Ερις δεν εχεις φίλους; καθόλου;
Printable View
Αισθανομαι πολυ χαλια σήμερα ! Είμαι μέσα μόνη και γω σαν την Ερις με οικογενειακη γκρίνια πασπαλισμένη, νιώθω απαίσια!
Εγώ βαριέμαι να βγώ σήμερα....Μάλλον θα ακυρώσω...Προτιμώ να βρεθώ με αδερφή μου και γαμπρό να περάσουμε οικογενειακά!!
Εμένα θα μου κανε καλό να βγω , μακαρι δεν εχω και την πιο καλη οικογενεια του κοσμου και θα θελα να αγκαλιασω καποιους αλλους αποψε
Και εγώ δεν έχω κάποιον να βγω σήμερα το βράδυ όπως άλλωστε και το 99% των βραδιών μου γιαυτό και θα βγω μόνος μου.
Εύχομαι σε όλους υγεία πάνω από όλα και το 2017 να φέρει στον καθένα μας ότι επιθυμεί
Πάντως πάντα αναρωτιόμουν τι πονάει περισσότερο σε αυτή την ζωή..Το καθόλου ή το παραλίγο? Και το 2016 με έβγαλε από αυτή την απορία.
Τελικά το καθόλου πονάει περισσότερο,ενώ όταν χάνεις τον στόχο σου στο παραένα ξέρεις ότι άξιζε η προσπάθεια και συνεχίζεις να το παλεύεις.
Αυτή τη στιγμή νιώθω τρελή ταχυκαρδία/ταχυπαλμία και δύσπνοια, το αποδίδω μάλλον στο άγχος μου επειδή θεωρώ πως σήμερα είναι σημαντική ημέρα και θέλω εγώ κι όλα γύρω μου να είναι τέλεια, πράγμα ανέφικτο...πήρα ηρεμιστικό και περιμένω να δράσει...φταίει βέβαια κι ότι είμαι μόνη αυτή τη στιγμή ίσως αλλά όχι για πολύ...
Δεν λέω από τώρα καλή χρονιά, είναι νωρίς... :) Αν κι έχουν ήδη αρχίσει τα πυροτεχνήματα...
Δεν είναι άσχημα... Εγώ το έχω κάνει πολλές φορές... κι ακόμη το κάνω...
Θα κάτσεις στο μπαρ, θα πιεις ένα ποτό, θα ακούσεις λίγο μουσική.... Δεν ξέρω αν μένεις σε μεγάλη πόλυ ή επαρχία... αλλά μπορείς να δοκιμάσεις σε κάποιο μαγαζί που πηγαίνεις συχνά... για να νιώθεις και πιο άνετα!
Γεια σου ερισ αλάνι κι εγώ έτσι τι βγάζω μόνο που λέω κι ένα κάρο βλακειεσ στα κορίτσια που δουλεύουν
Εγώ νομίζω θα με δειρουν γιατί όλο τους την πέφτω κι έχουν αγόρια κ φίλους
Μην κοιμάσαι, είναι επικίνδυνο
Μην ξυπνάς, θα το μετανιώσεις
Ν.Λ.
Το πρόβλημα είναι πως είθισται, όταν μια γυναίκα, εμφανίζεται μοναχή σε ένα μπαράκι, να θεωρείται πως '' ψάχνεται'' Και ο πατέρας της θα είναι παλαιών αρχών από ότι μπορώ να αντιληφθώ. Προφανώς θα ζει και σε κλειστή κοινωνία.
Αν η κοπέλα θέλει να κάνει γνωριμίες, σαφώς και υπάρχει καιαυτή η επιλογή. Αλλά δεν είναι και εύκολο να αλλάξει η νοοτροπία μιας κλειστής κοινωνίας, έτσι εύκολα.Σαφώς και ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει, γνωρίζοντας όμως πως ο κόσμος ακόμα παραμένει συντηρητικός στις κλειστές κοινωνίες και θα υπάρχει αρνητικό αντίκτυπο. Εξαρτάται από το πώς νιώθει ο καθένας και απο ότι φαίνεται η Take a break, δεν επιθυμεί και η ίδια να το κάνει.
Δεν προσπαθώ να την πείσω να κάνει κάτι που δεν θέλει, ή κάτι για το οποίο δεν είναι έτοιμη. Δεν θεωρώ λειτουργικό το να συντηρούμε τέτοιες στερεοτυπικές αντιλήψεις. Προφάνως η νοοτροπία μιας κλειστής κοινωνίας είναι πιο συντηρητική, αλλά το να κυκλοφορεί κανείς μόνος του, δεν είναι συνώνυμο του "θέλω να κάνω γνωριμιές"!
Είμαι εντελώς χάλια, κλαίω σαν μωρό και θέλω να μου κάνω κακό...θέλω να μιλήσω σε κάποιον, υπάρχει κανείς; Δεν την παλεύω καθόλου αυτή τη στιγμή...
Γιατί να κάνεις κακό στον εαυτό σου; Τι σου έκανες;
Χρόνια πολλά καλή χρονιά παιδιά, είμαι λυπημένη μάλλον πλήγωσα εναν άνθρωπο εκλαιγα 1 ώρα, γνωριστίκαμε τον συμπαθησα πολυ αλλά δεν τον ερωτρύτηκα απλά βγήκαμε αλλά μιλούσαμε καιρό αλλά από κοντά δεν ενθουσιάστηκα μιλήσαμε λίγο ακόμα καιρο και σήμερα το έκοψα, δεν μου αρεσει να στεναχωρω ανθρωπους ειμαι χαλια!!!!!!
Εγώ είπα απλώς την απόψη μου η οποία στηρίζεται στη γνώση, αλλά και την εμπειρία. Επίσης, θεώρησα ότι λίγος ύπνος θα βοηθούσε τον κύκνο την συγκεκριμένη στιγμή, να καταστείλει για λίγο το άγχος, χωρίς χημεία.