σκωληκοειδίτιδα τσου!!!μόνο στην χολοπαγκρεατική!!κ εγώ ήθελα να μου την βγάλει αλλά δεν τον έπειθα με τίποτα :D
Printable View
σκωληκοειδίτιδα τσου!!!μόνο στην χολοπαγκρεατική!!κ εγώ ήθελα να μου την βγάλει αλλά δεν τον έπειθα με τίποτα :D
Απ'ότι κατάλαβα δεν το πρότεινε η Γλαύκη, ο γιατρός της είπε ότι θα της έβγαζε και τα δύο, τώρα δεν ξέρω τελικά τι έγινε.
χτες βράδυ που μίλησα μαζί της μου είπε πως θα αφαιρούσαν ην χολή και μία κύστη που υπήρχε
Καλή ανάρρωση Γλαύκη, μπράβο πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!!!
Μιας και μπήκα στο τόπικ του διαβόλου(δεν είδα κατι παλαβό δόξα τω Θεώ) είδα koritsaki το ποστ σου, μια χαρά γυμναστική είναι το περπάτημα, σιγα σιγά θα μπορείς και να τρέξεις! Εγω πέρσι τέτοια εποχή περίπου άρχισα να ασκούμαι πιο συστηματικά με επίδοση στο τρέξιμο περί τα 30 συνεχόμενα... δευτερόλεπτα. Σιγά σιγά τώρα τρέχω μια ώρα+ συνεχόμενα κι ας μην έχω χάσει όλα τα κιλά μου.
Kαλησπέρα πέρα για πέρα.....
Καλή ανάρρωση στη Γλαύκη αν κ με επιάσε η καρδιά μου με αυτά που άκουσα για παυσίπονα κλπ!!!ξέρω πλέον πόσο δύσκολο είναι κ πόσο ακόμα δυσκολότερο θα είναι στο Ριο!!!!
Χαίρομαι που περνάτε όμορφο καλοκαίρι γιατί για μένα θα είναι ίσως το δυσκολότερο!!!!ίσως τελικά να διάλέξα λάθος εποχή να κάνω την επέμβαση!!!!!
Το πρωί ξεκίνησα να πάω σε μια φίλη μου που μένει κάνα 20λεπτο από το σπίτι μου για να περπατήσω κιόλας....έκανα τη διαδρομή σε 3 τέταρτα....δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου κ δεν άντεχα τη δίψα!!!!!ενίωσα πολύ άσχημα κ με πήραν τα κλάματα στο δρόμο....νιώθω σαν ανίκανη....ποτέ ξανά η ψυχολογία μου δεν ήταν τόσο στον πάτο!!!!!τελικά έφτασα στη φίλη μου εξαντλημένη,έβαλα τα κλάματα κ εκεί κ ξάπλωσα κ με πήρε ο ύπνος!!!!μου φαίνεται οτί πλέον με τις φίλες μου θα λέμε θα έρθεις από δω να κοιμηθούμε????πολύ γελοίο!!!!!παρακαλάω να περάσουν οι μέρες να νιώσω καλύτερα!!!!!!ούτε στον εχθρό μου εύχομαι να περνάει ότι περνάω!!!!!!!!!
Αντα νομίζω ότι είσαι υπερβολική και έχεις παράλογες απαιτήσεις από τον εαυτό σου. Εφόσον είσαι στην αρχή ακόμα, δεν έχεις πολλές δυνάμεις και δεν μπορείς να πιεις νερό εννοείται ότι δεν έπρεπε να περπατήσεις μέσα στη ζέστη για να πας στη φίλη σου. Το περπάτημα επιβάλλεται να το κάνουμε εφόσον όμως έχουμε συνέλθει και νοιώθουμε ότι έχουμε δυνάμεις. Εγώ άρχισα να περπατάω δειλά δειλά μετά τον μήνα κι επειδή ήταν καλοκαίρι έβγαινα πολύ νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα γιατί αν ζεσταινόμουνα ή αν ίδρωνα δεν μπορούσα να πιω αρκετό νερό για να ξεδιψάσω. Πρέπει να σκέφτεσαι και λίγο πριν κάνεις κάτι και να προσαρμόζεις την καθημερινότητά σου αναλόγως τις δυνάμεις σου. Οσο συνέρχεσαι και δυναμώνεις μπορείς να έχεις και περισσότερες δραστηριότητες.
ʼντα θα σε μαλωσω!!! Βγηκες να περπατήσεις μέσα σε τόση ζεστή κ μόλις μια εβδομάδα χειρουργημενη??? Λογικό είναι να νιώσεις εξάντληση! Μέχρι να κλείσω έναν μήνα. ʼντεχα να περπατήσω ελάχιστα χωρίς να κουραστω,στον μήνα περπαταγα 45 λεπτά σε αργό ρυθμό κ μετά ένιωθα πτώμα! Μην υπερεκτιμας τις δυνατότητες σου
Α και μετά τον μήνα πήγαινα για περπάτημα ή στις 6,30 το πρωί ή στις 10-10,30 μετά το βραδυνό μου,κ πάντα με ελαφρυα ρούχα κ ένα μπουκαλακι νερό,πάει πιο εύκολα κάτω όταν είσαι σε όρθια στάση χιχιχι
Μπράβο Φίλλιπε!!! Η επιμονή και η υπομονή σου σε έχουν ανταμείψει! Πες της τα και εσύ ένα χεράκι γιατί θέλει να μας γίνει δρομέας με την πρώτη της εξόρμηση το κοριτσάκι :lol:Quote:
Originally posted by filipparas
Καλή ανάρρωση Γλαύκη, μπράβο πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!!!
Μιας και μπήκα στο τόπικ του διαβόλου(δεν είδα κατι παλαβό δόξα τω Θεώ) είδα koritsaki το ποστ σου, μια χαρά γυμναστική είναι το περπάτημα, σιγα σιγά θα μπορείς και να τρέξεις! Εγω πέρσι τέτοια εποχή περίπου άρχισα να ασκούμαι πιο συστηματικά με επίδοση στο τρέξιμο περί τα 30 συνεχόμενα... δευτερόλεπτα. Σιγά σιγά τώρα τρέχω μια ώρα+ συνεχόμενα κι ας μην έχω χάσει όλα τα κιλά μου.
Αμάν βρε ʼντα μου! Νομίζω δεν έχεις καταλάβει μανάρι μου τι επέμβαση έχεις κάνει ακόμη. Ελπίζω το σημερινό να σου έγινε μάθημα και να προσέχεις πιο πολυ τον εαυτό σου. Θα μπορούσες να είχες λιποθυμήσει καταμεσίς του δρόμου! Πάλι καλά κατάφερες να φτάσεις στην φίλη σου. Από τη μία σε καταλαβαίνω γιατί η αλλαγή είναι μεγάλη και γίνεται από την μία μέρα στην άλλη και έτσι δεν σου δίνει χρόνο να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Από την άλλη όμως θα πρέπει και εσύ να κάνεις λίγο υπομονή, είναι δύσκολα ναι αλλα του χρόνου το καλοκαίρι θα ευχαριστείς το Θεό που πήρες την απόφαση να κάνεις την επέμβαση. Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολος ο πρώτος καιρός, προσπάθησε να προσαρμοστείς και μην κάνεις ταρζανιές από εδώ και πέρα ε;
xaxaxaxaxaxa!!! φιλιππε και ιωαννα!!!
σας ευχαριστω! δεν εχετε και αδικο.... απο παρασκευη θα αρχισω να καταγραφω και αυτες τις επιδοσεις μου στο ημερολογιο.
απλα ο κυριος προβληματισμος μου σ αυτη τη φαση εχει να κανει με το τσιγαρο. νιωθω οτι αυτο ειναι που δεν με αφηνει να φτιαξω καλη φυσικη κατασταση.
και παρακαλω, μη ρωτηστετε γιατι τοτε δεν το κοβω......
αληθεια εσεις καπνιζετε??
ευχες γαι τη γλαυκη εστειλα στο κινητο της ναταλιας. ελπιζω αν της πηρε. αν μιλησει καμια μαζι της ρωτηστε την αν μπορειτε αν πηρα μηνυμα απο το κοριτσακι!!!
διορθωση του προηγουμενου ποστ!!!! στην ελλη και το φιλιππο πηγαινε το πιο πανω μηνυμα. μα πως μπερδευτικα ετσι???
αντα μου θα συμφωνησω κι εγω με τα κοριτσια!
δεν ειναι μονο που εχεις λιγες δυναμεις τον πρωτο καιρο, ειναι που ειναι και ο καυσωνας!!!
εδω 30 βαθμους ειχε χθες και επειδη περπατησα μια ωρα αφυδατωθηκα!!!
ποσο μαλλον εσυ που εισαι τοσο προσφατα χειρουργημενη και δεν μπορεις να πινεις οσο νερο θελεις! και εχει και 40 βαθμους! οχι 30!
Χαχαχσ κοριτσακι ήταν προφητικό το προηγούμενο ποστ σου,ήθελα να σου γράψω κάτι παρόμοιο με έλλη κ φιλίπ αλλά είμαι με το κινητό κ με δυσκολεύει!
Ααααααααα συν ότι λόγω της αυτόματης διόρθωσης μου ξεφεύγουν διάφορα ακαταλαβίστικα:D:D