Αβουλίνι μεγειά το ρουχαλάκι σου και καλή διασκέδαση. Φιλάκια.
Printable View
Αβουλίνι μεγειά το ρουχαλάκι σου και καλή διασκέδαση. Φιλάκια.
Κοριτσάρες μου δεν είμαι καλά, χάνομαι σβήνω,έχω μια φούντωση μια φλόγα.....μα καλά άντεξα τα σαραντάρια κ τώρα που έπεσε η θερμοκρασία να είμαι όλη μέρα με το κλιματιστικό? τράααααατζικ:lol::lol:
:lol::lol::lol: καλά ε τι γέλιο έριξα με το ιατρικό ανακηνωθέν, περιμένουμε το επόμενο!
Περαστικά κ απο εμένα στη φτουτάτη μας κ γρήγορα στο σπιτάκι της!
κοπελιά το δοντάκι τι κάνει? Αβα πόσο ακριβοπλήρωσες το νεο απόκτημα κανα δύευρω?
Γιωτάκι να τα εκατοστήσει το ζελεδάκι σου, γερό κ καλότυχο!
Μακ τι βλέπουν τα ματάκια μου :shocked2: δεν άντεξες ε?
Σοκολατίτσα δεν ζεσταίνεσαι μόνο εσύ, έχει όντως ζέστη κι εγώ το μεσημέρι ανοίγω το κλιματιστικό και έχω τον ανεμιστήρα όλη μέρα. Το δοντάκι ή μάλλον ότι απέμεινε από το δοντάκι χιχιχι είναι μια χαρά.
Τζινάκο είδα το Australia το μεσημέρι, πολυ ωραίο, πολύ μου αρεσε
:starhit::starhit::starhit::starhit:
Σοκολατίτσα το ιατρικό ανακοινωθέν της Ναταλίας νομίζω ότι μπορούμε να το καταλάβουμε μόνο εμείς που μπαίνουμε σε αυτό το τόπικ, στο άλλο τόπικ δεν είναι δυνατόν να το καταλάβουν γιατί τα παιδιά εκεί μπαίνουν για συγκεκριμένο λόγο κι αν δεν έχουν παρακολουθήσει τις συζητήσεις μας εδώ δεν θα καταλάβουν λέξη!
Πλάκα κάνω, να σε πειράξω ήθελα :love:
Σοκολατίτσα εγώ το ξέρω ότι κάνεις πλάκα, τα παιδιά στο άλλο τόπικ δεν ξέρω αν το ξέρουν χιχιχιχι.
Πέρασα όλο το φόρουμ για δικό μας :lol::lol::lol::lol:
εξάλλου το είπε κ ο Φιλιππάρας πως τούτο το τόπικ είναι του διαβόλου :lol::lol:
Κορίτσια είδαμε μία κωμωδία χθες με τον Γιώργο και ρίξαμε τρελό γέλιο!!! Σας την συστήνω ανεπιφύλακτα!
WANDERLUST
Ελακιον σε ευχαριστωωωωωω!! Θα το κανω μολις παω Αγγλια γιατι αφησα εκει το λαπτοπ μου, εδω χρησιμοποιω του μπαμπα μου η του αδερφου..
Ναι αγαπη υπαρχει περιπτωση να ξαναμπω χειρουργειο για την βλακεια που μου βρηκαν στην βιοψια, 3,5 μηνες την περιμενα... Και για να ειμαστε 100% σιγουροι μπορει να χρειαστει να με ξανανοιξουν.. Να σας πω την αληθεια μαλλον καλυτερα γιατι θελω να ειμαι 100% σιγουρη οτι ειμαι καθαρη!!!! Μιλησε ο μπαμπας μου και με τον Κωνσταντουλακη στο τηλ που ειναι στο Ιπποκρατειο και αυτος και του ειπε μην περιμενω τιποτα και να παω την Παρασκευη Αθηνα να με δουν! Αυριο παω σε εναν πολυ καλο στο Ηρακλειο, μετα σειρα εχει Ιπποκρατειο να δω Αλμπανοπουλο να του τα χωσω, Κωνσταντουλακη και τους ογκολογους τους και τελος Τζανειο που εχουν και αυτοι μεγαλη πειρα και εκανε και μια θεια μου προσφατα στο εντερο επεμβαση γιατι της βρηκαν καρκινο και εκεινης της καημενης..
Ελπιζω Παναγια μου να ειμαι τελειος καθαρη!! Σας αγαπω πολυ, πολλα φιλακια στα μαγουλακια σας!! Συγνωμη που δεν απανταω στην καθε μια ξεχωριστα, σας διαβαζω και μαθαινω τα νεα σας!!! Αντε να μας στειλει και η Ναταλια τα νεα της Γλαυκης.. Και Αντα μην ακουω χαζα!! Τοσο καιρο περιμενες, μια χαρα ειναι η περιοδος για επεμβασεις! Μην κοιτας τις φετινες διακοπες! Θα ηταν καλυτερα να περιμενες ακομα για την επεμβαση? Τωρα την εκανες τελος!!! :)
Κούκλες σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Quote:
Originally posted by Eli
Κορίτσια είδαμε μία κωμωδία χθες με τον Γιώργο και ρίξαμε τρελό γέλιο!!! Σας την συστήνω ανεπιφύλακτα!
WANDERLUST
Θα την έχω στα υπόψιν μιας κ ψάχνω ωραίες ταινίες!
Μου πρότεινε κ η Τζίνα κάποιες, μου τις κατέβασε κιόλας κ τώρα μια μια θα τις βλέπω:spin:
wow όλα καλά θα πάνε, είσαι μωρό ακόμα μόνο θετική σκέψη να έχεις καρδούλα μου!
Γειά σας,τρελοκόριτσα!Τα τελευταία νέα της Φτουτάτης μας είναι πως δεν πονά κι είναι αισθητά καλύτερα!
Κάτι αναγούλες έχει,λίγο αιματεμετουλάκι,κάπως λαγοκοιμήθηκε το απόγευμα και τώρα είναι ντούρα και δε νυστάζει!
Θα σας τα μετέφερε τα νέα της ημέρας το Ελάκιον,φαντάζομαι,που το είχα σε σύνδεση ενημέρωσης κάθε που μας έλεγαν κάτι.
Μίλησα με τον κ.καθηγητή.Είπε πως η επέμβαση έγινε λαπαροσκοπικά,αφαιρέθηκε χολή(η οποία ήδη είχε κάτι πετρούλες)
αλλά όχι η κύστη η γυναικολογική γιατί ήταν μικρούλα.Όλα πήγαν μια χαρά,κανονικά στην ώρα τους.Στην ανάνηψη την είχαν
δυόμισυ ατέλειωτες για μας στο διάδρομο ώρες.Βγήκε και έλεγε συνέχεια πονάω,πονάω...Μάλιστα τώρα το βραδάκι,που μιλήσαμε
μου εξομολογήθηκε πως δεν της τα είχαμε πει αυτά και πως αν τα ήξερε θα το σκεφτόταν πολύ σοβαρότερα αν θα το έκανε το χειρουργείο.
Της είπα πως μετά την απομάκρυνση από το ταμείο κανένα λάθος δεν αναγνωρίζεται,πως κάθε ώρα θα νιώθει σαφώς καλύτερα και πως ουσιαστικά
μία μέρα είναι ό,τι είναι κι επενδύει για κάτι πολύ σημαντικό,που θα της δώσει μεγάλη χαρά για μια-ελπίζω-ζωή!Χαμογελούσε...Της έδωσα τα φιλιά
και τις ευχές σας.Της είπα πως είναι φίρμα,πως μέχρι κι από Αγγλία δεχτήκαμε μηνύματα(κοριτσάκι μου γλυκό,συγνώμη,που ακόμα δε σου απάντησα...).
Δόξα τω Θεώ πάει κι αυτό!Επόμενο ιατρικό ανακοινωθέν από Κύπρο τώρα:Το μωράκι μας δε βγήκε σήμερα.Είχε χαμηλό νάτριο γι'αυτό.Αύριο το πρωί
μπαίνει χειρουργείο για ν'αφαιρεθεί το "χίκμαν"απ'το οποίο έπαιρνε τα ενδοφλέβια της.Θα έκλεισε η φλέβα μάλλον λόγω μη χρήσης τελευταία...
Αν όλα πάνε καλά και με αυτό θα πάρει το πολυπόθητο εξιτήριο,λογικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας...!Πλέον ζυγίζει 2160 gr κι είναι μια κουκλίτσα,
λέει η περήφανη μανούλα,που την ακούω ψύχραιμη και δυνατή!ʼντε,να ξεμπερδεύουμε με τα νοσοκομεία,αν και πληροφορήθηκα πως επίκειται
άλλο ένα σημαντικό,αυτό της συνονόματης μου!Ψυχαριμία και δύναμη,καμάρι μου!Όλα γίνονται για το καλύτερο σου!Μην ξεχνάς την ευλογία
της τυχαίας ανακάλυψης!Ελπίζω ν'απολαμβάνεις τις μέρες σου στο νησί και σύντομα ν'αφήσεις κι αυτήν την μπόρα αισίως πίσω σου!
Τις δροσερές καληνύχτες μου σε όλες τις πολύτιμες μου!Όνειρα γλυκά μας!Τα λέμε και πάλι αύριο με τα νεότερα από το μέτωπο του Ρίο!
Αν θυμάμαι καλά,αύριο θα περάσει και το Αγγελουδάκι μας;'Αντε,ωραία,να καμαρώσω και το πρότυπο αδυνατίσματος της Φτουτάτης μας!
Ναταλάκι να σαι καλά για το ιατρικό ανακοινωθέν κ απο τα δυο μέτωπα!
Να δώσεις πολλά φιλάκια κ απο εμένα στη Φτουτάτη μας! οι δικές σου εξετάσεις πως βγήκαν?
Καλό βράδυ να έχεις κ καλή ξεκούραση!