χαχαχα!!! ευχαριστω κι εσενα λοιπον ιωαννα!!!!
φευγω παω βολτα!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
χαχαχα!!! ευχαριστω κι εσενα λοιπον ιωαννα!!!!
φευγω παω βολτα!!!!!!!!!!!!!!!!
Είδες Ιωάννα μου, προφητικό το κοριτσάκι! :lol:
Καλά κοριτσάκι καλή φάση που έχεις άδεια ακόμη δεν πήρες την δουλειά! Ούτε του παπά να μην την πεις τέτοια τύχη. Αν και με την χαρά που πήρες είμαι σίγουρη ότι περιμένεις πως και πως να ξανα ξεκινήσεις! Πολύ χάρηκα με τα νέα σου και τα είπα και στην αφή η οποία επειδή έμενε Αγγλία σε ένιωσε και χάρηκε πάρα πολυ! Πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να αντέξεις την ξενιτιά είναι να είσαι απόλυτα ευχαριστημένος με τα επαγγελματικά σου για να ισοσταθμίζονται τα όσα σου λείπουν από την Ελλάδα. Και επειδή στο Ελλάντα τέτοιες δουλειές και συνθήκες δεν υπήρχαν ούτε και θα υπάρξουν τουλάχιστον κάνεις μια θυσία αλλά νιώθεις ότι ανταμείβεσαι.
Koritsaki δεν είναι σίγουρο ότι το πήρε το μήνυμά σου η Ναταλία γιατί ξέρω ότι έχει ένα θέμα με τα μηνύματα στο κινητό της γιατί έχει υπερφορτώσει και πρέπει να τα σβήσει για να μπορεί να δει τα εισερχόμενα. Θα της το πούμε πάντως.
Δεν έχετε άδικο αλλά όλοι μου έλεγαν στο νοσοκομείο:να περπατάς θα σου κάνει καλό μην κάθεσαι κ πάθεις θρόμβωση!!!!κ θεώρησα ότι πρέπει από τώρα να περπατάω!!!!!
Ίσως επίσης δεν είχα καταλάβει την σοβαρότητα της επέμβασης επίσης....Σας άκουγα κ σας έβλεπα εσάς μια χαρά κ νόμιζα ότι θα ήταν πιό εύκολο!!!!αυτή τη στιγμή μου φαίνονται όλα βουνό η αλήθεια είναι κ δεν είμαι καθόλου στα πάνω μου...ελπίζω σε λίγο καιρό να τα θυμάμαι κ να γελάω....όπως κ εσείς......:saint::saint:
Αντα το περπάτημα που λένε για τη θρόμβωση εννοούνε αυτό στο σπίτι, δηλαδή να κινείσαι μέσα στο σπίτι και να μην κάθεσαι όλη την ημέρα ξαπλωμένη. Το περπάτημα έξω στο δρόμο θα το κάνεις μόνο όταν νοιώθεις δυνατή κι αυτό για λίγο, για όσο δηλαδή δεν νοιώθεις ενόχληση, όταν περπατάς και αρχίζεις να κουράζεσαι να σταματάς και να γυρνάς σπίτι. Οχι όμως ακόμα, περίμενε να κλείσεις μήνα και μετά και μόνο όταν έχει δροσιά έξω.
Σαν κάτι να μου λέει ότι θα μείνω νηστική αύριο...
Έκανα ένα φαγητό, ο Θεός να το κάνει! Στρόγγυλα κολοκυθάκια γεμιστά, αλλά στο φούρνο. Έλα, όμως, που δεν ψήνονται με τίποτα! Τι νόμισα πως είναι, ντομάτες ή πιπεριές; Τα έβγαλα από το ταψί και τα έβαλα με ένα φλυτζανάκι του καφέ νερό, λίγο λεμόνι και λίγο λάδι στη χύτρα να μαλακώσουν. Αποτέλεσμα: Μία σούπα, με κάτι στρόγγυλα να φαίνονται στον πάτο.. Χώρια που έχω την υποψία ότι μυρίζει ελαφρώς κάτι καμμένο.. Χώρια που μπέρδεψα το ρύζι και δεν έβαλα καρολίνα, αλλά τύπου Αμερικής..
Απάτη και απογοήτευση το φαγητό. Κρίμα και λέρωσα τόσα σκεύη!
Ποιος κάνει αυστηρή δίαιτα; Σε ποιον θα κάνω το τραπέζι αύριο; :lol::lol:
Αβα τυχαίνει καμιά φορά τα κολοκυθάκια να μην βράζουν με τίποτα. Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα νομίζω ότι ούτε στον εαυτό σου θα κάνεις το τραπέζι! :lol:
γιουχου!!!!!!τι μου κανετε τσουπρες,τσουχτρες και τσουρεκια μου???
περαστικα και σιδερενια στη γλαυκη μας!!!!!!
αβα τα στρογγυλα τα κολοκυθια εμεις τα κανουμε γεμιστα στη κατσαρολα ειτε με ρυζι ειτε με κιμα αφου εγω δεν τρωω ρυζι και βγαινουν ολοκληρα.επισης τα εχουμε βαλει και στο φουρνο σαν κανονικα γεμιστα και γινονται μια χαρα φτανει να τα αδειασει αρκετα
Ντροπή του, τότε, αυτού που μου τα πούλησε! Μου λέει, φρέσκα είναι, χθες τα κόψαμε από τον κήπο. Ποιος ξέρει από πότε ήταν για να μην ψήνονται με τίποτα! Τα έκανα με ρύζι, κιμά, το τριμμένο εσωτερικό του κολοκυθιού, κρεμμύδι και λίγο άνιθο. Θα τα φάω, γιατί έκανα τόσο κόπο! Μούλιασαν τα χεράκια μου να πλένω, ταψιά, χύτρες, κατσαρόλες, πιατάκια, τρίφτες, κουτάλες, σπάτουλες, όλα αυτά για ένα φαγητό και να το πετάξω κιόλας; Πολύ πάει!
Λίλα μου, κανένα τραχανά θα στείλεις κι από δω; Μου αρέσει πάρα πολύ. Ιδίως τώρα που δε μπορώ να φάω σκληρά πράγματα, το χειμώνα πέφτει πολύς τραχανάς. Αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα αυτός με έσωσε από μία ακόμη μαγειρική καταστροφή! Δουλεύω πολύ τη χύτρα, για λόγους ταχύτητας. Είχα βάλει κοτόπουλο με κολοκυθάκια και φρέσκια ντομάτα και το παράκανα με το νερό. Έγινε σα σούπα. Έριξα λίγο τραχανά, να τραβήξει τα υγρά και σώθηκε το φαγητό και έγινε και πεντανόστιμο!
Γιούπιιιι!!! Τηλεφώνησα στο παρεάκι και έριξα στο τραπέζι πρόταση ελεεινή και τρισάθλια! Να πάμε στο αγαπημένο μου μπαράκι, στο χωριό. Δέχτηκε, γιατί πρόλαβε να ξεκουραστεί από το Σαββατοκύριακο του τρόμου. Προκειμένου να συνέλθει από τα χρέη γκουβερνάντας, απείχε δύο μέρες από την προπόνησή του και αυτό είναι για εκείνον πάρα πολύ σπουδαίο.
Με εξάντλησες, μου είπε, εσύ φταις. Ναι, καλά, το φταίξιμο είναι όλο δικό σου, του απάντησα, που ικανοποιούσες κάθε καπρίτσιο του κακομαθημένου, την ώρα που οι γονείς του χαλάρωναν. Α, δε σας είπα, μου τηλεφώνησαν οι γονείς του και μου είπαν ότι ο μικρός σατανάς θέλει να με δει και να πάω για καφέ, να παίξουμε κιόλας! This, last year!! De sfaksane!! :lol:
Τι να πρωτοθυμηθώ.. Εγώ στην ξαπλώστρα να χαλαρώνω με κλειστά μάτια και ξαφνικά.. Μπού! Έρχεται και με πετάει στον αέρα. Εγώ να δηλώνω ότι δε θέλω να βρέξω τα μαλλιά μου και να με κάνει λούτσα. Εγώ να διαβάζω στην παραλία και να μου αρπάζει το βιβλίο να το ρίξει στη θάλασσα. Εγώ να κοιμάμαι και να τρυπώνει στο δωμάτιο και να με σκουντάει και να παριστάνω την κοιμισμένη, μπας και γλιτώσω.. Να πίνω το καφεδάκι μου και επειδή δεν του πέτυχε το ψεύτικο τατουάζ, να χτυπιέται κάτω και να στριγγλίζει σα δαιμονισμένο.. Ουφ...
Koritsaki το πήρε το μήνυμά σου η Ναταλία, έσβησε μηνύματα από το κινητό της κι έχει χώρο τώρα για να λαμβάνει τα εισερχόμενα και μάλιστα το είπε και στη Γλαύκη, της είπε ότι μέχρι την Αγγλία έφτασε η χάρη της. χιχιχι Η Γλαύκη είναι κάπως καλύτερα, της δώσανε παυσίπονα, τελικά της αφαίρεσαν τη χολή που είχε και λίγες πετρούλες και τη σκωλικοειδίτιδα αλλά και μία μικρή κύστη. Τώρα είναι ζαλισμένη και εξαντλημένη, αλλά είναι καλά και ο γιατρός της είπε ότι πήγαν όλα καλά. Εχει την ταλαιπωρία της πρώτης μέρας του χειρουργείου αλλά από αύριο θ'αρχίσει σιγά σιγά να συνέρχεται. Εχετε όλες τα φιλιά της Γλαύκης και της Ναταλίας.
κοριτσάρες μου!
δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα, είμαι στα κλεφτά στον υπολογιστή της κουμπάρας μου, μόνο να σας στείλω την αγάπη, τα φιλιά και τη νοσταλγία μου! Από αύριο ούτε αυτό το πσ θα έχω οπότε ξανά στη φορουμστέρηση!
Μακόνι μου!!!!! Εύχομαι να περνάς πολύ, πολύ, μα πάρα πολύ όμορφα! Σε φιλώ!!
Καλησπέρα Μακ, πολύ χαίρομαι με την ευχάριστη έκπληξη που μας έκανες! Εύχομαι να περνάς όμορφα, να ξεκουράζεσαι και να τρως νόστιμα φαγάκια. Πολλά φιλάκια.
Στο μεταξύ πετάχτηκα στο κινέζικο της γειτονιάς μου και ψώνισα ένα ρουχαλάκι στις εκπτώσεις. Σαν ανέκδοτο ακούγεται: Εκπτωσιακό κινέζικο! :bigsmile:
Πάω να ετοιμαστώ, να κάνω μπάνιο και εννοείται να κοτσάρω το νέο μου απόκτημα. Το ακριβοπλήρωσα άλλωστε!
Εύχομαι η Γλαύκη μας να έχει ένα ήρεμο βράδυ. Το χειρότερο πέρασε, η αγωνία και τα σχετικά. Τώρα το μόνο που μένει είναι να ανταποκριθεί ο οργανισμός της στα νέα δεδομένα.
Καλό βράδυ σε όλες και φιλάκιααα!!