-
όταν βλέπω τα ρούχα μου απλωμένα μια πιανει απελπισια αφου είναι σαν τραπεζομάντηλα, κοριτσακι μου αρνουμαι να αποδεχτω τον εαυτο μου σ'αυτα τα κιλα κ εχεις απολυτο δικιο πως πανω απο ολα πρεπει να είμαστε περιποιημενες ,οσα κιλα κ να εχουμε!
Αβα τα κιλα τα πηρα εφοσον εβγαλα τον δακτυλιο αλλα οχι απο φαγητο, αρχικα ειχα παθει ηλεκτρολυτικη διαταταραχη λογω του δακτυλιου απο τους συχνους εμετους, ειχα παθει υπολευκωματιναιμια δηλ το εξωκυταριο υγρο δεν μπορουσε να μεταφερθει μεσα στο κυτταρο αποτε πρηστηκα κ απο 48 κιλα που ημουνα μεσα σε 4-5 πηγα 90 κιλα:o:o:o ναι ναι!!!!!!
Διουρητικο δεν μπορουσε να μου δωσει ο γιατρος γιατι ειχα κ χαμηλη πιεση 4 η μικρη κ 5 η μεγάλη:shocked2: οποτε μεχρι να ανεβει πιεση το αντιμετοπιζα μονο με διατροφη, φαντασου πως ετρωγα 10- 15 ασπραδια την μερα, μοσχαρι κ οτι ψαρι ειναι πλουσιο σε πρωτεινη.
Μεσα σε εναν μηνα αρχισα να επανερχομαι δηλ να φευγει το πρηξιμο κ ταυτοχρονα να πεφτουν τα κιλα, πηγα περιπου στα 70 απο εκει περα ομως τα κιλα έμπαιναν παρα πολυ γρηγορα, περιπου 7 κιλα τον μηνα με προσεγμενη διατροφη, αφου ο γιατρος τα ειχε δει ολα εν ολιγης τα ειχε παιξει ο μεταβολισμος μου, να μην σου τα πολυλογω σταθεροποιηθηκα περιπου στα 90 κιλα.
Απο κ περα όμως τα ειχε παιξει κ η ψυχολογια μου με την ολη κατασταση μαζι κ με καποια αλλα προσωπικα θεματα ξεφυγα τελειως!
Εν κατακλειδι: ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΕΜΕΤΟΥΣ!
-
αααχχχχχ αυτο το καλοκαιρι...........ολες οι ''φιλες'' μου στ φατσοβιβλιο μοστραρουν φωτο απο παραλιες.
κι εγω σκαω απο τη ζηλεια μου και για τις παραλιες και πανω απο ολα για τα κορμια.
κοριτσια να δεν ειχα βρει αυτο το φορουμ θα πιστευα σοβαρα τι ειμαι η μονη 26 χρονη που εχει τοσα κιλα.
συγνωμη αν σας ζαλιζω, αλλα μου λειπει ο αδυνατος εαυτος μου.:sniff:
και μαλιστα μου λειπει με καλοκαιρινα ρουχα. το χειμωνα δεν το νιωθω και τοσο.
ααααααααχχχχχχχχχχχ
α και για να δειτε πσοσο τρελη ειμαι, σκεφτομαι να αρχισω να ακολουθω διατροφη για διαβητη ετσι για προληψη
-
Περαστικά στο κορίτσι μας, σιδερένιο, και στο Πωλινάκι εύχομαι να έχει γρήγορα την κορούλα της στο σπίτι !!!
Αντε, ελπίζω να είναι τα τελευταία νοσοκομεία που ακούμε .........
-
πωπω σοκολατιτσα μου! σταθηκες ατυχη με το δακτυλιο. αλλα φου τωρα εισαι καλα αυτο ειναι το σημαντικο!!!!
να ρωτησω? τωρα πως σκεφτεσαι να συνεχισεις? καποια στιγμη με διαιτα η σκεφτεσαι ξανα το χειρουργειο???
-
Καλησπέρα και από εμένα!
Είχα πάει για δουλίτσες και μόλις γύρισα, λέω να μαγειρέψω γεμιστά σήμερα και εύχομαι να τα πετύχω και να μην έχω την πανωλεθρία της ʼβας :lol:. Βέβαια έλαβα τα μετρα μου και πήρα ντομάτες και πιπεριές μόνο και όχι κολοκυθάκια! χιχιχιχιχι
Πολύ χάρηκα με τα νέα της Φτουτάτης μας αλλά ακόμη περισσότερο με τα νέα της Πωλίνας! Εύχομαι να πήγε καλά το χειρουργείο και να ετοιμάζονται για εξιτήριο!
Μεγάλος πόνος τα ρούχα κορίτσια μου! Εγώ ευτυχώς στα κιλά που είμαι τώρα έχω τα ρούχα τα δικά μου αλλά και της αδερφής μου που αδυνάτισε, οπότε έχω να κινούμαι που λένε. Έχω σταματήσει πλέον να έχω την αντίληψη ότι θα αγοράσω ωραία ρούχα μόνο όταν αδυνατίσω. Την άφησα αυτή τη νοοτροπία πίσω μου χρόνια τώρα ευτυχώς. Θέλω να είμαι όμορφη και περιποιημένη σε ότι κιλά και να είμαι. Ωστόσο το περιττό βάρος φέρνει αρκετούς περιορισμούς στο ντύσιμο και ναι αυτό είναι κάτι που μέχρι πρόσφατα με στεναχωρούσε πολύ μιας και είχα συνηθίσει αλλιώς... Ωστόσο το έχω ξεπεράσει και αυτό κατά πολυ και πλέον χαίρομαι τον εαυτό μου περισσότερο και δεν φρικάρω όταν με βλέπω στον καθρέπτη. Ίσα ίσα πολλές φορές πλέον με βλέπω και νιώθω όμορφη. Είναι θέμα ψυχολογίας κορίτσια μου αλλά και θέμα διατροφής. Αν κάνουμε σωστή και προσεγμένη διατροφή, τον περισσότερο καιρό, έχουμε και καλύτερη ψυχολογία και καλύτερη αυτοπεποίθηση. Επίσης αυτό που με βοήθησε πολύ ήταν η άσκηση γιατί εκτός του ότι δυναμώνει και σχηματίζεται καλύτερα το σώμα, μου έδωσε και καλύτερη και πιο θετική εικόνα σώματος.
-
Όσο για το τσιγάρο κοριτσάκι αν μπορείς να το περιορίσεις σε 3-4 τσιγάρα την ημέρα θα είσαι Θεά! Το κόψιμο μαχαίρι δεν ταιριάζει σε όλους τους χαρακτήρες και εφόσον η καθημερινότητα σου δεν σου επιτρέπει να καπνίζεις πολύ ούτως ή άλλως εκμεταλλεύσου το! Πιστεύω ότι με τόσο μικρή ποσότητα δεν θα έχεις ιδιαίτερα αρνητικό αντίκτυπο και στο τρέξιμο που προσπαθείς να βάλεις στην άσκηση σου. ʼλλα όπως είπαμε σταδιακά και μέχρι εκεί που αντέχεις. ʼσε που η άσκηση θα σου δώσει ένα παραπάνω κίνητρο να το ελαττώσεις και ενδεχομένως και να το κόψεις σταδιακά. Έχεις πολλά κίνητρα για να το κάνεις και δεν χρειάζεται να έχει αντίκτυπο στο βάρος σου. Ειδικά αν αντικαταστήσεις το κάπνισμα με μισή ωρίτσα περπάτημα καθημερινά ;), ίσως και λίγο τρέξιμο όσο περνάει ο καιρός...
-
Καλησπέρα Ελάκι και καλή επιτυχία στα γεμιστά σου. Koritsaki δεν πιστεύω ότι είσαι τρελή γιατί η δίαιτα του διαβήτη είναι σαν τα τρίωρα και τριάδες, κανονικά θα έπρεπε όλοι να ακολουθούν αυτή τη διατροφή αλλά φυσικά είναι δύσκολο. Γι'αυτό κι εγώ τώρα χαίρομαι, γιατί με το σλιβ την κάνω θέλω δε θέλω χιχιχι.
-
Αχ, κορίτσια μου, δε σας ξέχασα, αλλά τελικά υπάρχει Θεός και μ' αγαπάει! Τι το ήθελα να αναφέρω τη φίλη μου, που για χάρη της δεν πετάω το χαλαρό φουστανάκι; Μου τηλεφώνησε και πετάχτηκε να με δει! Της έλειψα, λέει, θαύμασε το σώμα μου μέσα στη νυχτικιά, αλλά ως εκεί. Κανένα άλλο σχόλιο! Το πόσο χάρηκα! Σκοτώθηκα να την περιποιηθώ. Της είχα βάλει φαγητό και αρνήθηκε να φάει, γιατί θα συνεχίσει να δουλεύει. Της έβαλα ένα ουζάκι με μεζέ να χαλαρώσει και της έδωσα μαζί της ένα χυμό. Δεν ήξερα τι να πρωτοκάνω από τη χαρά μου. Έγιναν πολλά μεταξύ μας, μερικά από τα οποία δυσκολεύομαι να συγχωρήσω, αλλά μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους. Πληγώνομαι, θυμώνω, αλλά φτάνει μία τόση δα κίνηση, για να με κάνει να συγκινηθώ.
Σοκολατίτσα μου, ίσως λόγω ιδιότητας, μιλάς ακαταλαβίστικα! Δεν κατάλαβα τίποτα, πέρα από το ότι πρέπει να προσέχω τους εμετούς. Πάντως μπράβο για την απώλεια! Εγώ ούτε στον ύπνο μου τόσα κιλά. Εμετούς κάνω όταν τρώω βιαστικά και μεγάλες μπουκιές. Το Σαββατοκύριακο, για παράδειγμα, στην ταβέρνα το παρεάκι με μπούκωνε συνεχώς. Φάε, καλό μου ντοματούλα, είναι από τον κήπο, να, αυτό το κρεατάκι το έκοψα ειδικά για σένα.. Να κοιτούν και οι φίλοι μας από περιέργεια για την άρνησή μου, τη στιγμή που μου φερόταν τόσο γλυκά, οπότε έφαγα. Αποτέλεσμα: Προφασίστηκα κόψιμο και έφυγα τρέχοντας για το ξενοδοχείο, όπου έκανα έναν μεγαλοπρεπέστατο εμετό. Μετά εξήγησα στο παρεάκι ότι στις ταβέρνες θέλω να είμαι αόρατη, όχι να τραβάει πάνω μου την προσοχή. Φάε αυτό και φάε εκείνο, ορίστε τα αποτελέσματα! Του τόνισα βέβαια ότι ξέρω πως το κίνητρό του είναι η φροντίδα και η αγάπη, αλλά έτσι δε μου κάνει καλό.
-
-
Και κάτι παράξενο με το δακτύλιο: Το παρεάκι ακολούθησε την ίδια τακτική και στην ψαροταβέρνα, αλλά το ψάρι δεν μου "έκατσε". Το πιστεύετε ότι έφαγα μία ολόκληρη κουτσομούρα με μία μπουκιά, χωρίς να πάθω τίποτα; Είναι θέμα ψυχολογίας, τροφής, δεν έμαθα ακόμη.. Πάντως, όταν έκανε τα ίδια με το χταπόδι, τον κοίταξα αλά Μέρκελ και του ψυθίρισα απειλητικά, πίσω, με το χταπόδι!
Eli μου, πολύ σε χαίρομαι για το σκεπτικό σου! Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση. Θετική σκέψη, προσπάθεια και όλα αυτά φαίνονται!
Καλή επιτυχία στα γεμιστά σου! Τα δικά μου τελικά τα άγγιξε η νεράιδα με το μαγικό της ραβδάκι και έγιναν καλά. Χθες, με το που γύρισα απ' έξω, είπα να τα βάλω σε τάπερ. Ανοίγω τη χύτρα και τι να δω: Είχαν πιεί το ζουμί τους και έγιναν κανονικά γεμιστά, μαλακά, νόστιμα, όπως πρέπει. Δεν κάηκαν και μοσχοβολούσαν. Ευτυχώς, γιατί είναι και πολλά, θα τρώω καμιά εβδομάδα!
-
-
Σε ποιά ξεκόλλησε η ζυγαριά της επιτέλους, σε ποιά; χιχιχιχιχι
-
εχω τα νευρα μου για 2 διαφορετικους λογους.γκρρρρρρ.
ναταλακι μικρο ευχομαι να μας φερεις συντομα καλα νεα απο το γιατρο!!!!φτουτατη μου σιδερενια και παλι τα καλυτερα ερχονται αξηιζει η ταλαιπωρια.
-
Μπορούμε να μάθουμε τους λόγους, Λίλα μου, μήπως και βοηθήσουμε;
-
εμενα ξεκολλησε τζινακο αλλα ουτε που το χαρηκα απο τα νευρα μου