-
καλημέρα τριαδοκοσμε!!!!
νεραϊδακι ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!
τα πας τελεια!!!!
εγω μάλλον εχω κολλησει λιγο... κ το νιωθω ... κατι σαν κατακρατηση να το πω? ετσι νιωθω...
ειναι κ λογικο, πηγε πολυ σφαιρα τις 2 πρωτες εβδομαδες... τωρα αρχιζει η απωλεια λιπους.. η οποια θα ειναι κ πιο δυσκολη.
ΔΕΝ πτοουμαι ομως!!! αλλωστε ειναι απλα μαθηματικά. απο τη στιγμη που ακολουθουμε το προγραμμα...σταματάνε τα υπερφαγικά κ φυσικα θα ερθει με υπομονη κ η απωλεια!
κοριτσαρες σήμερα το προγραμμα εχει
10.00 -->1 αυγο, 2φετες τυρι, 1 μικρο αγγουρακι κ 1 κριθινο παξιμαδακι
13.00--->1 ελληνικη μπάρα
16.00---> σαρδελα+αγγουροντομάτα+1 κριθινο παξιμαδακι
19.00---> χυμο στο μπλεντερ+2 καρυδια
22.00--->ντακο κρητικο(1 μικρο παξιμαδακι+1/2 ντοματα+2κσ τυρι)
-
οκ τα εκανα θαλασσα με το edit :starhit: χαχαχα τεσπα.. εχθες ελεγα οτι στην εξοδο θα επινα μια μπυρα κ ξηρους καρπους αλλα τελικα ηπια 2 μπυρες....
-
Κοριτσάκια μου όμορφα και καλά, τι μου κάνετε;;
Νεραϊδάκι, μπράβο σου, τα πας τέλεια και το ηθικό στα ύψη!! Πάντα τέτοια για όλες μας!!
Ριάκι μου, δεν ξέρω αν ερωτεύτηκα και τι θα γίνει γιατί όλο το σκηνικό είναι εξαιρετικά πρόσφατο, αλλά ξέρω ότι περνάω καλά (γιατί εδώ κι 6 μήνες προσπαθούσα να συνέλθω από έναν πολύ επώδυνο χωρισμό). Όπως και να πάει για καλό είναι, ξέρεις πώς "λάμπουμε" σε αυτές τις φάσεις!!
Χθες πάλι τα έκανα λίγο σκ@τ@ με το πρόγραμμα αλλά από σήμερα είπα θα πειθαρχήσω και πάω καλά, αν και εξακολουθώ να μην πεινάω.
Πρωί και δεκατιανό (ξύπνησα αργά): 1 digestive + 2 δαμάσκηνα αποξ. + λίγο έμενταλ
Μεσημέρι: 1 κομμάτι μουσακά + λίγο μαρούλι
Ενδιάμεσα: 1 smoothy με γιαούρτι - φράλουλες - μέλι + 1 digestive
Βραδυ: χόρτα τσιγαριστά με φέτα + 1 φ. ψωμί του τοστ.
-
κοριτσακι μου γλυκο, ο,τι κι αν ειναι , ερωτας, ενθουσιασμος ,περιπετεια ή κατι αλλο... να ρουφηξεις ολες τις δυνατοτητες που θα σου δωσει να περασεις ομορφα!!!! για οσο κι αν ειναι! ζησε το εδω κ τωρα!!! ;)
οσο για το προγραμμα εχεις κανει υπερφαγικα? προσεχε μην στο γυρισει η αφαγια... ειναι υπουλος κ κακος συμβουλος!!!
-
Ριάκι μου σ' ευχαριστώ!! Αυτό θέλω, να χαλαρώσω, να περάσω όμορφα με κάποιον που με νοιάζεται, γιατί μου έλειψε αυτό τον τελευταίο καιρό. Ό,τι άλλο είναι να γίνει θα γίνει...
Υπερφαγικά δεν έχω κάνει καθόλου από τον Μάϊο που ξεκίνησα το πρόγραμμα αυτό. Έχει τύχει να φάω κάτι παραπάνω (επειδή είχα παραλείψει κάτι συνήθως) αλλά υπερφαγικό με την γνωστή έννοια όχι. Σήμερα έφαγα κανονικά και νιώθω μια χαρά. Και έχω ήδη προγραμματίσει το αυριανό μου. Οπότε νομίζω ότι τον ξεπέρασα τον σκόπελο αυτόν! :grin:
-
καλημεραααααα!!!!!!!!
Τι κάνετε???
Αλεξάνδρα :tumble: !!!!!
Ελληηηηηηη http://www.youtube.com/watch?v=8XxOoCyGb3s :lol::lol::lol:
ερηηηηηηηηηη!!!!!!!
νεραιδαϊδακιιιιιιιιιιι
για να μαζευομαστεεεεε :)
-
-
Goooood Morning Girls!
Tι μου κάνετε?
Συγνωμη, 3 μέρες έλειψα και τι διαβάζω, Αλεξανδρακιιιιιι?
Μπράβο κούκλα μου, χαίρομαι πολύ για σένα!!
Κοίτα να το απολαύσεις όσο μπορείς!
Εγώ κορίτσια είμαι λιώμα!
Πέρασα καταπληκτικά στην βάφτιση το Σάββατο, ήπια τον άμπακο και δεν τήρησα εννοείται κανένα πρόγραμμα όλο το σ/κ. Αλλά το καταευχαριστήθηκα!! Πρώτη φορά στη ζωή μου έφαγα και ήπια χωρίς τύψεις και άγχος για το πως θα συμμαζευτώ μετά. Ήδη από χθες το βράδυ που μαζεύτικα σπίτι μου, άρχισε να μου λείπει η διατροφούλα μας. Από σήμερα το πρωί, ξανά στα γνωστά και καθιερωμένα.
Επίσης μόλις αδιαθέτησα και είμαι λίγο κάπως, αλλά ευτυχώς η ψυχολογία είναι καλή.
Θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ σήμερα, και θα είμαι πολύ καλύτερα.
-
Εράκι πάντα άξια! Χαίρομαι που πέρασες όμορφα και κυρίως ότι δεν ένιωσες τύψεις, αφήνοντας τον εαυτό σου ελεύθερο!
Και εγώ το ΣΚ έχασα λίγο την μπάλα γιατί έλειπα για να πάω να ψηφίσω αλλά από σήμερα και πάλι στο γνωστό μας πρόγραμμα.
Αλεξανδράκι μου ο έρωτας είναι άλλο πράμα!!! Χαίρομαι που περνάς όμορφα! Κοίτα να το χαρείς πολυ και όταν θα νιώσεις και πάλι την ανάγκη θα γυρίσεις στην διατροφή σου. Εξάλλου ποιος μπορεί να σκεφτεί το φαγητό όταν πετάει στα σύννεφα;; :love::love:
Φρόντισε μόνο όταν τρως να τρως υγιεινά και θρεπτικά γεύματα ώστε να σε κρατάνε ;) ααααα και φρουτάκια!!!
-
Όμορφοι και όμορφες καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε?
Διάβασα με πολύ προσοχή τα μηνύματα σας και πραγματικά χαμογέλασα?
Συμβάλετε και εσείς με τον τρόπο στην ανόρθωση της ψυχολογίας μου και ειλικρινά σας ευχαριστώ γι? αυτό!
Ria μου η θετική ψυχολογία είναι πολύ σημαντική στη ζωή μας, όχι μόνο το διάστημα που είμαστε σε ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής. Προσωπικά έχω διαπιστώσει τι όμορφες ανατροπές έχουν γίνει στη ζωή μου από τότε που ξεκίνησα τις επισκέψεις με την ψυχολόγο! Με έχει βοηθήσει απίστευτα πολύ.
Όσο για το forum είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα? Εδώ λίγο πολύ έχουμε ένα κοινό σκοπό και ειλικρινά χαίρομαι πάαααρα πολύ όταν βλέπω να σημειώνεται όλο και λιγότερα κιλά στο ticker σας? Εμένα μου δίνει πολύ θάρρος που βλέπω ότι κάποιοι όταν ξεκίνησαν ήταν στα ίδια, λιγότερα ή και περισσότερα κιλά και τώρα βλέπω τα ticker τους και έχουν φτάσει το στόχο τους!!!
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν «ανταγωνισμός» εάν θέλετε όχι όμως από τον ανταγωνισμό που σε αγχώνει αλλά εκείνον που σε κάνει να διαπιστώσεις ότι εφόσον μπόρεσαν και οι άλλοι γιατί να μη μπορέσεις και εσύ! Κάτι σαν το ιδανικό καλό παράδειγμά?
Eli μου να σε συγχαρώ για το ότι έγινες νονά! Να είσαι πάντα άξια και να χαρείς το βαφτιστήρι σου!!! Το θέμα της γυμναστικής είναι πολύ σημαντικό όταν κάνεις προσπάθεια για να φτάσεις στο επιθυμητό βάρος. Προς το παρόν είχα αρκεστεί στο ότι κάνοντας μια σωστή διατροφή έχω καταφέρει να χάσω σχεδόν 5 κιλά και να δω το σώμα μου να αλλάζει τόσο πολύ! Επειδή συμμετέχω σε μία θεατρική ομάδα και έχουμε παράσταση σε λίγες ημέρες η υπεύθυνη για τα κουστούμια μου ζήτησε να της πάω το κουστούμι μου να μου το στενέψει γιατί της φαινόταν φαρδύ? Έπαθε σοκ όταν μου μέτρησε την περιφέρεια (λεκανοπέδιο Αττικής που λέω εγώ) και διαπίστωσε ότι έχω χάσει 8 πόντους!!! Σήμερα αφού είδα το σώμα μου στον καθρέπτη είπα «Δε δοκιμάζω το πενηντάρι το παντελόνι μπας και???» Θαύμα! Από το 54 στο 50!!! Μου έκανε just και χωρίς να με πιέζει στην κοιλιά!!! Όπως καταλαβαίνετε η χαρά μου δε λέγεται! Φόρτσαρα πολύ ψυχολογικά και το μεσημεράκι έχει διάδρομο! Για πιο σύντομα αποτελέσματα? Ούτως η άλλως και η διατροφολόγος μου είπε ότι εάν έκανα και 30 λεπτά διάδρομο την ημέρα θα είχα ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα!
Alexan972 είσαι ερωτευμένη!!! Τι καλά!!! Ο έρωτας είναι υπέροχος! Σε γεμίζει χαρά, αισιοδοξία, ασφάλεια, σιγουριά, αυτοπεποίθηση και τόσα άλλα όμορφα συναισθήματα! Μπράβο κοριτσάρα μου, πολύ χαίρομαι? Τώρα όσον αφορά τα υπερφαγικά επεισόδια νομίζω είναι συνήθως αποτέλεσμα της αφαγίας! Θεωρώ ότι εάν τρως μικρές ποσότητες και κάθε τρίωρο θα στρώσει η δουλειά! Είναι λογικό εάν μείνεις 6-7 ώρες νηστική μετά να θες να φας περισσότερο?
Νομίζω έγραψα πολλά σήμερα αλλά είχα πολύ λαχτάρα να σας μεταφέρω τα νέα μου! Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους μας? όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο στενό φλερτ έχω με το στόχο μου! Το ίδιο εύχομαι και για εσάς όλους!
Πολλά φιλιά και την αγάπη μου!
-
eri πάντα αξια κοριτσι!!!! τι καλα οντως , να μην εχουμε τυψεις (που οδηγουν στον γνωστο κυκλο) αν καποια στιγμη βγούμε απο το προγραμμα!!!!
Μπραβο eri μπράβο Eli !!!! Μεγαλη επιτυχια να μπορουμε να περναμε καλα , το αυτονοητο κ φυσιολογικο δηλαδη, ακομη κ οταν φάμε κατι απο τα υποτιθεμενα ''απαγορευμενα''. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ! . Απλως καποιες τροφες που θα πρεπει να τρωμε με μετρο για να εχουμε καλη υγεια.... αχχχχ πολυ χαιρομαι για εσας!!!!! Εγω ακομη αυτο δεν μπορω να το διαχειριστω οπως πρεπει... αλλα που θα μου παει :)
Neraidaki μου γλυκο, χαιρομαι που λαμβανεις βοηθεια απο την παρεα μας... εστω κι αν ειναι μονο μερικα χαμόγελα. Ειναι σημαντικη η καλη ψυχολογία ΝΑΙ!!! Θελουμε δε θέλουμε αυτη καθοριζει την ποιοτητα της ζωης μας!
Η γυμναστική βοηθάει πολυ οντως! Κι εγω εχω ενα θέμα μαζί της. Θέλω να βρω εναν τροπο να την κανω φιλη μου ομως... δεν μπορω να την βαλω στην ζωη μου σαν ενα ακόμη 'πρεπει' . Αλλωστε τα πρεπει ξεφορτωνομαι αυτη τη περιοδο στη ζωη μου...
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ! Θελω να ζω ελευθερη!!!!
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ η μανια να ΕΛΕΓΧΩ τα πάντα ....αυτη η ταση μου με εφερε στο πατο.
Κανουμε πραγματα που μας ευχαριστουν με σκοπο το ΕΥ ΖΗΝ ειπαμε και ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ
τα υπολοιπα μπορουμε να τα μοιραζομαστε με οσους μας αγαπουν και μας νοιαζονται ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ το ΜΟΙΡΑΣΜΑ
Σας ευχαριστω που μοιραζεστε μαζι μου τοσα πολλα... και μου δινετε την ευκαιρια να μοιραζομαι κι εγω τα δικα μου
:yes:
-
το προγραμμα για σήμερα τελικα ειναι το εξης :tumble:
8.00----->150γρ γιαουρτι, λιγα αμυγδαλα ενα ροδακινο
11.00---->1 ροδακινο+ λιγα καρυδια
14.00---->1 βρωμομπισκοτο+ 1 ροδακινο
17.00---->σολωμο στη λαδοκολα + σαλατα+ 1 κριθινο παξιμαδακι
20.00---->1/2 μπανανα+ 2 καρυδια
23.00---->τοστ με 2φετες τυρι+ ντοματα
edit ξεχαστηκα να φαω στις 14.00 οποτε εφαγα μια κ καλη στις 15.15 που γυρισα σπίτι
8.00----->150γρ γιαουρτι, λιγα αμυγδαλα ενα ροδακινο
11.00---->1 ροδακινο+ λιγα καρυδια
15.00----->τοστ με 2φετες τυρι+ ντοματα
19.00---->1 ελληνικη μπάρα
23.00---->1 αυγό, 1 κριθινο παξιμαδακι, 2φ τυρι τοστ, 1 αγγουρακι
-
Κοριτσάκια μου καλησπέρα κι από μένα!!
Νεραϊδάκι μου τι φανταστικά αποτελέσματα ήταν αυτά;; είναι να μην πετάς στα σύννεφα;;!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!
Έρι μου πάντα άξια, να είσαστε όλοι καλά και να χαίρεσα το βαφτιστήρι σου! Αναμένουμε και φωτό από το τρικούβερτο γλέντι!! ;)
Εγώ από σήμερα μπήκα πάλι κάπως στο πρόγραμμα.
Πρωί: 1/2 τοστ γαλοπούλα - τυρί + 1 βερίκυκο
Ενδιάμεσα: το άλλο μισό τοστ + 6 φράουλες
Μεσημέρι: 1 κουλούρι θεσσαλονίκης + έμενταλ + 3 φύλλα μαρούλι
Απόγευμα: 1 κρουασάν με σοκολάτα (ε, δεν το τηρώ και εντελώς!! :lol: ) + 2 δαμάσκηνα αποξ.
Βράδυ: θα βγω και θα φάω μάλλον χοτ ντογκ χωρίς μαγιονέζες με πολλά καροτομαρούλια.
Αύριο θα πάω για μπάνιο και μετά να τσιμπήσουμε, αλλά ελπίζω ότι θα κινηθώ μέσα στα πλαίσια που πρέπει.
Παιδάκια σόρρυ αν δεν μπαίνω συχνά αυτές τις μέρες, μόλις λίγο περάσει αυτό που με βάρεσε θα ξαναβρω το πρόγραμμά μου! Φιλιά σε όλες!!
-
γεια σου Αλεξάνδρα, ερωτοχτυπημενη :wink1:
δε θα σχολιασω το κρουασαν σοκολατα!!!! χαχαχα δε θα σχολιασω!!! :))
φφφφφφφφφφ... με αυτη τη ζεστη με το ζορι τρωω... κ οπως φανηκε τελικα αποψε... τα τριωρα τα εχω κανει 4ωρα κ 5ωρα... αυτο πρεπει να το βελτιωσω...
καλο βραδυ τσουπρες!!!
-
Γεια σας τσούπρες!! Εύχομαι μία όμορφη μέρα στις όμορφες του τριαδόκοσμου!!