Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
Και εγω στη αρχη, σκεφτομουν επεμβαση, για να σου μιλησω ειλικρινα, αυτο που με σταματησε, ειναι οτι εκανε ενας φιλος μου και μου ειπε οτι επρεπε να δωσει 3000 ευρω "φακελακι". Σοβαρα το'πε.. μαλακια το'πε; αυτο μου'πε παντως, και σαφως εγω ΔΕΝ εχω 3000. Ο φιλος μου εκανε τη επεμβαση στα 240 κιλα, Γαστρικο μπαι-πας μου φαινεται, η σλιβ, θυμαμαι που μου ελεγε οτι ειναι μικροτερο το στομαχι του και κατι κανανε σε εναν αδενα στο στομαχι.
Εχουμε το ιδιο υψος, εκανε τη επεμβαση πριν 3 χρονια. Εχασε 50 κιλα και πηγε στα 190 και απο εκει και περα τιποτα. Στα 190 εμεινε.
Και αν εχει ξοδεψει το παιδι λεφτα. Τον γνωριζω απο οταν ημουν 17 χρονω, και θυμαμαι οτι ειχα παρει ενα παγωτο μηχανης και μου το αρπαξε απο τα χερια.ΜΕΓΑΛΟ προβλημα φαγητου. Μποντυλαιν πηγε, λιποτζεν πηγε, χειρουργειο εκανε, απλα ΔΕΝ μπορει να ξεκολλησει.
Αν δεν αλλαξεις τη σχεση σου με το φαι, δεν κανεις τιποτα.
θα εδειχνα και φωτογραφιες του αλλα πρωτον, δεν εχω τη αδεια του, και δευτερον δεν θα μου τη δωσει για να δειξω "αποτυχια" να παει σε φυσιολογικα κιλα.
Πρεπει να βρεις γιατι το φαγητο εχει τοση δυναμη πανω σου.
Δε γνωριζω περι του θεματος αλλα με την επεμβαση δε σου μικραινουν το στομαχι ετσι ωστε να μη μπορεις να φας πολυ?Πως γινεται και αυτος συνεχισε να τρωωει οπως πριν?