-
λοιπον κοριτσια!
αφου εβγαλα τα εισητηρια για να ερθω χριστουγεννα ελλαδα και εμεινα παλι πανι με πανι χαρηστις φαινες ιδεες του καλου μου, θελω μονο να κανω ενα τσιγαρο.
πριν με συγχησει ηθελα να παω να τρεξω ενα γυρο στο παρκο(μικρο ειναι το παρκο)
αλλα τωρα θελω μονο να κανω ενα τσιγαρο. και μαλλον αυτο θα κανω
-
Λίλα μου, να το πάρεις το φόρεμα. ʼντε, με γεια σου, καλέ!
Οι μανούλες, όταν βλέπουν τα κορίτσια τους να αδυνατίζουν, τα έχουν αυτά. Εγώ έχω τώρα άλλο τροπάρι. Στενοχωριέται η δική μου, γιατί ψωνίζω από λαικές και κινέζικα. Δεν καταλαβαίνει ότι χαίρομαι με το κυνήγι της ευκαιρίας, ότι πρώτη φορά στη ζωή μου μπορώ και ψωνίζω από παντού. Όλο λέει, μη κορίτσι μου, μη με στενοχωρείς.. Αν δεν έχεις εσύ χρήματα, θα σου ψωνίσω εγώ, από τα καλύτερα μαγαζιά, τα ακριβότερα κομμάτια. Δεν τα θέλω, της λέω, μου αρέσουν τα φτηνιάρικα. Πού να καταλάβει γιατί..
-
Κοριτσάκι, μπουμπούνισέ το! Στο λέει κάποια, που αυτή τη στιγμή κρατάει ένα τσιγάρο..
Γι' αυτό σου είπα πριν ότι στο θέμα του τσιγάρου είμαστε ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!
-
Έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες Λίλα μου! :lol:
Εσύ και η μπίρι μπίρι μοιράζεστε μία μοναδική σχέση μάνας και κόρης. Είστε πολυ δεμένες και έχετε περάσει πολλά μαζί. Αλλά είναι δύσκολο να μένουν δύο τσαούσες στο ίδιο σπίτι γιατί όλο και ένα μπουρλότο πέφτει :lol:
Χαίρομαι που η μαμά σου ήταν τόσο χαρούμενη με το πόσο σου πήγαινε φόρεμα που δεν υπολόγισε ούτε οικονομικά ούτε τίποτα! Προσπάθησε και εσύ που είσαι πιο μικρή και πιο ευέλικτη (λέμε τώρα...) να αντιδράς πιο γλυκά σε τέτοιες καταστάσεις.
Όσο για την κυρία κανονικά δεν θα έπρεπε καν να συγχυστείς μαζί της, απλά να την λυπηθείς. Εσύ το όνειρό σου το ζεις, αυτή είναι που ζορίζεται...
Πάντως αυτό με τα ρούχα είναι πρόβλημα. Και εμείς με την Κατερίνα όποτε πάμε για να ψωνίσει ένα ρούχο για μία ιδιαίτερη περίσταση τρώμε πακέτο γιατί βρίσκουμε κάτι κομμάτια που της πάνε γάντι και κλαίμε επειδή το ταμείο είναι μείον και δεν μπορεί να τα πάρει. Ακόμη θυμάμαι το κίτρινο εξώπλατο φόρεμα που δοκίμασε σε ένα μαγαζί αλλά δεν μπορούσε να το πάρει και αυτό! Ωστόσο τα 170? στις μέρες μας είναι πάρε πολλά για ένα φόρεμα. Είμαι σίγουρη ότι θα βρεις κατι εξίσου καλό ή καλύτερο με πολυ λιγότερα χρήματα ;). Έλεος εκπτώσεις έχουμε!
-
ελακιον με τη μαμα μου την χτισαμε τη σχεση μας μετα την ενηλικιωση μου και κυριως οταν αποφασισα να κανω ψυχοθεραπεια.η γιαγια μου ελεγε οι γυφτοι(εγω και η μανα μου στην περιπτωση μας) τα μαλωματα τα εχουν πανηγυρια.μεχρι το απογευμα θα της εχει περασει.εδω τα μαγαζια τον εχουν σηκωσει πολυ τον αμανε.πανε να βγαλουν τα σπασμενα με πλασματικες η καθολου εκπτωσεις.θα παω πατρα τον αλλο μηνα οποτε θα παω σε κανενα μαγαζακι οικονομικο.
-
Λίλα μου καλά θα κάνεις και είμαι σίγουρη ότι θα ξοδέψεις λιγότερα για το φόρεμα που θα πάρεις μαζί με τα εισιτήρια! Και μην ανησυχείς στα κιλά που είσαι πλέον υπάρχουν πολλά φορέματα που μπορείς να βρεις και θα σου πάνε τέλεια! Θα βρεις αυτό που θέλεις και στην τιμή που αντέχεις, δεν υπάρχει περίπτωση!
-
Θυμάμαι η Κατερίνα όταν ήταν περίπου στα κιλά σου είχε να πάει σε μία βάπτιση ή γάμο δεν θυμάμαι. Και ακόμη δεν είχε αρχίσει να ψωνίζει και είχε την φοβία των μαγαζιών. Και μου έλεγε πόσο έτρεμε να πάει να ψάξει γιατί το πιθανότερο ήταν να μην βρει τίποτα. Βέβαια δεν είχε καταλάβει πόσα κιλά είχε χάσει και δεν αντιλαμβανόταν ότι πλέον χωρούσε στα ρούχα από τα περισσότερα μαγαζιά. Πήγε λοιπόν για ψώνια και με 60-70 ? είχε βρει ένα υπέροχο φόρεμα με μπολεράκι κιόλας που ήταν ένα κουκλί! Μεσάτο με πολύ όμορφη γραμμή τύπου 60's και έκλαιγε από την χαρά της μόνη της μεσα στο δοκιμαστήριο! Τώρα το έχω κληρονομήσει εγώ! χιχιχιχι
-
xaxaxaxaxaxa ελι!!! μια χαρα σε βρισκω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ααααχχχ ρουχαλακια................και με τις σπαταλες του δικου μου θα κανω να δω τα μαγαζια πανω απο μηνα...........................
-
κοριτσια παω για μαμ :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:τα λεμε αργοτερα
-
Eli μου, πόσο καταλαβαίνω την Κατερίνα! Πόσο περίεργα αισθανόμουν όταν μου έδιναν ρούχα, όχι σεντόνια, αλλά ρούχα κανονικά, να προβάρω. Σου παίρνει καιρό να συνειδητοποιήσεις ότι δεν έχεις πια τα παλιά σου κυβικά. Προχθές ήμουν στη λαική και εκεί που χάζευα ένα φόρεμα, ένιωσα ένα χαιδευτικό χτύπημα στο γοφό μου. Ήταν η μαμά της καθαρίστριάς μου, που μου έλεγε, πάρε το, τώρα που αδυνάτισες και έγινες όμορφη, να το πάρεις! Δηλαδή πριν δεν ήμουν όμορφη, ήθελα να ρωτήσω, αλλά δεν το έκανα..
-
Καλή όρεξη Σοκολατίτσα! Και εγώ περιμένω σε λίγο να βγάλω τα γεμιστά και να κάνω και εγώ μαμ μαμ! Πάντως από μυρωδιά σκίζουν! Μου τρέχουν τα σαλάκια μου :lol:
Κοριτσάκι υπομονή και με την νέα σου δουλειά σύντομα θα βγάλεις λεφτάκια για νέα ρουχαλάκια :D.
-
Βρε κορίτσια, εγώ θα το πω και ας διστάζω.. Και ας ακουστώ κάπως.. Και πριν ήμουν όμορφη, ίσως και περισσότερο από όσο είμαι τώρα. Είχα το στρόγγυλο προσωπάκι μου. Τώρα έχω τις γωνίες μου, τις ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια και ευτυχώς μόνον αυτές. Μήπως σκέφτομαι πολύ; Μήπως λέω;
Τώρα μπορώ ίσως να φορώ αυτά που μου αρέσουν, αλλά δεν θα το έλεγα ότι τώρα μόνο είμαι όμορφη και όχι πριν. Κι ας λέει ο κόσμος. Κόσμος είναι και λέει..
-
Αβα μου ποσο δικιο εχεις!!! δηλ με τα παραπανω κιλα δεν ειμαστε ομορφες?
κ εμενα ποσο μου την εδινε οταν μου ελεγαν ακριβως τα ιδια κ σε καποιους θρασυτατους το ειχα πει, εκει που μου την εδινε περισσοτερο ητανε με τους αντρες που με φλερταραν οταν αδυνατισα ενω με ηξεραν απο πριν
-
γεια σας ! εδω ειμαι και εγω!
δλδ ολη μερα σχεδον ειμουν μεσα το ειχα ξεχασει ανοιχτο απλα τωρα σας διαβασα!
ολα καλα με τη γλαυκη και τη μπεμπελουλα της πωλινας απο οτι ειδα!
το κοριτσακι μια χαρα η τζινα και η ελι το ιδιο!
η σοκολατιτσα και η λιλα μια απο τα ιδια και η αβα στα ψωνια παλι!
-
Κοριτσια μου ειμαι στο νοσοκομειο, βαλτε ολη σας την θετικη σκεψη να μου πουν καλα λογια!!! :)