μμμ αβα!!! επεστρεψε το τικερακι!!! και μαλιστα με το μωρο???
Printable View
μμμ αβα!!! επεστρεψε το τικερακι!!! και μαλιστα με το μωρο???
λοιπον τερμα τα ψεμματα!!!
βγαινω να κανω πως τρεχω! μολις επιστρεψω θα σας ενημρωσω για το τι καταφερα!!!
Το τικεράκι μπήκε τυχαία. Όσο για το μωρό, ήταν ευσεβής πόθος, αλλά μετά το τελευταίο μου πάθημα, δεν ξέρω πια..
Σοκολατίτσα την σκόνη την βάζεις όντως σαν ταλκ και ταυτόχρονα τινάζεις το τρίχωμά της προς την αντίθετη φορά. Να πεις στον μπαμπά σου αν θελήσει να της βγάλει τσιμπούρι να ρίξει πρώτα πάνω στο τσιμπούρι λίγο οινόπνευμα, με προσοχή αν είναι κοντά στα μάτια της ή στα αυτιά της, γιατί έτσι ζαλίζεται το τσιμπούρι και βγαίνει εύκολα, διαφορετικά μπορεί να μείνει η μύτη του που ρουφάει το αίμα μέσα στο δέρμα και να της δημιουργήσει απόστημα. Επίσης αν την δει ότι σταματάει να τρώει, ή βγάζει αίμα από την μύτη ή ανεβάζει πυρετό να την πάει αμέσως στον κτηνίατρο για να της κάνει εξέταση αίματος για ερλιχίωση. Δεν είναι εύκολο να συμβεί γιατί είναι πολύ συγκεκριμένα τα τσιμπούρια που μεταφέρουν αυτήν την αρρώστεια, μπορεί να έχει 100 τσιμπούρια και να μην πάθει ερλιχίωση ή να την τσιμπίσει μόνο ένα και να το πάθει, αλλά στο αναφέρω γιατί προσέχουμε για να έχουμε.
Το μικρο μας ναταλενιο ακομα να μας γραψει νεα του εεε???
Αυτό περιμένω κι εγώ Λίλα μου για να πάω να ξαπλώσω. Ελπίζω να είναι καλά, να μην έχει πλαντάξει στο κλάμα και να μπει σύντομα να μας πει ευχάριστα νέα.
καλε αβα κι εγω αυτο σκεφτομουν!!!
λεω μετα την τοσο προσφατη και οδυνηρη εμπειρια με τον μικρο ταζμανια ξαναβαζει το μωρο?!?!?!
αλλα τελικα ειχε μπει τυχαια!!!! η μηπως οχι?
μηπως εβαλε το χερακι του ο μικρος που ησουν μαζι του???
αν ειχες μαζι σου ταμπλετ θα το υποψιζομουν σοβαρα!!! χαχαχα
Τζινακο ευχαριστω για τις πληροφοριες, στην αρχή τα εκοβα με ψαλιδάκι δεν ηξερα τωρα ομως τα βγάζω με το οινοπνευμα, αλλα φετος πολυ τσιμπουρρρρρρι βρε παιδι μου, καθεται μια χαρα γιατι την χαιδευω κ της τα βγαζω κ μετα γουρλωνει τα ματακια της κ τα κοιταει!
Ασε που έβαλα τις φωνες στον πατερα μου οτι δεν την προσεχει κ μετα το μετανιωσα γι'αυτο τωρα δεν τον ρωταω τι της εχει κανει αλλα ξερω πως τον Απριλη της εκανε τα εμβολια , δεν ξερω εαν υπαρχει εμβολιο για τα τσιμπουρια,εαν υπαρχει τοτε σιγουρα της το εκανε οποτε εαν της βαλω τη σκονη μια χαρα.
Koritsaki πως πήγε το τρέξιμο; Προλαβαίνεις να πάρεις μέρος στους Ολυμπιακούς που τους έχεις και δίπλα σου; χιχιχιχιχι
Σοκολατίτσα δεν υπάρχει εμβόλιο για τα τσιμπούρια, αλλά και να τύχει να πάθει ερλιχίωση αντιμετωπίζεται με αντιβίωση, μην ανησυχείς. Διάβασε πάλι το πόστ σου, τι έγραψες δηλαδή και θα ξεραθείς στα γέλια! :lol:
ΤσιμπουκιQuote:
Originally posted by breakαλλα φετος πολυ τσιμπουκι βρε παιδι μου, καθεται μια χαρα γιατι την χαιδευω κ της τα βγαζω κ μετα γουρλωνει τα ματακια της κ τα κοιταει
Είπα να μην το αναφέρω ονομαστικά αλλά έχουμε και τη Λίλα τη μαρτυριάρα ή μάλλον την bold μαρτυριάρα! :lol:
λοιπον το δικο μου feedback τωρα!!
μην εκπλησσεστε που μπηκα τοσο συντομα! μονο 13 λεπτα αντεξα να τρεξω! μεχρι τη μεση,τα 6 λεπτα ενιωθα καλα! αλλα μετα ξεκινησαν τα τσιμπηματα στην καρδια!!!
και συνεχισα πιο χαλαρα!
να σας πω σ αυτο το σημειο οτι στα τσιμπηματα στην καρδια συνεβαλε και ο ηρωισμος μου!
ακουστε τι εκανα!
δεν ετρεξα απλα! αλλα εκανα και την αγαπημενη μου ασκηση απο τη γυμνστικη που καναμε στο σχολειο!
ετρεχε 3-4 δρασκελιες και μετα χοπ εσκυβα δεξια σαν να μου επεσε κατι και να ηθελα να το σηκωσω!!!
μετα αλλες 3-4 δρασκελιες και χοπ εσκυβα αριστερα να πιασω κατι αλλο υποθετικο που μου επεσε!!!
ετσι χοπ χοπ εκανα καμποσο. μετα ενιωσα τα τσιμπηματα και το κοψα!!!!
ετρεχα απλα!!!
μεχρι που ενιωσα και τους μυς στα ποδια να τιναζουν και λεω στοπ!
ως εδω για σημερα!!!!
αυριο πολι!!!!
:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
μα καλά τι εγραψα παλι οεο????????????????
εχω πεσει κατω κ γελαω:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ειμαι το καρφι του τοπικ.εγω κοριτσακι στη γυμναστικη ειχα απαλλαγη.ειχα βγαλει μουφα χαρτι για να την γλυτωσω.