-
Θα τα συζητήσουμε όλα από κοντά!!!!!!
εγώ θα έλεγα να βρεθούμε εκεί που τα είπαμε την άλλη φορά γιατί δεν έχω ακόμα πολλές δυνάμεις για πέρα δώθε.....είμαι ακόμα εξαντλημένη!!!
αν κ μπορεί να σε πετύχω κ στο παράρτημα!!!!!
οπότε να πάω αργούτσικα εγώ για τις δικές μου εξετάσεις για να μην περιμένω μετά!!!!
Τζίνα θέλεις να βρεθούμε στις 2 εμείς????
-
Ναι καλυτερα σημερα, αυριο ο Θεος το ξερει! χαχαχαχαχχα
Τι να κανωωωω?? Δεν ξερω.. απο την μια με πιανει καταθλιψη και κλαιω και απο την αλλη απλα ολα ειναι ανουσια.. Δεν μπορω ν απω οτι ειμαι χαρουμενη για την καμια των περιπτωσεων αλλα γελαω, κανω χαζα αστεια... Μιλησα και με την θεια μου στο τηλ που πιστευει πολυ στον Θεο και μου εδωσε καποιο κουραγιο... :)
-
Ναταλάκι πολύ χάρηκα που θα δώσεις τον Κώστα για 2η βιοψία στο Λονδίνο, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη στο Ιππο γι'αυτό το θέμα κι ότι και να σου πούνε αύριο συγνώμη αλλά θα το ακούσω βερεσέ που λένε. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να κλάψεις αύριο αρκεί να θυμηθείς να φέρεις μαζί σου πολλές λίρες αγγλίας! χιχιχι
Αντα δεν έχω πρόβλημα να βρεθούμε στις 2 στην πλατεία Μαβίλη, εκεί που είχαμε βρεθεί και την προηγούμενη φορά. Ομως θα δούμε γιατί επειδή κάνει ζέστη και θα είναι μεσημέρι μήπως κάτσουμε κάπου μέσα που να έχει και κλιματισμό. Ελπίζω βέβαια να ξεμπερδέψει όντως μέχρι εκείνη την ώρα το Βαμπιράκι.
-
Βαμπιράκι σου έχω στείλει το τηλ. μου με μήνυμα u2u.
-
Εντωμεταξύ Ναταλία δεν σου είπα ότι την επέμβαση σου μπορεί να μην την έχουν βιντεοσκοπήσει.....μου είχε πει η Σεσίλια ότι δεν τις βιντεοσκοπούν όλες γιατί δεν έχουν τι να τις κάνουν...εγώ ζήτησα βιντεοσκόπηση στη δικιά μου επέμβαση!!ελπίζω να είσαι τυχερή!!!!!
Τζίνα ευχαρίστως να κάτσουμε μέσα γιατί κ εγώ δεν κάνει να είμαι στη ζέστη....οπότε 2 εκεί που είχαμε βρεθεί???
στείλε μου το τηλ. σου!!!!!!!!
-
Αντα για σένα το λέω για τη ζέστη γιατί δεν κάνει να ζεσταίνεσαι αφού δεν μπορείς να πιεις αρκετό νερό και για το Βαμπιράκι βέβαια γιατί θα είναι και ταλαιπωρημένη από το ταξίδι και το τρέξιμο όλη μέρα. Σου στέλνω το τηλ. μου.
-
ωωωωωω νόμιζα ότι το λες γενικά Τζινάκι......σ'ευχαριστώ που με σκέφτηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Αντα εμένα σκέφτηκα που θα σε μαζεύω από τα πατώματα αν ζαλιστείς από τη ζέστη χιχιχιχιχι.
-
χαχαχαχαχα ώστε έτσι παλιοεγωίστρια ε?????????? καλααααααά....έχουμε κ δίπλα το Ιπποκράτειο.....άσε που δεν είμαι κ τόσο ερείπιο πια(που λέει ο λόγος)
σου έστειλα κ τα τηλ. μου!!!!!!
-
Εντάξει τα πήρα, επειδή έχω cosmote θα σε καλώ στο what's up γιατί δεν χρεώνομαι.
-
AAAAARRRRGGG!!! ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΤΑ U2U ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ!!! :flaming:
-
εννοείται γι'αυτό σου έστειλα κ τα 2!!!!
-
Γιατί Ναταλία δεν μπορείς να τα δεις; Μπαίνεις από κινητό;
-
Οχι δεν ξερω τι ειχε παθει η συνδεση.. Τωρα απανταω κανονικα!!
Αλλα ηθελα να κατεβασω τα itunes στο λαπτοπ του μπαμπα μου μηπως και φτιαξω απο εκει το κινητο μου και δεν μπορω... :/
Που θα μου παει θα το φτιαξωωωωω!!!
-
Βαμπιράκι μου εγώ αύριο ταξιδεύω και δεν θα μπορέσω να σου έρθω :(. Η σκέψη μου όμως θα είναι μαζί σας. Κράτα το τηλέφωνο μου που σου έστειλα με μήνυμα στο facebook για την επόμενη φορά ;).