Βάσια χρόνια σου πολλά κι από μένα!
Και όσο σε βλέπω στο τικεράκι.... έχεις γίνει μια κορμάρα, μπράβο σου κοπέλα μου!
Printable View
Βάσια χρόνια σου πολλά κι από μένα!
Και όσο σε βλέπω στο τικεράκι.... έχεις γίνει μια κορμάρα, μπράβο σου κοπέλα μου!
Basia μου, Χρονια πολλά καμάρι μου, να χαίρεσαι το παιδάκι σου, τον καλό σου και όλους που είναι κοντά σου. Να'χεις παντα υγεία και οτι αλλο επιθυμεις. Τα ωραιοτερα χρονια ειναι αυτά και ολα τα επομενα. Και του χρονου κοριτσάκι μου !!!!
Λιγο ελειψα και διαβαζω για ωρες! χαχα
Καλε να μας ζησει! βαφτισια γινανε! αλλα βρε κοριτσια εγω μπομπονιερα δεν πηρα! προτειμω με σοκολατενια κουφετακια! χιχι
Αντε καλο μπανιο να εχουμε, καλη περιποιηση, με αρωματα και ελαια, χαμαμ και οτι αλλο επιθυμει η καθεμια!
Να πω τα χρονια μου πολλα στη Βασια στη Ζωη και στην Ξενια! Ευχομαι τα καλυτερα να σας συμβουν και μαλιστα συντομα! Χαρα και ευτυχια στη ζωη σας!
Καλο ταξιδι Ναταλια και να περασεις υ π ε ρ ο χ α !!!
φιλακια σε ολες
ευχραριστώ Nekky μου και εσύ ότι επιθυμείς..
καλημερα κοριτσια,
σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας
εχθες περασα πολυ ωραια, ο αντρας μου και η κορη μου μου ειχαν ετοιμασει τουρτα. φορουσαν καπελακια και σφυριχτρες αυτες τις παιδικες και μου ανοιξαν την πορτα(κλασικα εγω τελευταια εφτασα σπιτι)
η τουρτα ηταν ψιλοφαγωμενη στις γωνιες απο την κορη μου οσο με περιμενανε, ειχε πολυ πλακα. μετα πηραμε απο τρια κουταλια και αρχισαμε να την τρωμε, η κορη μας εγινε μουρτζος, γελασαμε πολυ, βγαλαμε και φωτογραφιες.......
ο αντρουλης μου μου πηρε και μια γλαστρα με ορχιδεα σε ενα μεγαλο βαζο, πολυ ωραιο...........
αντε και του χρονου να ειμαστε γεροι να γιορτασουμε παλι............
μετα την δουλεια πηγα για αποτριχωση, η ζυγαρια της αισθητικου με εδειξε 69. το δευτερο καλυτερο δωρο μου για την γιορτη μου(το πρωτο ηταν του αντρουλη μου φυσικα).
η ζωη μου φερεται πολυ ωραια τελευταια, μακαρι να ειναι απο εδω και περα ετσι...............
Καλημερούδια γλυκά μου κορίτσια!
Μπαίνω και γω στο αρωματισμένο μας μπάνιο σήμερα.
Είμαι και λίγο κρυωμένη, έχω και πολύ δουλειά, τα παιδιά μου σήμερα κλαίγανε και γκρινιάζανε και μέχρι να τα αφήσω στα σχολεία τους είδα και έπαθα, ε δεν ξεκίνησε και τόσο καλά η μέρα, ελπίζω να βελτιωθεί στην συνέχεια....
Από δίαιτα τον τελευταίο καιρό Ο (μηδέν). Και στα κιλά απολύτως στάσιμη.
Είπα σήμερα να σταματήσω τα φαγοπότια (8 μέρες μείνανε για τα Χριστούγεννα!) μπας και ευχαριστηθώ καλύτερα το γιορτινό τραπέζι!! Για να δούμε....
καλημερα βασια μου!
ετσι θα ειναι.. εχεις αλλαξει πρωτα απο ολα εσυ ψυχολογικα. εισαι πλεον καλα, νοιωθεις καλα, αυτο βγαινει προς τα εξω και αυτο πλεον προσλαμβανεις και εσυ απο την Ζωη!!
οπως λεει και στο βιβλιο 'the secret' αυτο που σκεφτομαστε και αισθανομαστε αυτο καταλαβαινει και το συμπαν και μας το ανταποδιδει..
οτι ερχετε στη ζωη μας καλο η κακο προερχεται απο δικες μας σκεψεις!
γι αυτο παντα σκεφτομαστε θετικα και ολα θα γινουν! οσες-οι δεν εχετε διαβασει αυτο το βιβλιο σας το συστηνω σας αλλαζει εντελως τον τροπο σκεψης σας!!
Καλημέρα από την υπέροχη Μαρικοχώρα!
Χρόνια πολλά στο Βασουλίνι μας,που μας έγινε ένα χρόνο ομορφότερο
αλλά και στο Ξενιαλούμπι μας,που ακονίζω δόντια για το εορταστικό της δάγκωμα οσονούπω...
Χαίρομαι που σας ακούω όλες καλά!Επέστρεψε και η αγάπη μου η πολυάσχολη...Όλα μια χαρά!
Εδώ είναι όλα υπέροχα!Έχει ήλιο,έχει ομορφιές,θάλασσα,πράσινο,ζ� �στούς γελαστούς ανθρώπους...
Το Μαρικάκι μας είναι μια πρασινομάτα σειρήνα,όλο φως και χαμόγελο και μια αγκαλιά όλη αγάπη!
Σα να γνωριζόμασταν από πάντα...Κι η Μαρικοοικογένεια μου έκλεψε την καρδιά...ο καλός της να προσπαθεί
να μου βρει ποτό να μεθύσω και λύση στα συναισθηματικά μου,το ζουζουνάκι της ένα χαριτωμένο κουκλάκι όλο γλύκα
και το Μαρικάκι να με ταϊζει λιχουδιές,να με φροντίζει...πολύ δύσκολα θα τους αποχαιρετήσω...Υπέροχη κι η Πάτρα,
απλωμένη στη θάλασσα της,με τη Γκαουντοπαραλία της,τους πεζόδρομους για περπάτημα,τα γιορτινά της αγγελάκια...
Τρέχω τώρα να ετοιμαστώ για Καλαμάτα και τα λέμε από κει...Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ!Πολύ!
Κι εσείς να είστε υπέροχα όπου είστε!Φιλάκια πολλά πολλά!
καλημερα και απο εμενα κουκλες. ξεκιναω απο το μπανιο και μετα θα εχει κουζινα
βασουλινι μου, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι για το 69. αληθινο ή οχι, να το δω κι εγω και αλλο τιποτε δεν θελω. περασες πολυ ωραια απο οτι καταλαβαινω και αυτο εχει σημασια. χαιρομαι επισης για τη διαθεση σου. επιτελους καταλαβες οτι περνας καλα. αντε και του χρονου τετοιο καιρο με φουσκωμενη κοιλιτσα σου ευχομαι και η διαθεση σου παντα να ειναι οπως σημερα.
ζωητσα και εγω το εχω διαβασει το βιβλιο. οχι μεχρι το τελος βεβαια, επαναλαμβανοταν πολυ αλλά αν δεις για κατι οοομ που λεμε, προηλθαν απο το βιβλιο. τους εχω κανει μια καλη εισαγωγη. μπορεις να πας και στο κυριως θεμα με λεπτομερειες
λιντα μου μας ξεχασε η ναταλια ε? ελπιζουμε να εφτασαν καλα και φανταζομαι θα ανοιξουν καποια στιγμη να δουν τι κανουμε...να μας γραψουν και κανενα νεο. εκτος αν το εριξαν στο φαι και ακομη τρωνε....
ξενια, χρονια πολλα και ευτυχισμενα παρεα με το φωτη και σου ευχομαι του χρονου με βερα στο δεξι κατευθειαν. προβα τζενεραλε κανε την επισκεψη της ναταλιας, διορθωσε τις ατελειες και στις γιορτες καλεσε και τη πεθερα. αντε να φευγουν τα τυπικα να κανετε κατι ουσιαστικο πχ κανενα κουτσουβελο.
κοριτσια κι εγω πολυ δουλεια εχω και ολο την αφηνω και ειμαι ολη μερα στο φορουμ και ποτε θα φαω ξυλο δεν ξερω....ερχονται και γιορτες και θα εχω αρκετη αδεια αλλά επειδη κανεις δε με αντικαθιστα θα τα βρω σκουρα οταν γυρισω
φιλακια σε ολο το κοσμο
Κορίτσια μου γλυκά καλή σας μέρα!
Ναταλάκι φαντάζομαι τι ωραία που θα είναι, στην αγκαλίτσα του
Μαρικακιού, και της Ξένιας , καλά να περάσεις στο ταξιδακι σου και
να επιστρέψεις με όμορφες αναμνήσεις.
Βάσια, τι υπέροχο συναίσθημα μας μετέδωσες! Μπράβο γλυκειά μου, μακάρι
από εδώ και πέρα όλα τα δυσάρεστα να ξεχαστούν για πάντα, και του χρόνου
να έχεις και τα διδυμάκια που επιθυμείς!
Ζωίτσα, το βιβλίο που αναφέρεις είναι τρομερό, έχεις δίκιο.
Μπαρμπουνάκι μου, καλή δουλίτσα σου εύχομαι!
Αχ η Λίντα πάλι μας κάνει απουσίες!
Φιλιά σε όλες και τις καλημέρες μου στα αρωματοκόριτσα!
καλημερουδια κ απο μενα......σε ολες της μοσχομυριστες κοριτσαρες....αν κ μεσημεριασε αλλα τεσπα....
Βλεπω σημερα πληρης απαρτια κοριτσια ,...σχεδον δηλαδη....
ναντινακι μου περνας καλα ετσι?????αντε κ στη συνεχεια ακομη καλυτερα...
Βασια μου να σε χαιρετε η οικογενεια σου...κ συ να χαιρεσε το 69 σου ....εφαγες το γαιδαρο τωρα εμεινε η ουρα.
Ζωιτσα μου ωραιο το βιβλιο το χω διαβασει κ γω....η αληθεια ειναι πως σε βοηθαει να ανεβεις ψυχολογικα
Barb μου ελπιζω να με σε δειρουν που εισαι ολη μερα εδω μεσα...γιατι μας εισαι πολυ χρησιμη...
Κ τωρα πρεπει να καθαρισω λιγο το μπανιο μας κοριτσια γιατι πολυ το αμελησα τελευταια κ θα με απολυσουν...κατσε να αλλαξω κ τις πετσετουλες μας...να φερω κ κερακια να κανουμε ατμοσφαιρα....αααχου βρηκα Κ ενα αδιαβροχο cdplayer....θα φερω κ αυτο να κανουμε μουσικουλα κ να χαλαρωνουμε ακομη πιο πολυ...
ναταλακι περνας ωραια ε?
χαιρομαι ομως που δεν μας ξεχνας και μας ενημερωνεις, καλη συνεχεια και καλα μεθυσια.......... λεμε τωρα..........
μπαρμπουνι μου και εγω μια απο τα ιδια, εχω παρα πολυ δουλεια, την αλλη βδομαδα εχω και αδεια και το μυαλο μου ειναι πως θα μπω να σας διαβασω,
ζωητσα μου γλυκια και η δικη σου ζωη πηρε το δρομο της, και εσυ κατα το πασχα τα ιδια θα μας λες, σου ευχομαι ολα οσα ονειρευεσαι γρηγορα να πραγματοποιηθουν.
τα κοριτσακια μας τα καινουργια(λιλη και αλεξανδρα) ειναι και αυτα σε καλο δρομο, σας διαβαζω στο διπλανο τοπικ, σας ευχομαι γρηγορα αποτελεσματα και μονιμα.........ελπιζω να δουλεψει καλα το προγραμμα που επιλεξατε με τους συνδιασμους τροφων........
μπραβο αλεξανδρα μου καλο μας το εκανες το μπανιο μας, με μοσχομυριστες πετσετουλες.....
η αννουλα μας που ειναι σημερα, δεν εμφανισθηκε ακομα, και η πριγγιπισσα, εχθες μας εστειλε πολλα μηνυματακια αλλα σημερα?
τωρα νιωθω και ασχημα που κατηγορησα τα κοριτσια οτι δεν θα μπουν σημερα. και η φαση ειναι οτι μπηκε μετα απο εμενα, εγραψε και βγηκε πριν βγω εγω και μολις τωρα το πηρα χαμπαρι....
δεν ειμαι καλα, οχι δεν ειμαι καλα. πρεπει να τα προλαβω ολα. και οταν λεω ολα εννοω και δουλειες και μνημοσυνο και μαλλια βαψιμο, και καθαρισμα σπιτι και μαγαζια με τον μπαμπα μου που του υποσχεθηκα θα τον παω για δερματινο και παντελονι για εμενα και ρουχα για τα παιδια....δεν αντεχω να τα σκεφτομαι
εκανα και το μπανιο μου και παλι δεν χαλαρωσα
να σου ετοιμασω ενα ατμολουτρο...χαλαρη μουσικουλα...αρωματα του γουστου σου ...μπες μεσα κλεισε τα ματια (ενα 10λεπτο οχι παραπανω) κ θα χαλαρωσεις...περδικι θα γινεις :)