-
Αγαπημένες μου φιλενάδες
μετά την χθεσινή μου απουσία (έκανε μια μικροεπέμβαση ο πεθερός μου και ήμουν νοσοκομείο ) επανέρχομαι δυναμικά....
δυστυχώς δεν πρόλαβα λόγω δουλειάς να πάω διαιτολόγο την τετάρτη και άλλαξα το ραντεβού για δευτέρα
...δεν έχω ζυγιστεί καθόλου δεν ξέρω....βέβαια αρχίζω και φοράω ρούχα που δεν μου έκαναν...
λίντα μου χαίρομαι που επανήλθες δυναμικά ..δεν πειράζει για την διατροφή σου κι εγώ στις γιορτές θα κάνω time out θα πάω εκδρομή και θα τσακίσω πρωινά, τσουρεκάκια γλυκάκια πιττούλες και ότι γουστάρω τέλος πάντων, μετά διατροφή γυμναστική και ίσως και κανένα μασαζάκι..
έχει κάνει κανένα κοριτσάκι παθητική γυμναστική με ένα μηχάνημα με ζώνες και ηλεκτρόδια..?? η αισθητικός μου είπες οτι βοηθάει στην απώλεια πόντων και στην κυτταρίτιδα για πείτε....
Οσο για την τρελλοπαρέα της πελοποννήσου τι να πω τις καλύτερες ευχές μου να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ αν και νομίζω ότι ήδη περνάτε....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ......
βασουλίνι μου χάρηκα πολύ με το 69 μπράβο κοριτσάκι μου,
μπάρμπουλίνι μην αγχώνεσαι και εγώ μια από τα ίδια τρέχω τρέχω τρέχω και δεν φτάνω
σε όλες τις κουκλιτσες παλιές και νέες την αγάπη μου τα φιλιά μου και πολλές ευχές για ένα υπέροχο ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
-
καθυστερημενη και γρηγορη καλημερα κι απο εμενα.
θαυματα γινονται παιδια!! δεν παω αγορα με τον μπαμπα που θα πηγαινα σημερα απογευμα, η καθαριστρια εχει ρεπο σημερα απογευμα απο τη κανονικη δουλεια της και θα μου ερθει, η κομμωτρια ειναι ελευθερη σημερα στις 8:30, μοναδικη ωρα που με βολευε για χτενισμα και θα ερθει, η αλλη κομμωτρια που με κουρευει και βαφει καταφερε να με χωσει τριτη απογευμα στο προγραμμα της, εχθες βρηκα το παντελονι που ηθελα στο πρωτο μαγαζι που μπηκα και επισης και τη μπλουζιτσα (αποδειξη οτι αδυνατισα και χωραω στα ρουχα αρκετων μαγαζιων), πηρα και 2 δωρα παιδικα ρουχα που ειχα υποχρεωση, εκανα και διαδρομο και εχθες και σημερα πρωι και γενικως χαλαρωσα.
σημερα ειχα εμβολιο τα παιδια το πρωι οποτε αργησα να ερθω στο γραφειο, το μεσημερι εχει μαρινοπουλο (30% ρουχα και παπουτσια, 40% χριστουγενιατικα ειδη, 20% μπυρες, σαμπανιες και κατι αλλο που δεν με ενδιεφερε...) και το απογευμα καθαριοτητα και μαλλι. αυριο εχει μνημοσυνο και χαλαρα την υπολοιπη μερα με μελομακαρονα, κουραμπιεδες (οχι που δεν θα εκανα...), ελαιοπιτακια, ζαμπονοπιτακια και απο κυριακη, εχει ο θεος
καλε, καμια δεν ζυγιστηκε σημερα? κι εγω γιατι ζυγιστηκα δηλαδη? και ειδα τα χαμπαρια μου....85,3...αντι να χανω βαζω μου φαινεται...τελος παντων...
με ψαχνουν απο παντου γιατι τους εστειλα ολους ενα μυνημα οτι θα λειπω 3 βδομαδες απο το γραφειο και παθαν ολοι σοκ....ολοι μα ολοι περιμενουν να τους απαντησω διαφορα και εγω γραφω εδω.....οχι δεν θα λειψω τοσες μερες αλλά αυτο που τους ειπα μου δινει το ελευθερο να λειψω οποιες μερες θελω. βεβαια ολοι απαντησαν οτι το δικο τους ειναι επειγον αλλά γραμμενους τους εχω και εξαλλου απο δευτερα εδω θα ειμαι παλι
-
και τωρα το δευτερο μερος
αννεζινα μου περαστικα στον πεθερο. οσο για το μηχανημα με τα ηλεκτροδια, η ναταλια αν το διαβαζε πριν απο εμενα, θα σε ενημερωνε οτι στις αποθηκες και γκαραζ μου μπορει και να το εχω!!! και ναι, το εχω και αυτο και επισης εχω κανει και σε αισθητικο οποτε σε ενδιαφερει να ακουσεις
το ειχα κανει ενα καλοκαιρι πριν 12 χρονια μαζι με αρκετα αυστηρη διαιτα. ειχα χασει θεαματικα και κιλα και ποντους. τοτε μαλιστα γνωρισα και τον συζυγο (που ελεγα καπου οτι με γνωρισε αδυνατη....). μετα φυσικα λογω γνωριμιας τρωγαμε καθε βραδυ εξω και πιναμε και τα εβαλα παλι τα κιλα και μετα παντρευτηκα και καπακι εμεινα εγκυος και εγινα 100 και απο τοτε επι 10 χρονια τα κουβαλουσα...αυτα
α, ακι επειδη θυμομουν οτι αδυνατιζε το μηχανημα, αγορασα ενα παρομοιο και το εχω να με κοιταει. μου φαινεται θα το ξεθαψω...το κακο ειναι οτι πρεπει αν μεινεις κολλημενη διπλα του για ωρα. λοιπον, τωρα που το σκεφτομαι, θα το αρχισω αγκαλια με το λαπτοπ...α, τι ωραια ιδεα μου εβαλες...και ειδικα τωρα στις γιορτες που θα εχω και μερικες μερες αδεια, ακομη καλυτερα. λοιπον, κοιτα να δεις...αντι να ανεβαινω στο διαδρομο θα το παιρνω αυτο αγκαλια, το λαπτοπ αγκαλια και ολα καλυτερα....αχ, τι καλα....τελικα τα οομ βοηθουν ε?
αλεξανδρα μου απο εβρο εισαι? καλε, μια προκομενη βρηκαμε να θελει να καθαρισει και αυτη να ειναι τοσο μακρυα? σε ευχαριστω πολυ για ολες τις λυσεις που μου εγραψες. απο οτι βλεπεις, τα διευθετησα σχεδον ολα.
λιλακι εσυ δεν μας λες απο που εισαι?
ροδακινακι, ε συγνωμη.... νεκταρινι ηθελα να πω... μονο τριο θα κανετε στο χαμαμ? μη τυχον και δεν με καλεσετε....
η κοιλια της ξενιας βλεπω καλα περναει...φανταζομαι και η ξενια το ιδιο.....το μαρικακι επισης...και τι δεν θα εδινα κοριτσια να με βολευε να βρισκομουν κι εγω εκει....να γνωρισω και το μαρικακι μου....αχ, ζηλευω ζηλευω ζηλευω.....θελω καφε επειγοντως για τη δοση μου....
βασια χαθηκες σημερα. τελευταια μερα στη δουλεια? καφε θα πιουμε, ε? τριτη θα μου δωσω αδεια...εσυ εχεις αδεια και οποιες αλλες θελουν να βρεθουμε. για θεσσαλονικη παντα μιλαμε. τα παιδια εγω θα τα παρκαρω στη πεθερα, μου το ειπε κιολας να της τα παω....μια χαρα
-
ολοι τρεχουμε βλεπω εξαιτιας των Χριστουγεννων και των αδειων,
και εγω τωρα προλαβα να μπω απο το πρωι,
τι μου κανετε?
νεκταρια μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, σου ευχομαι και εσενα οτι καλυτερο
ναταλοξενια, ειστε υπεροχες και δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο ζηλευω, καλα να περνατε........
μπαρμπουνι μου αντε ειδες ολα τα βολεψες, και εγω απο Δευτερα που εχω αδεια να δω τι θα πρωτοκανω, οχι δεν θα κανω κανενα γλυκο αλλα βολτες και ξεκουραση..........
ελπιζω να μπω απο Δευτερα απο το σπιτι για να συννενοηθουμε για τις 23, αλλιως με τηλ.
φιλακια γλυκα και σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια που ξεχναω, αν δεν τα ξαναπουμε καλα χριστουγεννα και οτι επιθυμειτε...............
-
Ναι καλο μπαρμπουνακι απο εβρο ειμαι...ειδες που ολα μπηκαν σε σειρα...αντε ευτυχως γιατι σε ειχα ενα αγχος εχθες να τρεχεις σαν την τρελη κ να μην γινετε τπτ...
Αννεζινα μου κανουν δουλεια αυτα τα μηχανηματακια...σε συνδυασμο με διατροφη παντα..εγω παλια που ειχα κανει ειχα μαζεψει αρκετα..σκεφτομαι να ξανακανω γιατι εχω 1-2 προγραμματα πληρωμενα σε κατι ινστιτουτα που δεν πηγα ποτε να τα κανω...
Η λιλικα μας που ειναι σημερα??
α κ καλημερα σε ολα τα κοριτσια να εχετε μια υπεροχη μερα...
-
Αγαπημένες μου πως να σας ευχαριστήσω για την άμεση ενημέρωση σας...
μετά τις γιορτές λοιπόν θα το κάνω και αυτό μου έκαναν και πολύ καλή τιμή 20 ? για δύο μασάζ την εβδομάδα και μετά δεκάλεπτο μασάζ με αιθέρια έλαια καλό δεν είναι.?????..
να περάσετε όλες πολύ καλά, σήμερα βλέπω να σχολάω γύρω στις επτά όχι τίποτε άλλο είχα και κομμωτήριο στις τέσσερεις το ανέβαλα για επτά και βλέπουμε, δεν έχω φάει και τίποτα και πεινάω.....
την αγάπη μου ...
-
Κορίτσια μου καλησπέρα και από μένα. Τώρα μόλις κατάφερα να πάρω μια ανάσα και είπα να μπω να σας πω μια καλησπέρα και ένα "Καλό Σαββατοκύριακο" γιατί πια.... από Δευτέρα!
Η κούρασή μου σε συνδυασμό με ένα ελαφρύ κρυολόγημα (αλλά πολύ ενοχλητικό) μου έχει ρίξει την διάθεση στα πατώματα....
Το χειρότερο απ' όλα είναι αυτά που διάβασα παραπάνω και έχω γίνει εντελώς έξαλλη: τα όργια και αίσχη της Ναταλίας στην Καλαμάτα. Λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια!
Βρε λίγο χρειάστηκε να απουσιάσω γιατί δούλευα σκληρά και συ βρήκες ευκαιρία να μου ξεσαλώσεις? Ούτε μια αναφορά στο όνομά μου? Ούτε να αισχύνεσαι που γράφεις και μέσα από την κοιλιά της .... άλλης και περιγράφεις αγκαλιές, τζάκια κλτ?
Ναταλία τα έχω πάρει στο κρανίο.
Ναταλία γύρνα πίσω.
Ναταλία θυμήσου τι περάσαμε.
Ναταλία με έχεις κάνει έξαλλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπαρμπούνι, Λίλυ, Αννεζίνα!!!! Μιλάτε γιατί είστε και μάρτυρες!!
-
Ναταλίααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα αααααααααααααααααααα
-
Αγαπημένα μου κοριτσάκια, εδώ είμαι κι εγώ δε σας ξέχασα, αλλά ψιλοσουρτούκευα κι εγώ σήμερα.!
Σας διαβάζω και χαίρομαι που είσαστε όλες καλά, φορτωμένες με τις ευχάριστες δουλίτσες που μας
επιφυλάσσει η εορταστική περίοδος! Κι εγώ έτσι κάπως τρέχω να τα προλάβω όλα!
Ηθελα να κάνω μια ευχή για όλες μας , να έχουμε ενα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο, όπως επιθυμούμε η
καθεμία, με μπόλικα ψώνια, γιατί όχι? καλή παρεούλα, και ότι άλλο καλό μας προκύψει.
Καλά ορισμένοι την έχουν καβατζώσει ήδη την καλή παρέα από μέρες τώρα και μας έχουν κάνει να
ζηλεύουμε που μας έχουν παρατήσει μόνες μας. (?)
Αλλά τι να γίνει? Θα γυρίσει κι ο τροχός !!
Λιντάκι μου, δε λέω δίκιο έχεις, αλλά κι εσύ 2 μερούλες που το άφησες το πλάσμα χωρίς μήνυμα,
χωρίς καλημέρα, χωρίς φωνή και ακρόαση? πάνω που ετοιμαζόταν για ταξιδάκι?
Για να λέμε την αλήθεια, αυτό (το πλάσμα) όλο και αναρωτιόταν που είσαι...
Τέλος πάντων, να τες πέρασαν οι μέρες και όπου νάναι επιστρέφει, κάνε λίγο υπομονή !
Κοριτσάρες αγαπημένες, να είσαστε όλες καλά, να περνάτε καλά, και να μην αφήνετε κανέναν και τίποτα
να σας τη σπάσουν!! (τι μπανάλ έκφραση θεέ μου, αλλά πως να το πώ η γυναίκα!)
πολλά φιλιά
Λίλυ
-
γεια σας και απο μενα!
Μολις γυρισαμε απο μια επισκεψη στην αδερφη μου, ενα γρηγορο τσεκαπ στον γυναικολογο και μια ωραια βολτα στην ομορφη, στολισμενη, γιορτινη, αλλα παγωμενη Αριστοτελους!!! Τις μικρες τις ειχαμε κουκουλωσει ωστε να φαινονται μονο ματια! χαχα
Περασα διπλα απο αυτο τον... #%%@#& Τερκενλη και μου εσπασαν την μυτη αυτα τα υπεροχα γλυκα και τσουρεκια που μοσχομυριζαν...Προλαβα και ειδα ενα ελατο με ζαχαροπαστα στολισμενο και εξαφανιστηκα απο εκει οσο πιο γρηγορα γινοταν! Τι γλυτωσα!
Χαζεψαμε τα στολιδια, το στολισμενο δεντρο και καραβι, τις ομορφιες και λιγο τις βιτρινες και φυγαμε γιατι ειχε παρα πολυ κρυο. Ηταν πολυ ομορφα ολα!
Αυριο συνεχιζω μονη μου τις αγορες (ξεχασα κανα δυο δωρακια) και ετοιμαζομαστε για την επισκεψη στην βαφτισιμια μας. Περιμενω και τις νονες μας αυτες τις μερες και θελω να ετοιμασω και τα δωρα τους και τα γλυκα τους!
ουφ καλεεε σταματηστε με!!! πηρα φορα και δεν σταματαω! Αυτο δεν ηταν απλο μπανιο! αφησα την βρυση να τρεχει, γεμισε η μπανιερα, μπουρμπουλιθρες παντου και εγω εκει μεσα το απολαμβανω! Ευτυχως ειχε καθαρες μοσχομυριστες πετσετουλες απο την Αλεξανδρα μας!
Φευγωωωω
αα και φυσικα μπαρμπιτακι δεν ειναι μονο για τρεις το χαμαμ! αλλα για ολες μας μαζι! πιο καλα ειναι με παρεα!
Ειμαι χαρουμενη και σας αφηνω με γλυκα τσαχπινικα φιλια!
-
Κοριτσια μου καλησπερα!
Οπως καταλαβαινεται δεν μπηκα τωρα δυο μερες γιατι γινοταν θαυματα και πραγματα γυρω μου...μου λειψατε ομως παρα πολυ!
Το Ναταλακι μας(για οσες δεν την ξερουν απο κοντα ακομα) ειναι ενας χειμαρρος, μια ανοιξη, μια μαγισσουλα... ο πιο συναισθηματικος ανθρωπος που εχω γνωρισει στη ζωη μου..... ειναι ερωτας!!!
Τωρα τι να σας πω? το τι καναν με την Ξενια ειναι ακαταλληλο για ανηλικους και σοβαρες κοπελες οπως εμεις...( οπως λεγαν κι αυτες, Μαρικακι εσυ εισαι μανα, μην βλεπεις, μην ακους) ενα θα σας πω μονο, με στειλαν και κοιμηθηκα μονη μου στο πανω σπιτι της Ξενιας για να μεινουν μονες στο κατω, ειπαν οτι κοιμηθηκαν, το πιστευετε? εγω οχι...
Λιντα μου συμπασχω μαζι σου κοριτσι μου, σε ειχα συνεχεια στο μυαλο μου... τι να κανουμε? δεν ηξερες οτι την στελνεις στη νουμερο ΕΝΑ σεξουαλα της Ελλαδας?
Μπαρμπουνακι μου γλυκο την Τριτη θα εισαι μια κουκλαρα δηλαδη!!! Μακαρι να ησουνα κι εσυ μαζι μας στην Καλαματα,θα ειχα λιγη συμπαρασταση απο μια μανουλα κι εγω....ευχομαι να τα πουμε συντομα απο κοντα!!!
Κοριτσια του χαμαμ σας συστηνω ανεπιφυλακτα το γιασεμι, εχει υπεροχο αρωμα, χθες που το απλωνε η Ξενια στο σωμα της μαγισσουλας μου....νομιζα πως θα λιποθυμησω απο την μυρωδια του!!!
Σας καληνυχτω ολες και ευχομαι να εχετε ενα υπεροχο ΣΚ!!!
-
.....καλησπερα σας!!!!!!!!!!!
χτες δεν μπηκα να σας γραψω καθολου.........ημουν ακομα υπο την επηρεια της ναταλιας!!!!!!!φυσικα δεν θα σας αποκαλυψω τι συνεβη μεταξυ μας.....
μονο οτι ειμαι ευτυχισμενη που κοιμαμαι στα σεντονια που ξαπλωνε εκεινη......
το μαρικακι παντα ευαισθητο εδειξε κατανοηση στα ενστικτωδη συναισθηματα που κατεκλυζαν την ναταλια και εμενα..και απεσυρθη διακριτικα στο πανω οροφο για υπνο...
μεχρι τοτε περασαμε τελεια οι 3 μας με κουβεντα πλαι στην θαλασσα σε μια καφετερια με τζαμαρια πανω στην οποια εσκαγε το κυμα και αργοτερα στο σπιτι μου ,διπλα στο τζακι...και μετα.....
.....ηρθε ο ερωτας!!!!!!!!!!αγαπημενη Lida συγνωμη αλλα ....ναι!!!!!!!!!νομιζω οτι στην εκλεψα!!!!!!!σε προλαβα!!!!!!
-
Γειά σας κοριτσάρες!!
Μπορεί εμένα να με περάσατε στο ντούκου αλλά την γνώρισα
κ εγώ την Ναταλία σας και μάλιστα την άγγιξα, την είδα,
την μύρισα, την γεύτηκα.. και πιστέψτε με από κοντά είναι
μεγαλυτερη πλανευτρα.. (καλή επιστροφή Ναταλία μου..)
Λιντάκι μου καλό δεν θέλω να μου θυμώσεις αλλά παρόλο
που και μένα η καρδιά μου είναι δοσμένη αλλού, δεν μπόρεσα να
αντισταθώ με πότισε, με ταισε και μπορώ να πώ ότι με ταξίδεψε
κιόλας (όσο προλάβαμε..) Εντάξει κάτι χουφτωματάκια και κάτι
παρεκτροπές θα μας τις συγχωρέσεις?? Βλέπεις άλλες λέει.. σεξουάλες
( βλέπε Ξένια.. απο αυτά που έμαθα .. ισχύει) και για τον νουμερο ένα
σεξουαλικό εαυτό της δε λέει τίποτε..χμ.. είναι μοναδική....
Αν την γνωρίσεις θα υποκύψεις αιώνια στον έρωτά της..
Οσο για το Μαρικάκι δεν έχω λόγια. Είναι μια γλυκιά πρασινομάτα
ξανθή που μας έκανε να περάσουμε μοναδικά.. κ αξέχαστα.Βεβαια
έχω την πολυτέλεια να την έχω σχετικά κοντά μου και θα απολαμβάνω
όσο περισσότερο μπορώ την ζεστή παρουσία της.
Ναταλία και Μαρία πέρασα μοναδικά μαζί σας..
Ξένια εύχομαι να σε γνωρίσω σύντομα..
και όλες τις υπόλοιπες εννοείται... Η Πάτρα είναι ανοιχτή πόλη..
& Σας περιμένει..
Φιλάκια πολλά και γλυκά!!
ΥΓ . Λίντα μη μασήσεις μωρό μου κάτι έχει μείνει κ για σένα.... χαχαχαχα!!!!!!!!
Ζήλεια Ζήλεια!!!!!
-
Ααααααααχ ...τα σοδομα κ τα γομορα.....
-
Αχ Τζενακι μου γλυκο και πανεμορφο!!!! Κι εγω περασα ομορφα χθες, η αναμονη της γνωριμιας μας με ανταμειψε και χαρηκα πολυ που σε γνωρισα!
Αυτο το 4ημερο ηταν μοναδικο για μενα... σας ευχαριστω πολυ για τις ομορφες και ζεστες στιγμες που μου χαρισατε, δεν εχω λογια... Ναταλακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ για την τιμη που μου εκανες...
Ειδικα ομως θελω να αναφερω οτι γνωρισα, εστω και για λιγο, το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ κοριτσι που με εκανε να γινω κι εγω μελος αυτης της ομορφης και υπεροχης παρεας μεσα σ αυτο το φορουμ, αρχισα να την διαβαζω οταν ειχα πιασει στην κυριολεξια ''πατο'', με βοηθησε τρομερα, χωρις να το ξερει. Διαβαζοντας τις σκεψεις της, το προγραμμα διατροφης της στο ww, με εκανε να πιστεψω πως κι εγω μπορω... Δεν μπορω να πω βεβαια οτι καταφερα να φτασω ακομα στο στοχο μου αλλα εκανα κατι που δεν ειχα καταφερει ποτε μεχρι τωρα. Απο 108 κιλα που ημουνα περυσι παραμονες Χριστουγεννων, σημερα ειμαι 18 κιλα λιγοτερα. Μεχρι τοτε δεν ειχα χασει ποτα πανω απο 4-5 κιλα. Σε ευχαριστω Νεφελη μου, ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου να εισαι παντα ευτυχισμενη και να ξερεις οτι λειπεις απο εδω μεσα...ειδικα σε μενα παρα πολυ...
Οπως θα καταλαβατε για μενα οι μερες αυτες ηταν πολυ ιδιαιτερες, μοναδικες και πολυτιμες και δεν μπορω να παρα μονο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ να πω...