μπράβο βρε salvage πήρες για τα καλά την κατηφόρα, να ορίστε τί κάνει η ατσαλένια διάθεση!Quote:
Originally posted by salvage
Από 92->87 σε 11 μέρες και πέφτωωωωωωωωωωωωωωωω
Printable View
μπράβο βρε salvage πήρες για τα καλά την κατηφόρα, να ορίστε τί κάνει η ατσαλένια διάθεση!Quote:
Originally posted by salvage
Από 92->87 σε 11 μέρες και πέφτωωωωωωωωωωωωωωωω
μπράβο και στα κοριτσάκια!!!
εγώ απ'την άλλη σταθερή γιατί έτρωγα παραπάνω τελευταία, θα προσπαθήσω περισσότερο το υπόσχομαι....
Μείνε συγκεντρωμένη και θα τα καταφέρεις!Quote:
Originally posted by nina76
μπράβο και στα κοριτσάκια!!!
εγώ απ'την άλλη σταθερή γιατί έτρωγα παραπάνω τελευταία, θα προσπαθήσω περισσότερο το υπόσχομαι....
Να σημειώσω ότι αν και φαίνεται μεγάλη η απώλειά μου εξηγείται απλά του ότι ξεπέρασα τον τραυματισμό στο πόδι που είχα και πήρα το οκ από το γιατρό, οπότε αθλούμαι καθημερινά 2 φορές.
Σ'ευχαριστούμε nina!Είμαι σίγουρη πως πολύ σύντομα θα δεις και τη δικη σου ζυγαριά να κατεβαίνει..:D
Pennou, Salvage και Karamela μπράβο για την απώλειά σας είναι πάρα πολύ καλή!Εγώ εύχομαι μόνο η ζυγαριά του διαιτολόγου τη Δευτέρα που έχω ραντεβού να με δείξει άλλο 1 κιλάκι παρακάτω...Αν και ζυγίζομαι απόγευμα ενώ εδώ γράφω τα κιλά μου το πρωί...
καλημερες, 85.0 κ σημερα
στοχος σε 1 εβδομαδα 83.0 μαζι με τα υγρα.
ʼλλα 4,2 κιλακια μου εμειναν. Τα πιο δυσκολα.
2 μερες χρειαστηκαν κ οχι 7, ειμαι 83.0 δοξα το θεο!Quote:
Originally posted by badgirl11
καλημερες, 85.0 κ σημερα
στοχος σε 1 εβδομαδα 83.0 μαζι με τα υγρα.
βαζω λοιπον νεο στοχο
83.0-82.0 σε μια εβδομαδα απο σημερα!
Μια καλη βδομαδα!Quote:
Originally posted by penelope1985
Μετα τα τεραστια σκαμπανεβασματα αυτης της εβδομαδας ειμαι μειον μισο κιλο.
Απο 59.9 σε 59.4
Αντε να δουμε...
Απο 31/05 σε 07/06
απο 59.4 σε 58.2
-1.2 κιλα!
ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
Καλησπερα σε ολους!!!
Και ναι φιλοι μου, μετα απο ενα δυνατο κολλημα στα 88 κιλα, που ηταν η αιτια να περασει αρκετος καιρος μεχρι να φυγουν τα 3 τελευταια και να πιασω τον δευτερο μου στοχο, επιτελους σημερα, ακριβως 8 μηνες απο τη μερα που ξεκινησα την διατροφη, εφτασα στα 85!!!(Οσο ημουν στα 21 μου χρονια οταν εμεινα εγκυος στο γιο μου...πωπω γυρισα 20 χρονια πισω λολ!)!!!
Απο σημερα μπαινει νεος στοχος, να κατεβω στα 70, δηλαδη αλλα 15 κιλακια...Για να δουμε...Υπομονη υπαρχει, επιμονη επισης, ενεργεια απιστευτη, οποτε... παμε γερα!!!!
(Να σημειωσω και κατι σημαντικο για μενα...8 μηνες χωρις αλκοολ!!! ολε!!!!!)
Καλη δυναμη σε ολους!!
Φιλια :-*
penelope και sofia μπράβο!πηνελοπη μου εισαι σταθερη αξια πλεον!δε σε φοβαμαι οπου να ναι φτανεις στον στοχο κ ελπιζω να σε ακολουθησω συντομα!
Σοφάκι μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το 8 μηνες χωρις αλκοολ!μπράβο σου!
Ευχαριστω Σεμακο! Κοντευεις και εσυ!
Αφού άλλαξα και το τικεράκι μου, ας γράψω κι εδώ τα κιλάκια μου..85 και να τα χαίρομαι με απώλεια 2,5 κιλά σε 15 μέρες σύμφωνα με τη ζυγαριά του διαιτολόγου...άντε να φύγουν και τα επόμενα 10 έτσι εύκολα όπως τα προηγούμενα..
KΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ....κάτι τέτοια βλέπω και λέω...δεν μπορεί, θα αρχίσει η κατηφοριά και για τις άλλες, αρκεί να το πιστέψουν....ΜΠΡΑΒΟ, συνεχίστε!
Ευχαριστούμε tidekpe:D!Πάντως τα κιλά που έχεις να χάσεις είναι πολύ λίγα, με μια σωστή διατροφή θα τα καταφέρεις πολύ σύντομα!Καλή συνέχεια!
μπραβο χοντρομπιζελι! μας δινεις κουραγιο!
σημερα το πρωι ζυγιστικα και εδειξε 68.100. την τεταρτη θα ζυγιστω και στον διαιτολογο :)