Αρα λοιπον θα ερθετε σιγουρα οι Τζινα και Αντα! Καλλιοπη και Ελι θα μας τιμησετε?? :)
Eιπαμε με την Τζινα στις 3 τελικα για να ειμαστε σιγουρες οτι θα εχω ξεμπερδεψει με το Ιππο και να μην σας στησω κι ολας!! :smilegrin:
Printable View
Αρα λοιπον θα ερθετε σιγουρα οι Τζινα και Αντα! Καλλιοπη και Ελι θα μας τιμησετε?? :)
Eιπαμε με την Τζινα στις 3 τελικα για να ειμαστε σιγουρες οτι θα εχω ξεμπερδεψει με το Ιππο και να μην σας στησω κι ολας!! :smilegrin:
Αντα είπαμε με το Ναταλάκι να το κάνουμε στις 3 αντί για τις 2 γιατί δεν ξέρει αν θα έχει ξεμπερδέψει, εχει και ο γιατρός της 2 χειρουργεία αύριο και μπορεί να την καθυστερήσει. Οπότε επιβεβαίωσέ μου εάν είναι για τις 3.
για 2 ηταν απιθανο να ερθω !
και 3 μου ειναι δυσκολο αλλα οκ αν δε ερθω 3 θα ειναι 3 και μιση
θελω παρα πολυ να ερθω να σε δω και εσενα και τη μαμα
το τηλ που εχω της μαμας ειναι οκ αν θελω να σε παρω για να δω που ειστε η να σου πω αν δε τα καταφερω να ερθω???
Ωραια!! Σας περιμενω αυριοζ! Καλλιοπη κανονισε την πορεια σου και δεν ερθεις! ΚΑΝΟΝΙΣΕΕΕ!!
Ελη στην αρχη καταλαβα οτι θα μπορουσες για αυριο, μετα μου το εκανε λιανα η Τζινα οτι δεν μπορεις.. :(
Το Σεπτεμβρη σας θελω ΟΛΕΣ εκει!! Να ειμαστε καλα 1α απο ολα... :)
παντως αν μπλεξεις με τους γιατρους πρεπει να εχεις χρονο μπροστα σου
εμενα και 3 νωρις μου φενετε θα εχουν τελειωσει??????
αλλα οκ
KALLIOOOPH!! Μαζι απανταμε! :D
Ωραια μακαρι να μπορεις να σε δουμε!!! :roll:
αχ βρε αντα εισαι και μακρια εισαι και μεσ την ατονια τωρα αλλιως θα σου ελεγα να ερθω να μου ριξεις μια αναστηλωση να μη με γνωρισει το βαμπιρακι !!!!!
αν και ετσι που εχει γινει η μουρη μου δε το βλεπω να με γνωριζει :P
aaaaaaa
ξεχασα αρχισε και η τριχοπτωση! και ελεγα θα γλυτωσω :P
ΚΑΛΛΙΟΠΗ!! Λες να μην γνωρισουμε η μια την αλλη??? :p
Μια θεα θα εισαι ειμαι σιγουρη! Οπως και ολες μας!!!! :roll:
Koριτσια φευγω παμε να προλαβουμε το πλοιο!! Φιλακια πολλα τα λεμε απο κοντα αυριο!!!χχχχχχ
Καλό ταξίδι να έχετε Βαμπιράκι.
κοριτσια!
μιλουσα με τη μαμα μου που ολο εκλαιγε λογω της οικονομικης καταστασης. δεν ξερω τι την εχει πιασει(δεν εχει κλημακτηριο).
την λυπηθηκα παρα πολυ. κι οταν της ειπα πως σε 2 μηνες θα μπορεσω εγω να τους δωσω καποια χρηματα εκλαιγε ακομη περισσοτερο αλλα μου ειπε οτι ηθελε κι εκεινη να μου το ζητησει και ντρεποτανε. και μου ειπε μεχρι να πληρωσει κατι χρεη που εχει απο κατι χαρατσια δεν θα ερθει να μας δει.
στενοχωρηθηκε παρα πολυ...... δεν θελω να την ακουω τοσο στενοχωρημενη και μαλιστα για κατι τοσο ανουσιο οσο το οικονομικο.
δεν την αφηνει ουτε με τη χαρα μου να χαρει....
Koritsaki είναι όντως ανούσιο το οικονομικό αλλά δυστυχώς επηρεάζει άμεσα την ποιότητα της ζωής μας και με τόσα που καλούμαστε να πληρώνουμε συνέχεια με αυτήν την κατάσταση στην Ελλάδα είναι λογικό να έχει πελαγώσει η μητέρα σου γιατί σίγουρα ζει, όπως και πολύς άλλος κόσμος εδώ, πρωτόγνωρες καταστάσεις.
koritsaki και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι με τη μαμα σου αλλα προσπαθω γιατι εμενα τα παιδια μου ειναι μικρα και εχουν αναγκη τη μαμα τους!
ειναι χαλια γενικα τα πραγματα αλλα δε μπορουμε να κανουμε αλλιως!
ας τα αφησουμε τα ασχημα !
εχω να σας πω οτι απο σημερα ειμαι μια αραβωνιασμενη!!!!!
Καλλιόπη αρραβώνιασες την κόρη σου;