αν υπαρχει ελλειψη ενεργειας τοτε η μπορα μπορει μεν να εχει τελειωσει, αλλα ψιχαλιζει ακομα...Quote:
Originally posted by smart
φαε-πριτς, ετσι ειναι, επιβιωνεις αλλα οταν περασει η μπορα δεν νιωθεις να εχεις στραγγιξει απο ενεργεια?
Printable View
αν υπαρχει ελλειψη ενεργειας τοτε η μπορα μπορει μεν να εχει τελειωσει, αλλα ψιχαλιζει ακομα...Quote:
Originally posted by smart
φαε-πριτς, ετσι ειναι, επιβιωνεις αλλα οταν περασει η μπορα δεν νιωθεις να εχεις στραγγιξει απο ενεργεια?
smart, εχεις δίκιο.
παντως κ κοπρόσκυλο να με πω, κ να το εμπεδώσω, δεν...
τεσπα. νομίζω ειμαι λιγο κοιμησμένη.
smartaki πολυ ευκολο ειναι βασικα απλα ειχα τα υλικα και το σκευτηκα στι στιγμη! για παραδειγμα , μαυρο χαρτονι , κολλα για χαρτι - με μυτη μπροστα- και διαφορα χρωματα χρυσοσκονης.
απλα ζωγραφισα πανω στο μαυρο χαρτονι με την κολλα και μετα πασπαλισα χρυσοσκονη, το αφησα να στεγνωσει, του εκανα μια ΦΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!! και γινανε τα αποκαλυπτιρια! :lol: :lol: θα προσπαθησω να βαλω μια φωτο!
aggeloydaki πως γινεται αυτο με το χαρτι για πες??? με ενδιαφερει , κατι που να μην λερωνει βασικα γιατι ειμαι λιγο αστα! πασαλειφομαι παντου! :lol: :lol: :lol:
υγ.: συγχωρεστε με που η ορθογραφια μου ωρες ωρες σκοτωνει και μετα το βλεπω και εγω, μας φαγανε τα γκρικλισ και το αλτ ταμπ γαμω το στανιο μου ! :lol: :lol:
fae-prits! , αμα ειναι ετσι... εδω Λονδινο!!!
ποτε θα κανει ξαστερια οεο οεο οεοεοεοεοεοεοεεεεεεεεεεε??
σισι, αυτα τα στερεοτυπα που εχεις στο μυαλο σου για τον εαυτο σου, εχεις σκεφτει οτι μπορει να ρυθμιζουν τη συμπεριφορα σου κ κατ επεκταση τη ζωη σου?
μονη σου τα σκεφτεσαι η στα λενε αλλοι κ εσυ τα πιστευεις?
ακου κοιμισμενη!!!
μιτσο, δε θα προσποιηθω οτι καταλαβα κ ας αποδειχθω χαζη, περιμενω φωτο :P
εδω που τα λεμε ισως η περιγραφη μου ηταν λιγο μπακαλέ :lol: :lol: :lol:
ναι αλλα τωρα καταλαβα :lol:
εννοεις οτι εκανες πανω στο χαρτονι το σχεδιο με την κολλα κ εριξες πανω χρυσοσκονη, η οποια κολλησε :P
ε, πως να το περιγραψεις αυτο... κ εγω χειροτερα τα ειπα !!:bigsmile:
αλλα εξακολουθω να θελω φωτο ε?
χαχαχαχαχαχα ενταξει λοιπον! αυριο φωτο! :lol:
σμαρτ, ναι ξερω πως επηρεάζουν τη ζωη μου αυτα που σκέφτομαι..
απλα οταν λεω κοιμησμένη να σου πω τι εννοω.
είναι σα να θέλω να κάνω διάφορα πράγματα που τα έχω επιθυμία(πχ γυμναστήριο, ή γενικά διάφορες επιθυμίες μου) αλλά να νιωθω υπνοτισμένη.
ναι μεν υπάρχει η επιθυμία, αλλα οι συνθήκες δεν είναι με το μέρος μου.
και πιστευω τα στερεότυπα που μπορεί να έχω οφείλοντε κ στο τρόπο που μεγάλωσα, στο τόπο κλπ...
αλλα δε κρύβω, πως φοβαμαι οτι μια μερα θα ξυπνήσω 50χρ. και θα είναι σα να μη πέρασε μια μερα. το εχω ενα φοβο αυτό. γιατι αν τωρα στην ηλικία μου δε ΄κάνω αυτα που θέλω :/ τοτε? πότε....?
τα ίδια θα μου πεις κι εσυ , i know, απλα νομίζω οτι τα σκέφτομαι, τα λεω κ απο πράξη λίγα πραγματα.
κοιτα, απλα αντι να περιμενεις να νιωσεις ξυπνητή, απλα ξεκινα να τα κανεις!!!
ειναι τοοοοσο απλο!!
απο την πειρα μου μιλαω κ οχι για να το παιξω εξυπνη!!
τι σε εμποδιχει αυριο να παρεις το ποδηλατο κ να πας μια βολτα?
τπτ!!
απλα καντο, χωρις να περιμενεις να νιωσεις οτι οοοολες οι συνθηκες ειναι ιδανικες!
το ιδιο κ με το gym...
τρωγοντας ερχεται η ορεξη-ισχυει για ολα αυτο (δυστυχως κ για το φαγητο :( )
ΑΠΟΨΕ θελω!!Quote:
Originally posted by mitsokolo
χαχαχαχαχαχα ενταξει λοιπον! αυριο φωτο! :lol:
θες να μην κλεισω ματι ολη νυχτα?
η να μην μπορω να ησυχασω αυριο μιας κ θα ξυπνησω πρωι πρωι κ τα τρεχω ως το βραδυ?
δλδ περιμενεις να περασω ενα 24 ωρο με την απορια????
αισχος!!! :P
thanks smart, το προβλημα μου ειναι οτι δε ξερω τι μου φταίει, τι εχω κ τα γνωστα. μια το βρισκω, μια το χανω.
ισως ομως αν εχεις μερικα στανταρ, τα οποια θα κανονισεις με τον εαυτο σου οτι δε θα τα σταματησεις ό,τι κ αν γινει, ό,τι κ αν νιωσεις, τοτε ισως να τα βρεις καλυτερα με τον εαυτο σου :)
τι χαλια βραδιά! ανεξήγητο.
ναι προσπαθω να βαλω καποια όρια. πχ στα κιλά προσπαθω, όσο μπορω να μη ξεφυγω απο ενα νουμερο.
επισης αυτη τη στιγμη μετανιωνω που χωρισα. τη 1η βδομαδα το ειδα πολυ εγωιστικά, σκεφτομουν δε θα βρει αλλη σαν εμενα κ τετοιες μπουρδες. σκέφτομαι μπορεί να ηταν ιδέα μου οτι με εγραφε. μπορει οντως να ειχε πολυ δουλεια κ να ηταν κουρασμένος ή να μην ηταν καλα κ να μη μου το΄λεγε.