-
Σοκολατιτσα μου σε ευχαριστω πααααρααα πολυ!! Μου δινεται ΑΠΕΙΡΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ αγαπες μου!!
Ναταλακι και εσενα σε ευχαριστω!!!! Τα μηνυματα σας τα κραταω σαν φυλακτο!!!! Ευχομαι να πανε ολα καλα με ΟΛΕΣ μας και να μην ξαναχρειαστω χειρουργειο παρα μονο για τις πλαστικουλες μου!!
Εχω φτασει σε ενα σημειο που σιγα σιγα κατανοω το ποσο ΤΥΧΕΡΗ τελικα ημουν μεσα στην ατυχια μου... :)
Ευχηθητε μου καλη τυχη για αυριο μιας και ειναι η 1η επισκεψη σε ογκολογο και ευχομαι να εχω καλα λογια και απο αυτον!
Χαρηκα παρα πολυ με τα νεα της μικρης μας Αμαλιας!!! Να ζησει να γινει σαν τα ψηλα βουνα και συντομα σπιτακι της! Ναταλια μου δωσε ολη μου την αγαπη στην Πωλινα μας την επομενη φορα που θα μιλησετε στο τηλ!!
Επισης πες στην Γλαυκουλα οτι πολυ σωστα της ειπες και οτι τα καλη θελουν πονο!! χαχαχαχ και σιγα τον πονο δηλαδη που εχει!! Κλαμα που θα ριξει με τα 1α συνολακια πες τηηηηηηςςςς!!!!
Κοριτσακι μου εκανα μπανακι και εβαλα αυτα που μου πηρες!! Μυριζω τελεια καρυδα αυτη την στιγμη, θελω να με δαγκωσω!!!
Να πω οτι η μαμα και ο μπαμπας μου ΟΠΟΥ παμε καθονται και με καμαρωνουν σαν να εχω παρει το νομπελ!!! ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Μονο που δεν κλαινε απο συγκινηση με την απωλεια μου! Απλα χαιρονται πιο πολυ που οπως τους ειχα πει, σιγα σιγα αφηνω πισω μου το παλτο λιπους που κουβαλουσα και νιωθω τοοοοοσοοοο αναλαφρη!! Που να χασω δηλαδη και τα επομενα 60 που θελω!!! :smilegrin:
Μακαρι να χαιρομασταν ετσι απλα μονο για την απωλεια.. Επιασα την μαμα μου να κλαιει στο τηλ με την κολλητη της και της λεω ωπα τιιιι κανουμε εδω???
Την ειχε πιασει το παραπονο οπως και εμενα, γιατι να μην μπορω να κανω κατι για τον εαυτο μου χωρις αντιποινα... Αλλα ειπαμε θα πανε ολα καλα... Σιγα σιγα αρχιζω να το πιστευω αλλα οχι και τελειως ακομα!! Τεσπα!! Καληνυχτα και ονειρα γλυκα, James Deen και σας αγαπω πολυ! Και το εννοω! Δεν εχει σημασια που δεν μιλαμε απο κοντα, το οτι ειστε μεσα στην ψυχη μου φτανει.. Και πρεπει να λεμε Σ'αγαπω πολλες φορες στην ζωη μας γιατι ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει το αυριο... :)
-
Καλησπέρα κούκλες μου!!!!!!!!!
Ναταλία ευχαριστούμε για το ιατρικό ανακοινωθέν,τα φιλία μας και την αγάπη μας στη Γλαύκη!!!!!!
Σοκολατίτσα μου ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!!!!!
Μικρή Ναταλία καλή επιτυχία στο αυριανό σου ραντεβού,μη φοβάσαι τίποτα ,όλα θα πάνε καλά !!!!!!!!!!Σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις,μη μας φάει η ανησυχία!!!!!
-
wow μου πριν λίγο αντελήφθην τι σου συμβαίνει, μπράβο σου που τόσο άμεσα το αντιμετωπίζεις ετσι θετικά και ψύχραιμα αν και μόνο η ψυχούλα σου ξέρει. Ησουν όντως τυχερή που το βρήκες περίπου τυχαία, εύχομαι να μη το ξαναβρεις μπροστά σου ποτέ ποτέ.
Με συγκίνησε η συμπαράσταση που έλαβες από όλες εδώ και από το koritsaki εκ του σύνεγγης, μπράβο σας κορίτσια έχετε χτίσει κατι πολύ σπουδαίο μέσα από ένα απρόσωπο θεωρητικά φόρουμ. Κι αφήστε με εμένα να μιλάω για "τόπικ του διαβόλου", άλλωστε ξέρετε πως κάνω πλάκα.
Καληνύχτα!
-
Γιωτακι μου σε ευχαριστω!!!
Φιλιππε, οχι, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!! Χαχαχαχαχαχααχαχαχχαχ
Σε ευχαριστω παααααραααα πολυ!! Οντως η συμπαρασταση που εχω λαβει απο εδω μεσα ειναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ απο καθε συμπαρασταση που θα μπορουσα να ειχα λαβει (εκτος οικογενειας βεβαιως..)...
Η ψυχουλα μου το ξερει δεν λες τιποτα! Ευχομαι αυτη η καταραμενη αρρωστια να εξαφανιστει απο προσωπου γης και να μην περασει ΚΑΝΕΙΣ την αγωνια που περναω..
Θετικα και ψυχραιμα δεν θα το ελεγα, επι 2 μερες εκλαιγα νον στοπ... Απλα εκλαιγα και ας μην το ηθελα.. Τωρα μαλλον στερεψαν τα δακρυα γιατι δεν κλαιω πλεον... Ελπιζω και ευχομαι μονο να πανε απο εδω και περα ολα ΤΕΛΕΙΑ και να ειμαι cancer free...
Ακομα το γραφω και δεν το πιστευω.. Αν δεν ηθελα να κανω την επεμβαση, δεν εκανα την 1η γαστροσκοπιση.. Δεν θα το ειχα βρει ποτε.. Βασικα θα το ειχα βρει οταν πλεον θα ηταν αργα.. Οπως ειπα και πριν, ειμαι τελικα τυχερη μεσα στην ατυχια μου.. Σε γνωστους και φιλους το εχω πει μονο στους γονεις μου, στον 11χρονο αδερφο μου δεν το εχουμε πει, ελπιζουμε να πανε ολα καλα Θεε μου και να με βλεπει γερη και δυνατη και καποτε αν θελει ο Θεος θα του το πουμε.. και σε 2 φιλες μου.. Θα το πω σε αλλες 2 και τελος.. Τα κοριτσια εδω το εμαθαν πριν τους γονεις μου.. Μου ηταν αδυνατο να μην τους το πω.. Ειναι μερος της οικογενειας μου πλεον.. :)
Ευχομαι να ξαναβρω την πιστη μου στο Θεο γιατι εχω τσαντιστει και εχω μαλωσει μαζι του τωρα.. Ελπιζω να εχω καλα νεα αυριο και την Παρασκευη στο Ιπποκρατειο!! Εχω το νουμερο σου νομιζω Αντα μου και θα στειλω σε εσενα για να συναντηθουμε!!!! Ανυπομωνω να σας ξαναδω και να γνωρισω εκεινες που δεν ειχαν ερθει την προιγουμενη φορα!!!!
Φιλιππε σε ευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου!!! Ολοι σας με κανετε και νιωθω τοσο καλα! Να ειστε ΠΑΝΤΑ καλα αγαπαρες μου!!!
-
συγνωμη δεν εχω διαβασει 2 σελιδες.
αλλα ναταλακι μικρο μιας και εισαι ον λαιν δεν μπαινεις στο fb να τα πουμε???
-
λοιπον κοριτσια και αγορι!!!
ναταλακι νο2 πολυ χαιρομαι που σου αρεσε η καρυδα!!! με το επομενο που θα στο πατω οταν επιστρεψεις ευχομαι να θελει να σε δαγκωσει κανενα γκομενακι!!!
καλε πρεπει να τα λεμε! να μην χαθουμε τελειως!!! θελω και το τηλεφωνο της αφης!!! η να με προσθεσεις στο σκαιπ. καπως να εχουμε επικοινωνια!
πολυ καλη επιτυχια αυριο!!! πιστευω εστω και αυτη η πρωτη γνωμη θα σας κατατοπισει!!! παρε με μετα να μου πεις!!! η τουλαχιστον στειλε αναλυτικο εδω!!!
και να μην ξεχνας!! ''εκει που εισαι ημουνα κι εδω που ειμαι θα ρθεις!'' ξερεις εσυ;);)
γιωτακι να ρωτησω κατι???? τι ειναι το ποπ???? καλαμποκι????
ναταλια νο1 πολυ καλα τα νεα της μεγαλειοτατης!! ευχαριστουμε!!! θα την λεω απο δω και περα Her Majesty the Queen.
σοκολατιτσα εσυ σε τι διαθεση βρισκεσαι? ετοιμαζεσαι για τις διακοπες???
-
α! ο τσιγαρομετρητης ειναι εδω!
4 τσιγαρα σημερα!!!! καλα ειναι....
ειναι που δεν ειμαι κι ανθρωπος των αποτομων αλλαγων
-
το ξερω πως υπαρχει καταλληλο τοπικ, εγω ομως θελω να τα πω εδω. αλλωστε νομιζω η ναταλια εχει δωσει το ελευθερο εδω να λεμε οτι θελουμε....
λοιπον, ξεκινησα το καπνισμα στο 2ο ετος σε ηλικια ας πουμε 20 ετων(19 και κατι η αληθεια). μου το κολλησε ο πρωην μου. εκεινος αγορασε το πρωτο πακετο. μαζι το τελειωσαμε. τωρα εκεινος εφυγε απο τη ζωη μου(και χαιρομαι πολυ γιαυτο) και η αρρωστια εμεινε. νιωθω πολυ ηλιθια. αληθεια το μισω! το θεωρω τοσο βρωμικο! το κανω και μετα μου βρωμαω.
εχω κλεισει 6 χρονια καπνισματος. ξεκινησα με μερικα την ημερα και εφτασα στο πακετο την ημερα. δεν το περασα ποτε. απο οταν αλλαξε η ζωη μου γιατι ηρθα εδω το εχω μειωσει σημαντικα γιατι ΕΥΤΥΧΩΣ μου το επεβαλαν οι κανονες. απαγορευεται αυστηρα σε ολους τους κλειστους χωρους και και και μεσα στο σπιτι μου λογω συμβολαιου! ετσι λοιπον εμαθα να απολαμβανω τον καφε και το ποτο χωρις τσιγαρο.
ωστοσο ακομα καπνιζω.
μετα απο 6 χρονια ειναι η πρωτη φορα που μεσα κατι μου μου φωναζει''ΚΟΨΤΟ''.
-
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναταλία μικρή και πάλι καλή επιτυχία!!!!!!
Κοριτσάκι τα μικρά μου ποπ,είναι φασόλια!!!!!!!!!!!!
Έφυγα,πάω στα μικρά μου γιατί θα πλακώσω κανέναν άνθρωπο στο ξύλο,πρωί πρωί!!!!
-
Καλημέρα. Γιωτάκι μου έλειψες εσύ και οι τσαντίλες σου χιχιχι. Χρόνια πολλά στο γιόκα σου, να είναι πάντα υγιής κι ευτυχισμένος και να τον χαίρεστε με τον αντρούλη σου.
Ναταλία μη δίνεις σημασία στη γκρίνια της Φτουτάτης, είναι συνηθισμένη αντίδραση μετά το χειρουργείο, μόλις νοιώσει καλύτερα θα της φτιάξει κι η διάθεση. Θυμάμαι ότι ενώ βογγούσα από τον πόνο έλεγα στην αδερφή μου μη με βλέπεις έτσι από μέσα μου γελάω χιχιχι. Ηξερα ότι έρχονται τα καλύτερα γι'αυτό και άντεχα και πόνους και ταλαιπωρίες και όλα και τελικά δικαιώθηκα. Ετσι και η Φτουτάτη μας σε λίγο καιρό θα πετάει από την χαρά της.
Koritsaki επειδή καπνίζω κι εγώ δεν μπορώ να σου δώσω συμβουλές για το κ@λοτσιγάρο. Ομως το γεγονός ότι σε απασχολεί και σκέφτεσαι να το ελαττώσεις ή να το κόψεις είναι πολύ θετικό. Κάνε τις προσπάθειές σου και σου εύχομαι να τα καταφέρεις και να ελευθερωθείς από αυτό.
Πωλίνα εύχομαι καλή επιτυχία στο χειρουργείο της μικρούλας σήμερα, να πάνε όλα καλά και σύντομα να την πάρετε στο σπίτι σας.
Σοκολατίτσα την έχω δει την ταινία που λέει η Eli, θα βρεις την ταινία και τους υπότιτλους στα sites που ξέρεις.
-
Καλημέρα!Σύντομα νέα σε τίτλους:
Η Φτουτάτη μας είναι μια χαρά!Δεν πονά,νιώθει απλά ένα ανακάτωμα,έριξε και τους μικρούς της ύπνους
ανάμεσα στα μπαλακοφυσήματα,τη βρήκε κι ο γιατρός το πρωί εντάξει,θα πάω σε λίγο κι εγώ από κει
και θα μπούμε αν είναι από το κινητό μου...Έδωσα στην Πωλίνα τις ευχές όλων μας για το σημερινό χειρουργείο
της μικρής.Μόλις έχω νέα πώς πήγε θα σας ενημερώσω.Να έχουμε μια όμορφη μέρα!Τα φιλιά μου σε όλες!
-
Βαμπιράκι μου χαίρομαι που το παλεύεις με τον εαυτό σου και δεν παραδίνεσαι τόσο εύκολα. Στα άσχημα είναι δύσκολο να καταλάβεις στην αρχή ότι πάντα υπάρχει και το χειρότερο. Πιστεύω κι εγώ ότι ήσουν τυχερή που το ανακάλυψες εγκαίρως. Οταν έπαθα διαβήτη στα 18 μου η μητέρα μου χτυπιόταν, όχι μπροστά μου βέβαια, και πήγαινε κρυφά σε ψυχολόγο γιατί δεν μπορούσε να το χωνέψει. Αρχισε λοιπόν να συνέρχεται όταν της είπε ότι ακουγόταν περίεργο αλλά ήμουν όντως τυχερή γιατί επειδή δεν το ήξερα ανέβαζα μέχρι 600 ζάχαρο και θα μπορούσα πολύ εύκολα να πέσω σε κώμα και να πειραχθούν τα νεφρά μου ή άλλα ζωτικά όργανα. Το γεγονός ότι το βρήκαμε και ξεκίνησα τις ενέσεις ήταν σωτήριο γιατί απέφυγα τα χειρότερα. Στην αρχή είχα θυμώσει κι εγώ με το Θεό αλλά με τον καιρό κατάλαβα ότι έκανα λάθος κι ότι μόνο με τον Θεό δίπλα μου μπορούσα να ανταπεξέλθω στη δύσκολη καθημερινότητά μου. Συνειδητοποίησα ότι λόγω της αρρώστειας μου δεν θεωρούσα πια τίποτα δεδομένο κι έτσι άρχισα να εκτιμάω και να δίνω αξία στα πάντα γύρω μου και να απολαμβάνω το κάθε τι που ζω, την κάθε μου στιγμή. Ηταν σαν ένα μάθημα για μένα και δεν παραπονιέμαι γιατί είμαι σε θέση πια να καταλαβαίνω την αξία της ζωής και να βιώνω καταστάσεις και συναισθήματα που άλλοι άνθρωποι δεν δίνουν σημασία και απλά τα προσπερνούν. Πάρε τον χρόνο σου, σκέψου και ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβεις ότι ο Θεός είναι πάντα δίπλα σου και σε προστατεύει. Θα είμαι ακόμα Αθήνα την Παρασκευή και το Σάββατο, αν κανονίσεις συνάντηση θα έρθω πολύ ευχαρίστως κι εγώ.
-
Καλημερούδια!
Χαίρομαι που τα νέα από τα νοσοκομειακά μέτωπα είναι καλά!
Η Φτουτάτη μας αναρρώνει, η μπέμπα μεγαλώνει, η Φτουτάτη ξανά θα αρχίσει να μικραίνει, όλα καλά!
Φίλιππε, το τόπικ του Διαβόλου χτίστηκε από αγγελικές ψυχές, γι' αυτό και έχει τέτοια απήχηση. Είναι υπέροχη η αίσθηση να ξέρεις ότι υπάρχει κόσμος να σε ακούσει, να σου συμπαρασταθεί, να σε συμβουλεύσει ή έστω να σου κάνει παρέα. Γι' αυτό και καταθέτουμε τις προσωπικές μας ιστορίες εδώ και έχουμε γίνει μία μεγάλη παρέα.
-
Καλημέρα Ναταλία, να δώσεις πολλά φιλιά στη Γλαύκη και τις ευχές μου στην Πωλίνα. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια. Φιλάκια.
-
Καλημέρα Αβα κι εγώ αγγελική ψυχή είμαι, έκπτωτη! :lol: