-
οσο για το θεμα ομορφια και εγω μπορω να πω οτι ποτε δεν ειχα προβλημα με τα κιλα μου!
παντα ενιωθα ομορφη και καλα (με φλερταρανε κιολας και ας ειμουν 157)
τωρα που χανω κιλα νιωθω χαλια !
βλεπω να καταρεει το προσωπο μου και να αδειαζει το κεφαλι μου (ασε που τα εκοψα κιολας)
αλλα ειχα ενα θεμα με τα ρουχα και οπως ειχα πει και πιο παλια εβέπα την εικονα μου και δε το πιστευα οτι ειμουν εγω!
ελεγα ποια ειναι αυτη η χοντρη (μαλλον κατι δε παει καλα με εμενα?)ενιωθα αδυματη αλλα ειμουν και ειμαι φοβερα υπερβαρη!
παντως οταν με δω ετσι οπως νιωθω θα σας το πω!
-
το ξερεις αγαπη μου οτι εχεις τη θετικη σκεψη ολων μας μαζι σου!
σιγουρα θα πανε ολα καλα!!!!!
-
ναταλακι μου η προσευχουλα μου ειναι μαζι σου!!!
περιμενουμε ενημερωση μολις δεια το γιατρο!
-
Wow καλή επιτυχία σου εύχομαι. Περιμένουμε να μας πεις.
-
Ναταλακι καλη επιτυχια κι απο μενα και τη Φτουτατη!Ενωνουμε ολοι θετικες σκεψεις για το καλυτερο σου!
Τα νεα απο Κυπρο ειναι καλα. Η επεμβαση εγινε κι η μικρη ειναι και παλι στη θερμοκοιτιδα της για οσο χρειαστει.
Η Φτου ειναι μια χαρα ειδικα για πρωτη μερα. Μονη της τακτοποιειται,περπαταει,δε ν πονα,μικρα τραβηγματα μονο.
Εμενα δε με χρειαζεται νυχτα οποτε θα μεινω για παρεουλα μεχρι ν´αποκοιμηθει. Εχετε ολες τα φιλια της. Αντε και τα δικα μου!
-
Ναταλία ευχαριστούμε για τα ευχάριστα νέα σου, πάντα τέτοια να έχουμε.
-
γεια σας κορίτσαροι μου!
Είμαι σε ιντερνετ καφε της παραλίας μας, μόλις φάγαμε μια βάφλα σπέσιαλ με την ανιψιά μου και τώρα είπαμε να σερφάρουμε ως αμετανόητες ιντερνετακολικές!
Στο ξώφλατσο διάβασα για Αμαλία, να'ναι πάντα καλά το κοριτσάκι που από τόσο μικρό μπήκε στον αγώνα..
Ναταλία μικρή, μην ανησυχείς για τίποτα, όσο παρακολουθείς το θέμα σου, δεν έχεις φόβο, πραγματικά είσαι πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία σου!
Η γλαύκη μας πια στη νέα τροχιά της ζωής της, πόσο χαίρομαι!
Σόρι αν δεν αναφέρομαι σε όλες ατομικά, σας σκέφτομαι όμως όλες ανεξαιρέτως!
Περνάω βαρετά καλά, κάνω μπάνια, βλέπω συγγενείς και φίλους, αν προλάβω θα προσπαθήσω να δω και φορουμίτισσες χανιώτισσες..Θα δούμε!
-
Μακουλίνι πολύ χαίρομαι που περνάς όμορφα και πιο πολύ χαίρομαι για την βάφλα που έφαγες με την κούκλα την ανηψιά σου χιχιχι. Πολλά φιλάκια.
-
Mak καλά να περνάς στη λεβεντογενα!
wow η σκεψη μας μαζι σου, περιμένουμε με αγωνία τι θα πει ο γιατρός.
Ευτυχώς που κ με την Αμαλια πήγαν όλα καλά!
-
Τζινα να ρωτήσω κάτι για την αμαζόνα μου?
παρολο που εχει περιλαιμιο για τα τσιμπουρια, φετος έχει πολλά επερσυ δεν ειχε τόσα, υπαρχει κατι που μπορω να κανω?
-
σοκολατιτσα να της βαλεις αμπουλα και τα σκοτωνει και προφυλασει η αλλιως κουρεμα
-
Σοκολατίτσα το περιλαίμιο δεν κάνει τίποτα παρά μόνο γύρω από τον λαιμό. Το καλύτερο είναι να της βάλεις μία αμπούλα frontline για τσιμπούρια, είναι ανάλογα με τα κιλά του σκύλου, έχει αμπούλα έως 10 κιλά, έως 20 κ.λ.π. Τη βάζεις πάνω στο σβέρκο της, σε ένα σημείο ανοίγεις λίγο το τρίχωμα να φανεί το δέρμα και βάζεις το υγρό εκεί να το απορροφήσει. Μετά το υγρό πάει μέσω του αίματος σε όλο της το σώμα και όπου και να είναι το τσιμπούρι ή ο ψύλλος ψοφάει αφού τρέφεται με αίμα. Η αμπούλα θέλει ανανέωση κάθε 1,5 μήνα. Επίσης να πάρεις σκόνη για τσιμπούρια Bolfo, είναι πολύ καλή, μόλις της βάλεις σε 1 ώρα αρχίζουν να πέφτουν τα τσιμπούρια ξερά κάτω! Πέρυσι στο Δήλεσι παρόλο που είχα βάλει αμπούλα στα σκυλιά μου πήγαμε σε πάρκο με γρασίδι και κόλλησαν πολύ μικρά τσιμπούρια, οι πατούσες τους ήταν γεμάτες! Τους έβαλα σκόνη Bolfo και μέχρι το βράδυ είχαν καθαρίσει τελείως από τσιμπούρια. Μη σου δώσουνε το σπρέυ Bolfo γιατί δεν είναι πολύ καλό, να ζητήσεις τη σκόνη. Δεν ενοχλεί τον σκύλο, μπορείς να της βάζεις προληπτικά κάθε εβδομάδα, να της τινάζεις το τρίχωμα προς την αντίθετη φορά και είναι εντάξει.
-
βρε τζινακι! μηπως να το σκεφτοσουνα για κτηνιατρος???
ποτε δεν ειναι αργα για αλλαγη επαγγελματικου προσανατολισμου!!!
περιμενω με αγωνια τα νεα της μικρης ναταλιας!!!! μη μας ξεχασεις!!!
-
αχ κορίτσια ευχαριστώ πολύ, ο πατερας μου της ειχε δωσει απο το στομα αλλα δεν ξερω τι ακριβως ητανε κ ειχα ακουσει για το σπρευ που ειναι για τοπικη χρηση αλλα αφου δεν κανει δουλεια θα παρω τη σκονη, αυτη doctorTζινα την βαζω σαν το ταλκ ασ πουμε?
-
Κάποτε είχε πάρει η γιαγιά μου ένα σκυλάκι, μωρό. Ήταν μέσα στα τσιμπούρια, γιατί μας το έφεραν από το χωριό. Το έλουζα με ειδικό σαμπουάν και θυμάμαι να τρέχει πάνω κάτω σαν τρελό από τη φαγούρα. Επίσης, έκανα και κάτι πάρα πολύ δύσκολο για τα δεδομένα μου. Έβγαζα τα μεγάλα τσιμπούρια με το τσιμπιδάκι φρυδιών, τα έριχνα στο τασάκι και τους έβαζα φωτιά. Το σκυλάκι με κοιτούσε στα μάτια και ήταν σα να καταλάβαινε ότι όσα σιχαμερά έκανα τα έκανα για τη δική του ανακούφιση. Τελικά η γιαγιά μου το έδιωξε..