https://www.youtube.com/watch?v=WJTXDCh2YiA
Printable View
Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΡΙΝ ΑΟΠ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
Ώρα για τα χάπια μου και για νάνι...με την ελπίδα να μην ξυπνήσω αύριο πάλι αξημέρωτα...
τι σκεφτομαι τώρα ?ότι παντα καταλήγω στο ότι για να ξεπερασεις και να αντιμετωπισεις κατι χρειαζεται επιμονη και υπομονη ακομα και ολα (για σενα ) ειναι χαλια !
αυτα καλη σας νυχτα
είμαι θυμωμένη..αυτό σκέφτομαι..και αυτό αισθάνομαι..είμαι θυμωμένη που γεννήθηκα και πρέπει να ζήσω ντε και καλά..και είμαι θυμωμένη που ο θάνατος δεν έρχεται όταν τον θες..είμαι θυμωμένη με όσους πιστεύουν πως ο θεός μας είχε στο μυαλό του πολύ πριν γεννηθούμε,πως ξέρει τι σκεφτόμαστε ανά πάσα στιγμή και πως νοιάζεται για μας και θέλει το καλό μας..γιατί αν ήταν έτσι πράγματι εγώ που δεν έχω κανένα λόγο ύπαρξης πάνω στη γη θα έπρεπε ο θεός να το είχε καταλάβει αυτό και να με είχε απαλλάξει από τη βασανιστική αυτή ζωή..
είμαι θυμωμένη που πρέπει όλην την ώρα να προσευχόμαστε από μέσα μας για να παρακαλούμε το θεό να μας χαρίσει ειρήνη,φώτιση και αγάπη..αυτός δεν το ξέρει ότι τα θέλουμε εμείς αυτά?δλδ αυτό με την προσευχή ποτέ δεν το κατάλαβα..δλδ να παρακαλάω κάποιον να με βοηθήσει τη στιγμή που ξέρει ότι χρειάζομαι τη βοήθειά του!
είμαι θυμωμένη με το θεό και ακόμα περισσότερο με τους ανθρώπους που προσπαθούν να τον ερμηνεύσουν..και μετά αφού σου έχουν ζαλίσει το κεφάλι με το πώς σκέφτεται ο θεός σου κοτσάρουν και ένα "άγνωσται αι βουλαί του κυρίου"για να'ναι μέσα..
είμαι θυμωμένη με όλες τις αρετές γιατί θέλουν προσπάθεια για να τις κατακτήσεις και υπομονή πολλή..
και πάν'απ'όλα είμαι θυμωμένη με όσους ΚΡΙΝΟΥΝΕ τους άλλους χωρίς να έχουν πολύπλευρη γνώση της ψυχοσύνθεσής τους και των αιτίων που τους οδηγούν σε συγκεκριμένες κατακριτέες πράξεις..
τι μαλακια εκανεσ πεσ μου θελω να ακουσω οπλυ θελω να ακουσω
όχι δεν έκανα κακό στον εαυτό μου αν αυτό εννοείς..γενικά μιλούσα με το "ο θάνατος δεν έρχεται όταν τον θέλεις"..απλά είναι μια γενική αλήθεια κι εγώ απλά τη διατύπωσα..μαζί με όλα τ'άλλα που είπα τα οποία πιστεύω και με εκφράζουν..
έχω πολύ θυμό και ακόμα πιο πολύ μ'ενοχλεί που είναι όλα τόσο μπερδεμένα μέσα μου και που ακόμα δεν ξέρω τι θέλω απ'τη ζωή μου..ή μάλλον ξέρω..δεν τη θέλω απλά αυτό..
και είμαι θυμωμένη που δεν μπορώ να εκφράσω αυτόν τον θυμό μου με λόγια..είναι ένας ανείπωτος θυμός..σα να με πνίγει..
επειδή δε βρίσκω τα λόγια..και γενικά δε μιλάω και αυτό με θυμώνει επίσης..με μια παρέα να βγω εγώ θα κάθομαι μουγγή γιατί δεν έχω τι να πω!άσε που τα μισά καταλαβαίνω..γιατί είμαι κοινωνικά αναλφάβητη..δε βλέπω ταινίες,δεν παρακολουθώ ενημερωτικά σάιτς,δε με ενδιαφέρει τι γίνεται στον κόσμο παρά μόνο στο δικό μου μικρόκοσμο..κι έτσι μένω εκτός κοινωνίας..
α κι εγω ετσι ζω απλα κανω λιγη γυμναστικη με μονη διαφορα αυτο δλδ
μπασ και αλλαξει η σκατενια ψυχολογια μου και βελτιωθει ενα τραυμα που εχω στο ποδι
και μη φανταστεισ γυμναστικη πολυ δεκα λεπτα ποδηλατο κανω ισα για να κανω τη βολτα μου
φοβερη ζωη
κι εγώ τώρα θα πάω για περπάτημα..δεν έχει νόημα αυτό που κάνω γιατί περπατάω δυο-3 φορές την εβδομάδα συνήθως κάθε 2 βδομάδες..όποτε μου ρθει..δεν έχω σταθερό πρόγραμμα..θα πάω όμως τώρα μπας και νιώσω λίγο καλύτερα και ξεχαστώ..έστω στιγμιαία..αύριο ξέρω πάλι τα ίδια..