καληνυχτα και φιλουρες σε ολες τις μουρες τσουπρες!!!!!
Printable View
καληνυχτα και φιλουρες σε ολες τις μουρες τσουπρες!!!!!
:lol::lol::lol:
τα καταφερα!!!!!
απο εχθες το μεσημερι δεν μπορουσα να μπω τωρα μπηκα σας διαβασα και παω να δω τβ χρονια πολλα στην αδερφουλα σου τζινα και περαστικα το δοντακι!
χαρηκα που ολα πηγαν καλα με τη γλαυκη μας αντε και αυριο τα καλυτερα!
φιλια σε ολες σας!
Χρονια πολλα στην αφη σου Τζινακιιιιιοοοον!!!! Το δοντι πως παει? Πονεμενη ιστορια τα δοντια!!
Ελι μου ναι θελω πολυ να τα πουμεεεεε!!! Εννοειτε καφεδακι με ολες σας μολις ερθω ΠΡΙΝ μπω νοσοκομειο και μετα και κατα την διαρκεια αν θελετε!!! χιχιχιχιχιιχ
Δεν εχω αποφασισει ακομα που θα την κανω.. Θα παω και στο Τζανειο που εχουν μεγαλη πειρα απο αυτα, Τεταρτη τελικα θα παω στο Ηρακλειο και σε αλλα γενικα για να εχω γνωμες απο οσους πιο πολλους μπορω!!!
Αχ δεν γινεται ρε γαμωτο να με χειρουργησει ο γιατρος του Τζανειου, με τεραστεια πειρα σε καρκινους ΜΑΖΙ με τον Αλμπανοπουλο που ειναι ο δημιουργος του νεο στομαχου μου? Θα ηταν τελειο!! Εγω θα ριξω την ιδεα στο τραπεζι και ελπιζω να παρω θετικες απαντησεις!!!!
Κοριτσακι μου πως τα περνας?
ΩΩΩΩΩΩΩ η Γλαυκη αυριο χειρουργητε εεεε??? Με το καλο αγαπη μου, ολα τα πανε κατ'ευχην!!!
Λιλα.. Ειπα στην μαμα μου για τα τουρσι που θα φτιαξω και κατενθουσιαστηκεεεε!!! χιχιχιχχιχι τραχανα ε?? Αν σου πω οτι μου ηρθε μια λαχταρα για τραχανα ενω πριν την επεμβαση ουτε να τον μυρισω!! Στειλε και απο εδω ενα τραχανα ρε ΛΙΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Φιλακια σε ολα μου τα λατρεμενα πλασματα εδω μεσα!!!!!!!!
Επειδη ακουσα για φορματ!! Πως το κανετε ρε κοριτσια? Πρεπει να αποθηκευσω ολα μου τα πραγματα απο το λαπτοπ σε εξτερναλ δεν θα χαθει τιποτα??? Μπορειτε να μου πειτε βημα βημα πως το κανουμε να το κανω και εγω στο ερμο λαπιτοπ γιατι παει σαν την χελωναααα??
Καλημέρα τσουπρες κ ουχί τσουρεκι χιχιχιχι καλή επιτυχία στην φτουτατη μας. Που λογικα τώρα θα διανύει κρεβαττωμενη κ νεγκλιζατη την διαδρομή δωμάτιο-αίθουσα αναμονής χειρουργείου :love: edit τσουρεκι = τσουχτρες :lol::lol: atimi automati diorthwsi
Καλημέρα!
Μόλις μπήκα στο google διάβασα ότι σήμερα είναι η 115η επέτειος γέννησης της Amelia Earhart. Σημαδιακό για τη Γλαύκη μας, που χειρουργείται αυτήν ειδικά την ημέρα! Νέα φτερά, νέοι ορίζοντες! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια, πράγμα που είναι σίγουρο δηλαδή.. Προς το παρόν περιμένουμε το χιουμοριστικό ιατρικό ανακοινωθέν της Ναταλίας μας.
καλημερα καλημερα.Τζινα μου χρονια πολλα για την τζινοαδερφη.Το δοντακι οκ? κ εγω χτες το μεσημερι μετα τη δουλεια ειχα παει τον γιο μου παιδοοδοντιατρο...ταλαιπωρ� �ιται ο καψερος...Σημερα η Γλαυκη μας χειρουργειται? Καλη της επιτυχια κ ολα να πανε ΤΕΛΕΙΑ στο κοριτσι μας...φιλακια σε ολες σας..α κοριτσια..νομιζω μου εχει ανοιξει η ορεξη...τωρα στους 5 μηνες αν ειναι εφικτο δεν ξερω...θα τα ξαναπουμε..πιστευω σημερα να μπορεσω να μπω κ αργοτερα
Καλημέρα πέρα ως πέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετά από ένα πρόβλημα με το παλιό smartphone είμαι και πάλι κοντά σας!!!!!!!!!
Καλή επιτυχία σήμερα στη Γλαύκη μας και όλα να πάνε υπέροχα!!!!!!!!!!!!!!
Χαίρομαι που όλα είναι καλά και σιγά σιγά θα γίνουν και καλύτερα!!!!!!!!!!!
Τα φιλία μου και την αγάπη μου σε όλες!!!!!!!
Να είστε πάντα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα, λογικά αυτή τη στιγμή η Γλαύκη μας είναι στο χειρουργείο, ας προσευχηθούμε όλες να πάνε όλα καλά. Γιωτάκι πολύ χαίρομαι που είσαι καλά και σε έχουμε πάλι στην παρέα μας. Μαράκι συμβαίνει αυτό με την όρεξη, άλλοτε θα έχεις περισσότερη και άλλοτε λιγότερη. Μοίραζε το φαγητό σου έτσι ώστε να τρως περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα, αλλά την ίδια ποσότητα φαγητού, π.χ. αν έχεις για σνακ 2 κρακεράκια με λίγο τυρί φάε το ένα κρακεράκι με το τυρί και αργότερα φάε το άλλο κρακεράκι, έτσι ώστε να ξεγελιέσαι ότι τρως αλλά να μην τρως παραπάνω ποσότητες. Βαμπιράκι αν θελήσεις να κάνεις αλλού την επέμβαση να απαιτήσεις από το γιατρό σου να είναι κι αυτός εκεί, είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει για σένα μετά από τις μακακίες που έκανε.
Καλημέρα τσούπρες και ουχί τσουρέκι :lol:lol::lol:
Ιωάννα μου νά σαι καλά με την αυτόματη διόρθωση έριξα πολύ γέλιο!
Βρε καλώς το ΠοπΓιωτάκι μας! Καλέ ανησυχήσαμε καλές! Πως πάνε οι καλλιέργειες κοριτσάρα; Οι συνεργασίες; Ελπίζω να είσαι καλά και να βλέπεις το βλαστάρι σου συχνά πυκνά.
Ναταλόνι 2 πόσο χαίρομαι που επιτέλους η διάθεση σου είναι καλύτερη και μας χαμογελάς. Όσο για το φορμάτ είναι μία διαδικασία που δεν είναι εύκολο να στην εξηγήσουμε βήμα βήμα γράφοντας την. Εγώ όμως ξέρεις πως έμαθα; Ο Θεός google μου έδωσε ότι πληροφορία χρειαζόμουν! Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις είναι να αποθηκεύσεις όλα τα αρχεία σου σε εξωτερικό δίσκο γιατί με το φορμάτ σβήνονται τα πάντα! Αν έχεις λαπτοπ με αυθεντικά windows τότε το πιθανότερο είναι να μπορείς να το κάνεις με recovery χωρίς καν να χρησιμοποιήσεις cd windows όπως κάνεις στα desktops. Εγώ επειδή δεν θυμόμουν πως να το κάνω στο netbook έκανα αναζήτηση google "acer aspire one recovery ή format" και μου έβγαλε βιντεάκι της εταιρείας με όλα τα βήματα ;)
Καλημέρα Eli, με το τσουρέκι της Ιωάννας έφαγα κόλλημα κι εγώ :lol: μέχρι να διαβάσω το υπόλοιπο ποστ και να καταλάβω!
Η Γλαύκη μας είναι σε διαδικασία μεταμόρφωσης και νιώθω ότι όλα πάνε μια χαρά. Δεν λέω καλή επιτυχία γιατί πραγματικά την θεωρώ σίγουρη, έχω ένα πολύ θετικό προαίσθημα εδώ και μέρες :D. Το μόνο που εύχομαι είναι να είναι θετική η διάθεση της και να χαμογελάει! Χθες πάντως που μιλήσαμε ήταν χαμογελαστή και μάλιστα είχε ρίξει το απίστευτο γέλιο παρέα με την Ναταλία, τόσο που ξεσηκώσανε τον όροφο και η προϊσταμένη τους έκανε συνεχώς παρατηρήσεις! :lol:
Μίλησα με την Ναταλία πριν από λίγο και είναι στην αναμονή. Η Γλαύκη μπήκε για την προετοιμασία της στις 7.00 και στις 8.30 θα ξεκινούσε το χειρουργείο το οποίο θα κρατήσει είπαν 4 με 4.30 ώρες. ʼρα το μεσημέρι θα έχουμε λογικά νέα. Η Ναταλία θα μπει να μας γράψει το ιατρικό ανακοινωθέν μόλις έχει νέα και ανυπομονώ!
Καλημέρα Τζινάκι μου! Πως είσαι καλό μου; Πονάς ακόμη από την εξαγωγή;
Ελάκι ευτυχώς είμαι καλά, νοιώθω λίγο βαρύ εκείνο το σημείο και έναν μικρό πόνο αλλά είναι κάτι που αντέχεται χωρίς να μου χαλάει τη διάθεση.