Σοκολατίτσα λογικό να κολλάς ολόκληρη με τόσα τσιμπούρια! :lol: Κάνε το ντουζάκι σου να δροσιστείς.
Printable View
Σοκολατίτσα λογικό να κολλάς ολόκληρη με τόσα τσιμπούρια! :lol: Κάνε το ντουζάκι σου να δροσιστείς.
Μπράβο κοριτσάκι μου, συνέχισε έτσι!
Koritsaki 5 τσιγάρα είναι λίγα, τόσα επιτρέπουνε και στις εγκύους! Σίγουρα θα καταφέρεις να το μειώσεις κι άλλο.
Κούκλες πάω να ξαπλώσω, εύχομαι το Ναταλάκι να είναι καλά. Καλό μας βράδυ και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
καληνυχτα τζινακι!!!!!
καλη ξεκουραση!!!!
edw eimai alla den mporw na grafw ellinika
Μία καληνύχτα και από εμένα!
Κουμπαριαζόμουν όλο το απόγευμα και γυρίσαμε πριν από λίγο χιχιχιχιχι. Γέλασα τόσο πολύ με τα τσιμπού....ια σας και τις καριό...ες σας :lol:. Να στε καλά θα πάω γελώντας για ύπνο! Κρίμα που σας έχασα, αφιερώσατε μανάρια μου εύγε!
Ελπίζω το Ναταλάκι μας να μπει σύντομα να μας γράψει νέα γιατί με έχει φάει η αγωνία!
Φιλιά πολλά και όνειρα γλυκά σε όλες τις τσούπρες! :kiss:
ΕΕΕΕΕλλλληηηηη!!!!!!:kiss::kiss::kis s::kiss:
Κοριτσάρες μου παω να την πέσω, νύσταξα κ αυριο πρεπει να παω να αγοράσω τη σκόνη για τα τσιμπου:puzzled:ια :lol::lol::lol::lol:
Αχ ρε Τζινα πως με ξερεις ετσι?Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αυτό περιμένω κι εγώ Λίλα μου για να πάω να ξαπλώσω. Ελπίζω να είναι καλά, να μην έχει πλαντάξει στο κλάμα και να μπει σύντομα να πας πει ευχάριστα νέα.
Ναι τα κλαματα εχω βαλει βασικα τωρα..
Ο γιατρος δεν μου εδωσε ουτε μια ελπιδα.. Δεν μου ειπε θα πεθανεις, τελος.. Αλλα δεν ειχε καθολου πειρα πανω στον δικο μου τυπο σκατοκαρκινου!!
Οπως σας ειχα πει ειναι σπανιο ειδος καρκινου, στο στομαχι ειχαν αλλοι 8 σε ολο τον κοσμο.. Μου ειπε οτι στην βιοψια λεει οτι ειναι αγριος τυπος καρκινου.. Και οτι απο οτι ειδε στο ιντερνετ (ναι δεν υπαρχει καθολου πειρα πανω σε αυτο το ειδους καρκινου!) μεταφερεται με το αιμα.. Και δεν κανει μεταστασεις στους λεμφαδενες.. Αρα μπορει να παει οπου θελει, στον εγκεφαλο, στους πνευμονες που συνηθως εκει παει , στο συκωτι και οπου αλλου σκατα θελει.. Ειπε οτι θα χρειαζομαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ εξετασεις και θα αρχισω απο αυριο που θα κανω αξονικες θωρακος, στομαχου και τις αιματολογικες 3μηνου.. Εχω απογοιτευτει παρα πολυ.. Μου ειπε να παρω 2η γνωμη για την βιοψια και μολις εμαθε οτι ειμαι Λονδινο μου ειπε να παω στο The Royal Marsden.. Ειναι προτυπο κεντρο για την ερευνα καρκινου στο Λονδινο.. Μου ειπε οτι μπορει να εχει γινει και λαθος διοτι στην 1η βιοψια δεν ειχαν βρει τιποτα και ειναι λεει πολυ παραξενο που απο το τιποτα ξαφνηκα πηγαμε στο λιποσαρκομα.. Και μακαρι να ειναι γκιστ, ετσι μου το ειπε, το οποιο ειναι πιο ηπιο απο αυτο που μου εχουν βρει.. Εντομεταξυ στη μια γαστροσκοπιση μου το ειχαν βγαλει 5 εκατοστα, στην αλλη 3 και κατι και στην βιοψια 2,8... Ολα σκατα, δεν υπαρχει.. Με ρωτησε πως νιωθω, του ειπα μια χαρα και μετα μου εκανε ψιλαφηση στην κοιλια και στο στηθος καθως με "ακουσε" κι ολας ο βοηθος του.. Μου ειπε οτι δεν επιασε τιποτα ευτυχως και οτι ακουγομουν καμπανα..
Του ειπα οτι φοβαμαι διοτι απο το στομαχι μου εχει μεινει μονο το 7% του αρχικου στομαχου και οτι αν κοπει κι αλλο φοβαμαι οτι θα εχω προβληματα στο μελλον. Μου ειπε οτι η ερωτηση μου ειναι πολυ σωστη και οτι και ο ιδιος δεν κρινει απολυτα σωστο να ξαναμπω χειρουργειο γιατι 1ον στην βιοψια λεει οτι εχει κοπει μεχρι και υγιεις ιστος (μου ειπε να ρωτησω τον Αλμπανοπουλο ποσος ειναι αυτος και μετα που τον ρωτησα μου ειπε απλα οτι λεει στην βιοψια, αρκετος!) και οτι ειναι αλλο ενα χειρουργειο, δηλαδη μια ακομα επιβαρυνση του οργανισμου μου.. Επισης οτι δεν χρειαζεται να κοπουν αλλοι λεμφαδενες διοτι ουτως η αλλως δεν γινεται μετασταση εκει.
Οταν λοιπον μετα πηρα τηλεφωνο τον Αλμπανοπουλο και τον ρωτησα γιατι θελει να ξαναμπω οπωσδηποτε χειρουργειο μου ειπε για να μην κανω μετασταση στους υπολοιπους λεμφαδενες!! -.-
Του λεω λοιπον, εφοσον ο καρκινος αυτος μεταδιδεται στο σωμα με το αιμα και δεν κανει μετασταση στους λεμφαδενες, γιατι να κανω χειρουργειο? Και ξαφνηκα σταματησε, κενο και μου λεει σιγα σιγα.. εεεε.... ναι. δεν αντιλεγω. Και του λεω οτι θα παω Αγγλια να με δουν και πεταγεται και μου λεει ΝΑΙ! Αυτο θα ειναι το καλυτερο.. Τον ρωτησα αν περιμενω 3 εβδομαδες και τελικα χρειαζομαι επεμβαση, πειραζει? Και μου λεει οχι οχι δεν πειραζει.. Που 2 μερες πριν ελεγε στον μπαμπα μου οσο πιο γρηγορα το κανω τοσο το καλυτερο και γιατι να περιμενουμε μεχρι την τεταρτη για τον γιατρο στο Ηρακλειο, πιο πριν δεν ειχε να σας βαλει?? Αλλα τωρα να παω με το πασο μου.. Απλα μου φαινεται οτι επειδη ειναι σπανιο σκατοειδος καρκινου, θελει να με ανοιξει να κανει και ενα πειραμα πανω μου.. Χωρις καν να ξερει πως μεταδιδεται! Το σκεφτομαι και τρελενομαι!!
Επισης ρωτησα τον γιατρο αυτο που σας ελεγα: Δεν θα επρεπε να κανω κανονικα αμεσως μετα την επεμβαση καποια θεραπεια? Και περιμενα 3,5 μηνες? Και μου ειπε οτι ειναι ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ να περιμενεις τοσο καιρο!! Οι ασθενεις εξω τα ειχαν παρει και ξερετε πως ειναι οι κρητικοι, μου ελεγαν να ανεβω Αθηνα και να τους ντουφεκισω ολους!
Μια γυναιακα εκει ειχε στο στηθος ενα μπαλακι, τελικα ηταν καρκινος, τον εβγαλε και τωρα εκανε χημειοθεραπειες.. Εχασε στην 1η κι ολας χημειο τα μαλλια της γιατι της εβαλαν πιο μεγαλη δοση απο οσο επρεπε ενω κανει ηπιες χημειο και της ειπε ο γιατρος συγνωμη κτλ κτλ.. εκανε καθε χρονο τεστ παπ και μονο το 2011 δεν εκανε και τοτε το εβγαλε!! Να τα ακουει η μαμα μου που δεν παει ποτε! Και εσεις κοριτσια μου σας παρακαλω να εξεταζετε το στηθος σασ οποτε πρεπει και γενικα να κανετε οσες εξετασεις χρειαζονται γιαυτο τον κωλοκαρκινο!
Ειμαι ακομα πιο κατω απο οτι ημουν και δεν περιμενα οτι υπαρχει κατι κατω απο τον πατο! Με πηρε το παραπονο και εκλεγα λιγο και αρχισε να κλαιει και η μαμα μου για το ποσο αδικο ειναι που οχι μονο ειχα/εχω καρκινο, αλλα ειναι και σπανιος...
Ο γιατρος δεν μου ειπε κατι που δεν ηξερα ηδη απο αυτα που ειχα μαθει και εγω απο το ιντερνετ, διοτι και αυτος λιγο πριν τα ειχε δει και μου το ειπε! Μου αρεσε που ηταν ντοβρος και οχι φαφλατας και μου ειπε την αληθεια.. Τουλαχιστον αυτος δεν θελει να με βαλει κατω απο το νυστερι του μονο και μονο για να εχει μια εμπειρια οπως φαινεται οτι θελουν καποιοι καποιοι.. Συγνωμη που μπορει να ακουγομαι αδικη απεναντι του αλλα το θεωρω ελεεινο που δεν ξερει στην τελικη ΚΑΝ τι εχω και τα πεταει ετσι απλα! Δηλαδη αν εγω δεν ειχα διαβασει και δεν μου τα ειχε επιβεβαιωση ο γιατρος ο σημερινος θα μπορουσα απλως να κατσω να κανω οτι μου λεει ο ενας και ο αλλος.. Μακαρι να εχω αδικο αλλα με πνιγει ο πονος και το αδικο αυτη την στιγμη.. Αυριο θελω να δω εναν παπα και να μου κανει εξορκισμο! Πραγματικα το εννοω.. Θα ηθελα να ζει ο Πατερας Παισιος να μου πει τι να κανω..
23 χρονια και ειναι ανουσια.. Δεν εχω κανει ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που θελω και μολις αρχισα να ΖΩ την ζωη μου σαν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ατομο, γιατι πριν την θεικη επεμβαση ενιωθα σαν εξωγηινος στο ιδιο μου το σωμα, βρηκε να με χτυπησει η μαλακο σπανια μαλακια!!
Συγνωμη που βριζω αλλα μονο ετσι εκτονωνωμαι!
Και δεν ξερω ποσο κανει το νοσοκομειο στο Λονδινο και χρηματα δεν υπαρχουν... Ολα τα καλα...
Πηγαμε μετα βολτα οικογενειακος και μετ αγια φαγητο και μου ελεγαν οτι θελει το Ναταλακι μας και οτι θελει το μωρο μας (οι γονεις μου) που συνεχεια μου το ελεγαν αυτο και πιο πριν απλα τωρα μου ακουγεται λες και μου κανουν τις χαρες επειδη δεν προκειτε να μεινω για πολυ εδω.. Το εμαθε και ο αδερφουλης μου που δεν ηθελα με τιποτα να το μαθει αλλα το ακουσε και νευριασε που δεν του το ειπα πιο πριν και ηταν ο ΜΟΝΟΣ αν και 11 χρονων που μου ειπε αυτο που νιωθω και εγω. Δεν θα σου πω οτι ολα θα πανε καλα κτλ κτλ γιατι αυτα τα λεμε παντα! Θα σου πω να εχεις θετικη σκεψη και μακαρι να γινουν ολα καλα.. Αλλα του ειπα οτι ολα ειναι 50/50 και μου λεει το ξερω.. Δεν θελω να με βλεπει να κλαιω και να τον φορτιζω και εκεινον.. Εβλεπα την θαλασσα, τα δεντρα και σκεφτομουν οτι αυριο μπορει να μην τα ξαναδω και μου φαινοταν τοσο φυσιολογικο.. Γιατι πιστευω οτι ετσι θα γινει.. Επαιξα με τον σκυλο και τις γατες μας μετα και εβλεπα την σκια μου, κατι που ΤΟΣΟ επιθυμουσα ΤΟΣΑ χρονια να δω, μια μικροτερη οχι τοσο χοντρη σκια του εαυτου μου και δεν ενιωσα τιποτα.. Γιατι απλα δεν εχει νοημα πλεον το αδυνατισμα.. Γιατι θα πεθανω και δεν εχει σημασια εκει πανω η κατω, οπου και να παω, αν εισαι χοντρος η αδυνατος.. Ειπα στους γονεις μου οτι θελω να με καψουν και να με πεταξουν στον Γκραντ Κανιον.. Και μου ελεγαν αυτα πεστα στα εγγονια σου και στα δισεγγονα σου.. Δεν καταλαβαινουν οτι ισως η κορη τους δεν θα ειναι εδω σε 2 χρονια το πολυ... Δεν μπορω αλλο.. Συγνωμη για το πιομεγαλο ποστ του φορουμ εβερ!!
Παρασκευη θα ειμαι Αθηνα.. Το βρισκω ασκοπο αλλα θα ερθουμε.. Και κοριτσακι, ερχομαι με την μαμα μου Λονδινο την αλλη εβδομαδα αρα δεν θα χαθουμε.. Για τωρα τουλαχιστον.. Θα σου στειλω ποτε ερχομαι.. Θα σας στειλω αυριο τι ωρα να τα πουμ ετην παρασκευη ναι? Θα ειναι και η μαμα μου λογικα μαζι αν δεν σας πειραζει γαιτι δεν εχουμε συγγενεις πλεον Αθηνα και δεν θελω να μεινει μονη της στο ξενοδοχειο... Και παλι συγνωμη και σας ευχαριστω μια μια που ακουετε τα προβληματα μου, που στελνετε την θετικη σας ενεργεια, που με ανεχεστε αυτες τις μερες..
Καληνυχτα και σας αγαπω πολυ!
Σορρυ για τα 2 τεραστια ποστς, δεν με αφηνε να στειλε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ποστ!!! :grind:
Βαμπιράκι μου μην κάνεις άσχημες σκέψεις γιατί υπάρχουν πάντα και οι εξαιρέσεις. Από όλα αυτά που λες κρατάω το ότι δεν είναι 100% σίγουρο ότι δεν είναι ήπιας μορφής κι ότι ευτυχώς δεν θα μπεις ξανά πάλι στο χειρουργείο. Απ'ότι καταλαβαίνω ο Αλ έχει μεσάνυχτα και λέει παπαριές!! Χίλιες φορές να πας στο Λονδίνο να σε δούνε. Συμφωνώ με τον αδερφό σου, να έχεις θετική σκέψη γιατί είναι το μόνο σου όπλο για να ξεπεράσεις αυτόν τον ύφαλο. Εννοείται ότι θα βρεθούμε την Παρασκευή που θα έρθεις με την προϋπόθεση ότι δεν θα κλαις, διαφορετικά θα σε χρεώνω για το κλάμα, λυγμός και λίρα!! χιχιχι Θα χαρώ να γνωρίσω και την μαμά σου αλλά να της πεις ότι θα την χρεώσω κι αυτήν! χιχιχι
Καλημέρα όλη μέρα.
Καλημερα κ απο μενα.Ναταλιτσα μου κοριτσακι μου ολα καλα θα πανε, να σκεφτεσαι θετικα κοπελα μου κ μην ξαναδιαβασω οτι κλαις γιατι θα γινω αστυνομος Σαινης κ θα πω.." εμπρος μεγαλο χερι " κ θα σε βρει εκει που εισαι κ ζντουπ στο κεφαλακι μια μικρουλιτσα σφαλιαριτσα..ετσι..σαν να μαλωνω τον γιο μου ενα πραγμα..χιχιχιχι..:smilegrin: Μεχρι ποτε θα εισαι Αθηνα? Τζινα μου καλη σου μερα κοπελα μου ολα καλα?