Λιλάκι δεν πειράζει που έχεις τα νεύρα σου, ότι έχει κανείς καλό είναι! :lol: Αν είναι για δύο λόγους εντάξει, από τρεις λόγους κι επάνω ν'ανησυχείς! Θα μας πεις τι έγινε;
Printable View
Λιλάκι δεν πειράζει που έχεις τα νεύρα σου, ότι έχει κανείς καλό είναι! :lol: Αν είναι για δύο λόγους εντάξει, από τρεις λόγους κι επάνω ν'ανησυχείς! Θα μας πεις τι έγινε;
ο πρωτος λογος ειναι οτι τσακωθηκα με τη μανα μου για ενα ΤΕΛΕΙΟ φορεμα που βρηκα ομως δεν ηθελα να το αγορασω γιατι ηταν ακριβο και εμεις αφραγκοι αυτη την περιοδο.μας ακουσε ολος ο πυργος.
και αφου ειχαμε χεστει με τη μανα μου πηγαιναμε να παρουμε το αυτοκινητο και μπηκαμε στο παλιο της γραφειο να πουμε ενα γεια.πωπω πως αδυνατισες ολοι λενε και λεει η μανα μου ποσα κιλα την κανετε???και πεταγετε μια και λεει εεε γυρω στα 95 ααααααααααααααααααααααααα ααααααααα
η οποια πρεπει να ειναι γυρω στα 140 κιλα
Κράτα το κ πρόσεχε τους πολυ!Quote:
Δεν κατάλαβα τίποτα, πέρα από το ότι πρέπει να προσέχω τους εμετούς.
καλα η φιλη σου χιλια χρονια θα ζησει, πανω που τη μελετουσες τσουπ επισκεψη στο σπιτι σου
κοριτσακι κ εγω πριν νομιζα πως ημουνα η μονη που σκεφτομαι ετσι κ ολο αυτο το μαγαλοποιουσα στο μυαλο μου!
αχ γεμιστα, τα ζηλεψα τωρα λεμε, εχω στη καταψυξη απο τη προηγουμενη φορα που ειχαμε φτιαξει θα τα βγαλω, εαν τρωγονται βεβαια!!!
Τζινα πηρες απο την αδελφη κεράσια?
γεια σου λιλα!!!!
καλα μη σκας που ειπε ετσι η συναδελφος της μαμας σου...δυστυχως σε ολους μας οσους εχουμε παραπανω κιλα λειτουργει και καπως σαν αμυνα αυτο.
δεν ειναι ευκολο να δεχθει ποσο πολυ αδυνατισες εσυ και ποσο λιγο η καθολου η ιδια....
το φορεμα αφου η μαμα ηθελε να στο παρει γιατι το αρνηθηκες??? επειτα η αφραγκια δεν θα κρατησει για παντα!:)
Αντε μωρέ Λίλα και ανησύχησα ότι σου συνέβη κάτι σοβαρό. Εχεις δίκιο που σκέφτεσαι ότι δεν έχετε χρήματα αυτή τη στιγμή αλλά μην την αποπαίρνεις και τη μαμά σου γιατί θέλει να σε ευχαριστήσει, κανονικά θα έπρεπε να συμβεί το αντίθετο, εσύ να επιμένεις να το πάρεις το φόρεμα και η μαμά σου να σου λέει όχι! Αφού είναι και τέλειο όπως λες κάνει κι αυτή χαρά να σε βλέπει τώρα που αδυνάτισες να φοράς ρούχα που σου πηγαίνουν. Εγώ λέω να το πάρεις το φόρεμα γιατί αφού σας άκουσε και όλος ο Πύργος και μάθανε για το φόρεμα να σε δούνε κιόλας να το φοράς. χιχιχιχι Οσο για την άλλη κυρία είναι φανερό ότι το είπε από τη ζήλεια της, αφού φαίνεσαι λιγότερο και από τα κιλά που είσαι τώρα. Μη δίνεις σημασία στην κακοήθεια των άλλων.
Καλε μεχρι να ποσταρω νευριασε το Λιλακι, οπως παντα ετεροχρονισμενη:lol:
Την βλαμενη, που με την καμια δεν φαινεσαι για τα κιλα που εισαι!
τζινακο αν ειχε ξεκινησει να παιρνει την συνταξη της δεν θα ελεγα οχι για το φορεμα ομως οπως φαινεται ουτε αυτο το μηνα θα την παρει.και προτιμω να πληρωσουμε τον οτε και ολες τις αλλες μας υποχρεωσεις παρα να δωσω 170 ευρω για ενα φορεμα.δεν θα το ευχαριστηθω κιολας.θα σκεφτομαι ποσα χαλασε απο αυτα που δεν εχουμε για να μου το παρει και θα τσαντιζομαι.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σε ποιά ξεκόλλησε η ζυγαριά της επιτέλους, σε ποιά; χιχιχιχιχι
το βρηκα, το βρηκα, το βρηκα:tumble::tumble::tumble:
τι κερδίζω?
Η απαντηση ειναι της Λιλας:thumbup::thumbup::thumbup:
Quote:
Originally posted by lila198621
170 ευρω για ενα φορεμα.δεν θα το ευχαριστηθω κιολας.θα σκεφτομαι ποσα χαλασε απο αυτα που δεν εχουμε για να μου το παρει και θα τσαντιζομαι.
Γιατι τοσα πολλα? ειναι φιρματο?
Εχεις δίκιο Λίλα μου κι εγώ στη θέση σου αυτό θα έκανα, απλά μην αποπαίρνεις τη μαμά σου, είσαι και τσαούσα τι να σε κάνουμε, μπορείς να της πεις τα ίδια με άλλο, ήρεμο τρόπο.
δεν θελω να ευλογισω τα γενια μου ομως αν εβγαζα μια φωτο με το φορεμα ουτε 75 κιλα δεν με εκανες.ηταν σε στυλ μακρυ πουκαμισο και ειχε μια πολυ φαρδια δερματινη μαυρη ζωνη στη μεση.ηταν υπεροχο.ομως δεν ειχε εκπτωση γιατι ηταν νεα παραλαβη και ηταν το μονο φορεμα που βρηκα να μου αρεσει.θα παω και πατρα μεχρι τη βαπτιση μηπως βρω κατι αντιστοιχο σε πιο οικονομικο ομως.
Σοκολατίτσα μου μου πήρε η αδερφή μου κι άλλα κεράσια, είναι τα μόνα που τρώω ευχάριστα.
ειμαστε και οι δυο βλαμμενες και τσαουσες και απο τοτε που πηρε συνταξη κοιταμε ποια θα επιβληθει σε ποια μεσα στο σπιτι.
εμενα τζινακο τα κερασια μου κανουν καουρα