Ωραία Τζινάκι μου! Κάνε καλού κακού και κάνα μπούκωμα με αλατόνερο ή χαμομήλι (πόσο γελάω με αυτή τη λέξη :lol: ) για να αποστειρώνεις την πληγή.
Printable View
Ωραία Τζινάκι μου! Κάνε καλού κακού και κάνα μπούκωμα με αλατόνερο ή χαμομήλι (πόσο γελάω με αυτή τη λέξη :lol: ) για να αποστειρώνεις την πληγή.
Καλημέραααααα!!!!!τι κάνετε????
βλέπω παντού στο facebook θάλασσες κ φίλους που είναι διακοπές κ αρρωσταίνω!!!!κλαψ κλαψ!!!!εγώ ειδικά στην κατάσταση που είμαι δεν μπορώ να πάω πουθενά!!!!!!! :((((((((
Aναμένουμε νέα της Γλαύκης με σίγουρη επιτυχία!!!!!
Ναταλάκι2 θα μπεις ξανά για επέμβαση????Αθήνα πότε έρχεσαι???
Ελι η Κατερίνα καλά είναι γιατί έχει χαθεί τελείως!!!!!
Τζίνα θέλω να περάσει ένας χρόνος μπαμ μπαμ για να μπορώ να πίνω νερό όπως εσύ κ να τρώω γλυκάκια!!!!!!!
Σύντομο Ιατρικό Ανακοινωθέν δια χειρός Ναταλίας:
Μόλις τελείωσε το χειρουργείο της Γλαύκης μας! Όλα πήγαν καλά και τώρα θα την έχουν αρκετή ώρα στην ανάνηψη , μέχρι και 2 ώρες, για να βεβαιωθούν ότι θα ξυπνήσει καλά από την νάρκωση. :bouncy:
Eli δεν πρέπει να κάνω καθόλου μπουκώματα, ο οδοντίατρος μου είπε ότι αν κάνω μπουκώματα δεν μπορεί να επουλωθεί η πληγή γύρω από το κόκαλο σωστά γι'αυτό και πρέπει να πίνω το νερό κανονικά χωρίς να γεμίζω καθόλου το στόμα μου. Αντα μου κάνε λίγο υπομονή και όλα θα περάσουν. Κι εγώ πέρυσι το καλοκαίρι που έκανα το σλιβ μαρτύρησα που δεν μπορούσα να πιω νερό και αφυδατωνότανε το δέρμα μου και δεν μπορούσα να κάνω τις ενέσεις μου κάθε μέρα. Εφαγα μεγάλο πακέτο αλλά άξιζε τον κόπο. Πολλές φορές για να δροσιστώ γέμιζα το στόμα μου με παγωμένο νερό και μετά το έφτυνα καταπίνοντας μόνο λίγο. Ξεγελούσα έτσι τον εαυτό μου ότι πίνω πολύ νερό χιχιχι.
Ευχαριστούμε Eli, δόξα τω Θεό που πήγαν όλα καλά, άντε με το καλό να ξυπνήσει και να πάει στο δωμάτιό της.
ʼντα μου ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος. Θυμάμαι που η Κατερίνα ήταν αγχωμένη, συνεχώς είχε ατονίες και είχε και πολυ πεσμένη ψυχολογία. Αυτό κράτησε αρκετό καιρό γιατί δεν είχε βρει και το φόρουμ για να έχει μία στήριξη από ομοίους της. Όταν τελικά μου ανοίχτηκε και μου μίλησε μου είπε ότι ένιωθε σα να πενθούσε το φαγητό! Μην ανησυχείς, θα περάσει ο καιρός νεράκι, τα κιλάκια θα φεύγουν και αυτά νεράκι και εσύ θα αλαφρώνεις και θα συνηθίζεις σιγά σιγά στις νέες σου διατροφικές συνήθειες. Θα περάσει ο χρόνος και προς μεγάλη σου έκπληξη θα δεις ότι δεν θα λαχταράς το φαγητό και τα γλυκά όπως τα λαχταρούσες πριν και όταν θα τα τρως θα τα ευχαριστιέσαι πιο πολύ!
καλημερες και απο μενα !
ολα καλα με τη γλαυκη μας !ωραια αντε να ξυπνησει κιολας και να ειναι μια χαρα!
αντουλα υπομονη εγω ουτε που τα θυμαμαι πια !
αλλα ηταν δυσκολος ο πρωτος καιρος !
τζινα περαστικα με το δοντι
βαμπιρακι οταν ερθεις αθηνα ελπιζω να τα πουμε !!!!!!
ελι καλα η αφη??? χαθηκε !
και εγω θελω φορματ και στα 2 πσ τα εχουν φτυσει αλλα το μεγαλο δεν το πειραζω ακομη μεχρι να φτιαξω την τβ ( θα με φαει η γκρινια χωρις πσ και χωρις τβ) και το λαπτοπ δεν ξερω να το φτιαξω γιατι εχει αποθηκευμενο το λογισμικο μεσα και δεν ξερω πως ? ρωτισα να το παω για φτιαξιμο και μου ειπαν 50!!!!!
δεν τα δινω!
καλημερα τρουρεκενιες μου!!!!
πολυ ευχαριστα νεα διαβαζω σημερα!!!
μπραβο στη γλαυκη μας!!!! απο δω και μπρος μονο κατηφορες την περιμενουν!!!
τζινακι σωστος ο οδοντιατρος, τα μπουκωματα μπορει οντως να καθυστερησουν την επουλωση.
ελακι!!!! κανενα νεο δικο σου καιρο εχεις να μας πεις!!! πως περνας τη μερα σου? διαβαζεις τιποτα? βολταρεις? η ολο δουλειες κανεις???
γοργονα μου νομιζω αν ψαξετε θα βρειτε και φθηνοταρε για το φορματ. εμενα ο καλος μου οσο ημασταν φοιτητες πηγαινε σε σπιτια και εκανε φορματ για 20 ευρω. και μαλιστα αυτη την τιομη ειχε πριν 2 χρονια που η κριση δεν ηταν και τοσο βαθια.
αχ αντα μου! μολις αρχισεις να βλεπεις τα κιλα να φευγουν κατα δεκαδες δεν θα τα σκεφτεσαι καν τα γλυκακια!!! υπομονη τον πρωτο καιρο!!
καλε ελι, οντως που ειναι η κατερινα? ολα καλα???
Καλλιόπη και εγώ δεν θυμόμουν πως να το κάνω και τελικά βρήκα βιντεάκι στο Youtube της εταιρείας που έδειχνε τα πάντα βήμα προς βήμα.
Κάνε μία αναζήτηση και εσύ στο google με τον τύπο του laptop και πιθανότατα θα σου βγάλει πληροφορίες για το πως γίνεται! Ε όχι και 50 ευρώ για ένα κωλοφορμάτ! ΕΛΕΟΣ!!!
Εγώ ποτέ δεν πλήρωσα για να μου κάνουν φορμάτ, έκατσα και έψαξα στο ιντερνετ και έμαθα να το κάνω μόνη μου, σιγά να μην πληρώνω ******άτικα σε τεχνικούς! Απλά το μόνο που χρειάζεσαι είναι έναν εξωτερικό σκληρό για να αποθηκεύσεις ότι δεν θέλεις να χάσεις από τα pc.
Τα laptop είναι πανεύκολα στα φορμάτ, τα desktop είναι το πακέτο που απαιτούν μετά το φορμάτ εγκατάσταση της κάρτας γραφικών,της μητρικής,της οθόνης κτλ... εκεί έχει ένα παίδεμα η ιστορία και αν δεν έχεις τα cd εγκατάστασης άστα βράστα.
μικρο ναταλακι μου λειπεις!!!
εδω ηρθε επιτελους το καλοκαιρι!!!
σε σκεφτομαι συνεχεια!!!!
θυμασαι εκεινη τη μπλουζα με τους φλιν στοουνς που φορουσα τελευταια φορα???
πηρα αλλες 6!!
μια με τουιτι, μια με τομ και τζερυ, μια με μικι, μια με μινι,μια με ντοναλντ και αλλη μια με φλιν στοουνς!!!
χαιρομαι που διαβαζω ευχαριστα νεα και απο σενα!!!
και κυριως που η ψυχολογια σου εχει ανεβει!!!
Κοριτσάκι μου μια χαρά είναι το Κατερινώ, απλά την φάγαν οι οικογενειακές υποχρεώσεις και οι βόλτες :). Θα ηρεμίσει από την επόμενη βδομάδα που θα στείλει την μικρή στους παπούδες της γιατί θα κλείσει ο βρεφονηπιακός σταθμός.
Εσύ πως τα πας με την νέα σου δουλειά; Έχεις πρόσβαση στο ιντερνετ από την δουλειά και μας βλέπεις :);
Εγώ πάλι μια χαρά είμαι, τα νέα μου δεν είναι τρομερά, τα ίδια. Τα ΣΚ μας είναι ωραία τώρα το καλοκαίρι μιας και μας έχει πιάσει η χαρά να βολτάρουμε όλη την ώρα. Ζορίζομαι και αγχώνομαι με το οικονομικό και όλο μαλώνουμε με τον Γιώργο γιατί δεν λέει να συμμαζευτεί! Μετά από έναν καλό καυγά το Σάββατο νομίζω το έπιασε καλύτερα το νόημα και είναι πιο συνεργάσιμος. Πήγαμε για μπάνιο το Σάββατο στον Σχινιά και το βράδυ είχε γενέθλια ο αδερφός του Γιώργου και μας είχε καλεσμένους σε ένα κλαμπάκι καλοκαιρινό. Θυμηθήκαμε τα Μυκονιάτικα νιάτα μας, γιατί είχε Dj από Ministry of Sound και έπαιζε πολύ ωραία house χορευτική μουσική και περάσαμε τέλεια. Το πήγαμε μέχρι τα ξημερώματα και αφού φάγαμε και ένα βρώμικο μαζευτήκαμε σπίτι μας. Κοιμηθήκαμε, σηκωθήκαμε το μεσημέρι και φύγαμε απ΄ευθείας για καταστάσεις μπαρμπεκιου! Πήγαμε στον φίλο μας που τον είχαμε στήσει την προηγούμενη Κυριακή και μείναμε εκεί μέχρι το απογευματάκι. Μετά από όλα αυτά επιστρέψαμε σπίτι και λιώσαμε στον καναπέ!
αχ πολυ ωραιο σαββατοκυριακο περασατε!!!! μπραβο!!! ολα τετοια να ειναι σας ευχομαι!!!!!
εγω ξεκινησα, αλλα πανω που δουλεψα 3 μερες κλεινανε για διακοπες και ετσι θα ξαναπαω σε 10 μερες!!!! αυτη η δουλεια μου μπηκε με διακοπες! με το καλο δηλαδη!!!! χαχαχαχα!!!!
να σας πω τωρα τι με βαραινει σαν σκεψη...δεν τολμαω να την πω σε κανεναν αλλο....
απ οτι θυμαστε εχω ξεκινησει εκεινο το ημερολογιο διατροφης. δεν γραφω συνεχεια αλλα παει καλουτσικα, καταλαβα ομως επιτελους οτι για να χασω κιλα πρεπει και να γυμναστω! και ετσι ειχα ξεκινησει τρεξιματακι. περπαταω κιολας πολυ, χθες πχ περπατησα 3,5 χιλιομετρα παραποταμια.
ομως το θεμα ειναι με το τρεξιμο(γιατι το περπατημα δεν το θεωρω κανονικη γυμναστικη)
στο τρεξιμο λοιπον δεν εχω καθολου αντοχες....για την ακριβεια δεν εχω αναπνοες...με πονανε τα πνευμονια μου...και ειμαι σιγουρη πια πως γι αυτο φταιει το τσιγαρο.
νιωθω πολυ ασχημα που καπνιζω. επισης απο ολους τους φιλους μου ειμαι η μονη που το κανει. και απο ολους τους συναδελφους μου. νομιζω πια οτι το καπνισμα με βγαζει πιο πολυ στο περιθωριο απο οτι τα κιλα μου.
αλλα δεν ξερω αν μπορω να το κοψω.
και κυριως δεν ξερω αν μπορει να συνδιαστει η απωλεια κιλων με κοψιμο του καπνισματος.
εχει καμια σας καποια εμπειρια σχετικη??
Eli μου, τέτοια θέλω να ακούω! Χαίρομαι πολύ που περάσατε ένα τόσο όμορφο Σαββατοκύριακο.
Εγώ είχα ένα σχετικά καλό ΣΚ, όχι απόλυτα. Το μελανό σημείο ήταν ένα τέρας με μορφή παιδιού, που είχαμε μαζί μας. Ζηλιάρικο, κακομαθημένο, εγωκεντρικό, γκρινιάρικο, όλα τα ελαττώματα πάνω του τα έχει μαζέψει. Δεν υπήρχε τρόπος, που δεν τον σκαρφίστηκε, ώστε να ενοχλεί τον κόσμο. Οι γονείς του καταβάλανε προσπάθειες να το πειθαρχήσουν, όχι πολύ φιλότιμες είναι η αλήθεια.. Το περίεργο της υπόθεσης ήταν ότι όσο εγώ δεν το ήθελα, τόσο αυτό κολλούσε δίπλα μου. Είμαι σίγουρη ότι έπιασε τον αρνητισμό μου και το έκανε επίτηδες, για να μου σπάσει τα νεύρα. Κατά τα άλλα, πέρασα καλά. Γινόταν το εξής κόλπο: Οι γονείς του τέρατος το φόρτωναν σε μένα, με τη δικαιολογία ότι με αγαπάει και θέλει να είναι κοντά μου. Εγώ με τη σειρά μου το φόρτωνα στο παρεάκι, με τη δικαιολογία ότι δεν είμαι συνηθισμένη στην παιδική παρέα, ενώ το παρεάκι είναι πιο υπομονετικός άνθρωπος. Ήμουν σαφής νομίζω.. Πω πω, κορίτσια, τρόμαξε το μάτι μου! Σκεφτείτε να λαχταράς ένα παιδί, να κάνεις θυσίες για να το αποκτήσεις, να ζεις στην αγωνία μέχρι να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου και στο τέλος να καταλήξεις με κάτι τέτοιο! Ούτε στον εχθρό μου! Μου δημιουργήθηκε ψυχικό τραύμα, δεν αστειεύομαι.
Σκέφτομαι ότι αυτό είναι ένα καταπληκτικό καλοκαίρι. Αραίωσε ο κόσμος στη δουλειά και τώρα κανονίζω λεπτομέρειες και υποχρεώσεις, προτού τα βροντήξω κάτω και επίσημα. Τώρα μου έμειναν κάτι πληρωμές και κούρα ομορφιάς. Μαλλιά, νύχια, ξέρετε.. Βγαίνω συχνά, είμαι χαλαρή και ήρεμη, περνάω ωραία, όλα καλά!
Δόξα το Θεό όλα καλά με τη Γλαύκη μας!!!!!!!!!Περιμένουμε τα νεότερα!!!!!!!
Ελλάκι μου τα ποπ είναι σε κατάσταση σοκ λόγο καύσωνα ,γιατί έχουν και μια θερμοκρασία αντοχής,αλλά το παλεύουμε!!!!
Όσο για τη συνεργασία πάει από το κακό στο χειρότερο,νομίζω ότι έχω αρχίσει να χάνω τον εαυτό μου και δε μ'αρέσει καθόλου αλλά τι να κανείς;Υπομονή,δε μου έμεινε τίποτα άλλο!!!!!!!
Το μικρό μου ζελεδάκι το έχω μαζί μου,αύριο έχει και γενέθλια,αχ,μεγάλωσε κ αυτό!!!!!
Αυτά τα νέα από την εξορία,τα δικά σας νέα τα γνωρίζω,αν και δεν μπορούσα να μπω,λόγω κωδικών σας διάβαζα με την κάθε ευκαιρία,είστε κομμάτι της ζωής μου πλέον!!!!!!!!!!!!!!
Κοριτσάκι μου τίποτα δεν είναι αδύνατον!
Ξέρω φίλη μου που έκανε δίαιτα και διακοπή καπνίσματος μαζί και τα κατάφερε. Δεν έβαλε βάρος και μάλιστα έχασε κιόλας. Είναι βέβαια ένας φοβερά αποφασιστικός χαρακτήρας και μάλιστα κάπνιζε απο τι μου είχε πει πολύ και είναι νευρικό άτομο. Ωστόσο τα κατάφερε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία!
Θεωρώ ότι είσαι πολυ αυστηρή με τον εαυτό σου. Εκεί που δεν περπατούσες καν ξαφνικά θεωρείς ότι το περπάτημα δεν είναι καν άσκηση. Κοριτσάκι μου θα σε μαλώσω, είσαι και γιατρός! Μην σε παρασύρει η τελειομανία παιδί μου! Κανένας γυμναστής δεν θα σε έβαζε με την μία εκεί που δεν έκανες καθόλου άσκηση ξαφνικά να αρχίσεις να τρέχεις για μισή ώρα! Είναι μεγάλο σοκ αυτό για τον οργανισμό σου και το σίγουρο είναι ότι θα σου κάνει κακό. Το σωστό είναι να ξεκινήσεις με γρήγορο περπάτημα για 30 λεπτά την ημέρα. Μετά αφού συνηθίσεις το περπάτημα θα ξεκινήσεις κάθε μέρα να προσθέτεις λίγα λεπτά τρεξίματος. Προσοχή όμως! Όσο αντέχεις όχι παραπάνω! Στην αρχή μπορεί να τρέξεις μόνο για 2 λεπτά συνεχόμενα. Μετά αυτά τα λεπτά θα αυξάνονται με τον καιρό. ʼκου το σώμα σου κοριτσάκι μου και μην το στρεσάρεις παραπάνω από τι πρέπει. Το σημαντικό είναι να κάνεις κάτι πρώτα για την υγεία σου και την ψυχική σου ισορροπία και όχι για την απώλεια βάρους. Αν το κάνεις μόνο για να χάσεις κιλά, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα το παρατήσεις. Το μυστικό είναι να βρίσκεις τρόπους να ασκείσαι καθημερινά για να έχεις υγεία και ευεξία και σαφώς για να διατηρείς ένα χαμηλότερο βάρος, αλλά για μία ζωή!!!! Εννοείται πως το κάπνισμα επιβαρύνει αυτή την προσπάθεια σου και σαφώς θα είναι τέλειο αν καταφέρεις να το κόψεις. Ωστοσο από προσωπική εμπειρία ως καπνίστρια διαπίστωσα ότι με την γυμναστική κατάφερα να το ελαττώσω και με τον καιρό το καρδιο-αναπνευστικό μου σύστημα βελτιώθηκε σημαντικά παρόλο που δεν έχω διακόψει καν το κάπνισμα. Το καρδιοαναπνευστικό μας σύστημα είναι και αυτό όπως οι μυες, θέλει συστηματική προπόνηση με ένταση που την αυξάνουμε σταδιακά και όχι απότομα για να μην κάνουμε κακό.
Αν πας να κάνεις βάρη θα πήγαινες κατευθείαν να σηκώσεις 50 κιλά; Όχι βέβαια θα έκανες συστηματικές προπονήσεις, και θα ενδυνάμωνες το σώμα σου για να φτάσεις στις επιθυμητές αποδόσεις. Έτσι είναι και με το τρέξιμο. Μην πας για τις μεγάλες αλλαγές, πήγαινε για τις μικρές, χτίσε γερές βάσεις και σιγά σιγά θα χτίσεις αυτό που επιθυμείς ;)