκι, γκαζώνει το netbook, γκαζώνει! :lol:
μου εστειλε μηνυμα στο φβ το καλλιοπακιον και δεν μπορει να μπει στο φορουμ
Επιτέλους Τζίνα μου επιτέλους!!! Ρίχνω γκαζιές και χαίρομαι χιχιχιχι
Λίλα μου αρέσει και εμένα πολύ ο τραχανάς :)
Γιατί άραγε δεν μπορεί να μπει η Καλλιόπη; Λες να έπαθε αυτό που είχε πάθει και η Ιωάννα και δεν μπορούσε να μπει για αρκετό καιρό; Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό και να τα καταφέρει τελικά.
αν σας πω ποσο τραχανα φτιαξαμε θα γελατε.26 κιλα
Τρώω τώρα γλυκάκια που μου έφερε η αδερφή μου το απόγευμα αλλά δε σας λέω τι για να μη ζηλέψετε. χιχιχιχι
Καλά βρε Λίλα τι θα τον κάνετε τόσο τραχανά; :puzzled:
Έχετε σκοπό να ταΐσετε όλο το χωριό; :lol:
Βρε Λίλα κάνατε τόσο κόπο για να φτιάξετε μόνο 26 κιλά; Αραγε ένα σλιβάτος πόσες ζωές χρειάζεται να ζήσει για να φάει τόσα κιλά; :lol:
θα δωσουμε 5 κιλα για τους αμερικανους 2 κιλα στη θεια μου 2 κιλα στο θειο της μανας μου 2 κιλα στην ξαδερφη του πατερα μου εεε τι μας μενει???15κιλα???σιγα ο παππους μου δεν βγαζει ουτε το μισο χειμωνα με τοσο.να πω την αληθεια μου το χειμωνα τρωω 2 φορες την εβδομαδα.
Μπράβο Λίλα θα ταΐσετε ολόκληρο το σόι και θα σας μείνει και για να ξεχειμωνιάσετε! Τέτοια παραδοσιακά φαγάκια είναι ταμάμ για όσους μένουν στο εξωτερικό.
Καλά δεν παίζεστε είστε πολύ χρυσοχέρες εσύ και η μπίρι μπίρι!
Σας αφήνω τσούπρες ήρθε ο Γιώργος και λέμε να βάλουμε ταινιούλα. Φιλάκια και καλό βράδυ :kiss:
Ελπίζω η Καλλιόπη να ξεπεράσει το τεχνικό πρόβλημα και να μπορέσει να μπει σύντομα στο φόρουμ.
καληνυχτα ελακιον μου!!!!!!
Καληνύχτα Ελάκι και καλή ξεκούραση. Λιλάκι πάω κι εγώ να ξαπλώσω να δω τιβι, καληνύχτα σε όλα τα κορίτσια και καλό μας ξημέρωμα. Φιλάκια.