Quote:
Originally posted by d3w
Από τη Παρασκευή που θα απαγάγω τη ζυγαριά θα το ξανααρχίσω...
χαχα!:P
Printable View
Quote:
Originally posted by d3w
Από τη Παρασκευή που θα απαγάγω τη ζυγαριά θα το ξανααρχίσω...
χαχα!:P
1 EπισηςQuote:
Originally posted by karamela
Λοιπόν εχω να πω τα εξής :
1--- ΚΑΛΗΜΕΡΑ
2---Καλο μήνα
3---Αντε να φυγει ο Αυγουστος γιατι τον σιχαινομαι
4--Dew χαιρομαι που γυρισες
5-- Σήμερα είμαι -400 και ηπια και κοκτειλ το βραδυ και εφαγα και λιγα πατατακια γιατι ειχαμε αραξει σε μια παραλια με το αγορι μου αι γιορταζαμε τα 6 χρονια μιας υπεροχης σχεσης που εχουμε :D
6-- αυτο το 119 με εχει βασανισει πολυ ΕΛΕΟΣ ατιμο ελα να σε δω
2 Επισης :P
3 Συμφωνω οσο δεν παιρνει!
4 Συμφωνω οσο δεν παιρνει!:P
5 Εισαι θεα!
6 Δε σε φοβαμαι θα φυγουν τα κιλα και θα δεις και διψηφιο karamelitsa!
:D
να μην το ζηλευεις το υψος, δεν αξιζει καν να μπαινεις σε αυτο το τρυπακι, σημασια εχουν αλλα πραγματα και οχι το υψος, εχει και αρνητικα αυτο το υψος, όχι μονο θετικα;)Quote:
Originally posted by eleni1201
Αχ το λατρεύω κι εγώ το μωσαϊκο... Όπως και τα υπόλοιπα γλυκά... Και κανένα δυστυχώς δεν με λιγώνει :P
Σανελάκι, αφού μπορώ εγώ, με τόσα σκαμπανευάσματα, σίγουρα θα τα καταφέρεις κι εσύ!!!
Καραμελίτσα 200 γραμμάρια ακόμα δεν είναι τίποτα και θα δεις το 119 ;)
Εγώ τώρα να το πω ότι θαυμάζω (=ζηλεύω) το ύψος της Dew??
Σκέψου να ψαχνεις παντελονια και να ειναι κοντα, να ψαχνεις παπουτσια και να λενε λυπαμαι δεν υπαρχει αυτο στο νουμερο σας 41 νουμερο
να σου αρεσει καποιος και επειδη ειστε στο ιδιο υψος να νιωθει καπως αβολα
Dew συμφωνεις?
Quote:
Originally posted by karamela
να μην το ζηλευεις το υψος, δεν αξιζει καν να μπαινεις σε αυτο το τρυπακι, σημασια εχουν αλλα πραγματα και οχι το υψος, εχει και αρνητικα αυτο το υψος, όχι μονο θετικα;)Quote:
Αχ το λατρεύω κι εγώ το μωσαϊκο... Όπως και τα υπόλοιπα γλυκά... Και κανένα δυστυχώς δεν με λιγώνει :P
Σανελάκι, αφού μπορώ εγώ, με τόσα σκαμπανευάσματα, σίγουρα θα τα καταφέρεις κι εσύ!!!
Καραμελίτσα 200 γραμμάρια ακόμα δεν είναι τίποτα και θα δεις το 119 ;)
Εγώ τώρα να το πω ότι θαυμάζω (=ζηλεύω) το ύψος της Dew??
Σκέψου να ψαχνεις παντελονια και να ειναι κοντα, να ψαχνεις παπουτσια και να λενε λυπαμαι δεν υπαρχει αυτο στο νουμερο σας 41 νουμερο
να σου αρεσει καποιος και επειδη ειστε στο ιδιο υψος να νιωθει καπως αβολα
Dew συμφωνεις?
για να μην παρεξηγηθω δεν κατηγορω την dew, έχουμε το ιδιο υψος γι'αυτο τα λεω
Quote:
Ναι καραμελίτσα, τώρα το θυμήθηκα... Σόρρυ :)
Έχει και τα αρνητικά του φυσικά όπως και να είσαι και 1.60 έχει τα αρνητικά του...
Απλά σκέφτομαι τις ποδάρες που θα έχετε (σε μήκος φυσικά εννοώ) και...αχ... Δεν ζηλεύω με την κακιά την έννοια αλλά μπράβο βρε κορίτσια που η φύση σας σας προίκισε με τέτοιο μπόι... Φαντάζομαι τι γιους θα κάνετε...(εάν δεν έχετε ήδη παιδιά... 40-41 φοράω κι εγώ και είμαι 1.68... ΛΟΛΛΛΛΛΛΛ
Και ο φίλος μου είναι 1.75 και με τα τακούνια είμαστε ίσα ίσα...
Απλά όπως είπα, δεν βγαίνουν εύκολα κορίτσια με 1.80... Διαστάσεις μοντέλου... Χι χι χι... ;)
βρε χαζουλι δεν ειπα οτι το λες με κακια απλα γνωριζω κοπελες οι οποιες αρρωσταινουν με το υψος, νιωθουν πολυ ασχημα σαν να ειναι μεγαλη απώλεια το να μην εχεις ενα α υψος.
πλεον τα μοντελα δεν εχουν υψος τα περισσοτερα οποτε μην μου αγχωνεσαι :PP
Συμφωνώ και επαυξάνω καραμέλα μου! Για μένα δεν υπάρχει χειρότερη λέξη από αυτή: <ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ>..
Και ένα παράδειγμα πρόσφατο.. τις προάλλες πήγαμε στα μαγαζιά με τη penelope και δοκίμαζε ρουχαλάκια στα στρατιβάριους όσο εγώ κοιτούσα τι είχε μέσα στο μαγαζί.. δεν ξέρω αν έτυχε αλλά δε βρήκα ούτε ένα παντελόνι, ούτε μια φούστα που ΘΑ μου κάνει όταν φτάσω στο στόχο μου!!! :P και να μην αρχίσω να ονομάζω και άλλα τέτοια μαγαζιά γιατί δε θα τελειώσω ποτέ χιιχιχι
Θα το δεις το διψήφιο καραμέλα μου, δε σε φοβάμαι!! 6 χρόνια ε; Τέλεια!!! Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρετε!
Χαιρετώ κ πάλι, μετα από αποχη για διακοπές!
Ζυγίστηκα με το που μπηκα στο σπίτι (ο ψυχάκιας!!) κ ναι........... ειμαι ακομη 63,8 κιλα!
Τα κεφάλια μέσα από αύριο....
Αμα δεν πηρες στις διακοπες εισαι σουπερ!:thumbup:Quote:
Originally posted by Veronica
Χαιρετώ κ πάλι, μετα από αποχη για διακοπές!
Ζυγίστηκα με το που μπηκα στο σπίτι (ο ψυχάκιας!!) κ ναι........... ειμαι ακομη 63,8 κιλα!
Τα κεφάλια μέσα από αύριο....
μπραβο βρε παιδια, τι αστρονομικα μικρα νουμερα ειναι αυτα!
δε θατ α δω ποτε φυσικα,
αλλα τα αντιστοιχα μου κιλα +10 απτα δικα σας θαναι σουπερ γιαμενα :D
ελπιζω ναμαι κ γω τοσογενναια στα 70+
βερονικα συγχαρητηρια που δεν πηρες!
ελενη σκιζεις!
κονστανς κρατα γερα τελειωνεις...
ερχομαι σελιγο για καταγραφη αν κ φαγωμενη...
+1.110 γρ σημερα!Quote:
Originally posted by badgirl11
85.5!
-600 g σημερα!
κ προ τουαλεττας :D
ειμαι σε φαση κυκλου κ παραφαγα χθες προχθες :D
γενικα πηγα τελεια ομως εν συγκριση με παλια!
Καλημερα!Σημερα -100.Απο το ολοτελα...:)
καλημέρα σε όλους τους εναπομείναντες ...
εγώ μαλ@*#& άσχημα το σκ ...οπότε κάνω σλημερα μια μέρα αποχή και σδωστή διατροφή και αύριο ζυγίζομαι!!
καλημερα -200 σημερα και ειδα το 119 :D :D
Μπραβο καραμελα!:)
σας ευχαριστω κοριτσια, αντε και καλα κατεβασματα σε ολες μας :D