Καλημέρα Μαράκι, πολύ γέλασα με το ζντουπ της σφαλιάρας χιχιχι. Το μάτι σου είναι καλά;
Printable View
Καλημέρα Μαράκι, πολύ γέλασα με το ζντουπ της σφαλιάρας χιχιχι. Το μάτι σου είναι καλά;
Τζινακο μου σε καλεσα αλλα δε σε βρηκα...ναι ειδες..που τον θυμηθηκα τον Σαινακο? χεχεχε...το ματι μου οπως γραψει πιο παλια ειχα βγαλει στεατιο το οποιο ειχα βαλει κολληριο κ εγινε καλα αλλα ξαναβγηκε με ποναει με φαγουριζει κ ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να κανουμε επεμβαση γιατι δεν κανει να βαζω κολληριο συνεχεια γιατι ειναι δυνατο..αυτα εν ολιγοις ..αργοτερα ξανα γιατι με κραζουν την αμοιρη ..Μαρια κ ξερο ψωμι..χιχι:smilegrin:
Καλημέρα και από εμένα!
Ρούφιξα τα δύο τεράστια ποστ της Ναταλίτσας και να πω την αλήθεια και εγώ μένω στο γεγονός ότι κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς είναι αυτό το πράμα και προφανώς ο Αλ έλεγε ότι ήθελε. Ίσως να προσπαθούσε να μην εκτεθεί περισσότερο, ίσως απλά ήθελε να μάθει από το περιστατικό σου, δεν ξέρω! Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι δείχνει να μην είναι ειλικρινής και αυτό με θυμώνει απίστευτα!!! Καλύτερα να πας στην Αγγλία βαμπιράκι μου σε αυτό το κέντρο που σου είπε ο γιατρός, μπας και σου εξηγήσουν τι στο διάολο είναι αυτό που έχεις. Αν είναι τόσο σπάνιο όσο λες μπορεί να μην σε χρεώσουν κιόλας χιχιχιχι, θα σε παρακαλάνε να μείνεις για να σε μελετήσουν σα σπάνιο πουλί!
Μα καλά και εσύ πρέπει σε όλα να ξεχωρίζεις βρε κοπελιά;;;; :P
Πέραν της πλάκας δεν νιώθω να σου είπε κάτι χειρότερο χθες ο γιατρός, μακάρι να ισχύει και αυτό που σου είπε ότι δηλαδή μπορεί να είναι και πιο ήπιας μορφής. Πάντως κάτι δεν μου κάθεται καλά σε όλη αυτή τη φάση Ναταλία μου. Νιώθω ότι πρέπει να το ψάξετε αρκετά ακόμη και χαίρομαι που έχετε όλη την διάθεση να πάτε σε πολλούς γιατρούς. Εύχομαι να βρείτε πολύ σύντομα τις σωστές απαντήσεις στα ερωτήματα σας ώστε να μπορέσεις να λάβεις και την κατάλληλη θεραπεία. Θέλω να έχεις θετική και μάχιμη σκέψη! Δεν θέλω να σκέφτεσαι πότε θα φύγεις και ότι σε 2 χρόνια μπορεί να μην είσαι εδώ! Αυτά είναι χαζομάρες! Θα παλέψεις για εσένα και για αυτούς που αγαπάς και θα βγεις νικήτρια!
Τα νεύρα μου!!!!!! Σε λίγο θα φλιπαρω μίρλα μιρλα,αξημερωτα! Θα πάθω νευρική κρίση! Κ ο μάλακας ο κουνιαδος μου βάζει πλυντήριο με 4 ρούχα,προγραμμα 2.30 ωρών Κ του λες ρε συ δεν ρωταγες μπας κ ήθελα να βάλω 2 ρούχα κ απαντάει ήταν γεμάτο!!!!! Που έκανα τον μαλακά κ 2 εβδομάδες τώρα έβαλα κ του σθδερωσα 4 πλυντήρια,αφού πρώτα τον παρακαλαγαμε ναμαζεψει τα άπλυτα. ΠΟΥ είχε πετάξει στον κοινόχρηστο διάδρομο των υπνοδωματίων! Κ άδειασα κ 2 καλάθια τίγκα στα ρούχα! Για να φοράει ο μαλακας πρωί κ απόγευμα φρεσκοσιδερωμενα ρούχα κ να βολταρει στο κέντρο της ναυπάκτου!!!!Κ εχω κ την γιαγιά μηηηηη λέτε τίποτα στο. Παιδί,όπου παιδί ο μαλακοπιτουρας 30 ετών που μια ζωή ζει εις βάρος των άλλων,μια ζωή τρέχουν να τον μαζέψουν από αριστερά κ δεξιά που καταστρώνει επθχειρηματικα σχέδια- κομπίνες,που πότε δεν πληρώνετε κ όλο τον κοροϊδεύουν,αυτόν που είναι αλήτης πρώτης τάξεως κ έχει φεσωσει όλο τον κόσμο!!!!!! Ε αι σιχτιρρρρρρρρρρρ πια! Να γυρίσω σπιτάκι μ να εχω την ησυχία μου κ ας τρώω νερό νεροβραστο από το να τρώω κάθε μέρα κρεατικο!
sta prothyra toy egefalikouy eimai!!!tha erthei leei i prokomeni i kouniada mou me ton gomeno kai emeis prepei na fygoume giati den mporei na tous pei na MIN erthoun alla se emas den exei kanena provlima opote goystarei na pei min erthete kai episis den exei kanena problima popu o kakomoiris o markos 15 meres twra kanei ton xamali k exei ksepatwthei stin douleia k i kopuniada mou pou itan prin ena mina edw to mono pou iksere na pei einai oti to spiti einai mes stin mplixla alla ton kwlo tis den ton kounise na kanei kamia douleia alla iksere na trexei mono gia kafedes k eksw
καλημερα!
νταλακι πολυ μπερδεμενα ειναι τα πραγματα νομιζω!
καλυτερα να πας λονδινο να το ψαξεις παρα να τρεχεις εδω με τον αλ !
αγγελουδακι υπομονη κοπελα μου τι αλλο να κανεις
Καλησπερα κοριτσαρες μου!
Ναταλακι μου γλυκο καταρχην τα εχω παρει με τον γιατρο, τι ανευθυνη κ τι αντιεπαγγελματικη συμπεριφορά ειναι αυτη, να θυμασαι πως κορακας κορακου ματι δεν βγάζει(δεν το θυμάμαι κ πολυ καλά ας βοηθήσει το Τζινάκι) κ οπως ειπε κ η Ελλη κατι βρωμαει.
Πάρε τη γνωμη ενος καλου ογκολογου κ οχι ενος γενικου χειρουργου, που ακουστηκε αποτελεσματα βιοψιας μετα απο τρεις μηνες τα οποια βγαινουν αμεσα κ το καλυτερο εφοσον ζεις Αγγλια να πας εκει στο νοσοκομειο, οσον αφορα τα χρηματα που ειμαι σιγουρη πως μονο εσυ το σκεφτεσαι, με τη καρτα υγειας ενα ποσο θα καλυπτεται, το κοριτσακι θα ξερει να σε κατατοπησει καλυτερα
καλα ε ο μικρος σου αδελφος πολυ ωριμος για την ηλικια του.
Αχ αγγελουδακι υπομονη πεστα εδω να ξεθυμανεις, τουλαχιστον ο αντρας σου τα βλεπει ή τους υπερασπίζεται?
οπως εκανε ο πρωην μου που ειχε εναν αδελφο ρεμαλι κ παντα τον υποστηριζε, δεν μπορουσε να ειναι αντικειμενικος μαζι του κ παντα τον καλυπτε φλομωνοντας με στο ψεμα για να μη γκρινιαζω, εεεε οσπου του ειπα κ εγω τραβα πηδα τον μαλακα τον αδελφο σου, χοντρο το ξερω αλλα με ειχε φερει εκτος ευατου που τα παραλογα ηθελε να τα βγαλει λογικα για χαρη του μαλακα αδελφου του
χτυπησες φλεβα τωρα..............
καλημερα!!!!
ναταλακι μου μην σοκαρεσαι και μην κλαις πια. σου ειπα, εχεις μακρυ και δυσκολο δρομο μπροστα σου. αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα χασεις τη μαχη!!! κανεις δεν ξερει ποτε,που και πως θα καταληξει. αυτη τη στιγμη με τον ''κωστα'' εχεις ανοιξει πολεμο. το οτι εχασες μια μαχη δεν σημαινει οτι εχασες και τον πολεμο ομως. ακομη πιστευω οτι θα ΒΓΕΙς ΝΗΚΙΤΡΙΑ! το οτι ειναι σπανιο ειδος δεν ειναι απαραιτητα κακο.
σημερα θα κανεις αξονικες και μαγνητικες??? επικεντρωσου σ αυτο!!! εχε ολη σου τη θετικη ενεργεια!!!!! εγω θα περιμενω με μεγαλη αγωνια τα αποτελεσματα!!!ειμαι πολυ θετικη αλλα θελω να σε δω να το γραφεις ''ειναι καθαρα''. και αληθεια πιστευω πως θα ειναι, στο ειχα πει κι απο κοντα το γιατι.
κανετε πολυ καλα που το ψαχνεται και να ρωτησετε και τους αλλους ογκολογους στην αθηνα αν γνωριζουν γι αυτο το νοσοκομειο στο λονδινο και αν εχει οντως καποια εξειδικευση πανω στι θεμα σου. μηπως σου ειπε αν ειναι ιδιωτικο η δημοσιο???
δυστυχως στο θεμα των οικονομικων εγω δεν ξερω ουτε καν τι τιμες εχει εκει που δουλευω....δεν τα παω και πολυ καλα με τα λεφτα.
ομως!!!! τα περισσοτερα νοσοκομεια ειναι δημοσια το οποιο σημαινει οτι θεωρω πιθανο μεχρι και το να μην πληρωσεις καθολου.
θυμησε μου λιγο, εισαι γραμμενη σε gp?
αν οχι μπορεις να γραφτεις απο τωρα μεσω ιντερνετ ετσι ωστε να κερδισεις χρονο
Koritsaki συμφωνώ μαζί σου κι εγώ αυτό σκεφτόμουνα, ότι δηλαδή το ότι είναι σπάνιο είδος σημαίνει ότι μπορεί να έχει και θετική εξέλιξη και υπάρχουν ακόμα ελπίδες για θετικά αποτελέσματα.
ιωαννα μου καλα λεει η σοκολατιτσα!
πες τα εδω να εκτονωθεις και να ηρεμησεις.
και βασικα εφοσον σας φερονται αυτοι μ αυτο τον τροπο, γιατι δεν τους φερεστε κι εσεις με τον αναλογο???
ναι τζινα! και πολυ καλες ελπιδες μαλιστα!!! δεν το λεω ετσι!!!!
πλεον στις μερες μας ο ''κωστας'' αντεμετωπιζεται. ενταξει δεν ειναι ευκολο αλλα ειναι αντιμετωπισιμο. κι αυτο ειναι που μετραει!
Ναταλάκι μου μίλησα μόλις και με την αδερφή μου και της είπα τα νέα σου. Μου είπε λοιπόν, να μην ξεχάσεις να ζητήσεις από τον Αλ να σου δώσει το dvd της επέμβασης σου αν δεν το έχεις πάρει ήδη. Πάρε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείς, κάνε ένα πλήρη φάκελο με τις εξετάσεις σου και βουρ στην μάχη!
Όσο για τον αδερφούλη σου μην ανησυχείς, ακούγεται όντως ώριμο παιδί και θα το διαχειριστεί μια χαρά. Θα σου δώσει και δύναμη και κουράγιο θα δεις! Και εγώ στην θέση του θα ήθελα να το ξέρω. Τα παιδιά κρύβουν τεράστια ψυχικά αποθέματα μέσα τους, μη σου πω ότι θα το αντιμετωπίσει καλύτερα και από εσένα ;). Έχεις μία δεμένη και αγαπημένη οικογένεια και αυτό είναι ευλογία, κάνε κουράγιο και δώσε την μάχη σου με τους αγαπημένους σου στο πλευρό σου. Αυτή η δοκιμασία θα σε δυναμώσει τόσο πολύ που μετά δεν θα φοβάσαι τίποτα!
Φιλιά μικρό μου ninjaki και καλή δύναμη!
Υ.Γ. Σου έχω στείλει στο φατσοβιβλίο το τηλ. μου. Αύριο πιθανόν να μην προλάβω να σας δω γιατί φεύγω για το ΣΚ. Θα ήθελα όμως να μιλήσουμε και να δούμε μήπως τα πούμε από βδομάδα, πριν αποχωρήσεις για Λονδίνο.
Ναταλάκι μου γλυκό πόσο με στεναχώρισες!!!!!!πολύ μπερδεμένα όλα.....εγώ θα σ έλεγα να το ψάξεις καλύτερα με τη βιοψία.....κ αν γίνεται να ζητήσεις δεύτερη...δεν μπαίνεις στο χειρουργείο για δεύτερη φόρα έτσι με κλειστά τα μάτια.....δες ότι γιατρούς μπορείς...εγώ είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ στο ξαναλέω ότι όλα θα πάνε καλά θα το δεις....απλά θα ταλαιπωρηθείς λίγο ψαχνοντάς το....θα τα συζητήσουμε κ από κοντά!!!!εγώ αύριο το πρωί θα πάω Ιπποκράτειο για εξετάσεις αίματος....εσύ τι ώρα θα δεις τον Αλ.???
σου στέλνω σε 2u2 κ τα δύο κινητά μου.....πάρε με κ σήμερα αν θες!!!!
αντα!!!! πως παει??? νιωθεις λιγο καλυτερα???
καλημερα ελακι!!!! να περασετε πολυ ωραια το σ/κ!!!
εγω τωρα πινω φραπε και λεω να βγω παλι να κανω χοπ χοπ!!! επειδη αντεχω μονο κανενα 10 λεπτο λεω να το κανω δις την ημερα για να μαζευω συνολικα 20 λεπτα ασκησης!!!
ααα και μολις καταφερω να καν 20-25 λεπτασυνεχομενα λεω να γραφτω στο γυμναστηριο!!!